تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 20 از 43 اولاول ... 1016171819202122232430 ... آخرآخر
نمايش نتايج 191 به 200 از 427

نام تاپيک: بحث و بررسی اینترنت بی سیم (Wireless )

آخر فروم باز shaahani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

با سلام

قبلا یک سوال پرسیدم که دوستان زحمت کشیدند و جواب دادند
    بعد از اون سوال در 195 شکایت کردم

از شاتل تماس گرفتند و بعد از مذاکرات قرار شد یک رادیو امانی مدل میکروتیک sextant g-5HPnD بهم دادن برای نصب .نصابشون اومد و نصب کرد

در لحظه ای nanostation m5 خودم حداکثر یک مگ می گرفت ( 8 مگابیت ) اون رایدو بین 2.2 تا سه مگابایت سرعت دانلود داشت. ( جدیدا سرعتم با رادیو ی خودم ساعت 8 یا نه شب تا 200 یا 300 کیلو بایت پایین میاد)

در صورتی که من قبلا با این رادیو مشکلی نداشتم وسرعت خوبی می گرفتم الان هم صبح ها ساعت 5 صبح سرعتم خوبه

تعداد یوزر های این رادیو طبق گفته شرکت 13 نفره ( که یکیش منم )

رادیو اونا هم qrt هست

شرکت گفت رادیوی شما ضعیفه

می خواستم نظر دوستان رو بدونم دلیل مشکل من چیه ؟

@ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    وقتی یک رادیو اشتراکی میشه سرعت اون بین تمام مصرف کننده ها تقسیم میشه .
    از اون بدتر اینکه رادیو سرعت خودش رو کم میکنه تا توان امواج را به قدری افزایش بده که به دورترین مصرف کننده برسه .

یعتی وقتی یک مصرف کننده از فاصله دورتری به رادیو مرکز متصل میشه ، این موضوع کافیه تا سرعت اتصال تمام اشخاص متصل به اون رادیو بشدت کاهش پیدا کنه .

این مسائل جدای از مشکلاتی مثل بارندگی که باعث افت توان امواج میشه یا تداخل امواج در شهر های شلوغ و یا مشکلات دیگری مثل موانع جلوی راه امواج هست که به روی سرعت شما همه این مسائل تاثیر منفی میگذاره .

اگه شما امکان دریافت اینترنت به وسیله خط تلفن ADSL یا TD-LTE و یا فیبر نوری تانوما را ندارید و حتما میخواهید از سرویس اینترنت به صورت هوایی با نصب رادیو بهره ببرید.
    باید به صحبت پرسنل شاتل گوش کنید ، آنها کاملا حق دارند و خود آنتن رادیو نیز بسیار در ارتباط شما مهم است ،
    داشتن یک دستگاه خوب و پر قدرت بسیار به شما کمک خواهد کرد.

تازه من میگویم اصلا به گذاشتن یک رادیو خوب به روی پشت بام اکتفا نکنید ، حتما تلاش کنید با پرداخت هزینه بیشتر ، یک رادیو اختصاصی برای خودتان در مرکز شاتل نصب کنید و ارتباط یک به یک و پوینت تو پوینت برقرار کنید .
    به این صورت رادیو مختص شما خواهد بود ، تمام پهنای باند آنرا در اختیار خواهید داشت و در زمان های مشکل میتوانید فرکانس را نیز تغییر دهید .

زمانی که دو رادیو کاملا روبروی یک دیگر قرار گرفته باشند و فقط یک اتصال برقرار کرده باشند ، سرعت بالا خواهد رفت .
    رادیو های پیشرفته ای هستند که ارسال را با یک کارت شبکه خودشان انجام میدهند و دریافت را با دیگری .
    سیستم و تکنولوژی خاص برای افزایش عملکرد ارتباط .

البته باید هر دو دستگاه رادیو قوی بوده دقیقا مثل هم باشند و تکنولوژی مورد نیاز را داشته باشند.

2. این کاربر از shaahani بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

رادیو های پیشرفته ای هستند که ارسال را با یک کارت شبکه خودشان انجام میدهند و دریافت را با دیگری .
    سیستم و تکنولوژی خاص برای افزایش عملکرد ارتباط .

البته باید هر دو دستگاه رادیو قوی بوده دقیقا مثل هم باشند و تکنولوژی مورد نیاز را داشته باشند.
    میشه مثال بزنید ؟

آخر فروم باز shaahani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

میتونم SXT 5 برند میکروتیک رو مثال بزنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، البته اگه مجبور به صرفه جویی هزینه هستید میتونید از نسخه lite اون هم استفاده کنید.

اما در مجموع بستگی به فاصله شما از دکل شاتل داره ، برای فاصله های دورتر میشه از رادیو های قدرتمند تر استفاده کرد. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .

شرکت شاتل از رادیو های میکروتیک استفاده زیادی میکنه و من در منزل اقوام ، ارتباط اون رو دیدم و مناسب بوده .
    به هرحال خود پرسنل و مهندسین شاتل میتونن بهترین پیشنهاد ها رو به شما بدهند .

فقط مهمترین مسائل در سرعت بالا در شبکه هوایی مربوط به فاصله کمتر دکل تا شماست ، که باید کمترین فاصله را برای برقراری ارتباط انتخاب کنید .
    نکته دوم برقراری ارتباط point to point هست ، شما هم اکنون مشغول استفاده از یک ارتباط point to multi point هستید که از نظر مهندسی کامپیوتر و همینطور علم فیزیک ضعیف ترین و شکننده ترین نوع اتصال هست .

بجای انکه از یک دکل با 13 کاربر استفاده نمایید باید رادیو مختص به خودتان را در شرکت شاتل نصب نمایید و در واقع بجای خرید یک رادیو برای منزل ، دو دستگاه خریداری کنید یکی در منزل و دیگری بر روی دکل شاتل .

5. 2 کاربر از shaahani بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Electronic-Arts's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

با سلام

از شاتل تماس گرفتند و بعد از مذاکرات قرار شد یک رادیو امانی مدل میکروتیک sextant g-5HPnD بهم دادن برای نصب .نصابشون اومد و نصب کرد

در لحظه ای nanostation m5 خودم حداکثر یک مگ می گرفت ( 8 مگابیت ) اون رایدو بین 2.2 تا سه مگابایت سرعت دانلود داشت. ( جدیدا سرعتم با رادیو ی خودم ساعت 8 یا نه شب تا 200 یا 300 کیلو بایت پایین میاد)

در صورتی که من قبلا با این رادیو مشکلی نداشتم وسرعت خوبی می گرفتم الان هم صبح ها ساعت 5 صبح سرعتم خوبه

رادیو اونا هم qrt هست

دلیل دقیق نمیشه در ارتباطات هوایی و وایرلس گفت ولی حدسی که من میزنم اینه که یک سیگنالی که اختلال ایجاد میکنه اومده بین شما و رادیو فرستنده و به دلیل این که nanostation قدرت آنچنان بالایی نداره و بیم پایینی هم داره و احتمالا شما و رادیو پاپ سایت ISP یک مقدار منحرف هستید نسبت به هم (در یک خط کاملا مستقیم نیستید) این مشکل به وجود اومده که با یک رادیو قوی تر که اینجا sextant هست این مشکل برطرف شده در کل sextant از لحاظ دسی بلی ضعیف تر هست از nanostation ولی بیم بالاتری داره (زاوید دیدش بازتره) البته که رادیو شما هم میشه قدرتش رو تا 8 دسی بل اورد پایین شاید تنظیماتش به هم خورده رفته رو 8 دسی بل از 27 نمیدونم ولی این مشکل برای من هم به وجود اومد با رادیو LHG 5 چون یک سیگنال که باعث اختلال میشد اومده بود بین من و رادیو ISP که با رادیو قوی تر این مشکل برطرف شد
    شما هم متاسفانه باید رادیو قوی تر بگیرید یا از یه ISP دیگه که رادیو نزدیک تری به شما داره سرویس بگیرید
    البته اگر هم هزینه بیشتری میتونید و میخواید بکنید که دو تا رادیو بگیرید یکی برای خودتون یکی اون سمت البته نوع رادیو هم بستگی به فاصله و سیگنال هایی که باعث اختلال میشن بین شما و ISP وجود داره ممکنه شما بتونید با دو رادیو 50 دلاری کارتون رو راه بندازید ممکنه هم نویز و فاصله اونقدر زیاد باشه که مثلا مجبور بشید QRT 5 یا QRT 5 AC بگیرید که 199 دلاره دونه ای
    Last edited by Electronic-Arts; 01-11-2018 at 22:17.

7. 2 کاربر از Electronic-Arts بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2017

پيش فرض

دوستان امروز از پتیاک اومدن برای امکان سنجی، قیمت رادیو و آنتن خیلی بالا بود ... Metal 5 با آنتن پارابولیک، حدود ۶۵۰.

سوراخ کاری و کثیف کاری هم داره.

به نظرتون در مجموع به صرفه است یا نه؟

برای ADSL فقط از مخابرات می تونم بگیرم که اونم همه ناراضی هستن.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2015

پيش فرض

با سلام

رادیو اونا هم qrt هست

سلام
    رادیو های شرکت شاتل همگی QRT هستند متاسفانه مجوز باند AC رو شرکت شاتل نداره!
    در مورد این بحث که سرعت شما با دستگاه امانی شرکت شاتل بشتر شد که دوست خوبمون توضیح داد. اون یکی دوستمون در مورد رادیو اختصاصی رو دکل شاتل صحبت کرد که تا اونجایی که من میدونم اجازه ی همچین کاری رو نمیدن مگر اینکه بخواین پهن باند اختصاصی رو از شرکت دریافت کنید!
    به احتمال زیاد محیط شما دارای نویز و تداخل سیگنالی بالایی ه چون فقط روی AP که شما هستید 12 نفر به جز شما هم متصل اند و از طرفی در محیط پیرامون شما هم حتما رادیو هایی با فرکانس کاری وایرلس شما و کانال شما موجوده که ظرفیت اون کانال رو اشغال کرده!
    دستگاه های میکروتیک ( بعضی هاشون ) نویز کنسلینگ بالاتری نسبت به نانو دارند ! دستگاه های قوی تری هم وجود داره که ANTENNA GAIN بیشتری و OUTPUT POWER بیشتری رو برای شما به ارمغان میاره ( از شرکت یوبی کیوتی پاوربیم ها ) که البته هزینه بالاتری رو نسبت به دستگاه های میکروتک دارندگ
    اگر میخوای که راحت باشی و سرعت اون AP رو تا آخرین قطره ی خونش بمکی !!! دستگاه رادیو و دیش جدا گونه بخر ( از میکروتیک باشه بهتره چون اکسس پوینت شما هم میکروتیکه )
    ترکیب NETMETAL + MANT30 PA بهترین گزینس البته هزینه ی بالایی داره ! ولی تضمین میکنم که در بدترین شرایط آب و هوایی و دوترین فاصله ها و پر نویز ترین محیط ها و شلوغ ترین AP ها شما بالاترین سرعت ممکنه رو دریافت میکنی

10. 2 کاربر از medinem بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

سلام
    در مورد این بحث که سرعت شما با دستگاه امانی شرکت شاتل بشتر شد که دوست خوبمون توضیح داد. اون یکی دوستمون در مورد رادیو اختصاصی رو دکل شاتل صحبت کرد که تا اونجایی که من میدونم اجازه ی همچین کاری رو نمیدن مگر اینکه بخواین پهن باند اختصاصی رو از شرکت دریافت کنید!
    به احتمال زیاد محیط شما دارای نویز و تداخل سیگنالی بالایی ه چون فقط روی AP که شما هستید 12 نفر به جز شما هم متصل اند و از طرفی در محیط پیرامون شما هم حتما رادیو هایی با فرکانس کاری وایرلس شما و کانال شما موجوده که ظرفیت اون کانال رو اشغال کرده!
    دستگاه های میکروتیک ( بعضی هاشون ) نویز کنسلینگ بالاتری نسبت به نانو دارند ! دستگاه های قوی تری هم وجود داره که ANTENNA GAIN بیشتری و OUTPUT POWER بیشتری رو برای شما به ارمغان میاره ( از شرکت یوبی کیوتی پاوربیم ها ) که البته هزینه بالاتری رو نسبت به دستگاه های میکروتک دارندگ
    اگر میخوای که راحت باشی و سرعت اون AP رو تا آخرین قطره ی خونش بمکی !!! دستگاه رادیو و دیش جدا گونه بخر ( از میکروتیک باشه بهتره چون اکسس پوینت شما هم میکروتیکه )
    ترکیب NETMETAL + MANT30 PA بهترین گزینس البته هزینه ی بالایی داره ! ولی تضمین میکنم که در بدترین شرایط آب و هوایی و دوترین فاصله ها و پر نویز ترین محیط ها و شلوغ ترین AP ها شما بالاترین سرعت ممکنه رو دریافت میکنی
    ممنون از توضیحاتتون
    چند میشه حدودا ؟

اگر خیلی گرون میشه یک چزی با هزینه کمتر میشه پیشنهاد بدین ؟
    Last edited by mahdyshr; 15-11-2018 at 13:21.

12. این کاربر از mahdyshr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2015

پيش فرض

ممنون از توضیحاتتون
    چند میشه حدودا ؟

اگر خیلی گرون میشه یک چزی با هزینه کمتر میشه پیشنهاد بدین ؟
    خواهش میکنم
    به قیمت دلاری که ما داریم فکر کنم تقریبا 2.5 تا 3 میلیون تومان در بیاد! ولی همیشه من یک عقیده دارم که یا چیزی رو نخر یا اگر چیزی رو میخوای بخری سعی کن بهترینشو بخری که تا یک عمر بهت کار بده ! درسته هزینه ی بیشتری متحمل میشی اما برات یک عمر کار میده و هیچ وقت باهاش مشکلی نداری
    ترکیب netmetal + mant30 pa معمولا برای انتقال اطلاعات تا 100 کیلومتر به کار میره !!! حتی netmetal یک نسخه ایی داره که میتونی آنتن lte موبایل هم علاوه بر اون دیش بهش متصل کنی و سیم کارت میخوره و میتونی همزمان از اینترنت موبایل هم ببری
    معمولا کاربردش بیشتر توی بک بون ISP ها و اتصالات PTP بالای 15 کیلومتره ! زمان تاخیر دستگاه هم 1 میلی ثانیس ! اما رابط کاربری پیچیده ی داره ولی از لحاظ نرم افزاری ابزار بسیار زیادی داره ! جوری که میتونی کل منطقه رو از لحاظ اماری و فرکانسی و اینکه چه دستگاه هایی رو فرکانس های مخلف کار میکنن و سرعت بقیه دستگاه ها موجود در محیط چقدره و آیا اون دستگاه ها روشن هستند یا خیر رو بدست بیاری ! کلا برای خودش غولیه
    اما اگر نمیتونی هزینش رو تامین کنی ارزون تر از این ها هم هست
    هزینه ی کمتر : SEXTANT G QRT, DYNADISH, Powerbeam 300-400-500-620
    Last edited by medinem; 15-11-2018 at 18:47. دليل: اضافه کردن توضیحات

14. 2 کاربر از medinem بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Electronic-Arts's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

سلام
    من net metal 5 دارم با دیش 30 دسی بلی phase که ایرانی هم هست ولی کیفیت بالایی داره دانلود 90 مگابیت آپلود 70 مگابیت دارم از پاپ سایت روبرو میگیرم

16. این کاربر از Electronic-Arts بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2015

پيش فرض

من net metal 5 دارم با دیش 30 دسی بلی phase که ایرانی هم هست ولی کیفیت بالایی داره دانلود 90 مگابیت آپلود 70 مگابیت دارم از پاپ سایت روبرو میگیرم
    خیلی خوبه ! من تونستم با netmetal + mant30 pa rx/tx 300Mbps رو تو فاصله ی 10 کیلومتری روی ac بزنم
    کلا خیلی دستگاه قوی هستش netmetal

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •