تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 20 از 827 اولاول ... 101617181920212223243070120520 ... آخرآخر
نمايش نتايج 191 به 200 از 8262

نام تاپيک: دنیای فوتبال

حـــــرفـه ای Mohammad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2004

پيش فرض

هاشميان گرانترين بازيكن هانوفر است
    ----------------------------------------------
    حالا او گرانترين بازيكن هانوفر است. با حقوق ساليانه ۴/۱ ميليون يورو ثابت مى شود كه مديران هانوفر چقدر براى انتقال هاشميان به تيمشان سركيسه را شكل كردند. وحيد عصر چهارشنبه پس از مسابقه دوستانه بايرن مونيخ جلوى يك تيم دسته سومى به هانوفر رفت تا آخرين گام را بردارد. سايت اختصاصى هاشميان چند ساعت پيش از اين اتفاق نوشت: «سرانجام مذاكرات بايرن و هانوفر جواب داد. هلى كوپتر ايرانى غول هاى باواريا امروز رسماً به هانوفر مى رود. هاشميان با قراردادى كه ساعت ۱۷ امروز امضا مى كند با يك قرارداد سه ساله عضو هانوفر به حساب مى آيد.» البته خبر اين انتقال از چند روز پيش به بيرون درز كرده بود ولى تكذيب سايت اختصاصى هاشميان تصور پيراهن هانوفر بر تن او را از سر همه بيرون كرد. به هر حال امضايى كه او پاى قرارداد با هانوفر انداخت، نشان مى دهد كه مشكلات موجود از بين رفته. 4/۱ ميليون يورو دستمزد ساليانه هاشميان يك سال ديگر با بايرن مونيخ قرارداد داشت. او ساليانه دو ميليون يورو از بايرن مونيخ حقوق مى گرفت و اين دستمزد حتى در صورت نيمكت نشينى او را به ماندن در بايرن وسوسه مى كرد. با وجود اين پس از انتقال كريمى تعداد بازيكنان غير اروپايى بايرن به عدد «شش» رسيد و اين اتفاق اولى هونس مدير باشگاه را به فكر اين انداخت كه عذر هاشميان را بخواهد. در بوندس ليگا هر تيم اجازه استفاده از ۵ بازيكن غير اروپايى را دارد و هاشميان تنها گزينه هونس براى رسيدن به اين استاندارد بود. حتى غرامت يك ميليون يورويى كه هاشميان از بايرن خواسته بود هم نتوانست مديران باشگاه را از اين تصميم منصرف كند. بايرن مونيخ كه بابت رضايتنامه وحيد ۳/۱ ميليون يورو از هانوفر گرفته بود، يك ميليون آن را به حساب هاشميان ريخت تا او به اين انتقال راضى شود. البته وحيد در هانوفر ساليانه ۴/۱ ميليون يورو هم دستمزد مى گيرد تا گرانترين بازيكن هانوفر به حساب بيايد. اين چهارمين باشگاهى است كه هاشميان در آلمان عوض مى كند. او در سال ۱۹۹۹ از پاس به هامبورگ رفت. دو سال در هامبورگ بود و از سال ۲۰۰۱ تا ۲۰۰۴ پيراهن بوخوم را پوشيد. او امسال در بايرن مونيخ بود و حالا براى فصل آينده هانوفر را انتخاب كرده. هاشميان امسال فقط در ۹ بازى براى بايرن مونيخ بازى كرد اما مجموع دقايق حضور او در زمين از ۳۰۰ دقيقه تجاوز نكرد. در بوندس ليگا اصلاً نتوانسته گلى بزند و تنها گلى كه در پيراهن بايرن مونيخ داشته در بازى با فرايبورگ در جام حذفى به ثمر رسيده. بايرن آن بازى را صفر-۷ برد. اين مهاجم ۲۸ ساله تا حالا ۷۸ بازى در بوندس ليگا انجام داده و در اين بازيها موفق شده ۲۶ گل به حريفان تحميل كند. پارسال بهترين بازيكن بوخوم بود. با ۱۶ گل زده و ۶ پاس گل هفتمين بازيكن با ارزش بوندس ليگا بود و دو سال قبل با ۱۰ گلى كه زد بهترين فوروارد بوخوم شد.آمار گلزنى اين فصل هانوفر در بوندس ليگا كه به ۳۲ گل در ۳۲ مسابقه محدود مى شود و البته سابقه روشنى كه هاشميان در بوخوم دارد، يك آينده اميدوارانه را براى هانوفر رقم مى زند. با وحيد به سوى يوفا كارستن لينكه مدير ورزشى هانوفر مى گويد: «اين فصل ما آمار گلزنى خوبى نداشتيم. هانوفر براى فصل آينده به يك فوروارد احتياج داشت و ما خوش شانس بوديم كه توانستيم وحيد هاشميان را بخريم. او مهاجم بزرگى است كه امسال همراه بايرن مونيخ در بوندس ليگا قهرمان شد.» مديران هانوفر از انتشار رقم دقيق انتقال اين بازيكن به تيم شان جلوگيرى مى كنند. لينكه مى گويد: «جزييات مالى انتقال وحيد فاش نمى شود.»گويا هانوفر با او فكرهاى بزرگى در سر دارد. «مى خواهيم يكى از تيم هاى پنجم تا دهم بوندس ليگا باشيم. اين هدف اصلى ماست. شايد هم به مسابقات اروپايى راه پيدا كنيم كه اين آرزوى هانوفر است.»هانوفر در فاصله دو بازى مانده به پايان بوندس ليگاى امسال يازدهم است. زوج كامل با كريستيانسن «توماس كريستيانسن» يكى از مهمترين بهانه هاى اين انتقال بوده. او در بوخوم با وحيد همبازى بود. هاشميان در آن دو سال همراه كريستيانسن بهترين دوران فوتبال خود را پشت سر گذاشت ولى جدايى اين زوج به هر دو لطمه زد. وحيد در بايرن مونيخ نيمكت نشين شد و كريستيانسن در هانوفر فقط توانست ۵ گل بزند. وحيد در مدتى كه دعوتنامه هانوفر را داشت با كريستيانسن هم مشورت داشت. دوست صميمى دوران بازى در بوخوم او را به اين كار تشويق كرد و حتى روز امضاى قرارداد هم اولين كسى بود كه به او تبريك گفت. با وجود اين نبايد فراموش كرد كه با پايان مسابقات امسال بوندس ليگا قرارداد او با هانوفر هم تمام مى شود.سايت اختصاصى هانوفر مى نويسد: «كريستيانسن، وحيد را به هانوفر آورد اما اينكه خودش در تيم بماند قطعى نيست. او همه چيز را به پس از پايان مسابقات بوندس ليگا و چند هفته استراحت مى اندازد. البته شايد به خاطر هاشميان بماند. اگر بماند در كنار وحيد يك زوج كامل را تشكيل مى دهند.»كريستيانسن ۳۲ سال سن دارد و پيشنهاد
    دندانگيرى از تيم هاى ديگر نداشته

به نقل از ايران ورزشي

آخر فروم باز Sinagood's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2004

پيش فرض

سپاهان 2 و پرسپولیس 1

دلم شاد شد :mrgreen:

آخر فروم باز Ali_k's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    اصـــــــــفــــــهــــــان

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط Sinagood
    سپاهان 2 و پرسپولیس 1
    دلم شاد شد :mrgreen:
    داش سينا دارمت. ايول سپاهان

تاريخ عضويت
    Sep 2004

پيش فرض

سپاهان با گلزني خطيبي پرسپوليس را در خانه شكست داد
    ----------------------------------------------------------------
    تيم فوتبال پرسپوليس تهران عصر يكشنبه با قبول شكست برابر تيم سپاهان اصفهان، از رسيدن به صدر جدول بازماند. تيم‌هاي فوتبال پرسپوليس تهران و فولاد مباركه سپاهان در حالي به مصاف هم رفتند كه اگر پرسپوليس اين ديدار را به سود خود پايان مي‌برد، مي‌توانست به صدر جدول صعود كند.
    اما، تيم سپاهان اصفهان با رهبري استانكو پوكله پويچ (سرمربي سابق پرسپوليس) موفق شد، حريف را با نتيجه ‪ ۲‬بر ‪ ۱‬شكست دهد.
    جواد كاظميان در دقيقه ‪ ۱۷‬براي تيم پرسپوليس و رسول خطيبي در دقايق ‪ ۷۶‬و ‪ ۸۸‬براي سپاهان گل زني كردند.
    اين ديدار معوقه از هفته بيست و دوم ليگ برتر را مسعود مرادي قضاوت كرد.
    شاگردان راينر زوبل هم اكنون با ‪ ۲۸‬بازي و ‪ ۵۲‬در مكان چهارم جدول قرار دارند.
    همچنين سپاهان اصفهان با احتساب ‪ ۳‬امتياز كسب شده در اين ديدار با مجموع ‪ ۳۰‬امتياز از ‪ ۲۷‬ديدار به مكان يازدهم جدول صعود كرد.
    ۳۰ هزار نفر از نزدیک این دیدار را تماشا کردند.
    برنامه ديدارهاي عقب افتاده ليگ برتر فوتبال باشگاه‌هاي كشور به شرح زير است:
    جمعه ‪۸۴/۰۲/۳۰‬
    * فولاد خوزستان استقلال اهواز، (معوقه هفته بيست و پنجم)، ساعت ‪ ،(۱۷/۳۰‬ورزشگاه تختي اهواز
    * ابومسلم خراسان پاس تهران ساعت ‪ ۱۷(‬معوقه هفته بيست و هشتم)، ورزشگاه تختي مشهد

يكشنبه ‪۸۴/۰۳/۸‬
    * ملوان انزلي فولاد مباركه سپاهان، ساعت ‪ ،۱۷(‬معوقه هفته بيست و هشتم)، ورزشگاه تختي انزلي

تاريخ عضويت
    Sep 2004

پيش فرض

استيلي: ديگر اميدي به قهرمان شدن نداريم
    ----------------------------------------------------------
    _ مربي تيم فوتبال پيروزي تاكيد كرد كه تيمش ديگر اميدي به قهرمان شدن در رقابت‌هاي فوتبال باشگاه‌هاي برتر ايران ندارد. تيم فوتبال پيروزي در يك ديدار حساس با نتيجه ‪ ۲‬بر ‪ ۱‬مغلوب سپاهان اصفهان شد. حميد استيلي كه پس از پايان اين ديدار با خبرنگاران حاضر در ورزشگاه آزادي سخن مي‌گفت، اظهار داشت: متاسفانه ما يك فرصت مناسب را از دست داديم و با اين حساب ديگر اميدي به قهرمان شدن نداريم. وي افزود: ما در نيمه اول با تلاش هافبك‌هايمان بازي را در اختيار داشتيم و توانستيم به گل نيز دست يابيم، اما معلوم نيست چرا بازيكنان ما بعد از به ثمر رساندن گل باز هم بي‌دليل، عقب نشستند. اين مربي فوتبال افزود: بارها با بازيكنان خود صحبت كرديم كه بازي ‪۹۰‬ دقيقه است، اما آنها تا گل مي‌زنند به عقب مي‌آيند و همين امر باعث شد كه ما امروز نتيجه را به حريف واگذار كنيم. استيلي گفت: به هر حال ما ديگر اميدي در ليگ نداريم و از اين پس تمام تلاش خود را براي ديدارهاي جام حذفي به كار خواهيم بست.
    ------

استانكو: شجاعت و ميل به پيروزي، برتري را براي سپاهان به ارمغان آورد
    --------------------------------------------------------------------------------
    سرمربي كروات تيم فوتبال سپاهان اصفهان، شجاعت و ميل به پيروزي شاگردان خود را، نتيجه برتري اين تيم برابر تيم مدعي پيروزي عنوان كرد. استانكو پوكله پوويچ كه در پايان ديدار تيم‌هاي فوتبال فولاد مباركه سپاهان و پيروزي تهران با خبرنگاران گفت وگو مي‌كرد همچنين تصريح كرد كه اين پيروزي، يك روز باور نكردني و به يادماندني را براي شاگردان من به ارمغان آورده است.
    وي با اظهار تاسف از شكست تيم پيروزي گفت: من از اين شكست و دور ماندن تيم پيروزي از كورس قهرماني بسيار متاثرم، چرا كه تيم پيروزي بخشي از دوران زندگي من است.
    سرمربي تيم سپاهان در خصوص شرايط كلي تيم سابق خود نيز يادآور شد: تيم پيروزي نسبت به زماني كه من در آن به عنوان سرمربي مشغول فعاليت بودم بسيار ضعيف‌تر شده است چرا كه در آن زمان اين تيم ‪ ۱۰‬بازيكن ملي پوش داشت اما امروز مي‌بينيم كه چنين نيست و از اقتدار گذشته خود دور مانده است.
    وي با ابراز خرسندي از نتيجه به دست آمده امروز گفت: سه سال پيش تيم سپاهان در آخرين هفته رقابت‌هاي ليگ برتر مقابل تيم پيروزي تا دقايق پاياني ‪ ۲‬بر يك جلو بود اما در نهايت بازي را با نتيجه ‪ ۳‬بر ‪ ۲‬به حريف واگذار كرد.
    وي اضافه كرد: اما امروز اين چنين نشد و سپاهان توانست بابرتري مقابل تيم مدعي پيروزي از خطر سقوط رهايي يابد.
    استانكو در خصوص داوري اين ديدار نيز چنين گفت: من اصولا در خصوص داوري صحبت نمي‌كنم. واقعيت اين است كه‌همه مسوولان و دست اندركاران فوتبال ايران بايد از فوتبال كشور مراقبت كنند اما متاسفانه مسعود مرادي داور سرشناس ايراني، اشتباه‌هاي فاحشي داشت، به طوري كه اين امر سبب شد من كنترل خود را از دست داده و به سمت زمين مسابقه آمدم.
    سرمربي كروات تيم سپاهان در پايان گفت: شاگردان من در يك ماه گذشته بازي‌هاي پرفشاري را هم در ليگ برتر و هم در ليگ قهرمانان آسياانجام دادند اما خوشبختانه بازيكنان نشان دادند كه از قابليت‌هاي فراواني برخوردارند و من اميدوارم با غلبه بر تيم العين امارات بتوانيم به جمع هشت تيم برتر بپيونديم.

تاريخ عضويت
    Sep 2004

پيش فرض

تيم فوتبال پگاه گيلان به رقابتهاي ليگ دسته اول سقوط كرد
    -------------------------------------------------------------------
    تيم فوتبال پگاه گيلان با تساوي برابر تيم پاس تهران ، به رقابتهاي ليگ دسته اول كشور سقوط كرد. در اين ديدار كه از رقابتهاي عقب افتاده هفته بيست و پنجم ليگ برتر كشور بود، دو تيم پگاه گيلان و پاس تهران به نتيجه مساوي دو بر دو دست يافتند. اين ديدار عصر روز يكشنبه در ورزشگاه شهيد عضدي رشت ، دريك هواي باراني و درحضور حدود چهارهزار تماشاگر برگزار شد. در دقيقه شش اين ديدار، " سيدرضا چاووشي " مهاجم تيم فوتبال پگاه گيلان با يك ضربه روپا و محكم اولين گل اين ديدار را به ثمر رساند. در دقيقه ‪ ۱۱‬نيز " ايمان رزاقي‌راد " مهاجم تيم پاس تهران در داخل محوطه جريمه تيم پگاه با يك ضربه دقيق بازي را به تساوي كشاند. در دقيقه ‪ " ۵۱‬سيدرضا چاووشي " دومين گل تيم فوتبال پگاه گيلان را به ثمر رساند. در دقايق تلف‌شده اين مسابقه نيز " هادي شكوري " بازيكن تيم پاس تهران دومين گل تيم ميهمان را به‌ثمر رساند. قضاوت اين ديدار را " محسن تركي " با كمكهاي " رضا سخندان " و " حسن كرباس‌فروش " به‌عهده داشتند. در اين ديدار " سيدرضا چاووشي " و " ناصر شيردل " از تيم پگاه گيلان، " احمد كاظم " و " حسين پاشايي " از تيم پاس تهران از داور مسابقه كارت زرد دريافت كردند. تيم فوتبال پگاه گيلان با اين تساوي، هيچ شانسي براي ماندن در رقابتهاي ليگ برتر ندارد و به مسابقه‌هاي ليگ دسته اول سقوط كرد.
    ------

تساوي صبا باطري و ابومسلم
    ------------------------------------
    ديدار تيم‌هاي فوتبال صباباطري و ابومسلم خراسان عصر امروز (يكشبنه) با نتيجه تساوي بدون گل پابان يافت. ديدار معوقه اين دو تيم از هفته بيست و پنجم رقابت‌هاي فوتبال باشگاه‌ها برتر ايران، در ورزشگاه صباشهر انجام و دو تيم در پايان بدون به ثمر رساندن گل، زمين را ترك كردند. با احتساب نتيجه اين بازي، تيم فوتبال صباباطري با ‪ ۲۸‬بازي، موفق به كسب ‪ ۳۴‬امتياز شده و ابومسلم با ‪ ۲۷‬امتياز، ‪ ۳۸‬امتيازي است.

تاريخ عضويت
    Sep 2004

پيش فرض

نگاهي به تيم فوتبال باشگاه بارسلونا، قهرمان جديد لاليگا
    ------------------------------------------------------------------
    خبرگزاري فرانسه در گزارشي به معرفي باشگاه بارسلونا قهرمان رقابتهاي فصل جاري فوتبال باشگاه‌هاي دسته اول اسپانيا و پنج ستاره و بازيكنان كليدي اين تيم كه نقش مهمي در كسب هفدهمين عنوان قهرماني آن داشته‌اند، پرداخته است.
    تيم بارسلونا، شنبه شب براي هفدهمين بار به مقام قهرماني رقابتهاي فوتبال دسته اول باشگاههاي اسپانيا (لاليگا) دست يافت.
    اسامي بازيكنان و همچنين خلاصه‌اي از پيشينه آنها به شرح زير است:

"رونالدينيو" (برزيل): بازيكن سال ‪ ۲۰۰۴‬جهان. وي در تابستان ‪۲۰۰۳‬ پاري سن ژرمن را ترك و به بارسلونا پيوست. بازيكن افسانه‌اي تيم ملي برزيل قهرمان جام جهاني با پيوستن به بارسلونا خوني تازه در رگهاي اين تيم جاري كرد. وي كه حركات پا به توپش جادويي است، توانايي فوق‌العاده‌اي در به ثمر رساندن گلهاي تماشايي از فاصله دور دارد.
    رونالدينيو خود در اين مورد مي‌گويد: در كودكي به دليل حضور بازيكنان برزيلي در بارسلونا يكي از طرفداران اين تيم بودم و اكنون احساس مي‌كنم اين باشگاه خانه من است.
    "ساموئل اتوئو" (كامرون): بازيكن سال آفريقا و بهترين گلزن فصل جاري ليگ دسته اول اسپانيا. سرعت و حركات پا به توپ اتوئو، او را به يكي از مرگبارترن مهاجهان فوتبال باشگاهي اروپا تبديل كرده است.
    وي كه در سال ‪ ۲۰۰۰‬به همراه تيم ملي كامرون به قهرماني المپيك رسيد، گفت: قهرماني ليگ شايد مهمترين كاري است كه تا كنون موفق به انجام آن شده‌ام.
    "دكو" (پرتغال): اين بازيكن برزيلي الاصل در رقابتهاي فصل جاري با سرعت بي‌نظيرش نقش به سزايي در گلزني تيم بارسلونا داشته است. وي كه در تابستان گذشته تيم پورتو قهرمان فصل گذشته جام قهرمانان باشگاه‌هاي اروپا را ترك كرد پس از پيوستن به بارسلونا به عنوان يكي از بهترين پاسورهاي فوتبال اروپا مطرح شده است.
    دكو اظهار داشت: ما شايسته قهرماني ليگ بوديم، در تمام طول مدت فصل بهترين فوتبال را به نمايش گذاشتيم.
    "كارلوس پويول" (اسپانيا): قلب و روح تيم بارسلونا، كاپيتان و مدافع راست بي‌باك و تسليم ناشدني اين تيم. وي پس از مصدوميت چند تن از مدافعان بارسلونا و ورود "بلتي" بازيكن برزيلي اين تيم به جاي پست مورد علاقه‌اش به يكي از بازيكنان ثابت در مركز خط دفاعي كاتالانها تبديل شد اما از عهده اين وظيفه به خوبي بر آمد تا تيم بارسلونا بهترين ركورد خط دفاعي باشگاه‌هاي دسته اول اسپانيا را به خود اختصاص دهد.
    "ژاوي هرناندز" (اسپانيا): بازيكن ملي‌پوش بارسلونا، بازي‌ساز بااستعدادي كه خلاقيت و حركات رو به جلوي او تحت مربيگري "فرانك ريكارد" فرصتهاي گلزني بسياري در اختيار رونالدينيو و ساموئل اتوئو قرار داده است.
    به گفته اتوئو، مردم تمام فصل معتقد بودند كه زير اين همه فشار خرد خواهيم شد اما فكر كنم به آنها نشان داديم كه اشتباه مي‌كنند.
    باشگاه فوتبال بارسلونا در سال ‪ ۱۸۹۹‬تاسيس شد و ورزشگاه اختصاصي آن ورزشگاه ‪ ۹۸‬هزار و ‪ ۷۷۲‬نفري نيوكمپ است كه تاريخ ساخت آن به سال ‪ ۱۹۵۷‬بر مي‌گردد.
    اين تيم ‪ ۱۷‬بار در رقابتهاي فصل ‪،۱۹۴۷/۴۸ ،۱۹۴۴/۴۵ ، ۱۹۲۸ /۲۹‬ ‪،۱۹۸۴/۸۵، ۱۹۷۳/۷۴، ۱۹۵۹/۶۰، ۱۹۵۸/۵۹، ۱۹۵۲/۵۳، ۱۹۵۱/۵۲ ،۱۹۴۸/۴۹‬ ‪ ۲۰۰۴/۰۵، ۱۹۹۸/۹۹، ۱۹۹۷/۹۸، ۱۹۹۳/۹۴، ۱۹۹۱/۹۲ ،۱۹۹۰/۹۱‬به عنوان قهرماني باشگاهاي اسپانيا دست يافته است.
    بارسلونا همچنين ‪ ۲۴‬بار نيز در سالهاي ،‪،۱۹۱۲/۱۳، ۱۹۱۱/۱۲، ۱۹۰۹/۱۰‬ ‪،۱۹۵۰/۵۱، ۱۹۴۱/۴۲ ، ۱۹۲۷/۲۸، ۱۹۲۵/۲۶ ،۱۹۲۴/۲۵ ،۱۹۲۱/۲۲، ۱۹۱۹/۲۰‬ ‪، ۱۹۷۰/۷۱، ۱۹۶۷/۶۸، ۱۹۶۲/۶۳، ۱۹۵۸/۵۹ ،۱۹۵۶/۵۷، ۱۹۵۲/۵۳ ،۱۹۵۱/۵۲‬ ‪، ۱۹۹۷/۹۸ ،۱۹۹۶/۹۷ ،۱۹۸۹/۹۰ ،۱۹۸۷/۸۸ ،۱۹۸۲/۸۳ ،۱۹۸۰/۸۱ ،۱۹۷۷/۷۸‬ موفق به كسب قهرماني جام حذفي باشگاه‌هاي اسپانيا شده است.
    اين تيم در سال ‪ ۱۹۹۲‬عنوان قهرماني باشگاه‌هاي اروپا را به خود اختصاص داد.
    بارسلونا جام قهرمانان باشگاه‌هاي اروپا را در سالهاي ‪،۱۹۸۲، ۱۹۷۹‬ ‪ ۱۹۸۹‬و ‪ ۱۹۹۷‬از آن خود كرد و در سال‌هاي ‪ ۱۹۹۲‬و ‪ ۱۹۹۷‬در مسابقات سوپر جام باشگاه‌هاي اروپا به قهرماني رسيد.
    ركوردهاي گلزني اين تيم به پيروزي خانگي ‪ ۱۰‬بر يك برابر تاراگونا در ‪ ۱۱‬سپتامبر ‪ ۱۹۴۹‬و پيروزي ‪ ۸‬بر صفر مقابل پالماس در ‪ ۲۵‬اكتبر سال ‪۱۹۵۹‬ باز مي‌گردد.
    سنگين‌ترين شكستهاي بارسلونا نيز مربوط به شكست ‪ ۶‬بر صفر برابر بيلبائو در ‪ ۲۱‬اكتبر ‪ ۱۹۴۵‬و شكست ‪ ۱‬بر ‪ ۱۲‬مقابل اتلتيك بيلبائو در ‪۸‬ فوريه ‪ ۱۹۳۱‬است.
    رونالدو با ‪ ۳۴‬گل از سال ‪ ۱۹۹۶‬تا ‪ ۹۷‬و "سزار رودريگز" با ‪ ۱۹۴‬گل بين سال‌هاي ‪ ۱۹۴۲‬تا ‪ ،۵۵‬برترين گلزنهاي اين تيم در مسابقات ليگ اسپانيا به شمار مي‌روند.
    "ميگوئل رينادو" نيز با ركورد ‪ ۳۹۱‬مسابقه از سال ‪ ۱۹۷۳‬تا ‪ ۸۸‬پر سابقه‌ترين بازيكن اين باشگاه است.
    "ريكاردو زامورا"، "خوزه ساماتير"، "لاديسلائو كوبالا"، "يوهان كرويف"، "هانس كرانكل"، "گري لينه‌كر"، "روماريو"، "رونالدو" و "رونالدينيو" از جمله بازيكنان معروف تيم بارسلونا هستند.

تاريخ عضويت
    Sep 2004

پيش فرض

هاشميان: اهداف‌ بزرگى‌ در هانوفر دارم‌
    ------------------------------------------------
    هلى‌کوپتر دوباره‌ قصد پرواز دارد و هانوفر مقصد جديد اوج‌گيرى‌ وحيد هاشميان‌ است. در بايرن‌ به‌ عقيده‌ ما به‌ هاشميان‌ ظلم‌ شد و حق‌ او نيمکت‌نشينى‌ کامل‌ در اين‌ تيم‌ نبود اما هر چه‌ بود روزهاى‌ بايرن‌ و لجبازيهاى‌ ماگات‌ تمام‌ شد و هلى‌کوپتر دوباره‌ قصد پرواز دارد.
    اکثر خبرگزارى‌هاى‌ آلمانى‌ از پيوستن‌ شما به‌ تيم‌ هانوفر خبر دادند؟
    بله‌ بالاخره‌ تصميم‌ به‌ جدايى‌ از بايرن‌مونيخ‌ گرفتم. احساس‌ مى‌کنم‌ يک‌ سال‌ حضور در اين‌ تيم‌ برايم‌ تجربه‌ خوبى‌ بود و اکنون‌ بايد به‌ فکر بازى‌ کردن‌ در تيمى‌ باشم‌ که‌ در آن‌ باز هم‌ خودم‌ را نشان‌ دهم.
    چرا هانوفر را انتخاب‌ کرديد؟
    در هانوفر طرفداران‌ فوتبال‌ واقعاً‌ زياد هستند، اين‌ تيم‌ دو بار قهرمان‌ بوندس‌ليگا شده‌ است‌ و امسال‌ نيز هزينه‌ زيادى‌ کرده‌ تا استاديوم‌ جديدش‌ احداث‌ شود. هانوفر يکى‌ از شهرهايى‌ است‌ که‌ بازيهاى‌ جام‌ جهانى‌ در آن‌ برگزار مى‌شود. مديران‌ هانوفر قصد دارند اين‌ تيم‌ را از جايگاه‌ فعلى‌ آن‌ بالاتر ببرند.
    اما شما پيشنهادات‌ زيادى‌ داشتيد؟
    هدف‌ من‌ بازى‌ کردن‌ داخل‌ آلمان‌ بود. چون‌ به‌ فوتبال‌ آلمان‌ عادت‌ کردم، زبان‌ آلمانى‌ را متوجه‌ مى‌شوم‌ و از همه‌ مهمتر جام‌ جهانى‌ در اين‌ کشور برگزار مى‌شود. خودتان‌ هم‌ مى‌دانيد که‌ پيشنهادات‌ زيادى‌ داشتم‌ اما پيشنهاد هانوفر از همه‌ پيشنهادات‌ برايم‌ بهتر بود. باشگاه‌ دورتموند هم‌ خواهان‌ به‌ خدمت‌گيرى‌ شما بود.
    چرا به‌ اين‌ تيم‌ نرفتيد؟
    امسال‌ شرايط‌ در اروپا سخت‌ شده‌ است‌ و در هر تيم‌ فقط‌ بايد 4 بازيکن‌ غيراروپايى‌ حضور داشته‌ باشد و 3 بازيکن‌ غيراروپايى‌ در هر تيم‌ مى‌توانند در يک‌ بازى‌ به‌ ميدان‌ بروند. اين‌ قانون‌ شرايط‌ کار را سخت‌تر از گذشته‌ کرده‌ است. من‌ مى‌توانستم‌ به‌ تيمهاى‌ ديگرى‌ بروم‌ اما رقابت‌ در آن‌ تيم‌ها بالا بود. اکثر تيمها بازيکنان‌ برزيلى‌ و آرژانتينى‌ دارند اما من‌ تيمى‌ را انتخاب‌ کردم‌ که‌ بيشتر بازى‌ کنم. شرايط‌ مالي، استاديوم‌ جديد و اين‌ سهميه‌بندى‌ باعث‌ شد هانوفر را انتخاب‌ کنم.
    حضور در بايرن‌ قطعاً‌ مفيد بود؟
    تجربه‌ بسيار خوبى‌ بود. هر بازيکنى‌ آرزوى‌ حضور در بايرن‌مونيخ‌ را دارد. من‌ سعى‌ و تلاش‌ زيادى‌ کردم‌ و خوب‌ کار کردنم‌ باعث‌ شد مديران‌ بايرن‌ من‌ را بخرند. با سيستم‌ قوى‌ مديريتى‌ آشنا شدم‌ که‌ بعدها از آن‌ استفاده‌ خواهم‌ کرد. به‌ هر حال‌ قانون‌ فوتبال‌ را بايد پذيرفت، در مدت‌ حضورم‌ در بايرن‌ چيزهاى‌ زيادى‌ ياد گرفتم‌ اما من‌ بازيکن‌ نيمکت‌نشين‌ نيستم‌ و به‌ همين‌ دليل‌ هانوفر را به‌ ماندن‌ در بايرن‌ ترجيح‌ دادم.
    فکر مى‌کنيد در هانوفر موفق‌ شويد؟
    من‌ همه‌ جوانب‌ را در نظر گرفتم‌ و به‌ هانوفر رفتم. همه‌ چيز در هانوفر براى‌ پيشرفت‌ مهياست. تمرينات‌ اين‌ تيم‌ را زيرنظر گرفتم‌ و بدون‌ آشنايى‌ اين‌ تيم‌ را انتخاب‌ نکردم.
    هانوفر مى‌تواند قهرمان‌ بوندس‌ليگا شود؟
    قهرمانى‌ در بوندس‌ليگا سخت‌ است، تيمهاى‌ بايرن، شالکه‌ و... قدرت‌ زيادى‌ دارند اما هانوفر مى‌خواهد رشد کند و تيم‌ بالانشين‌ بوندس‌ليگا باشد.
    چرا با هانوفر قرارداد 3 ساله‌ امضا کرديد؟
    من‌ اهداف‌ بزرگى‌ را در هانوفر دنبال‌ مى‌کنم‌ و مى‌خواهم‌ بازيهاى‌ خوب‌ سالهاى‌ گذشته‌ام‌ را در هانوفر دنبال‌ کنم‌ و اميدوارم‌ بتوانيم‌ جواز حضور در جام‌ اينترتوتو را بگيريم‌ و به‌ جام‌ يوفا برويم.
    با کسى‌ هم‌ براى‌ پيوستن‌ به‌ هانوفر مشورت‌ کردي؟
    بله. بزرگترين‌ مشوق‌ من‌ براى‌ پيوستن‌ به‌ هانوفر توماس‌ کريستيانسن‌ مربى‌ام‌ در بوخوم‌ بود. با او بارها صحبت‌ کردم‌ و او هم‌ رضايت‌ داشت‌ تا به‌ هانوفر بروم.
    آيا همبازى‌هاى‌ سابق‌ شما در هانوفر حضور دارند؟
    همبازى‌ که‌ در باشگاه‌ قبل‌ با او بوده‌ باشم، نه، اما زمانى‌ که‌ مصدوم‌ بودم‌ در فيزيوتراپى‌ ميشائيل‌ تارنات‌ را مى‌ديدم‌ و با او صحبت‌ مى‌کردم. تارنات‌ بازيکن‌ حرفه‌اى‌ است‌ و از حضور او در هانوفر خوشحال‌ هستم.
    فکر مى‌کنيد على‌ کريمى‌ بتواند در بايرن‌ مونيخ‌ موفق‌ شود؟
    کريمى‌ از لحاظ‌ فوتبالى‌ بازيکن‌ بى‌نظيرى‌ است‌ و اميدوارم‌ توانايى‌ موفقيت‌ در بايرن‌ را داشته‌ باشد. نظر شخصى‌ من‌ اين‌ است‌ که‌ در بايرن‌ به‌ شما ظلم‌ شده، چرا که‌ در مقاطعى‌ ماگات‌ مى‌توانست‌ شما را به‌ ميدان‌ بفرستد
    اما او بازيکن‌ ديگرى‌ را ترجيح‌ مى‌داد؟
    داستان‌ بايرن‌ مونيخ‌ براى‌ من‌ تمام‌ شد، در اين‌ باشگاه‌ متوجه‌ شدم‌ توانايى‌هايم‌ کم‌ نيست. توانايى‌هاى‌ من‌ آنقدر بود که‌ در بايرن‌ هم‌ به‌ شايستگى‌ کار کنم.
    فيفا فدراسيون‌ فوتبال‌ ايران‌ را جريمه‌ کرده‌ است‌ و در بازى‌ با کره‌شمالى‌ فقط‌ 50 هزار تماشاگر خواهيم‌ داشت؟
    اين‌ جريمه‌ براى‌ مواد آتش‌زايى‌ است‌ که‌ در بازى‌ با کره‌شمالى‌ سمت‌ بازيکن‌ کره‌شمالى‌ پرتاب‌ شد يا براى‌ فوت‌ 7 تماشاگر در بازى‌ با ژاپن‌ است؟
    براى‌ فوت‌ 7 تماشاگر بازى‌ با ژاپن‌ اين‌ حکم‌ را صادر کردند.
    من‌ از جريمه‌ اطلاع‌ نداشتم، آنها ما را جريمه‌ نکردند بلکه‌ به‌ ما فهماندند که‌ اگر توانايى‌ برگزارى‌ بازى‌ با 100 هزار تماشاگر را نداريم. بايد تعداد را کم‌ کنيم. 7 نفر کشته‌ شدند و هفت‌ خانواده‌ در ايام‌ عيد غمگين‌ شدند.
    آيا يک‌ مسابقه‌ ارزش‌ اين‌ را دارد؟
    ما توانايى‌ برپايى‌ نظم‌ 100 هزار تماشاگر را نداريم‌ و اگر 100 هزار تماشاگر به‌ ورزشگاه‌ بيايند نبايد کشته‌ يا زخمى‌ شوند، اما با 50 هزار نفر ديگر مشکلى‌ پيش‌ نخواهد آمد.

تاريخ عضويت
    Sep 2004

پيش فرض

خطيبي: پيراهن تيم ملي را مي خواهم
    -------------------------------------------------
    رسول خطيبي با بازي تماشايي خود مقابل پرسپوليس اين تيم را از قهرماني دور كرد اكنون خطيبي فقط به دنبال پوشيدن پيراهن تيم ملي است
    *رسول , با نمايش خوب تو پرسپوليس شكست خورد؟
    ابتدا بايد اين برد را به تما شاگران خوب سپاهان تبريك بگويم. ما در نيمه اول بازي خوبي انجام نداديم. امادر نيمه دوم از زماني كه اقاي استانكو سيستم بازي را تغيير داد ندو ما با سه مهاجم كار كرديم,تيم برتر زمين شويم •
    چرا سپاهان در نيمه اول عملكرد خوبي نداشت؟
    همان طور كه گفتم در نيمه اول سيستم تيم بيشتر تدافعي بود و ما موقعيت چنداني نداشتيم اما نيمه دوم بازي در اختيار ما بود •
    پرسپوليس را چطور ديدي؟
    انها در نيمه اول خوب بود ند , ولي در نيمه دوم چيز خاصي از اين تيم ند يد م دفاع پرسپوليس هم همانطوري بازي كرد كه ما مي خواستيم •
    به داوري هم اعتراض داشتي؟
    بله, هنوز هم معتقدم پنالتي صد در صد را اقاي مرادي نگرفتند در موقع بازي هم ايشان گفتند: من صحنه را نديدم.
    *حرف خاصي نداري؟
    من فقط به دنبال پيراهن تيم ملي هستم و در چند بازي گذشته خودم را به مربيان نشان دادم.

تاريخ عضويت
    Sep 2004

پيش فرض

برانکو، شايسته‌ها را شنبه‌ دعوت‌ مى‌کند!
    -------------------------------------------------
    تيم‌ملى‌ خردادماه‌ دو بازى‌ بسيار حساس‌ دارد که‌ براى‌ فوتبال‌ ما از اهميت‌ بسيار فراوانى‌ برخوردار است. اين‌ روزها کار برانکو بيشتر از قبل‌ شده‌ است‌ زيرا پروفسور بايد شايسته‌ها را به‌ تيم‌ملى‌ دعوت‌ کند تا از اين‌ دو بازى‌ خانگى‌ 6 امتياز بگيرد. او در اين‌ مدت‌ عملکرد تمام‌ بازيکنان‌ را زير نظر گرفته‌ است‌ و روز شنبه‌ بازيکنان‌ شايسته‌ را به‌ اردوى‌ تيم‌ملى‌ فراخواهد خواند. بازيکنان‌ بايد تا روز شنبه‌ منتظر بمانند تا متوجه‌ شوند در ليست‌ برانکو حضور دارند و مى‌توانند در رفتن‌ تيم‌ملى‌ به‌ جام‌جهانى‌ نقش‌ داشته‌ باشند يا خير؟! در ليست‌ جديد برانکو تغييرات‌ زيادى‌ وجود ندارد اما مطمئن‌ باشيد هر بازيکنى‌ شايسته‌ باشد ايوانکوويچ‌ از او به‌ سادگى‌ نمى‌گذرد.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •