سلام
واسه من دیروز خرابی هایی داشت ولی امروز هیچ مشکلی نداره و براحتی لیچ میکنه
سلام
واسه من دیروز خرابی هایی داشت ولی امروز هیچ مشکلی نداره و براحتی لیچ میکنه
والا سالها پیش! تو همین فروم یک تاپیکی داشتیم که هر کی هر چی داشت مستقییم میکرد ( تو رپیدباز یا ... ) لینکشو اینجا میذاشت و همه استفاده میکردن ولی اون تاپیک به همون دلیلی که تاپیک دانلود فیلم و موسیقی از فروم حذف شد ، اونم حذف شد!
گروه برای اینکار اماده هست. فعلا منتظریم ببینیم این طرح تمدید میشه یا اینکه برنامه ای براش در نظر میگیرن یا خیر...
این طرح ادامه پیدا کنه یه برنامه ویژه براش دارم. که با سرعت بیشتری میشه فایل از 4upld به شاتل لند انتقال داد!
من هم تلفونی هم میلی بهشون پیشنهاد دادم
ایشالله هرچی خیره پیش بیاد
سلام گفتم این روش رو به دوستان هم یاد بدم اگه شما این عبارت رو داخل گوگل سرچ کنید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] site:shatelland.com/upload#/home
گوگل کلی نتیجه میده بهتون که هر کدوم صفحه دانلود یک لینکه که کاربر ها اپلود کردن و اماده شده در اختیار شماست(ولی با توجه به محدودیت ده گیگی احتمال حذفشون زیاده یا اینکه فیلم هایه قدیمی رو پیدا نکنید)
حالا اگه پشت عبارت site اسم لینک مورد نظر رو بنویسید نتایج همون فیلم در سرور شاتل به نمایش در میاد
یه سوالی داشتم از دوستان که ترابایتی دانلود میکنن من ریموت میکنم از حجم ام کم میشه نه اون قد ولی باز م یه مقداری درصدی کم میشه ماله شما هم همینجوریه؟
یکم فرهنگ به خرج بدین خب اینقد دانلود نکنید بابا میخای چه کار کنید همینجوری میکنید ماهه دیگه برمیدارن ولی اگه درست مصرف کنید شاید دایمی بشه
اگه یه نفر پیدا بشه به چروکسی برای ای پی شاتل پیدا کنه که بشه بهش وصل شد میشه کل نت رو رایگان کرد دیگه لازم به انتقال فایل هم نیست در واقع برای این ای پی:
94.168.129.66
یه چیز دیگه که خالی از لطف نیست شاتل بخش فیلمو اضافه کرد
اگه خوشتون اومد تشکر فراموش نشه
Last edited by david848; 16-01-2016 at 13:09.
من نتوستم کاستم سرچ کنم روی یه کلید واژه معروف مثل Ganool یه کاستوم سرچ بده، ببینم چه طوری کاستوم سرچ رو انجام دادی
شما که با کاستوم سرچ اشنایی چرا اخهه
چون اسم فایل در شاتل لند یه چیز دیگه که حالت الگوریتمی داره درج میشه به عنوان مثال safd785f86ASDAHJFAS8F9DS6F97F6ABD
شما باید عبارت رو به شکل کلی تر در داخل ** قرار بدین مثل *MKV*
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه نتیجه نداد خودنون یکم با ابزار ور برین درست میشه مثلا بین عبارات از +و=و/ استفاده کنید که نتیجه سرچ تغییر کنه
خدایش اون ایده گروه هم خوبه اگه طرح ادامه پیدا کرد لطفا لینک رو هم عمومی کنید تا بتونیم جوین بدیم
Last edited by david848; 16-01-2016 at 13:00.
عملا از ساعت های 5 6 به بعد دیگه اپلودر شاتل کار نیمیکنه! اما صبح سرعتش عالیه.
1000 گفته شده به علت این که بعضی از دوستان بی جنبه که داخل همین تاپیک هستن ترابایتی دانلود میکنن و سرعت شبکه با کندی مواجه میشه
پولی بشه دیگه باید برن لنگ بندازن
جواب نمیده متاسفانه، دیگه از کاستوم سرچ *mkv* ای که شما تعریف کردی که عمومی تر نداریم، برای همین کاستوم سرچ 5 تا ریزالت بیشتر نیاورده
این یعنی اینکه یا فایل mkv ای روی شاتل لند نیست که بعیده
یا اینکه دسترسی robot گوگل جهت اضافه کردن فایل های آپلود شده به صورت دیفالت بسته شده....
ولی با این حال بازم ممنون، ایده خلاقانه ای بود.
Last edited by Firebirds; 16-01-2016 at 23:43.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)