سلام
الان میتونی ضبط کنی ؟ کنترل دستگاهت از کدام نوعه؟ همونی که دکمه رکورد داره؟
در مورد تصویر دو قلو هم شما کابل رو بزن به ورودی hdmi SYNC شاید درست شد.
سلام
الان میتونی ضبط کنی ؟ کنترل دستگاهت از کدام نوعه؟ همونی که دکمه رکورد داره؟
در مورد تصویر دو قلو هم شما کابل رو بزن به ورودی hdmi SYNC شاید درست شد.
راستش نه ضبط نکردم، کنترلم دگمه ضبط نداره،چون هاردم اطلاعات دارم امتحانش نکردم چون وقتی هارد میشناسم میگه برای اینکه هارد رجیستر کنم اطلاعاتش پاک میکنم،واسه همین من امتحانش نکردم
من ورودی sync ندارم
یکیش hdmi mhl hdmi arcو hdmi dvi
همش امتحان کردم
Last edited by behzad21; 05-06-2016 at 09:47.
سلام عذر میخوام منظورم همون arc بود که اشتباه نوشتم .
موقعی که دستگاه دیگه روشنه مثلا ریسیور و شما از اون وروردی تصویر داری مثلا hdmi4 باید تصویر دو قلو داشته باشی . البته من خروجی hdmi ریسیور و به ورودی سینمای خانواده زدم و ARC سینمای خانواده به ARC تلویزیون وصل کردم . البته تصویر دو قلو هنگامی که از دیجیتال تلویزیون استفاده میکنی کار نمیکند.
متاسفانه ورودی hdmi arc هم کار نکرد
میگه ورودی که شما انتخاب کردید امکان این کار رو نداره تو هر 4 ورودی این رو میگه
با سلام
من هفته قبل بعد از تحقیقات بسیار آخر تلویزیون 50W800c رو بدون گارانتی به قیمت 3450 از جمهوری گرفتم.
از هر نظر تلویزیون عالی هست به جز هنگهای کمی که داره مشکلی تا به حال نداشته
یک سوال:
کسی از دوستان تونسته از طریق WI-FI DIRECT یا بلوتوث به 50w800C فایل ارسال کنه؟
من هرچی سعی می کنم TV در گوشی شناسایی نمیشه، با نرم افزار Video & TV Sideview هم همین مشکل رو دارم.
سلام
بین شیخ هادی و ولیعصر از نمایندگی سونی- به قیمت 3450 تومان -من اول می خواستم از فروشگاه های بانه ای بگیرم که وفتی دیدم همین جا بدون گارانتیش و اون هم با قیمت کمتر هست نظرم عوض شد.
سلامت باشید
بله به هرحال این دومدل اختلاف قیمت خدودا 700 تومان دارن(بدون گارانتی) که در ازاش پشتیبانی از 4K و یک پورت USB بیشتر (USB 3) و غیره نصیب شما میشه ولی ضعف نمایش رنگ سیاه و عدم یکسانی رنگ مشکی به نظرم ضعف کمی نیست.
سلام
مبارکه
به آخرین ورژن آپدیت کن . هنگی درست میشود. برای این که به گوشی وصل شی باید وا فای روشن باشد . گوشی و تلویزیون باید به یک مودم وصل باشند .
اون دکمه همگام سازی انجام دادی؟
سلامت باشی
بله آپدیت رو هنوز وقت نکردم انجام بدم.
مودم روشن هست، هر دو دستگاه هم وصل هستن، من در screen mirroring مشکلی ندارم ولی در این مورد به مشکل خوردم.
Last edited by afshin4841; 05-06-2016 at 17:34.
کدوم دگمه همسان سازی؟؟ میشه راهنمایی کنی؟ممنون میشم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)