مانیتورهای LCD به چشم ضرر نمیرسونن ...
بخاطر اینکه از کریستال مایع هستند و در واقع دیگه لامپ تصویر مثل گذشته ها ندارند ...
Liquid Crystal Display
مانیتورهای LCD به چشم ضرر نمیرسونن ...
بخاطر اینکه از کریستال مایع هستند و در واقع دیگه لامپ تصویر مثل گذشته ها ندارند ...
Liquid Crystal Display
سلام.
ارزان ترين مانيتور ال سي دي بازرا چي هست؟
با تشكر.
يه سوال كلي پرسيدي ها اگه كلي جوابت رو بدم مانيتور هاي مشابه سامسونگ از ال جي قيمتشون پايين تر هستش...تو اكثر مدلها...نوشته شده توسط online-amir
سلام
من مي خام مانيتور LCD ، سامسونگ 17 اينچ بخرم ، چه مدلي رو پيشنهاد مي کنيد؟ لطفا قيمتش رو هم بگيد
اگه تا 1-2 روز آينده بتونيد بهم کمک کنيد ممنون ميشم
سجاد![]()
با سلام به من در خريد كارت گرافيك كمك كنيد بودجه من 70000 تومان و مادربردم solteck
ram 256
cpu 1700
گرافيك كارد 4x
Last edited by abbas-porrezaei; 29-09-2006 at 03:10.
كارت پيشنهادي بنده 6200 جي تي با برد ايسوز يا گيگا هستش...نوشته شده توسط abbas-porrezaei
نوشته شده توسط SajjadKAZ2003
كسي نيست ما رو كمك كنه؟/؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام به دوستان گرامي...
براي خريد يك مانيتور Crt شما چه مارك و چه مدلي رو به من پيشنهاد ميكنيد؟
من خودم Lg رو انتخاب كردم: Lg - 17" Flatron-f700p [smile+usb 1920x1440
نظرتون چيه؟
منم مانيتور مورد نظر شمارو تاييد ميكنم الته 730 هم مانيتور بدي نيست...نوشته شده توسط godfucker
مي دوني 730 جز مانيتور هاي از رده خارج شركت سامسونگ و در ايران فقط فروخته مي شهنوشته شده توسط مومن خدا
واقعا ال جي بخره هم كيفيت بسيار يهتري داره و هم زيبا تره و خدامت بسيار عالي داره
تا حالا شده از مانيتورت سامسونگ فاصله بگيري مثلا فيلم ببيني، هيچي نمي بيني من داشتم و حالم بهم مي خورد ولي حالا ال جي دارم عالي عالي با يك صداي دالبي همه چيز عالي
مدل هاي از رده خارج سامسونگ با تغيير نام تو ايران فروخته مي شه
من اين هارو پيدا كردم شما هم اگر حوصله داشته باشي مي توني مدل ها رو پيدا كني
730B مدل اصلي
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
B1740 مدل معادل در ايران
740B مدل اصلي
N1750 مدل معادل در ايران
پيشنهاد مي كنم تعصب به خرج نديد در حال حاضر بهترين مانيتور CRT ايران f700p و بهترين مانيتورهاي LCD 1740p و 1752ُs
تنها مانيتور CRT بازار كه با نور لامپ مي شه توش كار كرد سري فلترون ال جي كه اصلا انعكاس نور نداره امتحان كنيد از نظر كيفيتي ام كه همه تقريبا تو يك سطح هستند
من براي خريد مانيتور براي گيم نت يك هفته تمام بررسي كردم اطلاعاتم كامل كامل هر كي خواست در اين رابطه بحث كنيم با منطق ثابت مي كنم
موفق باشيد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)