تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 20 از 44 اولاول ... 1016171819202122232430 ... آخرآخر
نمايش نتايج 191 به 200 از 431

نام تاپيک: .Real Madrid C.F | کهکشانی ها | فصل 2015-2016

کاربر فعال انجمن علوم انسانی A/|\IR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ

پيش فرض

سلام

قصد من نمک پاشیدن به زخم هواداران رئال نیست، قطعا هواداران و بازیکن ها لایق بیشتر از این بودن که تیم به این شکل از رقابت ها کنار گذاشته بشه. هر تیمی باید شانس رقابت در جام هایی که در اون حضور داره رو داشته باشه و چنین اشتباه هایی واقعا در سطح اول فوتبال دنیا نباید اتفاق بیفته. ولی چیزی که نباید فراموش بشه اینه که این قضیه تقصیر بنیتز و کادر فنی نیست و بیشتر به مدیریت باشگاه (از جمله پرز) برمی گرده که باید مراقب می بودن وقتی بازیکن جذب می کنن (یا بازیکن از قرض میاد) وضعیت محرومیتش چگونه است. مدیریت باشگاه باید اینطور کارهای اداری رو انجام بده تا بازیکن ها و کادر فنی بتونن با تمرکز روی مسائل فنی کار خودشون رو انجام بدن. پرز هست که باید جوابگو باشه به هواداران (و بازیکنان و کادر فنی) رئال.
    سلام
    درسته ولی یلاخره بنیتز و کادرش هم بی تقصیر نیست به هر حال اینا بازیکن ها رو گذاشتن تو لیست، معمولا وقتی قبل هر بازی از مربی آمار مصدوم و محروم ها پرسیده میشه آمار همه چی رو دارن ولی بنیتز گفته بی خبر بوده! چریشف هم گفته به من ابلاغ نشده!! تیم مدیریت و پرز به جای اینکه اشتباهشون بپذیرن و بگن آقا حق با شماست و ببخشید واستعفا! دارن تلاش میکنن که محرومیت برطرف بشه! اینجا پرز میخواد خودشو خوب نشون بده و بگه من تمام تلاشمو کردم تا گندهاشو بپوشونه:|

به عنوان یه رئالی بیشتر دوست دارم این فصل تو کوپا نباشیم به جاش این دو فرد برن پی کارشون.

2. 2 کاربر از A/|\IR بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز albertxx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2014

پيش فرض

سلام
    درسته ولی یلاخره بنیتز و کادرش هم بی تقصیر نیست به هر حال اینا بازیکن ها رو گذاشتن تو لیست، معمولا وقتی قبل هر بازی از مربی آمار مصدوم و محروم ها پرسیده میشه آمار همه چی رو دارن ولی بنیتز گفته بی خبر بوده! چریشف هم گفته به من ابلاغ نشده!! تیم مدیریت و پرز به جای اینکه اشتباهشون بپذیرن و بگن آقا حق با شماست و ببخشید واستعفا! دارن تلاش میکنن که محرومیت برطرف بشه! اینجا پرز میخواد خودشو خوب نشون بده و بگه من تمام تلاشمو کردم تا گندهاشو بپوشونه:|

به عنوان یه رئالی بیشتر دوست دارم این فصل تو کوپا نباشیم به جاش این دو فرد برن پی کارشون.
    عزیز هیچ ربطی نداره
    کادر فنی و مربی هیچ اطلاعی از محرومین نداشتن و نباید هم داشته باشن
    دلیلی نداره باشگاه قبلی به بنینز لیست محروم ها رو فکس کنه....، چون کاره،ای نیست
    محرومیت اول به باشگاه ارسال میشه
    و بعد به مدیریت پایینتر
    و آخرین نفر مربی هست که از محروم ها مطلع میشه تا تو لیست نذاره
    این مشکل هیچ ربطی به مربی نداره

+

بنیتز هم بد شانس بود
    انواع و اقسام بدبختی ها واسش از اسمون ریخت
    محرومیت از کوپا بگیرید
    مصدومیت دروازه بان که هر صد سال یه بار اتفاق می افته
    بعد مصدومیت همزمان 4 مدافع فیکس
    کارواخال -- واران -- راموس -- مارسلو
    و.قبلش مصدومیت تنها مهاجم تیم بنزما
    و بعد خامس که یکی از کلیدی ترین بازیکنای تیمه
    (( البته مصدومیت هم ربطی به مربی نداره و مشکل بدنساز تیم هست -- چوم بنیتز تو سیستم چرخشی کمترین فشار رو به،بازیکن ها آورد))

بیچاره بدشانسی هم واسش میباره

Sent from my D6502 using Tapatalk

کاربر فعال انجمن علوم انسانی A/|\IR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ

پيش فرض

عزیز هیچ ربطی نداره
    کادر فنی و مربی هیچ اطلاعی از محرومین نداشتن و نباید هم داشته باشن
    دلیلی نداره باشگاه قبلی به بنینز لیست محروم ها رو فکس کنه....، چون کاره،ای نیست
    محرومیت اول به باشگاه ارسال میشه
    و بعد به مدیریت پایینتر
    و آخرین نفر مربی هست که از محروم ها مطلع میشه تا تو لیست نذاره
    این مشکل هیچ ربطی به مربی نداره

+

بنیتز هم بد شانس بود
    انواع و اقسام بدبختی ها واسش از اسمون ریخت
    محرومیت از کوپا بگیرید
    مصدومیت دروازه بان که هر صد سال یه بار اتفاق می افته
    بعد مصدومیت همزمان 4 مدافع فیکس
    کارواخال -- واران -- راموس -- مارسلو
    و.قبلش مصدومیت تنها مهاجم تیم بنزما
    و بعد خامس که یکی از کلیدی ترین بازیکنای تیمه
    (( البته مصدومیت هم ربطی به مربی نداره و مشکل بدنساز تیم هست -- چوم بنیتز تو سیستم چرخشی کمترین فشار رو به،بازیکن ها آورد))

بیچاره بدشانسی هم واسش میباره

Sent from my D6502 using Tapatalk
    عزیز دل برادر
    باشگاه قبلی هیچ وقت نمیاد محرومیت بازیکن رو فکس(!) کنه برای مدیریت! اگه نمونه ای دیدی بیار ما هم ببینیم، مدیریت خودش مسئوله استعلام کنه ببینه بازیکن داستان داره یا نه! حالا مربی وقتی میاد به همراه کادر فنیش لیست بازیکن هارو برای بازی بعدی بنویسن پرز نباید بلند شه بیاد بالا سرشون بگه بدانید و آگاه باشید فلان بازیکن محرومه و نباید بازی کنه -

همین بابایی که داری ذکر خیرشه کلا از زمانی که تیم کامل بود تا زمانی مصدوم داشتیم گند زده
    خودش هم اول فصل گفت به مهاجم نیاز نداریم و دفاع چپ ذخیره رو داد رفت! پس کاملا مقصره حالا شما بیا هی بیا بگو نیست!

حمایت بعضی ها واقعا جالبه

ناظر انجمن فوتبال خارجی hossein blak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2014
    محل سكونت
    BRN

پيش فرض

با گلزنی برابر ختافه، رونالدو سومین گلزن برتر لا لیگا شد؛

تیم رئال مادرید دیشب در سانتیاگو برنابئو به مصاف ختافه رفت که موفق شد حریف خود را با نتیجه 4 بر 1 شکست دهد. گل چهارم رئالی ها را در این بازی، کریستیانو رونالدو به ثمر رساند تا با زدن 235 گل به تنهایی در رده سوم گلزنان برتر لا لیگا بایستد.

رونالدو پیش گلزنی در بازی دیشب، این عنوان را به طور مشترک با هوگو سانچز مکزیکی تصاحب کرده بود. اما نکته گل های رونالدو اینجاست که وی همه گل های خود را با پیراهن سفید رئال مادرید به ثمر رسانده است، در حالی که سانچز، در سه تیم رئال و اتلتیکو مادرید و رایووایکانو گلزنی کرده است.

در حال حاضر رونالدو دو نفر را بالاتر از خود می بیند که یکی از آنها رقیب آرژانتینی وی، لیونل مسی است.

نفر دوم کسی نیست جز تلمو زارا، بازیکن فقید اتلتیک بیلبائو، که 253 بار در لا لیگا گلزنی کرده بود.

6. 3 کاربر از hossein blak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2014
    محل سكونت
    BRN

پيش فرض

بنزما: من را وطن فروش خطاب نکنید

کریم بنزما که این روزها درگیر مسائل حاشیه ای با تیم ملی فرانسه و متئو والبوئنا است، در مصاحبه ای مفصل در ارتباط با مسائل بوجود آمده توضیحاتی ارائه داد، وی در این باره اظهار داشت:
    ((من می خواهم دوباره پیراهن فرانسه را بر تن کنم، من به پیر اهن تیم ملی فرانسه افتخار می کنم، می خواهم دوباره برای فرانسه بازی کنم، هیچ مشکلی با والوبوئنا ندارم و به راحتی می توانم در کنار او بازی کنم، من به او احتیاج دارم، او یک بازیکن بسیار خوب است که برای تیم ما یک مهره محسوب می شود، هیچ مشکلی با او ندارم.
    من نگران نبودن در تیم ملی فرانسه برای یورو 2016 نیستم، این یک تورنمنت بزرگ است که هر بازیکنی دوست دارد در آن حضور داشته باشد، من می دانم که تمامی مسائل به زودی حل خواهد شد و به تیم ملی باز خواهم گشت، برای من شایعه درست کرده اند مه در دیدار ال کلاسیکو، هنگام پخش سرود کشورم برای ادای احترام به قربانیان حادثه پاریس آب دهانم را به نشانه ی بی احترامی به بیرون پرتاب کرده ام! واقعا این شایعات بسیار زشت و ناراحت کننده است، اصلا چنین چیزی وجود ندارد، به کارنامه ی من نگاه کنید، من را وطن فروش خطاب نکنید، من اگر خائن بودم 81 بازی ملی برای کشورم انجام نمی دادم و تمام تلاش و سعی ام را برای پرچم کشورم به کار نمی گرفتم.
    عده ای می خواهند برای من و جایگاه ام حاشیه درست کنند تا وجهه من را خراب کنند، اما من در این مدت 7 سالی که در رئال مادرید بوده ام شخصیت خود را نشان داده ام، من این جایگاه را به سختی و تلاش به دست آورده ام.
    همه می دانند که پس از هر سختی یک آسانی در پیش است و من برای خواسته هایم می جنگم تا به موفقیت برسم، بسیار خوشحال هستم که با فرزند در حال رشدم می توانم صحبت کنم و گاها درد و دل هایم را به او بگویم.))

به عنوان یه عشق فوتبال ...خیلی از کریم بنزما خوشم میاد.هم از سبک بازیش و هم از اخلاقش .در این هفت سالی که در رئال بود همیشه در اختیار تیمش بوده و با تمام وجودش برای تیمش بازی کرده.

8. 3 کاربر از hossein blak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2014
    محل سكونت
    BRN

پيش فرض

سه لحظه ماندگار رونالدو در سال 2015 از دید فیفا

کریستیانو رونالدو، ستاره پرتغالی رئال مادرید در سال 2015 هم مثل سال های گذشته، پرکار و خبرساز بوده است. وی که امسال هم در کنار لیونل مسی به عنوان نامزد دریافت توپ طلا معرفی شده است، در بازی با ختافه گل چهارم تیمش را به ثمر رساند تا در دوره 5 ساله حضورش در لا لیگا، رکورد دیگر را هم جا به جا کند. در ابتدای این سال قهرمانی در جام جهانی باشگاه ها نیز به کلکسیون افتخارات این بازیکن و باشگاه رئال مادرید اضافه شد، عنوانی که می توانست شروع طوفانی دیگر از سوی مادریدی ها باشد، اما قوهای سپید در تکرا موفقیت های سابق خود ناکام ماندند. این ناکامی ها در عملکرد رونالدو تأثیری نداشت و این بازیکن همانطور که از وی انتظار می رفت در سطح ایده آل خود ظاهر شد.

سایت فیفا، به تازگی از سه لحظه ماندگار کریستیانو رونالدو در سال 2015 که استاندارد های خود را همچنان به عنوان یک گلزن و یک بازیکن فوق العاده حفظ کرده است، نوشته است. این سه لحظه خاص را با هم مرور می کنیم؛

13 ژوئن 2015؛ بازی تیم های ملی ارمنستان و پرتغال:

در دیداری که پرتغالی ها نیاز مبرم به برد داشتند تا از رفتن به پلی آف یورو 2016 خلاص شوند و در شرایطی که بازی برابر این تیم نه چندان قوی که البته در آن روز بر خلاف انتظار خیلی خوب بازی می کرد گره خورده بود، رونالدو با هتریک خود توانست تیم ملی کشورش را در صعود مستقیم به جام ملت های اروپا یاری کند. وی در 3 برد پرتغالی ها از مجموع 7 پیروزی با ارزشی که کسب کردند نقش مستقیم و تعیین کننده داشت و با به ثمر رساندن 5 گل مقدمات حضور پرتغال را در فرانسه مهیا کرد.

1 اکتبر 2015؛ بازی مالمو و رئال مادرید، شکسته شدن رکورد رائول

دو گلی که کریس رونالدو در بازی با نماینده سوئد در لیگ قهرمانان اروپا به ثمر رساند، باعث شد تا به تنهایی بتواند لقب برترین گلزن رئال مادرید را از آن خود کند. عنوانی که تا پیش از گلزنی در بازی با مالمو، در اختیار رائول گونزالس بود. رائول برای کهکشانی ها در 741 بازی 323 گل وارد دروازه حریفان کرده بود، در حالی که دو گل رونالدو وی را در رئال مادرید 324 گله کرد و کار بزرگ رونالدو زمانی مشخص می شود که بدانیم ستاره پرتغالی این تعداد گل را در 308 بازی به ثمر رساند! او بعدها در مصاحبه ای عنوان کرد، زمانی که پیراهن سفید رئال را بر تن کرد، هرگز فکرش را نمی کرده که بتواند رکورد رائول بزرگ را بشکند.

23 می 2015؛ بازی رئال مادرید و ختافه، آقای گلی لا لیگا؛

در آخرین هفته مسابقات لا لیگا، رئال مادرید قافیه را به بارسلونا باخته بود و این تیم کاتالانی بود که توانسته عنوان قهرمانی را از آن خود کند. اما 57 دقیقه بازی در برابر ختافه و ششمین هتریک فصل رونالدو در کنار چهار گلی که در بازی با الچه به ثمر رساند و 5 گلی که وارد دروازه گرانادا کرد، باعث شد این بازیکن در جدول گلزنان لا لیگا 48 گله شود و برای دومین سال پیاپی (این بار بدون سوارز) کفش طلای اروپا را به خود اختصاص دهد.

فیفا با اشاره به این مطلب که در سال 2015 رئال مادرید خیلی حال و روز خوشی نداشته است، همچنان رونالدو را به عنوان یک بازیکن بزرگ و تأثیرگذار در این تیم معرفی کرده است و این سه لحظه را به عنوان لحظات خاطره انگیز اعجوبه پرتغالی در نظر گرفته است.
    شایان ذکر است که رونالدو هفته گذشته باز هم با گلزنی مقابل ختافه رکورد دیگری را شکست و آن هم کسب عنوان سومین گلزن برتر تاریخ لا لیگا بود. در حالی که تا پیش از این بازی این عنوان را با هوگو سانچز شریک بود.

10. 5 کاربر از hossein blak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2014
    محل سكونت
    BRN

پيش فرض

بنیتز: راموس به دیدار برابر مالمو نخواهد رسید

رئال مادرید در آخرین دیدار خود در مرحله ی گروهی لیگ قهرمانان اروپا، امشب به مصاف مالمو خواهد رفت، رئال از پیش صعود کرده سرخیو راموس را در دیدار امشب در اختیار نخواهد داشت.

رافائل بنیتز در کنفرانس خبری پیش از بازی اظهار داشت:
    ((ما همیشه درگیر یک فشار متوسط نیستیم، هر بازی شرایط خاص خود را دارد، ما در چهار بازی گذشته ی خود بسیار خوب کار کرده ایم، در بازی برابر ختافه فوق العاده ظاهر شدیم و می خواهیم در دیدار امشب نیز چنین بازی را به معرض نمایش بگذاریم.
    سرخیو راموس به طور قطع در دیدار امشب حضور نخواهد داشت، او شرایط بهتری دارد اما برای بهبود کامل استراحت خواهد کرد، اما در دیدار برای ویارئال برای ما به میدان خواهد رفت، غیر از راموس به چند بازیکن دیگر استراحت خواهیم داد، هدف اصلی ما پیروزی در این دیدار است، اما باید به بازی برابر ویارئال نیز گوشه چشمی داشته باشیم، ما از تعدا بازیکنان جوانی که در اختیار داریم تنها یورنته را در لیست قرار خواهیم داد، آن هم در لیست ذخیره، متاسفانه در دیدار امشب جایی برای بازیکنان جوان وجود ندارد.))

آنچلوتی: بنیتز رابطه خیلی خوبی با بازیکنان ندارد

کارلو آنچلوتی سرمربی فصل گذشته رئال مادرید اسپانیا بر این باور است که بنیتز با بازیکنان رئال رابطه خوبی ندارد و این می تواند به کار او لطمه بزند.

وی در گفتگو با خبرنگاران ایتالیایی گفت:
    ((به نظر من رافا با بازیکنان رابطه خیلی خوبی ندارد و شاید این موضوع باعث لطمه زدن به او و تیم شود. راز موفقیت من ایجاد رابطه بسیار صمیمی با بازیکنان بود. ما در باشگاه به مانند یک خانواده بودیم و کسی علیه دیگری حرفی نمی زد. هواداران رئال وقتی شاهد اختلاف بین ما باشند، ناامید خواهند شد.
    به اعتقاد من هوادار واقعی شکست در ال کلاسیکو را تحمل می کند، اما اختلاف میان رونالدو و بنیتز را هرگز تحمل نمی کند.))

وی در خصوص فعالیت دوباره اش گفت:
    ((هیچ عجله ای برای بستن قرارداد جدید و شروع کار ندارم. از این روز ها بسیار لذت می برم و با همسرم سفرهای رویایی می روم. اگر پیشنهاد قابل توجهی داشته باشم به آن فکر خواهم کرد، اما احتمال دارد در فصل آینده هم در خانه بمانم و این اصلا من را آزار نمی دهد.))

حمایت آلگری از بنیتز

ماسیمیلیانو آلگری که تیمش امشب باید در آخرین دور مرحله گروهی لیگ قهرمانان اروپا مقابل سویا قرار بگیرد، از همتای خود در رئال مادرید حمایت کرد و معتقد است که کهکشانی ها با سرمربی اسپانیایی خود به روزهای اوج خود برمی گردند.

تیم رافا بتنیتز در لا لیگا تنها دو بازی را واگذار کرده و در حالی که هنوز زمان زیادی تا انتهای فصل باقی مانده است، عملکرد این مربی مورد انتقاد خیلی ها قرار گرفته است. این انتقادات در حالی که عنوان می شوند که رئال مادرید پس از 14 هفته در جایگاه سوم لا لیگا قرار دارد و با بارسلونای صدرنشین تنها 4 امتیاز فاصله دارد.

مکس آلگری که در زمان مربیگری بنیتز در ناپولی چند بار روبروی او قرار گرفته است، از بازگشت رئال به روزهای اوج آن هم با بنیتز گفته و هواداران و منتقدان مربی اسپانیایی را به صبر دعوت کرده است:
    ((کار در تیم بزرگی مثل رئال مادرید اصلا آسان نیست، چون این تیم با همه تیم ها فرق دارد. اما بنیتز می تواند تیمش را در مسیر درست هدایت کند، زیرا در ناپولی و اینتر ارزش های خود را نشان داده است.))

یوونتوس در ادامه به اتفاقات کوپا دل ری اشاره کرد و یادآور شد:
    ((در مورد حذف رئال از کوپا دل ری باید بگویم، در این گونه اتفاقات مربی چه کاری می تواند انجام دهد. او یک لیست از بازیکنان در اختیار دارد که می تواند از بین آنها ترکیب خود را بچیند، ناهماهنگی بین مسئولان رئال و فدراسیون اسپانیا باعث این اتفاق شد، در ضمن خود چریشف هم در این زمینه اظهار بی اطلاعی کرده بود.
    حذف رئال فنی نبود و بدلیل مسائل انضباطی این اتفاق افتدا، حتی در آن بازی هم تیم خوبی روانه میدان کرده بود و توانسته بود حریف را از پیش رو بردارد.))

بیل، ناواس و مودریچ برابر مالمو بازی نمی کنند

سرمربی رئال مادرید قصد دارد از گرت بیل، کیلور ناواس و لوکا مودریچ در بازی با مالمو در لیگ قهرمانان اروپا استفاده نکند و این سه بازیکن امشب به استراحت می پردازند.

رئال مادرید بعد از رویارویی امشب خود مقابل تیم سوئدی، روز یکشنبه باید در لا لیگا با ویارئال بازی کند و بنیتز به همین جهت از سه بازیکن اصلی خود استفاده نمی کند.

بیل، مودریچ و ناواس در کسب پیروزی 4 بر رئال برابر ختافه از بازیکنان تأثیرگذار این تیم بودند و سرمربی رئال نیز با اقدام اخیر خود مبنی بر استراحت دان به آنها، تیمش را برای مقابله با ویارئال آماده کرده است.

مارسلو و دانیلو نیز با وجود مصدومیت هایی که داشتند در ترکیب 18 نفره رئال قرار گرفتند و احتمال دارد دقایقی را در بازی با مالمو به میدان بروند.

12. 2 کاربر از hossein blak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز joey jordison's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

خوب نمردیم این فصل یک بازی درست و درمون از تیم دیدیم دلم تنگ شده بود واسه این رئال البته مالمو نباید زیاد جدی گرفت ولی خوب خیلی امیدوار کننده هست!!از همه چیز بگذیر نمیشه از سلطان گذشت این بازی با بازی با ختافه خیلی عالی و بی نظیر بود هم در خدمت تیم بود هم گلزنی کرد رکوردی به جا گذاشت که شاید حالا حالا کسی نتونه بزنه پیشاپیش آقای گلی CL رو به همه هوادارا تبریک عرض مینمایم احتمالا این فصل رکورد فصل 2014 رو میزنه

14. 5 کاربر از joey jordison بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

رسمی: بنزما از تیم ملی فرانسه کنار گذاشته شد

کریم بنزما به دلیل متهم شدن در پرونده باج خواهی از متئو والبوئنا، موقتا از تیم ملی فرانسه کنار گذاشته شد.

به گزارش "ورزش سه"، پیش از این پیش بینی شده بود که ممکن است بنزما به دلیل اتهاماتی که به وی وارد شده، از تیم ملی کنار گذاشته شود و دقایقی پیش این مساله با بیانیه رسمی فدراسیون فوتبال فرانسه رنگ واقعیت به خود گرفت.

فرانسه تا فوریه 2016 بازی دوستانه ای در پیش ندارد با این حال درصورت اثبات اتهامات بنزما، این بازیکن بطور حتم یورو 2016 را از دست خواهد داد. ستاره فرانسوی رئال هفته گذشته در مصاحبه با تلویزیون ملی فرانسه گفته بود که دوست دارد باز هم برای تیم ملی بازی کند و امیدوار است با اثبات بی گناهی اش، بتواند خروس ها را در یورو 2016 همراهی کند.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

France suspend Benzema

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

16. 3 کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2014
    محل سكونت
    BRN

پيش فرض

رئال مادرید خواهان جایگزینی مورینیو به جای بنیتز

طبق ادعای روزنامه سان، فلورنتینو پرز رئيس باشگاه رئال مادرید خواهان حضور دوباره ژوزه مورینیو در برنابئو است تا وی را جایگزین رافا بنیتز کند.

مورینیو هنوز رابطه خوبی با پرز دارد و طور مداوم با یکدیگر در ارتباط هستند. آقای خاص در استمفورد بریج تحت فشار است و شرایط خوبی را در چلسی سپری نمی کند و احتمال دارد در فصل آینده این تیم را ترک کند. در طرفی دیگر بنیتز شرایط نسبتا خوبی دارد، اما طبق گزارشات، او این روز ها با هواداران رئال رابطه خوبی ندارد از دید آنها به چهره منفوری بدل شده است و اختلاف 4 امتیاز با صدر جدول و شکست در ال کلاسیکو را از چشم بنیتز می دانند.
    پیش از این مورینیو برای سه سال هدایت رئال را بر عهده داشت و موفق شد با این تیم یک قهرمانی در لالیگا اسپانیا، یک قهرمانی در کوپا دل ری و یک قهرمانی در سوپر چام اسپانیا را بدست آورد.

رونالدو: بنیتز باید بماند!

در این فصل بارها شاهد شکاف عمیق بین کریستیانو رونالدو و رافا بنیتز بوده ایم، اما اخیرا ستاره پرتغالی کهکشانی ها بعد از اینکه توانست در بازی با مالمو 4 بار گلزنی کند، به تحسین سرمربی رئال مادرید پرداخت.
    رونالدو در مصاحبه با ESPN در مورد مسائل مختلف گفت؛

در مورد مسائل شخصی:
    (( این یک مورد شخصی نیست، برای هر شخصی پیش می آید تحت فشار باشد، اما گفته هایش بیانگر درون او نیست. ما با هم بیگانه نبوده و نیستیم؛ همه برای یک مجموعه تلاش می کنیم و هر کس سعی می کند کارش را به بهترین نحو انجام دهد. ما روزهای بدی را پشت سر گذاشتیم و فراز و نشیب در فوتبال یک امر طبیعی است. حال تنها چیزی که می خواهم هر روز بهتر شدن، کمک به رئال و ارتقاء سطح کیفی فوتبال خودم است.
    من هیچگاه در مورد مشکلات شخصی ام با کسی حرف نمی زنم، چون این مسائل تنها به خودم مربوط است، آنچه به دیگران مربوط است انتظاراتی است که از من در طول یک فصل دارند. تلاش می کنم تا به بازیکنی تبدیل شوم که هواداران می خواهند.))

در مورد توپ طلا:
    ((فکر می کنم سال خیلی خوبی را پشت سر گذاشتم، در واقع بهترین فصول تمام عمرم را تجربه می کنم. من در بهترین فرم خود هستم، خوشحالم و در جایگاه خوبی قرار دارم. همینطور مسی و نیمار هم عالی بودند، به هر حال آنها فصل قبل لیگ قهرمانان را برده اند و این در انتخاب فیفا تأثیر دارد؛ در کل فکر می کنم امسال از پارسال سخت تر است، البته بردن این جایزه غیرممکن نیست، اما همین که نامم در بین سه نامزد نهایی بود، خیلی عالیست.))

در نهایت در مورد رافا بنیتز:
    ((من فکر می کنم همه ما با او خیلی راحت هستیم، او کارش را به خوبی انجام می دهد و تا به اینجا هم تمام تلاشش را کرده است، کم کم دارد از تیم شناخت بدست می آورد و باید با قدرت بماند و به کارش ادامه دهد.))

18. این کاربر از hossein blak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •