تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 20 از 27 اولاول ... 10161718192021222324 ... آخرآخر
نمايش نتايج 191 به 200 از 270

نام تاپيک: اولین شرکت دریافت کننده مجوز FCP

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2015

پيش فرض

- خوب اگه راهی هست که بدون کاهش کیفیت، بشه استریم با حجم کمتر انجام داد بگید همه استفاده کنیم.

- اون دوستمون که میخواد با 512 کیلوبیت 4K استریم کنه هم مثل بسیاری از کاربرای اینترنت تو کشورمون شناختش از اینترنت توسط سرویس های حجمی با burst بالا عوض شده، هستند دوستانی که سرویس 128 کیلوبیت رو با سرعت های تا 16 مگابیت مصرف کردند و دیدشون اینه که همه سرویس های 128 باید چنین سرعتی داشته باشند.

- قیمت که گفتید، مشکل همه هست، چه اونی که پولش از پارو بالا میره چه یکی که به زور نون شبش رو در میاره، همه ما دنبال پایین ترین قیمت ممکنه هستیم، ولی اینکه سرویس 20 هزار تومانی نامحدود بگیریم و بعدش همه جوره محدود بشیم رو همه ما قبول نمیکنیم، من خودم از جمله افرادی بودم که سرویس مخابرات نامحدود برای دانلود داشتم، اونهم روی 2 تا خط. بعد از اینکه رو قبض اومد و نوشت قانون مصرف منصفانه اعمال میکنه رفتم فرداش هر دو خط رو تخلیه کردم چون خیالم راحت بود که روی خط دیگه ای برای براوزینگ و کارهای دیگه یه سرویس حجمی داشتم. کاربری که گزینه های دیگه داشته باشه یک لحظه هم محدودیت رو قبول نمیکنه.

- 80 تومان برای سرویس 5 تا 10 مگ که هرکاری میخواهیم انجام بدیم و محدودیتی انجام نشه روش؟ زیاد هستند کاربرهایی که شاید به صرفه ببینندش، من خودم به شخصه میگیرم این سرویس رو اگه بتونید با کیفیت بالا ارائه بدید.

ولی بحثی که اینجا هست اینه که الگوی مصرف همه کاربرها یکی نیست، صد البته که کاربری مثل مادر و پدر خود من که براشون یه سرویس حجمی با 2 گیگ در ماه گرفتم و ماهی به زور 1 گیگش رو مصرف میکنند و آنهم فقط مصرف یکی، دو بار ویدئو چت در ماه با بچه هاشون در کشور های دیگه میشه، 80 هزار تومان هزینه با الگوی مصرفی اشان نمیخونه.

از اونور هم کاربرهایی هستند مثل خود من که تقریباً اکثر روز رو پای دستگاهشون هستند، من خودم اکثر زمان کاری ام رو هم در منزل و پای رایانه ام هستم، بیشتر این وقت رو هم دارم رادیو آنلاین گوش میکنم. برای سر گرمی هم آخر شب ها تو youtube یه چرخی میزنم، مصرف معمول خود بنده روزی تا 10 گیگ میرسه بدون دانلود هام. اما برای کارم که ویرایش ویدئو هست آپلود و دانلود های سنگینی دارم که پیش از این بیشترش رو با دو تا سرویس مخابرات انجام میدادم (دانلود هام رو فقط)، به ماهی حدود 300 گیگابایت میرسه سرجمع حساب کنم. الان هم به اجبار هزینه میکنم و سفارش میدم دوستانی که کارشون دانلود هست برام انجام میدند. اگه من بتونم بین 400 تا 500 گیگ در ماه مصرف بدون مشکل قطعی و کیفیت بالا با اون سرویس 80 هزار تومانی شما داشته باشم، همین الان میام میگیرم.

- و مساله ای که بازهم بهش تاکید میکنم، نوع مصرف بیشتر کاربرهامون نسبت به سرویس ها و سرعت هایی که تا به حال داشتند تغییر کرده و اکثراً هم الگوی فیکسی ندارند و در صورت داشتن سرعت های بالاتر با هزینه های پایین تر بازهم مصارفشون تغییر میکنه، اونی که الان به زور داره استریم با کیفیت 360p انجام میده، اگه امکانش رو داشته باشه که 4k همون استریم رو انجام بده، چرا که انجام نده؟

همه این چند خط رو با هم جمع کنیم، دو مشکل اصلی میشه شرایط و امکانات. اگه امکانش وجود داشته باشه، هیچ کاربری کیفیت بهتر و به صرفه تر رو رد نمیکنه.
    مشکل من با تمام یوزرهای اینجا اینه که الگوی مصرف رو از اول اشتباه در نظر گرفتن اینقدر این اشتباه تکرار شده الان همه میگن درسته همینه
    اشتباهشون رو هم گوشزد می کنی ناراحتی ایجاد می کنه
    کسی که ماهی 500 گیگ دانلود داره آیا سرویس حجمی براش مناسبه؟ آیا کسی با پراید میره فرمول 1 شرکت کنه؟
    مورد بوده نرم افزار متلب رو دانلود کرده 8 گیگ با حجم گیگی 2000 تومن میشه 16 تومن بیرون CD ارجینالش 6000 تومنه این اشتباه کیه؟
    مصرف شما باعث این شده
    من سوال می کنم چرا شرکت های نرم افزاری دونه دونه دارن بیچاره میشن ولی شرکت اینترنتی هر روز داره گنده تر میشه؟؟؟؟
    چرا هیچ سرویس فروش آنلاینی وجود نداره؟؟؟
    چون مشکل از استفاده شماست
    تا زمانی که خوشحال باشید 512K سرویس دارید تا 16 براتون بازه همین وضع وجود داره متاسفانه

2. 2 کاربر از MabnaTelecom بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز sleeplessness's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

نوع حرف زدنت مثل ایناست که میرن پراید 131 می خرن آرم BMW M3 می زنن پشتش
    مهندس یه جواب صریح و و بدون کلی گویی بده تا ببینیم چکار میشه کرد
    شما بسته های خدماتی اتون رو با ذکر حول حوش قیمت مشخص کنید
    خیلی راحت مثل بسته های ترکیبی ایرانسل!
    مشخص کنید بسته ویژه پراید چه قابلیتهایی داره و بسته ویژه bmw چه قابلیت هایی
    لطفا بسته ویژه لامبورگینی رو هم پیام خصوصی کنید

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

mabna جان من هی کامنت ها رو میخونم که بیشترش تیکه انداختین به من .
    شما یه سری سوال های اولیه منو نتونسیتن جواب بدید که منم گفتم از خیر سوال هایی که داشتم گذشتم.شما یه جور صحبت میکنید که انگار پهنای باندتون به دریا وصله و انگار هیچ محدودیتی ندارید . باز حالا میاین میگید ما فلان قدر لینک داریم و 1 ماه زمان زیادی واسه راه اندازی لایه اکسس هست و و ما سرویس استریم میدیم و ما اختصاصی میدیم و ما ولیو از سیستم داریم و 20 مگ میدیمو 1 گیگ میدم و vod میدیم و پزشک آنلاین داریمو ووووووووووووووووووووو
    همون چیزی که به کار بردم بهترین چیزی بود که میشه گفت شرکت قارچی هستین(با توجه به کامنت هایی که تو این چند صفحه رد و بدل شد ) . شما حتی سوال های ساده کاربر ها رو میپچینو و بازی با کلمات میکنی.
    کاربر های عزیز الکی دیگه دلتونو خوش نکنید
    قرار نیست چیزه خاصی اتفاق بیفته .تنها چیزی که بهتر میشه فکر کنم کیفیت هست چون با امدن همین شرکت های fcp رقابت بیشتر میشه .فقط همین .
    مثلا شرکت x میاد بسته ترکیبی میده با فلان گیگ در روز و شرکت y میاد بسته ویژه میزاره واسه کاربر هایی که دانلود میکنن .
    اینا واسشون سوءتفاهم پیش امده .اگر اتفاقی میخواست بیفته تا الان افتاده بود .
    این خط این نشون . اگر اینا تونستن یه 20 مگ نامحدود بدن اون وقت من دیگه نه تو این فروم دیگه کامنت میزام نه دیگه دست به pc میزنم . یه ذره از توهم در بیایم . همش حرف که نمیشه من الان بیام بگم نامحدود میدم 100 مگ
    هر کیم خواست بباد بگیره ولی ماهی 10 میلیون .باز الان mabna کامنت میزاره که ما 20 مگ میدیم ولی بعد از این که قیمت گذاری شد میفهمیم که 20 مگ میده ماهی 600 تومن .
    هنوز مصوبه ای تصویب نشده واسه اختلاف قیمت بین اینترنت و اینترانت (صفحات اول تاپیک رو بخونید چی نوشتم ) بعد شرکت مبنا بیاد بگه فلانه بیساره .
    تو توهم زندگی نکنیم . ما الان داریم تو ایران زندگی میکنیم شرایط و بسنجین بعد حرف هرکیو بیاین گوش کنید.

5. این کاربر از arminkoo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Zeitgeist's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    on the edge of a super-massive black-hole

پيش فرض

ما تو ایران عادت کردیم به اینکه چیزی که نیستیم رو نشون میدیم هممون
    این فیلم 4 و 5 گیگی رو که تو پاراگراف اول گفتی دقیقا از کجا می خوای استریم کنی دوست عزیز؟؟؟غیر اینه که می خوای بشینی از تورنت دانلود کنی؟؟؟پس تکلیفت رو مشخص کن یا استریم می کنی یا دانلود...

آرشیو من برای منه اینقدرم کیفیت داره که نگاه کنم راضی باشم با چه کیفیت و چه حجمی هم ببخشید ولی به شما مربوط نیست.من استفاده نرمال رو عرض کردم بازم میگم مورد شما کیس خاصه
    اگر اینقدر دوست داری برنامه های ویدئویی خوب ببینی پول خوب بده سرویس خوب هم بگیر در خدمتت هستیم

دید من اگر 15 سال قدیمی باشه دید شما 50 سال عقبه چون من حداقل اینترنت خوب رو احساس کردم 400 500 مگ اینترنت یه جا دیدم.تو 4 صفحه اول خودم رو پاره کردم که یوزرها از گیگ و مگ بیان بیرون خودمم شدم لنگه شما.من اگر بخوام با دید اینترنت 2020 و اینترنت اشیا با شما صحبت کنم وضعیت خیلی بدتر میشه یه دونه استریم گفتیم این همه دانای کل دانسته هاشون از داخل و خارج فوران کرد وای به حال اینکه من از شهر هوشمند و سیتی وای فای و همگرایی شبکه ها واسه شما صحبت کنم

در مورد ضریب اشتراک هم حرف نمی زنم چون تمام افتخارمون تا امروز این بوده که اختصاصی کار کردیم
    هیچ جای دنیا اشتراکی مثل ایران مرسوم نیست تو جنگ زده ترین کشورهای اروپا هم این داستانا وجود نداره پس شما مدل دنیا رو ببین درست ارائه بده

این که گفتین تا 16 مگ من روز اول حرف 50 مگ و 100 مگ زدم رو بستر ثابت برید ببینید چه چرت و پرتایی نثار من و شرکتم کردن
    ما قارچی شدیم تا حالا 50 مگ یه جا ندیده شدیم و خیلی چیزا
    گفتیم اول واسه یوزر حل کنیم 16 مگ سرعتی نیست اینجا جنبه بالای 20 مگ رو ندارن ( البته ببخشید )

در مورد ترافیک شبانه هم من نظرم رو گفتم علاقه ای به سرویس شبانه رایگان ندارم شخصا
    تا زمانی که میشه 24 ساعت یه جور اینترنت گرفت چرا روز یه جور باشه شب یه جور
    حالا نمیخوام وارد این بحث بشم که فایل های ویدئویی با حجم بالای 4-5 گیگ الان کیفیت متوسط حساب شده و حجم معمول (چه قانونی و چه غیرقانونی) برای دانلود یک فیلم 90 دقیقه هستن. سرویس های فروش قانونی هم استریمشون تفاوتی با عمل دانلود نداره؛ شما کیفیتی که میخوای تماشا کنی رو میزنی و اون برنامه برات فایل رو دانلود میکنه بعد از خریداری یا پرداخت عضویت. container/codec هایی که همین شرکت های media streaming برای فشرده سازی، encoding/decoding وذخیره و انتشار اطلاعات استفاده میکنن، تقریباً همان سایزها و همان کیفیت های خروجی هستند که به طور غیرقانونی ملت capture/record/rip با کیفیت (فایل های حجیم) میکنن و میگذارن روی اینترنت.

من فقط گفتم که سرویس کم-سرعتی مثل 2-5 مگابیت بر ثانیه، با چنان حجم کم 50 گیگی، بدون حتی ساعات رایگان، با چنان قیمت بالای 60-70 هزار تومن که گفتید، حداقل بر بستر کابلی در جهان امروز جوک محسوب میشه و شک دارم ازش استقبال کنند کاربران فقط چون سرعت آپلود بالاتر از ADSL هست و تأخیر 50ms کمتره. اینکه شما ترابایت ها آرشیوتون چه کیفیتی داره و چطور بدست آوردید و شخصاً معتقد به سرویس های بسیار گران "اختصاصی" هستید هم به من به شخصه مربوط نیست و مثالی مقایسه ای بود. از نظر شما شاید یک فیلم 4K سه ساعته رو به حدی فشرده کنی که 500 مگابایت حجمش بشه، کیفیتی بسیار عالی و رویایی و کافی هست (یاد اون بابایی افتادم که میگفت اینترنت 128Kbps زیادم هست برای کاربر ایرانی)، از نظر اینترنت و جهان امروز اینطور نیست. سرویسی که شما مثال زدید با این سرعت و قیمت و محدودیت، حتی به درد این فایل های کم-حجم زباله هم نمیخوره، چه برسه به استریم/دانلود مدیا با بیت-ریت بالای 5-10 مگابیت بر ثانیه برای کیفیت 720p/1080p شفاف و دلنشین (حالا چه قانونی چه غیرقانونی) که هر ساعتش حداقل 2-5 گیگابایت حجم میبره!

اگر استاندارد کیفی مدنظرتون و منظورتون از "استریم"، نیم ساعت تماشای ویدئو روی سایت خزعبل آپارات هست با کیفیت 240p و بیت ریت نیم بیت بر ثانیه، خوب این دیگه بحث جداییه... با یک ماشین-حساب ساده میشه فهمید که سرویس های به این حد حجمی و محدود، برای استریم کردن ویدئو/صوت/دیتا با استانداردهای جهان امروز (که مثال های بیت ریت های مدیاهای با کیفیت متوسط رو زدم) بیشتر شبیه جوک هست و در عرض 4-5 روز این 50 گیگ مثالی که زدید تموم میشه با روزی 2-3 ساعت تماشای ویدئوی با کیفیت... تبلیغات دهان-پر-کن زیاد میشه منتشر کرد و هی گفت "ما در فکر استفاده ی شما از اینترنت پرسرعتیم و اینکه بشینید از استریم های آنلاین لذت ببرید و غیره" ولی با این قیمت ها و این محدودیت های شدید، برای مشترک خانگی معمولاً به صرفه نخواهد بود و همچنان به دنبال سرویس های دارای ساعات رایگان میره.

هدف ساعات رایگان که بسیاری از اپراتورها در سراسر جهان در سرویس های حجمی میدن (یا تشویق/زور میکنن که یوزرها دانلودهاشون رو بگذارن برای ساعات غیر اوج مصرف در سرویس های غیرحجمی)، رقابتی، تبلیغاتی، و برای جذب مشتری هست و ربطی به اینکه 24 ساعت کسی بخواد یه جور اینترنت بگیره یا خیر نداره. اینکه ملت جنبه ی چه سرعتی رو دارند یا خیر هم به سرویس دهنده ربطی ندارد؛ اینکه چه استفاده ای میخوان بکنن هم ربطی ندارد که بشینید تحلیل کنید که "نه به دردشون نمیخوره پس همین سرویس حجمی گران براشون بسه و ما هم کلی سود میکنیم؛ برن برنامه های صدا و سیمای ایران رو با کیفیت پایین ببینن از سرشونم زیاده!"

شما اومدید داخل انجمنی که اغلب یوزرهاش یوزرهای خانگی هستن، دم از سرویس های حجمی و کند و به شدت محدود گران میزنید و میخواید که مشتری خانگی بیاد برای 2-5 مگابیت پهنای باند کمتر-محدود، ماهیانه صدها هزار تومن احتمالاً به شما بده چون از نظر شما ضریب اشتراک که در سراسر جهان برای کاهش قیمت برای مشتری نهایی خانگی به کار میره، اشتباهه! خوب انتظار نداشته باشید در چنین انجمن هایی که مشترکین خانگی بیشتر توشن، چیز دیگری رو مشاهده کنید و بشنوید! اگر میخواید سرویس های تجاری به شدت گران بفروشید، اینجا فکر نکنم چندان مشتری پیدا کنید. حالا ناراحتید که چرا مشتری خانگی انتظار سرویسی با قیمت مناسب و حداقل یک دهم سرعت و کیفیت استانداردهای پهنای باند کابلی در کشورهای توسعه یافته تر رو داره...! شاید سایت رو اشتباهی اومدید.

در کل من قصد جدال ندارم و فقط نظرم رو درباره ی پلن های احتمالی سرویسایی که میخواید ارائه بدید گفتم و نیازی به عصبانیت نیست. امیدوارم سرویس-دهیتون رو شروع کنید و اون موقع اگر به صرفه بود و دیدیم جالبه، من خودم به شخصه میام ازتون سرویس میخرم، whynot! ولی اینطور که به نظر میاد هدفتون سرویس های اختصاصی بسیار گرانی هست که بیشتر به درد مشترک تجاری میخورن و زیاد انتظارات مشترک خانگی رو در نظر ندارید. تا جایی که من اطلاع دارم، پهنای باند "خانگی" اختصاصی بیهوده و کم-مشتری هست چون کاربر خانگی نیازی به پهنای باند اختصاصی 24/7 نداره که بخواد چنان قیمت های بالایی رو بپردازه همچون یک corp/dc؛ حالا از نظر شما سرویس های اشتراکی برای کاهش قیمت نهایی، کار اشتباهی هستن، پس یعنی اصولاً پلن های به صرفه ای برای کاربر خانگی احتمالاً در نظر ندارید.

به هر حال ما منتظریم ببینیم که چه میشود. همونطور که گفتم، اگر سرویس های خوبی باشن خودم مشتریتون خواهم شد. امیدواریم که اینطور باشه.

7. 9 کاربر از Zeitgeist بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

حالا نمیخوام وارد این بحث بشم که فایل های ویدئویی با حجم بالای 4-5 گیگ الان کیفیت متوسط حساب شده و حجم معمول (چه قانونی و چه غیرقانونی) برای دانلود یک فیلم 90 دقیقه هستن. سرویس های فروش قانونی هم استریمشون تفاوتی با عمل دانلود نداره؛ شما کیفیتی که میخوای تماشا کنی رو میزنی و اون برنامه برات فایل رو دانلود میکنه بعد از خریداری یا پرداخت عضویت. container/codec هایی که همین شرکت های media streaming برای فشرده سازی، encoding/decoding وذخیره و انتشار اطلاعات استفاده میکنن، تقریباً همان سایزها و همان کیفیت های خروجی هستند که به طور غیرقانونی ملت capture/record/rip با کیفیت (فایل های حجیم) میکنن و میگذارن روی اینترنت.

من فقط گفتم که سرویس کم-سرعتی مثل 2-5 مگابیت بر ثانیه، با چنان حجم کم 50 گیگی، بدون حتی ساعات رایگان، با چنان قیمت بالای 60-70 هزار تومن که گفتید، حداقل بر بستر کابلی در جهان امروز جوک محسوب میشه و شک دارم ازش استقبال کنند کاربران فقط چون سرعت آپلود بالاتر از ADSL هست و تأخیر 50ms کمتره. اینکه شما ترابایت ها آرشیوتون چه کیفیتی داره و چطور بدست آوردید و شخصاً معتقد به سرویس های بسیار گران "اختصاصی" هستید هم به من به شخصه مربوط نیست و مثالی مقایسه ای بود. از نظر شما شاید یک فیلم 4K سه ساعته رو به حدی فشرده کنی که 500 مگابایت حجمش بشه، کیفیتی بسیار عالی و رویایی و کافی هست (یاد اون بابایی افتادم که میگفت اینترنت 128Kbps زیادم هست برای کاربر ایرانی)، از نظر اینترنت و جهان امروز اینطور نیست. سرویسی که شما مثال زدید با این سرعت و قیمت و محدودیت، حتی به درد این فایل های کم-حجم زباله هم نمیخوره، چه برسه به استریم/دانلود مدیا با بیت-ریت بالای 5-10 مگابیت بر ثانیه برای کیفیت 720p/1080p شفاف و دلنشین (حالا چه قانونی چه غیرقانونی) که هر ساعتش حداقل 2-5 گیگابایت حجم میبره!

اگر استاندارد کیفی مدنظرتون و منظورتون از "استریم"، نیم ساعت تماشای ویدئو روی سایت خزعبل آپارات هست با کیفیت 240p و بیت ریت نیم بیت بر ثانیه، خوب این دیگه بحث جداییه... با یک ماشین-حساب ساده میشه فهمید که سرویس های به این حد حجمی و محدود، برای استریم کردن ویدئو/صوت/دیتا با استانداردهای جهان امروز (که مثال های بیت ریت های مدیاهای با کیفیت متوسط رو زدم) بیشتر شبیه جوک هست و در عرض 4-5 روز این 50 گیگ مثالی که زدید تموم میشه با روزی 2-3 ساعت تماشای ویدئوی با کیفیت... تبلیغات دهان-پر-کن زیاد میشه منتشر کرد و هی گفت "ما در فکر استفاده ی شما از اینترنت پرسرعتیم و اینکه بشینید از استریم های آنلاین لذت ببرید و غیره" ولی با این قیمت ها و این محدودیت های شدید، برای مشترک خانگی معمولاً به صرفه نخواهد بود و همچنان به دنبال سرویس های دارای ساعات رایگان میره.

هدف ساعات رایگان که بسیاری از اپراتورها در سراسر جهان در سرویس های حجمی میدن (یا تشویق/زور میکنن که یوزرها دانلودهاشون رو بگذارن برای ساعات غیر اوج مصرف در سرویس های غیرحجمی)، رقابتی، تبلیغاتی، و برای جذب مشتری هست و ربطی به اینکه 24 ساعت کسی بخواد یه جور اینترنت بگیره یا خیر نداره. اینکه ملت جنبه ی چه سرعتی رو دارند یا خیر هم به سرویس دهنده ربطی ندارد؛ اینکه چه استفاده ای میخوان بکنن هم ربطی ندارد که بشینید تحلیل کنید که "نه به دردشون نمیخوره پس همین سرویس حجمی گران براشون بسه و ما هم کلی سود میکنیم؛ برن برنامه های صدا و سیمای ایران رو با کیفیت پایین ببینن از سرشونم زیاده!"

شما اومدید داخل انجمنی که اغلب یوزرهاش یوزرهای خانگی هستن، دم از سرویس های حجمی و کند و به شدت محدود گران میزنید و میخواید که مشتری خانگی بیاد برای 2-5 مگابیت پهنای باند کمتر-محدود، ماهیانه صدها هزار تومن احتمالاً به شما بده چون از نظر شما ضریب اشتراک که در سراسر جهان برای کاهش قیمت برای مشتری نهایی خانگی به کار میره، اشتباهه! خوب انتظار نداشته باشید در چنین انجمن هایی که مشترکین خانگی بیشتر توشن، چیز دیگری رو مشاهده کنید و بشنوید! اگر میخواید سرویس های تجاری به شدت گران بفروشید، اینجا فکر نکنم چندان مشتری پیدا کنید. حالا ناراحتید که چرا مشتری خانگی انتظار سرویسی با قیمت مناسب و حداقل یک دهم سرعت و کیفیت استانداردهای پهنای باند کابلی در کشورهای توسعه یافته تر رو داره...! شاید سایت رو اشتباهی اومدید.

در کل من قصد جدال ندارم و فقط نظرم رو درباره ی پلن های احتمالی سرویسایی که میخواید ارائه بدید گفتم و نیازی به عصبانیت نیست. امیدوارم سرویس-دهیتون رو شروع کنید و اون موقع اگر به صرفه بود و دیدیم جالبه، من خودم به شخصه میام ازتون سرویس میخرم، whynot! ولی اینطور که به نظر میاد هدفتون سرویس های اختصاصی بسیار گرانی هست که بیشتر به درد مشترک تجاری میخورن و زیاد انتظارات مشترک خانگی رو در نظر ندارید. تا جایی که من اطلاع دارم، پهنای باند "خانگی" اختصاصی بیهوده و کم-مشتری هست چون کاربر خانگی نیازی به پهنای باند اختصاصی 24/7 نداره که بخواد چنان قیمت های بالایی رو بپردازه همچون یک corp/dc؛ حالا از نظر شما سرویس های اشتراکی برای کاهش قیمت نهایی، کار اشتباهی هستن، پس یعنی اصولاً پلن های به صرفه ای برای کاربر خانگی احتمالاً در نظر ندارید.

به هر حال ما منتظریم ببینیم که چه میشود. همونطور که گفتم، اگر سرویس های خوبی باشن خودم مشتریتون خواهم شد. امیدواریم که اینطور باشه.
    دقیقا پست 4 5 من تو صفحه اول این تایپک راجبه همین هست که گفتم این شرکت هدفش شرکت های و سازمان ها دولتی و ارگان هاست نه کاربر نهایی و خونگی.که بعد گفتم قارچی هستنو الان دیگه به حرفم ایمان کامل دارم .
    به قول بهروز خان وثوقی اینا همشون لبو دهنن

اگه نباشه جاش خالی می مونه Behzad83's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

شما یاد بگیر خارجی ها رو همه چیزشون رو تو ایران ببینی اگر اینترنت 25 یورو می خرن نرم افزار ارجینال هم می خرن ویندوز ارجینال هم استفاده می کنن فیلم رو هم برای دیدنش اشتراک می خرن شما پول هیچکدوم اینا رو نمی دی برای همه اینا میای پول اینترنت میدی پس در مجموع شما سود می کنی نه هلندیه
    یکی از علایق من کشتی کج نگاه کردنه شبکه WWE network اشتراک ماهانه اش 10 دلاره من نمیدم رایگان دانلود می کنم اونم نمی تونه بیاد یقه منو بگیره شما تو هلند می تونی این کارو کنی؟؟؟

ملاک ما هم اینه که با دید بالا ببینیم ما هم از شما همچین انتظاری داریم اما شما دنبال همه چیز مفت می گردی( ببخشید با لحن تند دارم جوابتو میدم ) نوع حرف زدنت مثل ایناست که میرن پراید 131 می خرن آرم BMW M3 می زنن پشتش

ما می تونیم اینترنت رو مفت در اختیار شما بذاریم اینترنت سرویس نباشه بستر باشه ولی رو اینترنت سرویس بهتون بدیم پولش رو بگیریم بهتون قول میدم هیچ کدوم استقبال نمی کنید
    تلویزیونتون HD بشه رو اینترنت
    موزیک آنلاین گوش بدید
    لحظه به لحظه سلامتیتون آنلاین با پزشکتون چک بشه
    امنیت خونتون رو با ایترنت تضمین کنین
    کلاستون رو آنلاین برید
    خریدتون رو آنلاین انجام بدید
    و .......

حاضرید واسه اینا پول بدید به اینترنت پول ندید؟؟؟ جوابش رو خودم می دونم جوابش میشه نه.چون کسی که 10 ساله واسه اینا پول نداده زور داره بگی بیا پول بده
    تا زمانی که دید شمای کاربر نهایی این باشه اینترنت مگی 9 هزار تومن لب مرز میرسه دست من شرکت مگی 200 هزار تومن
    جناب، قیمت و کیفیت اینترنت چه ربطی به کپی رایت داره؟!
    نکنه شما فکر کردی ویندوز و برنامه ها رو ایرانی ها کرک میکنن و در سرتاسر اینترنت شیر میکنن؟! دقیقا همون هلندیه کرک و شیر میکنه! الان این همه سرور تورنت کجاس؟ یعنی کسی تو هلند ویندوز کرک شده نداره؟!
    در ثانی، مگه شما مسئول کنترل کپی رایت هستی؟ شما پول میگیری سرویس اینترنت میدی. دیگه به شما چه ربطی داره که یوزر چه کار میکنه؟! اگه مشکلی پیش بیاد با دستور قضایی و پلیس، نهایتا شما فقط یه اطلاعاتی در اختیار اونها قرار میدی.
    بیشتر این حرفا هم داستانه، همه هم میدونن. مشکل اینترنت ایران سیاسی و امنیتی است ولاغیر.
    والسلام

10. 4 کاربر از Behzad83 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Undisclosed's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

ما تو ایران عادت کردیم به اینکه چیزی که نیستیم رو نشون میدیم هممون
    این فیلم 4 و 5 گیگی رو که تو پاراگراف اول گفتی دقیقا از کجا می خوای استریم کنی دوست عزیز؟؟؟غیر اینه که می خوای بشینی از تورنت دانلود کنی؟؟؟پس تکلیفت رو مشخص کن یا استریم می کنی یا دانلود...

آرشیو من برای منه اینقدرم کیفیت داره که نگاه کنم راضی باشم با چه کیفیت و چه حجمی هم ببخشید ولی به شما مربوط نیست.من استفاده نرمال رو عرض کردم بازم میگم مورد شما کیس خاصه
    اگر اینقدر دوست داری برنامه های ویدئویی خوب ببینی پول خوب بده سرویس خوب هم بگیر در خدمتت هستیم

دید من اگر 15 سال قدیمی باشه دید شما 50 سال عقبه چون من حداقل اینترنت خوب رو احساس کردم 400 500 مگ اینترنت یه جا دیدم.تو 4 صفحه اول خودم رو پاره کردم که یوزرها از گیگ و مگ بیان بیرون خودمم شدم لنگه شما.من اگر بخوام با دید اینترنت 2020 و اینترنت اشیا با شما صحبت کنم وضعیت خیلی بدتر میشه یه دونه استریم گفتیم این همه دانای کل دانسته هاشون از داخل و خارج فوران کرد وای به حال اینکه من از شهر هوشمند و سیتی وای فای و همگرایی شبکه ها واسه شما صحبت کنم

در مورد ضریب اشتراک هم حرف نمی زنم چون تمام افتخارمون تا امروز این بوده که اختصاصی کار کردیم
    هیچ جای دنیا اشتراکی مثل ایران مرسوم نیست تو جنگ زده ترین کشورهای اروپا هم این داستانا وجود نداره پس شما مدل دنیا رو ببین درست ارائه بده

این که گفتین تا 16 مگ من روز اول حرف 50 مگ و 100 مگ زدم رو بستر ثابت برید ببینید چه چرت و پرتایی نثار من و شرکتم کردن
    ما قارچی شدیم تا حالا 50 مگ یه جا ندیده شدیم و خیلی چیزا
    گفتیم اول واسه یوزر حل کنیم 16 مگ سرعتی نیست اینجا جنبه بالای 20 مگ رو ندارن ( البته ببخشید )

در مورد ترافیک شبانه هم من نظرم رو گفتم علاقه ای به سرویس شبانه رایگان ندارم شخصا
    تا زمانی که میشه 24 ساعت یه جور اینترنت گرفت چرا روز یه جور باشه شب یه جور
    ببخشید یه سوالی برام پیش اومده بود خواستم چند صفحه پیش بپرسم، گفتم بی خیال! ولی الان حتما باید بپرسم !

آقا شما که میگی نماینده یه شرکت معتبر هستی ، این چه طرز صحبت کردنه ؟!

تا حالا ندیده بودم نماینده یه شرکتی تو اینترنت بیاد از لفظی مثل "خودم رو پاره کردم" استفاده کنه !

من موندم بخش پشتیبانی تون چطوری میخواد با کاربرا صحبت کنه ...

ضمن اینکه وقتی داری تو یه فرومی بحث سر حجم فیلم و کاملا در رابطه با موضوع دانلود و حجمی که کاربر استفاده می کنه هست ، دقیقا به ایشون ربط پیدا می کنه که شما با چه کیفیتی فیلم دانلود می کنی ! بله به خودت مربوطه که با چه کیفیتی فیلم نگاه کنی ولی نباید از کاربر انتظار داشته باشی بخواد با همون کیفیت فیلم تماشا کنه !

روزی یه دونه فیلم 720p کسی بخواد دانلود کنه ، و حجم هر کدوم به طور متوسط 5 گیگ باشه ، راحت میشه ماهی 150 گیگ فقط و فقط برای دانلود فیلم با حداقل کیفیت قابل قبول !

چرت و پرت هم تو فروم نثار همه شرکت ها میشه ، قارچی که خوبه ، تو تاپیک شرکت های دیگه الفاظی مثل "دزد" به راحتی آب خوردن استفاده میشه ! پس از الان خودتون رو آماده کنید که به هر حال تو هر فرومی کاربرانی هستن که میان و این الفاظ رو به کار می برن .

12. 4 کاربر از Undisclosed بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال sorooshfm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

من دقیقا الان نفهمیدم سوال شما چیه که جواب بدم !!!!!!!
    دوست عزیز من کاری به رعایت قانون کپی رایت و هزینه اشتراک سرویس های ویدئویی ندارم و اینکه که تو خارج بایت اینگونه مسائل پول میدن ندارم بله اونا میدن چون هم تکنولوژی و زیرساختهاشون رو دارن و هم درآمدشون بالاتر از ما هست و به طور کل بحث من این نیست شما سوال منو جواب ندادین که منظورم اینه که آیا سرویس استریم شما اینترانتی هست یا اینترنتی و این که نامحدود غیر منصفانه با قیمت مناسب میدید یا نه؟ بکار بردن این حرف ها که شماها چیزی بیشتر از این اینترنت کنونی نمیدونید و اصلا نمیدونید تو خارج چه خبره و از این حرفا درست نیست نه داداش خوبشم میدونیم مگه ما دوست نداریم خانه هوشمند و اینترنت اشیا و اینترنت فیبر گوگل داشته باشیم و رو مبل لم بدیم بشینیم سریال مورد علاقمونو از تو نت فلیکس نگاه کنیم بدون نیاز به دانلود غیر از اینه دوستان؟!
    Last edited by sorooshfm; 07-09-2015 at 09:25.

14. این کاربر از sorooshfm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه abc2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

دید من اگر 15 سال قدیمی باشه دید شما 50 سال عقبه چون من حداقل اینترنت خوب رو احساس کردم 400 500 مگ اینترنت یه جا دیدم.
    الان فهمیدم آرشیو 10 ترابایتی از کجا اومده شما هم کم شیطونی نکردیا . ریا نباشه حتما پوله خوبی هم دادی !

داره خودمونی میشه Pejii's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

مشکل من با تمام یوزرهای اینجا اینه که الگوی مصرف رو از اول اشتباه در نظر گرفتن اینقدر این اشتباه تکرار شده الان همه میگن درسته همینه
    اشتباهشون رو هم گوشزد می کنی ناراحتی ایجاد می کنه
    کسی که ماهی 500 گیگ دانلود داره آیا سرویس حجمی براش مناسبه؟ آیا کسی با پراید میره فرمول 1 شرکت کنه؟
    مورد بوده نرم افزار متلب رو دانلود کرده 8 گیگ با حجم گیگی 2000 تومن میشه 16 تومن بیرون CD ارجینالش 6000 تومنه این اشتباه کیه؟
    مصرف شما باعث این شده
    من سوال می کنم چرا شرکت های نرم افزاری دونه دونه دارن بیچاره میشن ولی شرکت اینترنتی هر روز داره گنده تر میشه؟؟؟؟
    چرا هیچ سرویس فروش آنلاینی وجود نداره؟؟؟
    چون مشکل از استفاده شماست
    تا زمانی که خوشحال باشید 512K سرویس دارید تا 16 براتون بازه همین وضع وجود داره متاسفانه
    - خوب اون الگوی مصرف رو همین وضع بد و سرعت های پایین بوجود آورده، اشاره کردم بهشون پیشتر از این، تا وقتی که کاربر نتونه استریم کنه مطلب مورد نیازش رو و یا درجا و در هنگام نیاز سریعاً در دسترسش نباشه، مجبوره پیشاپیش برای دانلودش اقدام کنه. برای تغییرش هم زمان میخواد و رفع کلی موانع مثل فیلترینگ های بی مورد و اشتباهی که انجام شده و میشه.

- خوب بعله، ناراحت میشند، چون اکثرشون نیاز به اینگونه مصرف رو دارند، مثل این میمونه که به یکی بگی نمک نخور درست نیست، ضرر داره، واقعاً هم علمی ثابت شده مضراتش، ولی امتحان کنید خودتون، ببینید چقدر ناراحت میشید و زندگی براتون بی مزه میشه اگه نمک رو بگزارید کنار.

- کسی که 500 گیگ در ماه دانلود داره، معلومه که سرویس حجمی براش نمیصرفه، شما تاپیک ها رو ببینید، بعد از حذف نامحدود ها و محدودیت های جدید مخصوصاً برای شبانه ها اکثر کاربرها دارند در به در دنبال سرویس نامحدود با قیمت مناسب میگیردند.

- اونی که 16 هزار تومان هزینه نرم افزار متلب کرده، تحقیق نکرده قبل از اینکه به دنبال محصولش بره یا مشکل عدم رضایت از کالاهای ارائه شده در بازار رو داشته و یا به دلیلی نظیر مشکل خروج از منزل/محل کار مجبور به دانلود محصول شده.

من خودم به شخصه برای تک تک فوتیج های مورد نیازم تو بازار و آرشیو دارهای قانونی و غیر قانونی گشتم، خیلی از چیزهایی رو که لازم داشتم هیچکسی نداره، چندین مورد هم کالای تقلبی بهم فروخته شده، نمونه اش محصولات شرکتی که حتی جواز فعالیت و هولوگرام و تقدیر نامه و غیره داره کاملاً قانونی، اومده به نام محصولاتی، یه سری آشغال رو تو بسته بندی شکیل با قیمت بسیار بالا در بازارها و فروشگاه های نرم افزار فروشی به مردم تحویل میده و کاربر هم هیچ کاری نمیتونه بعد از خرید محصول تقلبی انجام بده.

تعداد این نمونه محصولات بسیار زیاده، بسته هایی با دیتای ناقص، فایل هایی که صحیح کار نمیکنند، ویروسی، کاملاً مناقض با نام محصول و .....

اینهم نمونه تصویر بسته هایی که من ازشون خریدم، یه سری پروژه آماده رو اومدند با چند رنگ مختلف رندر کردند و زدند رو DVD به اسم مجموعه ویدیو ترکس دیجیتال جویس که اگه سرچ کنید آنلاین میتونید ببینید چه محصول کاری و زیبایی هست البته تو این بسته حتی یک دانه از آن فوتیج ها نیست. 50 هزار تومان برای اینها پول دادم و مجبور شدم آخرش دانلودش کنم مجموعه رو از اینترنت.

- دلیل اینکه چرا شرکت های نرم افزاری موفق بسیار اندک داریم رو در اینجا نمیشه در موردش بحث کرد، مدیران سریعاً متن رو حذف خواهند کرد اگه دلیلش رو براتون بنویسم، ولی عدم موفقیت شرکت های نرم افزارسازی هیچ ربطی به اینترنت نداره، بر عکس، دلیل موفقیت خیلی هاشون همین اینترنته. اگه تولید کننده محتوای مناسب و کاری که کاربرها بتونند راحت استفاده کنند و به هدفشون برسند رو تولید کنه، کاربر هم راه تهیه اش رو داشته باشه صد در صد ازش همایت میکنه و خریداری اش میکنه.

خودم به شخصه اگه الان امکان تهیه اکانت Adobe Cloud رو داشتم، یه لحظه هم دریغ نمیکردم و میخریدمش. نه فقط اون، زیاد هست سایت ها و سرویس هایی که علاقه عضو شدن و پشتیبانی از محصولاتشون رو دارم ولی امکان پرداخت هزینه اش رو به سادگی ندارم.

از محصولات داخلی هم فقط و فقط شرکت دوبله گلوری هست که ازش پشتیبانی میکنم و تک تک محصولاتشون رو هم دارم و بابتشون هزینه کامل هم دادم و خواهم داد. هم فروش آنلاین دارند، هم donation آنلاین دارند، هم محصولاتی که ارائه میدند واقعاً دارای کیفیتی هست که کاربر نهایی رو راضی میکنه. امکان پرداخت آسان هم دارند.

- مشکل از استفاده من و خیلی از کاربرهای دیگه نیست، مشکل از نیاز ما است و عدم تولید محتوا و یا در خور مصرف بودن محصولاتِ تولیدی و یا هزینه نهایی یک محصول نسبت به درآمدی که کاربر داره/میتونه از اون محصول بدست بیاره.

قبلاً اشاره کردم که من کارم ویرایش ویدیو است، ولی این رو اشاره نکردم که اکثر پروژه هایی که من میگیرم از و برای شبکه های خارج از کشور هست، تعداد افرادی که کارشون با اینترنته کم نیست، و در این میان تعداد افرادی که میزان انتقال و دریافت دیتای بالایی هم دارند زیاده.

- اونی که 512K میگیره تا 16 براش بازه و خوشحاله، احتمالاً اون سرویس داره کل نیازش رو برطرف میکنه.

من که الان به شخصه تا 24 مگابیت هم سرعت بگیرم راضی نخواهم بود، تا 16 مگ هم گرفتم ولی با چه سرعت و کیفیت افتضاحی.

امکان دریافت سرعت بالاتر رو با هزینه پایین هم ندارم و هزینه کردن برای دریافت اینترنت با روش هایی به جز ADSL و یا وایرلس نقطه به نقطه هم برام به صرفه نیست.

مشکل نویز و عدم دید هم به اکثر سرویس دهنده های وایلس دارم و اگرنه الان یک لینکِ وایرلس (دوتا آنتن رادیو) افتاده الان گوشه انبارم و اگه میتونستم کلاً قید ADSL رو میزدم و میرفتم سمت رادیو.

فعلاً هم امکان جابجایی ندارم ولی نشستم فرجی بشه، به دنبال کارهام هستم که اصلاً کلاً پاشم برم از ایران، اینقدر مشکل اینترنت داره به من فشار میاره اینجا. رضایت من از وضع اینترنت فعلی ای که میتونم دریافت کنم از 1 تا 10 زیرِ 0 است.

-----

حالا سوالی دارم، اون سرویس 80 هزار تومانی که شما قبلاً بهش اشاره کردید چی شد؟ روی چه رابطی ارائه میشه؟ سرعت ارسال و دریافتش چقدره؟ من هنوز هم روی حرفم هستم، اگه بتونم با اون سرویس نیازم رو برطرف کنم با کله پا میشم میام میگیرمش همین الان.

17. این کاربر از Pejii بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •