حالا نمیخوام وارد این بحث بشم که فایل های ویدئویی با حجم بالای 4-5 گیگ الان کیفیت متوسط حساب شده و حجم معمول (چه قانونی و چه غیرقانونی) برای دانلود یک فیلم 90 دقیقه هستن. سرویس های فروش قانونی هم استریمشون تفاوتی با عمل دانلود نداره؛ شما کیفیتی که میخوای تماشا کنی رو میزنی و اون برنامه برات فایل رو دانلود میکنه بعد از خریداری یا پرداخت عضویت. container/codec هایی که همین شرکت های media streaming برای فشرده سازی، encoding/decoding وذخیره و انتشار اطلاعات استفاده میکنن، تقریباً همان سایزها و همان کیفیت های خروجی هستند که به طور غیرقانونی ملت capture/record/rip با کیفیت (فایل های حجیم) میکنن و میگذارن روی اینترنت.
من فقط گفتم که سرویس کم-سرعتی مثل 2-5 مگابیت بر ثانیه، با چنان حجم کم 50 گیگی، بدون حتی ساعات رایگان، با چنان قیمت بالای 60-70 هزار تومن که گفتید، حداقل بر بستر کابلی در جهان امروز جوک محسوب میشه و شک دارم ازش استقبال کنند کاربران فقط چون سرعت آپلود بالاتر از ADSL هست و تأخیر 50ms کمتره. اینکه شما ترابایت ها آرشیوتون چه کیفیتی داره و چطور بدست آوردید و شخصاً معتقد به سرویس های بسیار گران "اختصاصی" هستید هم به من به شخصه مربوط نیست و مثالی مقایسه ای بود. از نظر شما شاید یک فیلم 4K سه ساعته رو به حدی فشرده کنی که 500 مگابایت حجمش بشه، کیفیتی بسیار عالی و رویایی و کافی هست (یاد اون بابایی افتادم که میگفت اینترنت 128Kbps زیادم هست برای کاربر ایرانی)، از نظر اینترنت و جهان امروز اینطور نیست. سرویسی که شما مثال زدید با این سرعت و قیمت و محدودیت، حتی به درد این فایل های کم-حجم زباله هم نمیخوره، چه برسه به استریم/دانلود مدیا با بیت-ریت بالای 5-10 مگابیت بر ثانیه برای کیفیت 720p/1080p شفاف و دلنشین (حالا چه قانونی چه غیرقانونی) که هر ساعتش حداقل 2-5 گیگابایت حجم میبره!
اگر استاندارد کیفی مدنظرتون و منظورتون از "
استریم"، نیم ساعت تماشای ویدئو روی سایت خزعبل آپارات هست با کیفیت 240p و بیت ریت نیم بیت بر ثانیه، خوب این دیگه بحث جداییه...

با یک ماشین-حساب ساده میشه فهمید که سرویس های به این حد حجمی و محدود، برای استریم کردن ویدئو/صوت/دیتا با استانداردهای جهان امروز (که مثال های بیت ریت های مدیاهای با کیفیت متوسط رو زدم) بیشتر شبیه جوک هست و در عرض 4-5 روز این 50 گیگ مثالی که زدید تموم میشه با روزی 2-3 ساعت تماشای ویدئوی با کیفیت... تبلیغات دهان-پر-کن زیاد میشه منتشر کرد و هی گفت "ما در فکر استفاده ی شما از اینترنت پرسرعتیم و اینکه بشینید از استریم های آنلاین لذت ببرید و غیره" ولی با این قیمت ها و این محدودیت های شدید، برای مشترک خانگی معمولاً به صرفه نخواهد بود و همچنان به دنبال سرویس های دارای ساعات رایگان میره.
هدف ساعات رایگان که بسیاری از اپراتورها در سراسر جهان در سرویس های حجمی میدن (یا تشویق/زور میکنن که یوزرها دانلودهاشون رو بگذارن برای ساعات غیر اوج مصرف در سرویس های غیرحجمی)، رقابتی، تبلیغاتی، و برای جذب مشتری هست و ربطی به اینکه 24 ساعت کسی بخواد یه جور اینترنت بگیره یا خیر نداره. اینکه ملت جنبه ی چه سرعتی رو دارند یا خیر هم به سرویس دهنده ربطی ندارد؛ اینکه چه استفاده ای میخوان بکنن هم ربطی ندارد که بشینید تحلیل کنید که "نه به دردشون نمیخوره پس همین سرویس حجمی گران براشون بسه و ما هم کلی سود میکنیم؛ برن برنامه های صدا و سیمای ایران رو با کیفیت پایین ببینن از سرشونم زیاده!"
شما اومدید داخل انجمنی که اغلب یوزرهاش یوزرهای خانگی هستن، دم از سرویس های حجمی و کند و به شدت محدود گران میزنید و میخواید که مشتری خانگی بیاد برای 2-5 مگابیت پهنای باند کمتر-محدود، ماهیانه صدها هزار تومن احتمالاً به شما بده چون از نظر شما ضریب اشتراک که در سراسر جهان برای کاهش قیمت برای مشتری نهایی خانگی به کار میره، اشتباهه! خوب انتظار نداشته باشید در چنین انجمن هایی که مشترکین خانگی بیشتر توشن، چیز دیگری رو مشاهده کنید و بشنوید! اگر میخواید سرویس های تجاری به شدت گران بفروشید، اینجا فکر نکنم چندان مشتری پیدا کنید. حالا ناراحتید که چرا مشتری خانگی انتظار سرویسی با قیمت مناسب و حداقل یک دهم سرعت و کیفیت استانداردهای پهنای باند کابلی در کشورهای توسعه یافته تر رو داره...! شاید سایت رو اشتباهی اومدید.
در کل من قصد جدال ندارم و فقط نظرم رو درباره ی پلن های احتمالی سرویسایی که میخواید ارائه بدید گفتم و نیازی به عصبانیت نیست. امیدوارم سرویس-دهیتون رو شروع کنید و اون موقع اگر به صرفه بود و دیدیم جالبه، من خودم به شخصه میام ازتون سرویس میخرم، whynot! ولی اینطور که به نظر میاد هدفتون سرویس های اختصاصی بسیار گرانی هست که بیشتر به درد مشترک تجاری میخورن و زیاد انتظارات مشترک خانگی رو در نظر ندارید. تا جایی که من اطلاع دارم، پهنای باند "خانگی" اختصاصی بیهوده و کم-مشتری هست چون کاربر خانگی نیازی به پهنای باند اختصاصی 24/7 نداره که بخواد چنان قیمت های بالایی رو بپردازه همچون یک corp/dc؛ حالا از نظر شما سرویس های اشتراکی برای کاهش قیمت نهایی، کار اشتباهی هستن، پس یعنی اصولاً پلن های به صرفه ای برای کاربر خانگی احتمالاً در نظر ندارید.
به هر حال ما منتظریم ببینیم که چه میشود. همونطور که گفتم، اگر سرویس های خوبی باشن خودم مشتریتون خواهم شد. امیدواریم که اینطور باشه.