تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 20 از 115 اولاول ... 101617181920212223243070 ... آخرآخر
نمايش نتايج 191 به 200 از 1146

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2016

داره خودمونی میشه salazarsnape's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

من با اکانت نیوزلند دانلود کردم
    گرافیکش چنگی به دل نزد یعنی بنظرم گرافیک فیفا 15 از این بهتر بود اما روی فیس بازیکنا خیلی خوب کار کردن
    بعد از گل زدن میتونی خوشحالی کنی شبیه فیفا
    در مورد گیم پلی هنوز نمیتونم چیز زیادی بگم(2 دست بیشتر بازی نکردم) اما دریبل زدن خیلی سخت بود
    این آب و هوای داینامیک هم تو این دو دست چیزی من ندیدم
    گزارش هم نداره دموش

2. این کاربر از salazarsnape بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی ™...'s Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

4. این کاربر از ™... بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال sasanjfr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    فعلا اصفهان

پيش فرض

خب من دمو رو واسه PS4 دانلود کردم یه ۳ دستی هم با یوونتوس جلوی بایرن بازی کردم.نکته جالب توجه بهبود قابل توجه انیمیشن ها در مقایسه با PES 2015 هست درحالیکه خود PES 2015 هم تو این زمینه قوی بود.بیشترین تغییر تو انیمیشن های دروازه بان هست.شیرجه ها خیلی طبیعی تر شده و حالا دروازه بان ها در دو ضرب می تونن توپ رو بگیرن.
    انیمیشن های مربوط به خوشحالی پس از گل,از دست دادن موقعیت,گرفتن اخطار بسیار خوب و روان کار شده و صحنه های آهسته هم بهتر شدن.این بار دوربین مربوط به صحنه های از دست دادن موقعیت با زاویه بهتری صحنه رو نشون میده و سرعت replay هم بالاتره
    و جالب ترین نکته ای که توجهم رو جلب کرد اعتراض in-game بازیکن ها به داور به اعلام نشدن خطا رو اونها هست.مثلا در صحنه ای از بازی در دو مرحله مانوئل نویر و بواتنگ با توز(نقل و انتقالات تو دمو لحاظ نشده) پشت محوطه جریمه با توز برخورد داشتند که خطایی اعلام نشد درحالیکه هنوز بازیکن دیگه ای از یووه توپ رو در اختیار داشت توز دست هاش رو به نشانه اعتراض به داور بلند کرد و بعد با مشت محکم کوبوند رو زمین!
    صدای تماشاگرها هم بهتر شده.صدای خوشحالی اونها بعد از گل در شرایطی که تیم میزبان ۳-۰ عقب هست و ۳-۱ میشه با وقتی که بازی ۰-۰ رو ۱-۰ جلو میفتید کاملا متفاونه برخلاف PES 2015 که اگه بازی ۸-۰ به نفع میمهان ۸-۱ میشد ورزشگاه منفجر میشد.خوشبختانه این مشکل حل شد.
    از نقطه نظر گیم پلی من تفاوت فاحشی ندیدم و طبیعی هم هست چونکه گیم پلی PES 2015 به خودی خود عالی بود.هنوز هم وقتی در درجه سختی super star بازی می کنید باید کاملا کنترل دفاع و خط میانی رو تو دستای خودتون بگیرن و امیدی به CPU و AI هم تیمی ها نداشته باشین که خیلی راحت ممکنه تو پاس های عمقی جا بمونن.به عنوان مثال من روی این قسمت تمرکز نداشتم و باعث شد دست اول و دوم رو ۲-۱ و ۲-۰ ببازم اما تو دست سوم تونستم با دقت بیشتر ۳-۰ ببرم.
    مجموعا دموی بازی بسیار امیدوار کننده هست و به شدت منتظر نسخه نهایی بازی هستم

6. 10 کاربر از sasanjfr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

خب من دمو رو واسه PS4 دانلود کردم یه ۳ دستی هم با یوونتوس جلوی بایرن بازی کردم.نکته جالب توجه بهبود قابل توجه انیمیشن ها در مقایسه با PES 2015 هست درحالیکه خود PES 2015 هم تو این زمینه قوی بود.بیشترین تغییر تو انیمیشن های دروازه بان هست.شیرجه ها خیلی طبیعی تر شده و حالا دروازه بان ها در دو ضرب می تونن توپ رو بگیرن.
    انیمیشن های مربوط به خوشحالی پس از گل,از دست دادن موقعیت,گرفتن اخطار بسیار خوب و روان کار شده و صحنه های آهسته هم بهتر شدن.این بار دوربین مربوط به صحنه های از دست دادن موقعیت با زاویه بهتری صحنه رو نشون میده و سرعت replay هم بالاتره
    و جالب ترین نکته ای که توجهم رو جلب کرد اعتراض in-game بازیکن ها به داور به اعلام نشدن خطا رو اونها هست.مثلا در صحنه ای از بازی در دو مرحله مانوئل نویر و بواتنگ با توز(نقل و انتقالات تو دمو لحاظ نشده) پشت محوطه جریمه با توز برخورد داشتند که خطایی اعلام نشد درحالیکه هنوز بازیکن دیگه ای از یووه توپ رو در اختیار داشت توز دست هاش رو به نشانه اعتراض به داور بلند کرد و بعد با مشت محکم کوبوند رو زمین!
    صدای تماشاگرها هم بهتر شده.صدای خوشحالی اونها بعد از گل در شرایطی که تیم میزبان ۳-۰ عقب هست و ۳-۱ میشه با وقتی که بازی ۰-۰ رو ۱-۰ جلو میفتید کاملا متفاونه برخلاف PES 2015 که اگه بازی ۸-۰ به نفع میمهان ۸-۱ میشد ورزشگاه منفجر میشد.خوشبختانه این مشکل حل شد.
    از نقطه نظر گیم پلی من تفاوت فاحشی ندیدم و طبیعی هم هست چونکه گیم پلی PES 2015 به خودی خود عالی بود.هنوز هم وقتی در درجه سختی super star بازی می کنید باید کاملا کنترل دفاع و خط میانی رو تو دستای خودتون بگیرن و امیدی به CPU و AI هم تیمی ها نداشته باشین که خیلی راحت ممکنه تو پاس های عمقی جا بمونن.به عنوان مثال من روی این قسمت تمرکز نداشتم و باعث شد دست اول و دوم رو ۲-۱ و ۲-۰ ببازم اما تو دست سوم تونستم با دقت بیشتر ۳-۰ ببرم.
    مجموعا دموی بازی بسیار امیدوار کننده هست و به شدت منتظر نسخه نهایی بازی هستم
    سلام. این بخش قرمز دقیقاً مفهوم همون پست منو میرسونه که تو یکی دو صفحه قبل فقط با دیدن ویدیوهای Gameplay گفته بودم و این یعنی در بازی با کامپیوتر همیشه به راحتی پاس ها و سانتر هاتو میبرن و در بازی دو نفره، کسی که دسته 1 رو داره، همچین قدرتی داره و این برای چندمین بار هست که تو این تاپیک و تاپیک PES 2015 نظر من (این که دسته 1 همیشه قوی تره) چه به صورت مستقیم، چه به صورت غیر مستقیم تأیید میشه!

8. این کاربر از Pitbull2015 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Zlatan_ibra's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

امیدوارم این انیمیشن ها برا نسخه pcهم اینقدر خوب باشه

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی ™...'s Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

امیدوارم این انیمیشن ها برا نسخه pcهم اینقدر خوب باشه
    انیمیشنها و گیم پلی در تمامی نسخه های یکی هستند .

11. 2 کاربر از ™... بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال sasanjfr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    فعلا اصفهان

پيش فرض

سلام. این بخش قرمز دقیقاً مفهوم همون پست منو میرسونه که تو یکی دو صفحه قبل فقط با دیدن ویدیوهای Gameplay گفته بودم و این یعنی در بازی با کامپیوتر همیشه به راحتی پاس ها و سانتر هاتو میبرن و در بازی دو نفره، کسی که دسته 1 رو داره، همچین قدرتی داره و این برای چندمین بار هست که تو این تاپیک و تاپیک PES 2015 نظر من (این که دسته 1 همیشه قوی تره) چه به صورت مستقیم، چه به صورت غیر مستقیم تأیید میشه!
    برای مثال اگه به صورت manual هافبک های دفاعی و دفاع وسط ها رو با دکمه L1 انتخاب نکنی و رو به عقب نیاری شاید در یه بازی ۱۰ دقیقه ای با CPU در درجه سختی superstar حدود ۱۰ بار یا بیشتر در پاس های عمقی جا بمونی اما با رعایت این مسئله,به یک یا دو بار کاهش پیدا میکنه.نمونه اش مود my club هست که تو اون با یه تیمی که ۷ تا بازیکن زیر ۸۰ داره و فقط ۴ تا بازیکن خوب مثل Mata,Defoe,Markoviz و David Luiz داره تونستم تو ۱۰ بازی تو درجه سختی superstar هشت برد و دو تا تساوی رو جلوی تیم هایی که بعضی هاشون خط حمله ای متشکل از مسی و رونالدو و آگوئرو و کاوانی داشتن بگیرم.مجموعا من این مسئله رو نقطه ضعف نمی بینم چراکه برای گرفتن نتیجه همون طوری که می بایست تمامی تاکتیک های تهاجمی رو برنامه ریزی کرد باید روی عملکرد خط دفاعی هم کاملا متمرکز بود که با توجه به علاقه خاصی که به تاکتیک های دفاعی دارم برام لذت بخش هست.

13. این کاربر از sasanjfr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه salazarsnape's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

چند تا چیز جدید:
    -روی تکل های خشن بازیکنی که روش تکل شده از درد داد میزنه 15 هم اینطوری بود؟
    -گیم پلی خیلی کم تغییر کرده اما شوت ها راحت تر شده یعنی من 1 دست با کورینتیانس بازی کردم بازیکنای زیر 80 شوت های خیلی خوبی میزنن
    -یه نکته امیدوار کننده دیگه این بود که دیگه دروازه بان ها شوت های محکم رو نمیتونن یه ضرب جمع کنن
    -چمن خیلی زشته شبیه موکت! تو ذوق میزنه(کلا گرافیک تو بازی نا امید کنندست 6 از 10 میگیره)
    -انیمیشن ها عالیه مخصوصا خوشحالی های متنوع بعد از گل

15. این کاربر از salazarsnape بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Zlatan_ibra's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

-روی تکل های خشن بازیکنی که روش تکل شده از درد داد میزنه 15 هم اینطوری بود؟
    آره این هست تو 15

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

برای مثال اگه به صورت manual هافبک های دفاعی و دفاع وسط ها رو با دکمه L1 انتخاب نکنی و رو به عقب نیاری شاید در یه بازی ۱۰ دقیقه ای با CPU در درجه سختی superstar حدود ۱۰ بار یا بیشتر در پاس های عمقی جا بمونی اما با رعایت این مسئله,به یک یا دو بار کاهش پیدا میکنه.نمونه اش مود my club هست که تو اون با یه تیمی که ۷ تا بازیکن زیر ۸۰ داره و فقط ۴ تا بازیکن خوب مثل Mata,Defoe,Markoviz و David Luiz داره تونستم تو ۱۰ بازی تو درجه سختی superstar هشت برد و دو تا تساوی رو جلوی تیم هایی که بعضی هاشون خط حمله ای متشکل از مسی و رونالدو و آگوئرو و کاوانی داشتن بگیرم.مجموعا من این مسئله رو نقطه ضعف نمی بینم چراکه برای گرفتن نتیجه همون طوری که می بایست تمامی تاکتیک های تهاجمی رو برنامه ریزی کرد باید روی عملکرد خط دفاعی هم کاملا متمرکز بود که با توجه به علاقه خاصی که به تاکتیک های دفاعی دارم برام لذت بخش هست.
    همون طور که بالا هم گفتی، به راحتی پاس تو عمق رد میشه (برای دسته 1) و برای جلوگیری حتماً باید سریع L1 رو بزنی ولی خیلی از مواقع L1 رو که میزنی، روی نزدیک ترین بازیکن سوئیچ نمی کنه و این باعث اعصاب خورد کنیه. باید 1000 بار L1 رو بزنی تا بیاد رو نزدیک ترین بازیکن مدافعت؛ مخصوصاً مواقعی که مهاجم دسته 1 نزدیک دروازه ـته. در کل دفاع دسته 2 خیلی ضعیفه! باید خودتو بکُشی تا بتونی دفاع کنی. همین امشب داشتم با خواهر زاده ام بازی می کردم. دسته یک وقتی دست اون بود، 8-6 باختم. تمام اون 8 تا گلی هم که بهم زد، به خاطر رد شدن آسون پاس تو عمق هاش بود و مدافع من هر چی می دوید، نمیرسید بهش! وقتی دسته 1 اومد دست من (بار دوّم که بازی کردیم)، بهش 16 تا زدم و 4 تا گل خوردم! نزدیک 30 تا موقعیّت خطرناک دیگه هم براش ایجاد کردم ولی نتونستم گل بزنم! در این حد دسته 1 قویه.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •