خب من دمو رو واسه PS4 دانلود کردم یه ۳ دستی هم با یوونتوس جلوی بایرن بازی کردم.نکته جالب توجه بهبود قابل توجه انیمیشن ها در مقایسه با PES 2015 هست درحالیکه خود PES 2015 هم تو این زمینه قوی بود.بیشترین تغییر تو انیمیشن های دروازه بان هست.شیرجه ها خیلی طبیعی تر شده و حالا دروازه بان ها در دو ضرب می تونن توپ رو بگیرن.
انیمیشن های مربوط به خوشحالی پس از گل,از دست دادن موقعیت,گرفتن اخطار بسیار خوب و روان کار شده و صحنه های آهسته هم بهتر شدن.این بار دوربین مربوط به صحنه های از دست دادن موقعیت با زاویه بهتری صحنه رو نشون میده و سرعت replay هم بالاتره
و جالب ترین نکته ای که توجهم رو جلب کرد اعتراض in-game بازیکن ها به داور به اعلام نشدن خطا رو اونها هست.مثلا در صحنه ای از بازی در دو مرحله مانوئل نویر و بواتنگ با توز(نقل و انتقالات تو دمو لحاظ نشده) پشت محوطه جریمه با توز برخورد داشتند که خطایی اعلام نشد درحالیکه هنوز بازیکن دیگه ای از یووه توپ رو در اختیار داشت توز دست هاش رو به نشانه اعتراض به داور بلند کرد و بعد با مشت محکم کوبوند رو زمین!
صدای تماشاگرها هم بهتر شده.صدای خوشحالی اونها بعد از گل در شرایطی که تیم میزبان ۳-۰ عقب هست و ۳-۱ میشه با وقتی که بازی ۰-۰ رو ۱-۰ جلو میفتید کاملا متفاونه برخلاف PES 2015 که اگه بازی ۸-۰ به نفع میمهان ۸-۱ میشد ورزشگاه منفجر میشد

.خوشبختانه این مشکل حل شد.
از نقطه نظر گیم پلی من تفاوت فاحشی ندیدم و طبیعی هم هست چونکه گیم پلی PES 2015 به خودی خود عالی بود.
هنوز هم وقتی در درجه سختی super star بازی می کنید باید کاملا کنترل دفاع و خط میانی رو تو دستای خودتون بگیرن و امیدی به CPU و AI هم تیمی ها نداشته باشین که خیلی راحت ممکنه تو پاس های عمقی جا بمونن.به عنوان مثال من روی این قسمت تمرکز نداشتم و باعث شد دست اول و دوم رو ۲-۱ و ۲-۰ ببازم اما تو دست سوم تونستم با دقت بیشتر ۳-۰ ببرم.
مجموعا دموی بازی بسیار امیدوار کننده هست و به شدت منتظر نسخه نهایی بازی هستم