آره دیگه سی دی کی اورجینال رو خریدم 150 تومان پیاده شدم ببین داش وحید اگه می خوای یک فوتبال با معیارهای واقعی بازی کنی فیفا 16 رو تهیه کن و دوربین بازی را بگذار روی Broadcast و کمی زوم تصویر رو بیشتر بکن و حرکتها و چمن تماشاگرا و حال و هوای بازی تقریبا نزدیک به واقعیت هست و بعضی وقتها نمیتونی واقعا تشخیص بدی که بازی واقعیت هست یا نه چمن بازی موقع تکل و حرکت بازیکنها کاملا تغییر میکنه تماشاگرا زنده هستند اصلا بگذار واست اینجور تشریح کنم قضیه رو فرض کن میخوای بری سراغ لیگ برتر انگلیستان و یک بازی تو اون لیگ برگذار کنی تو تیم لیورپول رو انتخاب میکنی و قرار با اورتون بازی کنی بازی رو میتونی توی فصل پاییز و هر فصل دیگه ای انتخاب کنی ترجیحا پاییز رو انتخاب میکنی و ساعت بازی رو هم 4.30 دقیقه تعیین میکنی و هوای بازی هم Cloudy انتخاب میکنی بازی رو آغاز میکنی و بله شروع میشه بچه ها من یک عادت دارم که نمیدونم خوبه یا بد مالیخولیای واقعگرایی دارم یعنی باور نمیکنی setpiece های بازی را اصلا رد نمیکنم تا تجربم از بازی به نهایت واقعیت برسه مثلا فیفا توی این مورد خیلی فوق العاده عمل کرده مثال میزنم شما وقتی توپ به کرنر میره دیگه مثل pes شاهد این قضیه نیستی که بازی قطع بشه و بازیکن یک راست بره کرنر بزنه قشنگ تو فیفا بازیکن میدوه و میره توپ رو بر میداره و میره مگذاره روی نقطه کرنر و پشت توپ وای میسته بعضی وقتا عین واقعیت تا بازیکن بیاد و کرنر رو بزنه صحنه های آهسته به قشنگی نشون داده میشه و حس tv دیدن به آدم دست میده همه حرفام از این مثال این بود که من عادت ندارم این گونه صحنه ها رو رد کنم تا تجربم از بازی به بالاترین حد واقعیت برسه تو pes هم همینطورم بگذاریم بازی رو شروع میکنه اولا گرافیک بازی بی نظیر هست رنگ و نور بازی خیلی چشم نواز هست و شما ورزشگاه آنفیلد رو میبینه تماشاگرا دارن شعارهای آشنای این ورزشگاه رو توی داربی مرسیساید میخونن و از لیورپول حمایت میکنن مامورین امنیتی دقیقا با همون یونیفرم های زرد رنگ و اون کلاه های جالبشون دارن این طرف و اونطرف رو نگاه میکنن و عکاس ها و فیلمبردارها هم همیطور چمن ورزشگاه به خاطر هوای ابری بازی سایه افتاده روش و فقط در قسمتی از ورزشگاه نور گرم خورشید رو میبنیم طراحی هر ورزشگاه به بهترین نحو انجام شده بله ادامه میدیم بازیکنا و داور همراه با توپ های مخصوص وارد زمین میشن کارگردانی و تصویربرداری این بازی شاهکار هست اسامی و نمایش داده میشه و شما از دیدن آؤم و لوگو لیگ جزیره خوشحال میشه بازکنهای ذخیره و مربی کنار زمین هستند و سر جاشون مستقر میشن وسط بازی هم هر از گاهی اونا رو نشون میده و با چهره خودشون نشستن دارن بازی رو نگاه میکنن فوق العادست همون چیزی که از یک شبیه ساز انتظار میره و فقط 22 بازیکن و یک توپ نساختن توپ جمع کنا هم هستند و هر بار نیز توپ به بیرون بره اونا هم وارد عمل میشن و جالبه بعضی وقتا اشتباه هم میکنن مثلا توپ میره به اوت و پس از برخورد به تابلو های تبلیغاتی وارد زمین میشه و یهو توپ جمع کن هم که کنار یک سری بازیکن هست که داران خودشونو گرم میکنن تا وارد بازی بشن اشتباه میکنن و توپ دومو میندازن وسط زمین حالا دو تا توپ تو زمین هست و یک بازیکن هم میاد یک از توپا رو مینداز بیرون از این قبیل صحنه ها بسیار زیاد هست تو بازی لیگ ایتالیا رو بگو که خوراکش هوای مه آلود هست آدم کیفی میکنه و هر بازی جو خاص خودشو داره و آدم لذت میبره جالب یک بار توپو شوت کردم خورد به تابلوهای تبلیغاتی پشن دروازه و توپ محکم برگشت خورد به بطری آب دروازه بان که کنار تیرک دروازه گذاشته بودن بعد بطری پرت شد داخل زمین یعنی تا این حد من از این جور اتفاقا خیلی هیجانی میشم در زمین شاید بعضیا خیلی نتونن روی دوربین Broadcast بازی کنن ولی بازی تو اون حالت خیلی فرق میکنهخیلی واقعی میشه حتما امتحان کنین و البته میرسیم به گیم پلی که بازی بسیار حرفه ای ساخته شده تو گیم پلی نمخوام زیاد حرف بزنم ولی کسایی که دنبال آرکید بازی نیستن و شبیه ساز دو.ست دارن حتما خوششون میاد و البته میرسیم به مدلینگ بازیکنها که نسبت به 15 پیشرفت داشته ولی هنوز یک مقدار کوچولو مونده تا برسه به pes به نظرم ولی شما کاملا دیگه توی این نسخه فرق رفتار و بازی مسی رو با رونالدو کاملا درک خواهید کرد به مدد NO TOUCH DRIBLING هم دریبل و حرکت ها جالب شده مخصوصا مسی که با این قابلیت دهن آدم رو صاف میکنه البته دیگه اینطور نیست مثل 15 که همه رو دریبل کنی ولی به هر حال بازیکنهای بزرگ تعیین کننده هستند سرتونو درد آوردم ولی کسی که به ورزش فوتبال علاقه مند باشه نمیتونه از فیفا خوشش نیاد اگر هم نیاد به نظرم من آرکید باز هست چون دیگه فیفا هیچ بهانه ای برای بازی نکردنش نگذاشته!
داداش دوربین بازی میخوای عوض کنی اول باید وسط بازی STOP رو بزنی بعد بری رو گزینه setting بعد از اونجا game setting رو بزنی و بعد اونجا دوربین رو میتونی تغییر بدی مثلا تغییرات من اینه اولی یعنی single player camera رو broadcast انتخاب کردم و بعد به ترتیب گزینه های پایینی رو که 4 تا هستند روی tele گذاشتم و بعد Camera setting رو روی Custom گذاشتم و camera hieght رو روی 2 و پایینتر از اون یعنی Camera zoom رو روی 8 و به ترتیب پایینی 20 و 9 و 9 گذاشتم البته نمیدونم شما خوشت بیاد ولی من که بد جور خوشم اومد از این حالت یک چند تا عکس میگذارم شما ببین البته بازم عکسها مونده تا اون چیزی که تو بازی هستو به نمایش بگذاره ولی بازم ببینی بد نیست اصلا چمنو حال کن البته اون دسته رو هم که گفتی والا نمیدونم من فعلا یک دسته بازی میکنم مشکلی ندارم میخوای برو بازیسنتر اونجا خیلیا دارن بازی میکنن شاید اونها تونستن جوابتو بدن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی یک مشکلی که دارم اینه که یکبار وارد بازی میشم افت فریم دارم ولی دفعه بعد مثلا وارد بازی میشم افت فریم برطرف میشه یا دوبار پشت سرهم وارد بازی میشم افت فریم دارم ولی مثلا سومین بار وارد بازی میشم افت فریم ندارم دوستانی که بازی را دارن هم همین مشکل رو دارن من سیستمم اینه و فکر نکنم سیستمم واسه بازی پایین باشه
Vga: ati 6950 2g
cpu:quad q6600
ram:6 g
من فیفا 15 اصلا افت فریمی نداشتم راجب دسته هم والا نمیدونم من که مشکلی ندارم میخوای تو فروم بازیسنتر بگو ببین اونجا خیلی دارن بازی میکنن مشکلتو حل میکنن!