داداش دمت گرم حل شد.
داداش دمت گرم حل شد.
Last edited by kumarbaz; 21-04-2015 at 22:06.
من هم دقیقا همین مشکلو دارم
دوستان من وقتی رو Launcher.exe کلیک میکنم اتفاق خاصی نمی افته. کسی میدونه مشکل از کجاست؟
Grand Theft Auto چند ثانیه داخل تسک منیجر میاد ولی بعد چند ثانیه بسته میشه.
از آپدیت 1 تا 3 + تمام کرک ها رو نصب کردم ولی بازم این مشکل هست.
آنتی ویروس و اینترنت رو کامل قطع کردم.
روی هیچ کدام از آیکن های اجرای بازی کلیک نکردم.
اصلا راهی بنظرم نمیرسه دیگه. ممنون میشم کمک کنید.![]()
مشکل منم هست :((
اخه اولش بازی کردم ولی الان دیگه اجرا نمیشه
احتمالا RockStar در دل بازی یه رباط هوشمند جاسازی کرده که تشخیص میده بازی با کرک اجرا میشه و مانع از اجرا شدن مجدد بازی میشه ......
![]()
به نظر من نسخه 60 گیگی بهتره چون خدا رو چه دیدین شاید مثل gta iv بعد یه مدتی کرک آنلاینشم اومد.
من فعلا نظاره گر مشکلات شما هستم پس فردا بازی میرسه دستم از همین الان استرس گرفتم که کدوم یک از این همه مشکل نصیب من میشه.با توجه به بد شانسی همیشگی من پیش بینی می کنم همه ی این مشکلات برام پیش بیاد خخخخخ خدا رحم کنه![]()
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست من انگار همه این مشکلو دارن...
راه حلی فعلا" براش نیومده ....
من اینجوری ردش کردم:
بعد اینکه میگه ماشینو نابود کن خودم وایسا کنار ماشین با یه نارنجک خودمم کشتم......بعد 3 بار تکرار این یه گزینه ی Skip میاد که اون مرحله رو رد میکنه.....
بازم میگم این مرحله مشکل داره تو همه ی نسخه ها....تنها راه حلشم همینه......
Last edited by Altairezio; 22-04-2015 at 04:37.
بازی من 60 گیگه نه 62 چجوریه؟
من بالاخره بازی و اجرا کردم . توصیه می کنم حتما نسخه کامل و بگیرید. اولا نصب نمی خواد ، دوما بدون هیچ مشکلی اجرا میشه. من لپتاپ Z500 دارم با دو تا کارت گرافیک بازی خیلی روون اجرا میشه.
فقط اولش ارور ACTIVATION داد که با تغییر تاریخ درست شد. فقط یه سوال، هر بار بخوام بازی و اجرا کنم باید تاریخ و به عقب برگردونم یا کلا دیگه تاریخ باید همین باشه ؟
گزینه ی prerender fream داخل کنترل پنل انویدیا چه تاثیری روی فریم ریت داره
دوتا گزینه داره که عدداش تا چهار میره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)