تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: بهترين راه براي افزايش حجم اعضلات در چيست

راي دهنده
147. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • مصرف 6وعده غذاي با كالري بالا و كار كردن با وزنه سنگين وخواب طولاني

88 59.86%
  • مصرف مكلها با پروتئين بالا با برنامه هاي سنگين ورزش در باشگاه

59 40.14%
صفحه 20 از 49 اولاول ... 1016171819202122232430 ... آخرآخر
نمايش نتايج 191 به 200 از 483

نام تاپيک: مشاوره و راهنمايي در بدنسازي

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    اصفهون نصف جهون اسم : شهاب

پيش فرض

با عوارضش آشنام، از چندین متخصص نغذیه هم سئوال کردم ولی عوارضش اصلاً ربطی به کلیه نداشت!
    و در ضمن عوارض در صورت درست مصرف نکردن بوجود میان، و تا الان با هر پزشک یا مربی مشورت کردم همه تایید شد (البته در صورت مصرف از روی برنامه و عدم زیاده روی) و البته زمانی باید مصرف شه که بدن تشنه کراتین یا پروتئین باشه، چون بدن در حالت عادی دارای پروتئین و کراتین و ویتانین و ... هست، وقتی گوشت میخورید پروتئین بدنتون رو زیاد میکنید، ولی اگه گوشت نخورید این کمبود باید یجوری جبران شه، اینجاست که از پروتئین استفاده میشه.
    و الان هم بر روی بعضی پروتئبن ها و کراتین ها مهر وزارت بهداشت وجود داره تا نگراتیها برطرف شه.
    البته بنده زیاد موافق استفاده از این مواد نیستم، ولی لطفاً کمی علمی تر بحث کنید و سعی کنید برای مطالبتون منبع معتبر بیارید.
    ممنون
    دوست عزیز پروتئین بحثش با کراتین فرق فوکوله!
    مکمل های پروتئین از مواد پروتئین دار مثل گوشت و سفیده تخم مرغ ساخته میشن و مشخصه که مواد تشکیل دهنده اش چیه که اگه شما با یک متخصص تغدیه مشاوره کنید و یک برنامه مناسب غذایی داشته باشید خیلی کم به پروتئین نیاز پیدا میکنید.

که حتی شما با مصرف مکمل پروتئین هم میتونید کراتین بدنتون را به اندازه مناسب افزایش بدید چون در گوشت هم کراتین موجوده.

اما شما به من بگید مکمل کراتین از چی درست شده؟

کراتینی که در بدن هست از اسید های امینه در کلیه و کبد ساخته شده و ازراه خون به عضلات میرسه و اگر مقدار کراتین بدن از حد نرمال تجاوز کنه باعث ایجاد رسوب مخصوصا در کلیه میشه و اسیب های جبران ناپذیری را به همراه داره!

البته مصرف کم و زیر نضر متخصص تغذیه در صورتی که کراتین از حد نرمال افزایش پیدا نکنه موردی نداره که برای کنترلش شما باید هر چند ماه یک بار با ازمایش مقدار کراتین خونتون را باید مورد بررسی قرار بدید.

و الان هم بر روی بعضی پروتئبن ها و کراتین ها مهر وزارت بهداشت وجود داره تا نگراتیها برطرف شه.
    شما اصلا اطلاع دارید که داروهای هرمونی هم که یک سری ورزشکارای تازه کار بدون اطلاع مصرف میکنن و عوارض خطرناکش را هم همه ما میدونیم مجوز وزارت بهداشت دارن!!؟

دوست عزیز من خواهشمندم شما با اطلاعاته کاملتری در بحث شرکت کنید تا موضوع به درستی روشن بشه.

کـاربـر بـاسـابـقـه MehranVB's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

کراتینی که در بدن هست از اسید های امینه در کلیه و کبد ساخته شده و ازراه خون به عضلات میرسه و اگر مقدار کراتین بدن از حد نرمال تجاوز کنه باعث ایجاد رسوب مخصوصا در کلیه میشه و اسیب های جبران ناپذیری را به همراه داره!

البته مصرف کم و زیر نضر متخصص تغذیه در صورتی که کراتین از حد نرمال افزایش پیدا نکنه موردی نداره که برای کنترلش شما باید هر چند ماه یک بار با ازمایش مقدار کراتین خونتون را باید مورد بررسی قرار بدید.
    خوب منم همینو گفتم:
    با عوارضش آشنام، از چندین متخصص نغذیه هم سئوال کردم ولی عوارضش اصلاً ربطی به کلیه نداشت!
    و در ضمن عوارض در صورت درست مصرف نکردن بوجود میان، و تا الان با هر پزشک یا مربی مشورت کردم همه تایید شد (البته در صورت مصرف از روی برنامه و عدم زیاده روی) و البته زمانی باید مصرف شه که بدن تشنه کراتین یا پروتئین باشه، چون بدن در حالت عادی دارای پروتئین و کراتین و ویتانین و ... هست، وقتی گوشت میخورید پروتئین بدنتون رو زیاد میکنید، ولی اگه گوشت نخورید این کمبود باید یجوری جبران شه، اینجاست که از پروتئین استفاده میشه.
    البته بنده زیاد موافق استفاده از این مواد نیستم، ولی لطفاً کمی علمی تر بحث کنید و سعی کنید برای مطالبتون منبع معتبر بیارید.
    ممنون
    شما اصلا اطلاع دارید که داروهای هرمونی هم که یک سری ورزشکارای تازه کار بدون اطلاع مصرف میکنن و عوارض خطرناکش را هم همه ما میدونیم مجوز وزارت بهداشت دارن!!؟
    صولاً وزارت بهداشت الکی مهر تایید روی چیزی نمیزنه، قبلش بررسیها و آزمایشات زیادی توسط چندین متخصص روش انجام میشه (با استناد به حرف جنابعالی که میگی باید یه حرف دکترا گوش کرد!) و در آخر میگن که فلان دارو مشکلی نداره.
    طبیعیه که از هر کالایی استاندارش توی بازار باید باشه حتی هورمون. ولی اینا همه باید زمانی استفاده شن که پزشک دستور بده. وقتی پزشک میگه بدن شما نیاز به کراتین داره یعنی شما با خیال راحت میتونی استفاده کنی. مگر اینکه بگید دکترا اشتباه میگن!

دوست عزیز من خواهشمندم شما با اطلاعاته کاملتری در بحث شرکت کنید تا موضوع به درستی روشن بشه.
    اطلاعات من کامله و فقط محض اطلاع بعضی دوستان وقت میذارم و جواب میدم نه واسه کل کل! اگه این بحثا موجب ناراحتتیون میشه میتونیم ادامه ندیم![COLOR="Silver"]
    Last edited by MehranVB; 27-02-2010 at 23:15.

3. این کاربر از MehranVB بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت

پيش فرض

طبیعیه که از هر کالایی استاندارش توی بازار باید باشه حتی هورمون. ولی اینا همه باید زمانی استفاده شن که پزشک دستور بده. وقتی پزشک میگه بدن شما نیاز به کراتین داره یعنی شما با خیال راحت میتونی استفاده کنی. مگر اینکه بگید دکترا اشتباه میگن!
    ببین عزیز شما اگه یک بار به یک پزشک متخصص تغذیه مراجعه کنید میبینید که براتون کراتین را تجویز نمیکنه مگر اینکه خوده شما ازش چنین چیزی را بخواین. حتی ورزشکارهای حرفه ای هم کراتین را مصرف نمیکنن! من خودم عضو تیم شنای جوانان فولاد ماهان اصفهانم و با ورزشکارای سایر رشته های دیگه هم در ارتباطبتم ولی هیچ کدوم در برنامه غذاییشون جایی برای مصرفه کراتین ندارن!

البته منم موافقم که اگر مصرف این مکمل روی حساب و زیر نظر پزشک باشه موردی نداره.

اطلاعات من کامله و فقط محض اطلاع بعضی دوستان وقت میذارم و جواب میدم نه واسه کل کل! اگه این بحثا موجب ناراحتتیون میشه میتونیم ادامه ندیم!
    دوست عزیز من هم برای کل کل کردن به این سوالات پاسخ نمیدم خیلی ها در اون تاپیکی که من فعالیت میکنم قصده کل کل کردن را دارن ولی من این کار رو نمیکنم!
    در ضمن من از این بحث ها ناراحت نمیشم چون همیشه دوست دارم اطلاعات بدست بیارم از شما هم تشکر میکنم.

اگه نباشه جاش خالی می مونه றД ĵ ĭ Đ's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

شما مطمئنی داری در مورد کراتین حرف میزنی ؟ اینطوری که شما داری میگی همه فکر میکنن از کرک داری میگی نه کراتین !! اصلا ورزش بدن سازی بدون مکمل امکان پذیر نیست . شما اینو از هر مربی ( مربی بدنسازی نه مربی بقیه ورزش ها ) میخوای بپرس. شما رشتت شناست ! هیچ ربطی به بدن سازی نداره . کراتین یکی از مکمل های بسیار ضروری برای برای کسایی هست که بخوان بدنسازی رو حرفه ای دنبال کنن . مصرفش هم نه نیاز به مشورت داره نه پزشک !

5 روز بار گیری داره که بنا به وزن شخص 1 بار صبح ، 1 بار قبل تمرین و 1 بار بعد تمرین باید مصرف بشه و بعدش هم روزی 2 بار ( قبل و بعد تمرین )

6. این کاربر از றД ĵ ĭ Đ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت

پيش فرض

شما مطمئنی داری در مورد کراتین حرف میزنی ؟ اینطوری که شما داری میگی همه فکر میکنن از کرک داری میگی نه کراتین !! اصلا ورزش بدن سازی بدون مکمل امکان پذیر نیست . شما اینو از هر مربی ( مربی بدنسازی نه مربی بقیه ورزش ها ) میخوای بپرس. شما رشتت شناست ! هیچ ربطی به بدن سازی نداره . کراتین یکی از مکمل های بسیار ضروری برای برای کسایی هست که بخوان بدنسازی رو حرفه ای دنبال کنن . مصرفش هم نه نیاز به مشورت داره نه پزشک !

5 روز بار گیری داره که بنا به وزن شخص 1 بار صبح ، 1 بار قبل تمرین و 1 بار بعد تمرین باید مصرف بشه و بعدش هم روزی 2 بار ( قبل و بعد تمرین )
    دوست عزیز مصرف کراتین تنها برای افزایش سوخت و ساز بدن هست! پس مصرفش برای کسانی که نمیخوان به صورته قدرتی بدنسازی انجام بدن نیازی نیست .

اصلا ورزش بدن سازی بدون مکمل امکان پذیر نیست
    شما لطفا پستهای قبلی منو بخونید بعد این حرف را بزنید! من گفته بودم که بهترین مکمل پروتئین هست.

شما رشتت شناست ! هیچ ربطی به بدن سازی نداره
    شما اصلا ورزشکارید!!؟

دوست عزیز شنا یکی از ورزشهایی هست که به خاطره نیاز به قدرت بدنی و استقامت بالا بسیار وابسته به بدنسازی هست! من هم ازین افرادی نیستم که امروزیا دیروز با این رشته اشنا شده باشم!

کراتین یکی از مکمل های بسیار ضروری برای برای کسایی هست که بخوان بدنسازی رو حرفه ای دنبال کنن . مصرفش هم نه نیاز به مشورت داره نه پزشک !
    این دیگه ازون حرفها بود!!

من از شما خواهش میکنم یک بار هم که شده به یک پزشک متخصص تغذیه مراجعه کنید تا ببینید حق با کیه!

حالا ما هرچی بگیم نره شما بگید بدوش! مشکلی نیست شما اگه حرفهای منو قبول ندارید خود سر مصرف کنید و لذت ببرید!

تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

دوست عزیز مصرف کراتین تنها برای افزایش سوخت و ساز بدن هست! پس مصرفش برای کسانی که نمیخوان به صورته قدرتی بدنسازی انجام بدن نیازی نیست .
    کی همچین حرفی زده ؟ شما یه سرچ بزنی در مورد کراتین بد نیست ! کراتین علاوه بر افزایش سوخت ساز کار اصلیش بازسازی و ریکاوری بدن هست .

شما اصلا ورزشکارید!!؟

دوست عزیز شنا یکی از ورزشهایی هست که به خاطره نیاز به قدرت بدنی و استقامت بالا بسیار وابسته به بدنسازی هست! من هم ازین افرادی نیستم که امروزیا دیروز با این رشته اشنا شده باشم!
    بله بنده ورزشکار هستم . میشه شما بگی چه ورزش فیزیکی هست نیاز به بدن سازی نداره ؟ شنا که هیچی ! شمشیر بازی هم بدنسازی میخواد اما اون بدن سازی چه ربطی به این بدنسازی داره ؟

این دیگه ازون حرفها بود!!

من از شما خواهش میکنم یک بار هم که شده به یک پزشک متخصص تغذیه مراجعه کنید تا ببینید حق با کیه!

حالا ما هرچی بگیم نره شما بگید بدوش! مشکلی نیست شما اگه حرفهای منو قبول ندارید خود سر مصرف کنید و لذت ببرید!
    شما تاحالا باشگاه بدنسازی رفتید اصلا ؟ تاحالا با مربی های بدن سازی سر و کار داشتید ؟ شما این جمله رو برو توی هر باشگاهی و به هر مربی ( بدنسازی ) که میخوای بگو اصلا بهت میخنده ! مگه دارو هست که نیاز به مشورت پزشک داشته باشه ؟

پزشک متخصص ! اونم تغذیه ! فقط کافیه اسم بدنسازی رو همراه مکمل بیاری از اول تا آخرش مخالفت میکنه !

منم از شما خواهش میکنم به چندتا مربی بدنسازی تحصیل کرده در رشته تربیت بدنی مراجعه کنی ببین میگن مصرف کراتین در زمان مناسب و مقدار مناسب ضرر داره یا نه !

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت

پيش فرض

بله بنده ورزشکار هستم . میشه شما بگی چه ورزش فیزیکی هست نیاز به بدن سازی نداره ؟ شنا که هیچی ! شمشیر بازی هم بدنسازی میخواد اما اون بدن سازی چه ربطی به این بدنسازی داره ؟
    شما به من بگید چه تفاوتی داره؟

شما تاحالا باشگاه بدنسازی رفتید اصلا ؟ تاحالا با مربی های بدن سازی سر و کار داشتید ؟ شما این جمله رو برو توی هر باشگاهی و به هر مربی ( بدنسازی ) که میخوای بگو اصلا بهت میخنده ! مگه دارو هست که نیاز به مشورت پزشک داشته باشه ؟
    من در این مورد توضیحی نمیدم چون متاسفانه اطلاعاته شما ناقصه!

منم از شما خواهش میکنم به چندتا مربی بدنسازی تحصیل کرده در رشته تربیت بدنی مراجعه کنی ببین میگن مصرف کراتین در زمان مناسب و مقدار مناسب ضرر داره یا نه !
    من قبلا هم گفتم من یه زمانی زیر نظره حسین عسگری که فوق لیسانس تربیت بدنی داره و در چندین دوره مسابقات مردان اهنین هم شرکت کرده بدنسازی کار کردم!

دوست عزیز من احساس میکنم این بحث این جوری به نتیجه نخواهد رسید و من به خاطره اینکه ادامه دادن این بحث را جز جدال چیزی بیش نمیبینم از ادامه دادن خودداری میکنم! و امیدوارم که دوستان از حرفهای من ناراحت نشده باشن.

تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

منم فکر کنم دیگه بحثی نکنم بهتره
    همین که شما میگید بدنسازی سایر رشته ها با رشته ی بدنسازی فرقی نداره مشخص هست چقدر اطلاعات دارید .
    . در ضمن تا اونجایی که یادم میاد کسی به اسم حسین عسگری توی مردان آهنین نبود . یه سرچی کردم دیدم اصلا همچین کسی که بدنسازی کار کنه پیدا نشد ! اگه منظورتون این حسین عسگری هست که ایشون دوچرخه سوار هستند .
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    در هر صورت .

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت

پيش فرض

منم فکر کنم دیگه بحثی نکنم بهتره
    همین که شما میگید بدنسازی سایر رشته ها با رشته ی بدنسازی فرقی نداره مشخص هست چقدر اطلاعات دارید .
    . در ضمن تا اونجایی که یادم میاد کسی به اسم حسین عسگری توی مردان آهنین نبود . یه سرچی کردم دیدم اصلا همچین کسی که بدنسازی کار کنه پیدا نشد ! اگه منظورتون این حسین عسگری هست که ایشون دوچرخه سوار هستند .
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    در هر صورت .
    دوست عزیز هیچ فرقی نداره تنها شدتش کمتره و به صورته قدرتی انجام میشه! اگر کمی تحقیق کنید متوجه میشین.

حسین عسگری هم چندین سال پشت سره هم در اون مسابقات شرکت کرد!
    البته الان چند دوره هست که به علت کهولت سن شرکت نمیکنه.

آخر فروم باز .:HAMED:.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    حامد

پيش فرض

جاي تاسف داره كه تو اين زمونه هيچ كس اخلاق ورزشي رو رعايت نميكنه
    اين بد آموزيها به بدنسازي هم سرايت كرده
    بر باعثش لعنت

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •