سلام كمال جان
بابت سي دي ها ممنون
من 6670 دارم وهر بازي هم كه ميريزم با اينكه مموريم جا داره مي گه مموريت فوله
چقد از مموريم بايد خالي باشه
سلام كمال جان
بابت سي دي ها ممنون
من 6670 دارم وهر بازي هم كه ميريزم با اينكه مموريم جا داره مي گه مموريت فوله
چقد از مموريم بايد خالي باشه
نوشته شده توسط p30*
بستگی داره.
اما سعی کن تا جایی که میتونی خالی باشه
حداقل 7 مگش خالی باشه
هیچ برنامه ای ران نباشه
الان چقد از رم گوشیت خالیه؟
کمال جون تاپیک بازیهای چیییییییییز را هم که گذاشته بودی حذف کردند! خوش به حال ما که همون اول دانلود کردیم
نوشته شده توسط Kolang
اقا كمال جواب ما رو ندادي!!!!!!!
من به اون شماره مبايلي كه داده بودين 2بار اس ام اس دادم ولي شما جوابمو ندادين اگه اين سي دي هارو برام پست نمي كنيد بگيدتا لااقل از همين جا دانلود كنم
ما كه تو خماري اين بازيها مونديم
نوشته شده توسط Kolang
اقا كمال جواب ما رو ندادي!!!!!!!
صفحه قبل هم نوشته بودم
من به اون شماره مبايلي كه داده بودين 2بار اس ام اس دادم ولي شما جوابمو ندادين اگه اين سي دي هارو برام پست نمي كنيد بگيدتا لااقل از همين جا دانلود كنم
ما كه تو خماري اين بازيها مونديم
نوشته شده توسط nobody.lover
اولا که اس ام اس شما نرسیده
ثانیا این مسائل رو با پیغام خصوصی مطرح کنید. اینجا جاش نیست و منم اینجوری جواب کسی و نمیدم
ثالثا از 7 نفر بچه های تهران که واسشون سی دی ها رو پست کردم فقط 2 نفرشون پول رو ریختن به حساب. فعلا به دلیل خوش حسابی دوستان تهرانی از پست کردن برای بقیه معذورم. دیگه بی انصافیه که بخوام ضرر هم بکنم
به نظر من کمال جان تو باید اول پول را میگرفتی و بعدش براشون پست میکردی ، اینها هم که پول را ندادند بدونند که واقعا آدمهای بی معرفتی هستند چون اون 2تا سی دی خیلی بیشتر از 2000 تومان می ارزید. من باز هم اینجا ازت بابت ارسال سی دی تشکر میکنم
نوشته شده توسط YOUSRY ABDEL WAHID
U are welcom
yes, I can
I will fix the links or gie u new link
just wait and come back next week
نه اشکالی نداره apoosh جاننوشته شده توسط apoosh
من اعتماد کدم به بچه های اینجا. البته فکر نمیکنم نخوان پولو بدن. احتمالا فرصت نکردن
بعدشم اینکه از اون 2000 تومن 900 اش فقط هزینه پستش شد![]()
Last edited by Kolang; 07-11-2006 at 13:24.
اقا كمال خسته نباشيد
اولا شما خودت بهتر ميدوني كه سايت اجزه دادن پيغام خصوصي رو به ما نميده به خاطر همينم براتون اس ام اس ميزدم ثانيا برادر گلم همه رو كه با هم مقايسه نمي كنند ثالثا عزيزم ما كه با هم دعوا نداريم شما اختيار مالت رو داري فقط از اينكه جوابم رو نميدادين ناراحت بودم
از زحمات شما هم ممنون سعي ميكنم از همين جا دانلود كنم قصد ناراحت كردن شما رو هم نداشتم
موفق باشيد
من الان توی یاهو ام
اگه خواستی پی ام بده
kamal_iut
10 دقیقه بیشتر نیستم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)