تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 20 از 82 اولاول ... 101617181920212223243070 ... آخرآخر
نمايش نتايج 191 به 200 از 820

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی تیم ملی فوتبال ایران | 2015 AFC Asian Cup

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    دنیای تالکین

پيش فرض

دمت گرم داداش خیلی دنبال چنین جدولی بودم.

2. 3 کاربر از sansa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن فوتبال خارجی romantic's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

امیدوارم نمایش بهتر ایران در دور حذفی هم تیم رو به فینال ببره و هم باعث بشه دژاگه و گوچی دوباره برگردن به اروپا. واقعا انتقال های مزخرفی داشتن این دونفر. بازی کردن در دسته دوی لیگهای اروپایی بیشتر به نفع فوتبال خودشون و ایرانه.
    اشکان بزرگترین اشتباه فوتبالیش این بود که لیگ آلمان رو ول کرد و رفت انگلیس. یه هرحال رفت و اتفاقا زمانهایی که مصدوم نبود، خوب بازی کرد. اما اصلا نمیتونم درک کنم چرا یهو اومد اینجا؟!!
    سردار آزمون هم امیدوارم با دقت خیلی زیادی درباره آینده اش تصمیم بگیره. این شایعات لیورپول و مشابهاتش البته خیلی تخیلی بنظر میاد، اما اگر 1 درصد هم درست باشه، انتقال بدیه. تیم هایی که برای مکانهای بالای جدول میجنگن، گور بازیکن های جوونی هستن که از سطح متوسط بالاتر قرار ندارن. مخصوصا تیم های انگلیسی که در شدت نزدیک بینی مشابه تیمهای عربی هستن، فقط از نوع اروپایی.

4. 2 کاربر از romantic بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    دنیای تالکین

پيش فرض

تو این دنیای فوتبال همه چیز امکان پذیره ..حتی بردامارات برابر ژاپن

6. این کاربر از sansa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

تازه هفت خوان ميخواد شروع بشه اميدوارم چشممون به جام روشن بشه!(چه پر تلميح شد)

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

امیدوارم نمایش بهتر ایران در دور حذفی هم تیم رو به فینال ببره و هم باعث بشه دژاگه و گوچی دوباره برگردن به اروپا. واقعا انتقال های مزخرفی داشتن این دونفر. بازی کردن در دسته دوی لیگهای اروپایی بیشتر به نفع فوتبال خودشون و ایرانه.
    اشکان بزرگترین اشتباه فوتبالیش این بود که لیگ آلمان رو ول کرد و رفت انگلیس. یه هرحال رفت و اتفاقا زمانهایی که مصدوم نبود، خوب بازی کرد. اما اصلا نمیتونم درک کنم چرا یهو اومد اینجا؟!!
    سردار آزمون هم امیدوارم با دقت خیلی زیادی درباره آینده اش تصمیم بگیره. این شایعات لیورپول و مشابهاتش البته خیلی تخیلی بنظر میاد، اما اگر 1 درصد هم درست باشه، انتقال بدیه. تیم هایی که برای مکانهای بالای جدول میجنگن، گور بازیکن های جوونی هستن که از سطح متوسط بالاتر قرار ندارن. مخصوصا تیم های انگلیسی که در شدت نزدیک بینی مشابه تیمهای عربی هستن، فقط از نوع اروپایی.
    البته لیورپول تیمیه که به بازیکنهای جوونش خیلی بها میده . یا حتی ارسنال . تیمی مثل سوتهمپتون هم کلا واسه خودش یه پا اکادمی شده . لیگهای المان هم که بیشتر به بازیکنهای بومی اهمیت میده و اسپانیا هم که شده محفل غولها و جایی واسه کوچیکترها نمیزارن . انگلیس واسه بازیکن جوون بهتره نه امثال دژاگه و گوچی .

9. 3 کاربر از Gregar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال فلسفه B.Russell's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2014

پيش فرض

یادمه پس از شکست ایران در برابر آرژانتین به تاپیک طرفداران ایران آمده بودم و نوشته بودم این جوگیریتون در آینده نزدیک و پس از بازی با بوسنی کار دستتون میده.

اما همه بلندگوهای مداحی رو دست گرفته بودن و وقتی ایران به بوسنی باخت، بلندگوهای تحقیر و خودزنی شروع شد !!!

متاسفانه این شیوه برخورد احساسی با ورزش در مورد جام ملت ها هم داره تکرار میشه و سردار آزمون که بازیکن قابلی هست رو اینقدر بزرگ کردن که سردار در رئال، سردار در آرسنال، التماس آرسن ونگر به سردار و... که طرف خودش رو گم کرد و اون شد بازیش با امارات.

امیدوارم دوستان یکبار هم که شده این جمله رو چندبار بخوانند و بهش عمل کنند:

از آدم ها بت نسازید.این خیانت است، هم به خودتان، هم به خودشان!
    خدایی می شوند که خدایی کردن نمی دانند و شما در اخر می شوید سر تا پا کافر خدای خود ساخته

11. 16 کاربر از B.Russell بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز IRAN_KING's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

یادمه پس از شکست ایران در برابر آرژانتین به تاپیک طرفداران ایران آمده بودم و نوشته بودم این جوگیریتون در آینده نزدیک و پس از بازی با بوسنی کار دستتون میده.

اما همه بلندگوهای مداحی رو دست گرفته بودن و وقتی ایران به بوسنی باخت، بلندگوهای تحقیر و خودزنی شروع شد !!!

متاسفانه این شیوه برخورد احساسی با ورزش در مورد جام ملت ها هم داره تکرار میشه و سردار آزمون که بازیکن قابلی هست رو اینقدر بزرگ کردن که سردار در رئال، سردار در آرسنال، التماس آرسن ونگر به سردار و... که طرف خودش رو گم کرد و اون شد بازیش با امارات.

خدایی می شوند که خدایی کردن نمی دانند و شما در اخر می شوید سر تا پا کافر خدای خود ساخته

بنده خدا هر چی ازش تعریف میکردن می گفت من در اون حد اندازه ها نیستم و راه طولانی و سختی دارم تا برسم !
    سردار بازی با امارات بد بود ؟! اون شوت چرخشی که زد هر بازیکن دیگه ای میشد تو تیم میزد به اسمون و اون ضربه ای که خورد دست دفاع امارات و غیره... جهانبخش و بازیکن هایی که باید سردار تغذیه میکردن ضعیف عمل کردن .

13. 3 کاربر از IRAN_KING بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Atghia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    تهران کثیف

پيش فرض

درسته که رسانه ها بازهم جوگیر شدن و حتی بارسلونایی که مجاز به جذب بازیکن نیست رو خاهان سردار معرفی کردند
    اما بنظرم این بازیکن از اون دسته بازیکن های جوگیر نیست! یک علت مهمش هم اینه که بی سروصدا و بدون استفاده از اسم پرسپولیس و استقلال به اروپا رفت و روند رشدش هم خوب بود...
    به نظر من هم بازی آزمون در رویارویی ایران با امارات بد نبود! در جای خودش و نقش خودش خوب بازی کرد از پاس هایی که بهش میرسید درست استفاده کرد.
    اگر نشد گلی بزنه چون موقعیت خاصی خلق نشد! و به نظرم اشکالی متوجهش نیست
    مثلا بله جهانبخش بد بود! چون دوتا توپ خوب بهش رسید که افتضاح زد یا اصلا پا به توپ نشد تا به بقیه پاس آنچنانی بده موقعیتی خلق کنه و...
    گاهی ما هم خوبه که صرفا بر مبنای تجارب و اتفاقات قبلی قضاوت نکنیم

15. 6 کاربر از Atghia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال فلسفه B.Russell's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2014

پيش فرض

بنده خدا هر چی ازش تعریف میکردن می گفت من در اون حد اندازه ها نیستم و راه طولانی و سختی دارم تا برسم !
    سردار بازی با امارات بد بود ؟! اون شوت چرخشی که زد هر بازیکن دیگه ای میشد تو تیم میزد به اسمون و اون ضربه ای که خورد دست دفاع امارات و غیره... جهانبخش و بازیکن هایی که باید سردار تغذیه میکردن ضعیف عمل کردن .

درسته که رسانه ها بازهم جوگیر شدن و حتی بارسلونایی که مجاز به جذب بازیکن نیست رو خاهان سردار معرفی کردند
    اما بنظرم این بازیکن از اون دسته بازیکن های جوگیر نیست! یک علت مهمش هم اینه که بی سروصدا و بدون استفاده از اسم پرسپولیس و استقلال به اروپا رفت و روند رشدش هم خوب بود...
    به نظر من هم بازی آزمون در رویارویی ایران با امارات بد نبود! در جای خودش و نقش خودش خوب بازی کرد از پاس هایی که بهش میرسید درست استفاده کرد.
    اگر نشد گلی بزنه چون موقعیت خاصی خلق نشد! و به نظرم اشکالی متوجهش نیست
    مثلا بله جهانبخش بد بود! چون دوتا توپ خوب بهش رسید که افتضاح زد یا اصلا پا به توپ نشد تا به بقیه پاس آنچنانی بده موقعیتی خلق کنه و...
    گاهی ما هم خوبه که صرفا بر مبنای تجارب و اتفاقات قبلی قضاوت نکنیم

جوگیری صفتی نیست که بتونیم بگیم کسی نداره.
    طبیعت انسان هست که وقتی با هجمه عظیم تایید و تمجید روبرو بشه، نگاه دیگری به خودش بکنه و حساب دیگری روی خودش باز کنه.
    تا جایی هم که من در تاریخ نگاه کردم استثنایی براش ندیدم.
    اگر کسی فکر میکنه خودش جوگیر نیست، چون با هجمه مداحی سایرین روبرو نشده.

همچنین دقت کنید من نگفتم سردار آزمون بد بازی کرد !!!!!!!!!!
    گفتم باد کردن او از سوی ایرانی ها فقط به خاطر یک بازی، باعث شد خودش رو گم کنه و میزان تکروی او زیاد شد و از تسلطش هم کم شد.

اگر واقعا طرفدارش هستین بهتره در همون حدی که هست دوستش داشت و نیاز به لقب مسی دادن و ... بعد از یک بازی نیست.
    کاری که مطبوعات ورزشی ایران هم به وفور انجام دادن.

وگرنه آرزوی قلبی من هم قهرمانی ایران در این بازی ها و به موفقیت رسیدن بازیکنان جوان تیم هست.

17. 5 کاربر از B.Russell بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز امید رض's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    شهر موبیوس

پيش فرض

تا همین دیروز سرتایپیک میگفتن خداکنه تیم ملی توهمین بازیه اولش ببازه بعله چون هیچ سودی برا مانداره الان 3دوره قهرمان اسیاشدیم چه فرقی تو فدراسیون وفوتبال کشور ومردم شد؟
    اگه قهرمان هم بشه هیچ منفعتی نداره مثل هرقهرمانیایه پیش اینم بیخود ازبین میره
    وقتی امارات تیم ملی داره وداره اون جوری باما بازی میکنه امارات وسعتش از ایران خیلی خیلی کوچیک تره
    اینجوری خوب ما هم باید هرشهرمون یک تیم ملی داشته باشه..وقتی امارات به اون کوچیکی یه همچین تیمی دارهوسر مربیش میاد به ایران مثل حقیرا نگاه میکنه میگه داور الکی گل گرفت وبهafc شکایت میکنیم وقتی ایران 6تابهشون میزد همشون خفه میشدن مثل سوسک انقدر تاج گذاری نمیکردن اماراتیا
    پس انقدرخوش حالی نکنید
    سره من هم نکوبیدهمش پول خوریه فدراسیون واین یه واقعیته فدراسیون فوتبال خرابه خرابه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •