ببخشید مگابیت یا مگابایت؟
ببخشید مگابیت یا مگابایت؟
مگابیت
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
تشکر از شما . یک مگ با حجم 25 گیگ رو زده 72500 و یک مگ نامحدود برنزی رو زده 63500 . توی نامحدود محدودیت داره یا بعد یه حجم دانلود سرعت کم میشه که قیمتش پایینتره؟
یه طرح داره واسه مشترکین جدید سرعت تا 12 مگابیت 12 ماهه با حجم 60 گیگ 128500 تومان 100 گیگ هم حجم اضافه بخرم 192000 جمعش میشه 320500 تومان که کمتر از نصف پول سالانه یک مگ در میاد(سالانه یک مگ میشه 762000 تومان). نظرتون راجع به این طرح چیه؟
Last edited by farhad290; 21-09-2015 at 08:07.
دوستان برای خونه پدریم میخوام ADSL بگیرم دانلود شبانه اصلا ندارن ولی رنج مصرفی در طول ماه رو ۱۰ گیگه... از پارس آنلاین قرار بود سرویس بگیرم که گفتن نمیتونیم سرویس بدیم ( جالبه نگفتن پورت منطقه پره بعد از دو روز استخاره گفتن نمیتونیم ) از سر اجبار برای سرویس های art به شاتل زنگ زدم ( متنفرم از این شرکت ) که خوشبختانه گفتن پورتا پره! ممنون میشم یه سرویس دهنده با کیفیت خوب و قیمت عادلانه معرفی کنید...(منطقه مخابراتی سعادتمند)
دوستان منو راهنمایی کنین.خیلی سخته انتخاب ISP. تو مرکز مخابراتی توحید هستم. پینگ هم خیلی برام مهمه (برای بازی آنلاین)
صبا نت میخواستم بگیرم که گفتن 2 هفته تا 1.5 ماه طول میکشه ولی آسیاتک گفت 3 تا 7 روز. شرکت های دیگه رو نمیدونم.
به نظرتون چیکار کنم؟تو این مرکز مخابراتی کسی adsl داره اینجا؟
من شش ماه پیش رفتم ۴ روزه برام ردیف کردن اولش ۱۰۰ مگ هم برای تست دادن تا اگه وصل بود و مشکل نداشت سرویس اصلی اجرا بشه
درسته ۱۰۰ مگ میدن ولی خوب گفت به دلیل یه سری مشکلات تو مرکز توحید ۲هفته تا ۱.۵ ماه طول میکشه.
- - - Updated - - -
درسته ۱۰۰ مگ میدن ولی خوب گفت به دلیل یه سری مشکلات تو مرکز توحید ۲هفته تا ۱.۵ ماه طول میکشه.
تک کانکشن از سرور خارجی رو کدوم شرکت میده؟
سلام دوستان
من زیاد وارد نیستم میشه به من بگید با توجه به اطلاعات زیر خط من نویز داره یا نه؟ و توان کشش این خط چند مگ هست؟
Downstream Upstream Line Coding(Trellis): On On SNR Margin (0.1 dB): 272 146 Attenuation (0.1 dB): 395 232 Output Power (0.1 dBm): 193 124 Attainable Rate (Kbps): 11,268 1,207
ممنون از همه![]()
نویز نداره ولی چقدر میکشه رو منم دنبال فرمولشم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)