دقت نکردم ولی فکر کنم در این نسخه چنین امکانی وجود نداره ( یا حداقل من هنوز ریز نشدم ببینم میشه این کار رو کرد ) فقط فکر کنم میشه اعلام کرد که مثلا من مایل به خرید این بازیکنم ( که البته فکر کنم همین کافی باشه )
دقت نکردم ولی فکر کنم در این نسخه چنین امکانی وجود نداره ( یا حداقل من هنوز ریز نشدم ببینم میشه این کار رو کرد ) فقط فکر کنم میشه اعلام کرد که مثلا من مایل به خرید این بازیکنم ( که البته فکر کنم همین کافی باشه )
دوستان این غیرفعال سازی رو برای آنتی ویروس Bitdefender اطلاع دارین چطور میشه انجام داد؟ چون این آنتی ویروس امکان خروج نداره، یکی هم اینکه به فرض اگه آنتی ویروس غیرفعال بشه و یتونیم بازی رو اجرا کنیم، دفعه بعد که ویندوز بالا میاد ممکنه آنتی ویروس تو اسکنهای اتوماتیکش فایل رو مسدود کنه! یعنی برای هربار اجرای بازی لازم باشه که آنتی ویروس غیرفعال بشه و بازی مجددا نصب بشه. در این موردم اگه توضیح بدین ممنون میشم.![]()
سلام تا جایی که یادمه برای 2014 یه لیستی وجود داشت که بازیکنای جون خوب و بازیکنای خوب و ارزون را توش داشت برای امسال هم چنین چیزی هست؟
دوستان این اسکرین شات مگر f11 نبود ، چرا از من نمیگیره ؟
بالاخره مشکل من هم حل شد و بعد از چند سال دوباره به مربیگری برگشتم
تیم بارسلونا را انتخاب کردم. سوارز که محرومه، پدرو را هم میخوام بفروشم مهاجم یا وینگر خوب کی را پیشنهاد میدین؟ گوتزه را میخواستم بگیرم تو اسکات ریپورت گفتن به هیچ وجه نخرش
راستی کجا میشه بازیکن سرچ کرد؟ با منو هاش آشنا نیستم
مشکل شما چی بود و چطور حل شد؟
آقا یه جوونمرد هم پیدا بشه مشکل ما رو حل کنه، برا من وقتی فایل اجرایی رو میزنم اجرا نمیشه یعنی هیچ اتفاقی نمیوفته! من فقط فایلهایی که از سایت p30world دانلود کردم رو اکسترکت و بعد اجراش کردم، بازی نرم افزار خاصی نیاز داره؟
اینکه هیچ اتفاقی نمیوفته ، بیشتر به دلیل به روز نبودن دایرکس یا به روز نبودن درایو کارت گرافیکِ
البته فکر کنم به این معنی نیست که نخرش بلکه اینه که امکان خریدش نیست ( احتمالا در ستون سمت راست نوشته باشگاهش مایل به فروشش نیست و یا اینکه خودش نمیخواد به هیچ تیمی بره )
در قسمت اسکات میتونی بازیکن سرچ کنی البته از بین افرادی که اسکات های باشگاه تا حالا سرچ کردند نه خارج از آنها مگر اینکه خودت دنبال نفر خاصی باشی و بهشون بگی از این بازیکن بهت گزارش بدن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)