از نو میسازمت ای اینترنت
بالاخره دیر یا زود مجبورن مثل تلفن که زمانی همه دسترسی نداشتن الان دیگه همه جا هست!
از نو میسازمت ای اینترنت
بالاخره دیر یا زود مجبورن مثل تلفن که زمانی همه دسترسی نداشتن الان دیگه همه جا هست!
Last edited by parham_7; 26-09-2014 at 03:24.
درسته . اینجا کره شمالی نیست که مردم اینترنتشون قطع بشه لام تا کام نتونن چیزی بگن . کلی سریال نا تموم رو دست ملت باد میکنه
بزارین این قضیه یه کم سراسری تر بشه و همه isp ها این قانون رو اجرا کنن خودش انقلابی درست میکنه تو سطح کشور . البته من میترسم اینا فقط این بلا ها رو سر شهرهای دیگه بیارن و به تهران کاری نداشته باشن . اگه تهران فقط اینترنتش خوب باشه اینا شهرهای دیگه رو اینترنتش رو هم کلا قطع کنن باز هم هیچ صدایی در نمیاد .
داداش اینا میان اول از شهرهای کوچک شروع میکنن کم کم مراکز استان ها و شهرهای بزرگ اخر سر هم تهران(البته شاید تهران نشه)
پیج وزیر خداااااااااااا
کامنت بذارید جای آه و ناله کردن اینجاانقد سخته اکانت ساختن؟
دوستان با پیغام گذاشتن در صفحه کلوپ وزیر انگار فایده ای نداره.
باید کاری کنیم که بصورت مستقیم با وزیر این مشکلات رو مطرح کنیم.
من شماره وزیر و معاون وزیر و رئیس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی رو میزارم:
نام و نام خانوادگی سمت تلفنهای داخلی باپیش شماره 8811 تلفن مستقیم نمابر دکتر محمود واعظی مقام عالی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات 7080 88431140 88466035
دکتر علی اصغر عمیدیان
معاون وزیر و رئیس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی 88464487 88113202 88462155
سلام
دوستان این محدود کردن شبانه تا چه حد جدی هست؟
تا اونجایی که وزیر و سازمان تنظیم مقررات گفتن اجازه دادن که شرکتا هر بلایی دلشون میخادسر شبانه بیارن.که مهمترینش مصرف منصفانست که مثلا شما دوبربر ترافیکخریداری شده میتونید دان کنید.
هنوز در حد حرف هست ولی مشکل اینه که وزیر ازش حمایت کرده![]()
داداش وزیر حمایت نکنه=استیضاح
مگه مصرف منصفانه دو برابر حجم نیست؟؟!!
من توی شاتل 4 گیگ حجم دارم،سه روز پیش سرویس گرفتم،همون شبش سه گیگ دانلود کردم و شب بعد محدود شدم! سرعت روزانه ام رو هم به شدت کاهش دادن!!!
چه وعضشه!؟![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)