ولی چه حالی داد دیدن مبارزه های فرزان عاشورزاده.
توی فینال 4-0 رو 7-4 عوض کنی فوق العادست...
مرسی پسر...![]()
ولی چه حالی داد دیدن مبارزه های فرزان عاشورزاده.
توی فینال 4-0 رو 7-4 عوض کنی فوق العادست...
مرسی پسر...![]()
همه چیز به کنار ... هنگ کردم وقتی فهمیدم فقط 17 سالشه!
خدا پشت و پناهش باشه و واسش آرزوی موفقیت می کنم![]()
اگه نتایج فردا رو حساب نکنیم تیم ایران با 21 طلا و 18 نقره و 17 برنز و مجموع 56 مدال قطعا رتبه 5 این دوره رو بدست میاره.
نگاه کلی به رشته های ورزشی که شرکت داشتیم امثال:
ایران تو دوره قبل و سال 2010 با 20 مدال طلا و 15 مدال نقره و 24 مدال برنز و مجموع 59 مدال رتبه 4 کلی رو کسب کرد
محتوای مخفی: عملکرد کلی ورزش ایران تو اینچئون 2014
در کل عملکرد ما بد نبود البته خوب هم نبود ولی با توجه به میزان امکانات و ... همین نتایج هم میتونه قابل قبول باشه . عملکرد بانوان بسیار خوب و جالب بود این دوره.رشته های کشتی و تکواندو خیلی خوب بودن و رشته های وزنه برداری و جودو خیلی ضعیف تر از حدشون عمل کردن و تیم فوتبال افتضاح بود.
امیدوارم با بروز کردن ورزش کشور چه از لحاظ امکانات و چه از لحاظ تغذیه و ... و رسیدن به ورزش های پایه و پرمدال و ورزش بانوان اونم به صورت پایه و ریشه ای در اینده شاهد رقابت با کشورهای صاحب ورزش اسیا و جهان رو دارا باشیم.
Last edited by siahkamar; 03-10-2014 at 17:50.
در دوچرخه سواری این دوره یک طلا داشتیم
همه این حرص خوردنها یک طرف
حرصی که من صبح برای کبدی مردان خوردم یک طرف![]()
آره انصافا. از باخت بارسا تو الکلاسیکو ها اینقدر ناراحت نشدم که از این باخت ناراحت شدم ! من موندم اون 3 امتیازی، چطور بازیکن هند زیر وزن اون همه بازیکن تونست حرکت کنه و دستش رو برسونه لب خط !!!
بستکبال شک نکنید بخاطر افت بدنی بود که برعکس جام ملت ها و حتی نمایش خوبشون تو جام جهانی کلا تو این بازی ها مقتدر نبودن..
کبدی هم والا من بیشتر رفتار این هندی ها رو اعصابم بود، هست و خواهد بود! انگاری بحرین یا عربستان داره جلوی ما بازی می کنه!
به امید روزای خوب برای ورزش ایران/
یعنی یکی نتونست یواشکی تون اون شلوغی دستشو گاز بگیره؟!
مدیونید اگه با گفتن این حرف یاد L.S نیفتید![]()
داره نازش میکنه ؟!![]()
خاک تو سرش اگه واقعی باشه . ندیدست![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)