به به چالوس جون
L2TP مشکلی نداره برای من، چک کن ببین آیپی سرور وی پی انت فیلتر نشده باشه، یه سری آیپی 2 یا 4 تا پینگ میدن بقیه تایم اوت میشه.
![]()
به به چالوس جون
L2TP مشکلی نداره برای من، چک کن ببین آیپی سرور وی پی انت فیلتر نشده باشه، یه سری آیپی 2 یا 4 تا پینگ میدن بقیه تایم اوت میشه.
![]()
به به به،چطوری؟از قمی جون و قزوین جون چه خبر؟ نمی بینمشون اینجا
تو هم از شبدیز سرویس داری؟ امروز l2tp مشکلش حل شد خوشبختانه ،اما کانکشن pptp مشکل داره تو شبدیز،کانکت می شه ، بعد از چند ثانیه دیس کانکت می شه ،شما ما pptp مشکل نداری؟ در کل چیلرترینگ شبدیز خیلی قوی هستش نسبت به شرکتای دیگه ، فکر کنم به خاطر این هستش که از پیشگامان سرویس می گیره
این ماه تموم بشه این شبدیز لعنتی و جمع می کنم، چیلرترینگش خیلی زیاد هستش ، اکثر نرم افزارا که با شاتل کار می کنن تو شبدیز بسته هستش، pptp هم که بعد از چند ثانیه دیسکانکت می شه ، کلا" شرکت مزخرفی بود ،کیفیت پایین و سرعت تک لینکش هم افتضاح![]()
قربانت، والا قمی و قزوین جونم نمیدونم کجا هستن، خیلی ساله ندیدمشون.
pptp هم مشکلی نداره، وصل میشه به راحتی و قطع نمیشه، در مورد فیلترینگش هم من کاملا راضی ام، به نظر من که ضعیفتر از شرکتای دیگه س، یوتیوب و فیسبوک هم فیلتر نیستن، انواع و اقسام پروتکل های وی پی ان وصل میشه و...
به نظرم از pptp و l2tp استفاده نکن، منسوخ شده هستن، امنیت بالایی ندارن دیگه، openvpn و دیگر پروتکلای دیگه خیلی بهترن.
من که رکورد زدم، الان 12 ساله اینجا هستمقمی جون و قزوین جون فکر کنم بازنشسته شدن
من از اکانت رایگان استفاده می کنم، تو اکانت پولی داری؟ شاید شبدیز تو شهر ما این طوری باشه ، همزمان شاتل هم دارم اون اصلا" مثل شبدیز نیست
![]()
آره من اکانتم از یه سرویس دهنده وی پی ان خارج از کشوره، رایگان ها فکر کنم محدودیت داشته باشن.
خواستی بگو دسترسی بدم بهت تست کنی ببینی چطوره وضعیت
Last edited by mahmoodsoft; 15-12-2019 at 16:32.
سلام
شبدیز سرویسی ویژه جشنواره یا تازه واردین نداره؟
ساعت ۵ عصر میرسی خونه و شب میخوای یه سری بری تو اینترنت بچرخی قبل از خواب که خستگی روزت در بره. اما خوب شبدیزه دیگه به فکر خوابته و میخواد بیشتر بخوابی :
بسیار عالی خوشبختانه خط تلفن زیاد داریم و تغییر سرویس دهنده کار یه دقیقست.
واسه منم همینه، داغون به تمام معنا![]()
دیده بان همین الان 00:37 ، شرمنده مال من چند روزه درست شده قبلش خیلی خراب بود xD
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)