تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: سرویس دهی شاتل را چگونه ارزیابی میکنید!؟

راي دهنده
305. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • ★★★★★

37 12.13%
  • ✩★★★★

37 12.13%
  • ✩✩★★★

55 18.03%
  • ✩✩✩★★

34 11.15%
  • ✩✩✩✩★

142 46.56%
صفحه 20 از 1547 اولاول ... 1016171819202122232430701205201020 ... آخرآخر
نمايش نتايج 191 به 200 از 15468

نام تاپيک: ADSL Shatel / شرکت شاتل

پروفشنال BursT's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

والا 3 مگ ولی خطم داغونه خوب آپ نمیشه تا 400 کیلوبایت سرعت میده اگر خط 3606 آپ شه

اما اگه واقعا با 18 گیگ تا الان محدودم کرده باشن که کردن بریز دور داداش نیا اصلا !
    آرت 4 هم نمیدنم ولی سرعت حداکثری که گفته رو میده اما وقتی زده مثلا آرت 6 36 گیگ یعنی تا 36 گیگ محدودیت در کار نیست !! ولی الان روی 18 گیگ دانلود محدودم کردن
    من بهت قول میدم حداقل بالای 70 گیگ می تونی و باید دانلود کنی
    کلا تجربه ثابت کرده هر عددی شاتل میده را ضربدر 2 کن میشه نتیجه میزان safe دانلودت
    راستی SNR خطت را هم بگو.عجیبه که میگی شاتل ترکیده
    اینم نمونه ی دیگه ایی از دزدیه این شرکت!!!
    حالا الان BursT میاد میگه نه بااابااا یه کاربری 100 گیگ دانلود کرده!!!!!!!!!
    کار خوبی می کنی تخلیه میکنی؛اون اولشم نباید از این دزدتل سرویس می گرفتی...
    دوست همه چیزدان من،دیدید که شاتل محدود نکرده بود و خود دوستمون گفتن که شاتلشون ترکیده.شما هم دفعه دیگه اجازه بده کلیات یک قضیه روشن بشه بعد قضاوت کن
    کلا ما ایرانیا هممون همینیم...یا سیاهیم یا سفید...
    من مردمو به اشتباه میندازم یا تو که هر دیقه میای از شاتل تعریف میکنی؛معلوم نیست چه صنمی با شاتل داری!!!!
    رفیقم با آرت 1 تا مقدار دانلودش به 13 گیگ رسید،روز بعد کل 24 ساعت رو محدود شد!! چی میگی تو؟!!!!!!!!!!!!
    من خودم 4مگ دارم؛ طی دو شب 5 گیگ دانلود کردم(تقریبا هرشب 2 گیگ)،از شب سوم سرعتم شد 60کیلوبایت!!!!!!!!!
    خود سایتش زده سرویس آرت 1 با 11 گیگ دانلود،بعد تو میای به ملت میگی برو 20 گیگ دانلود کن خیالت راحت!!!!!!!!!!!!!
    بیخودی نیا مردمو بپیچون بچه زرنگ تهرون....
    من نمی دونم فاز شما چیهکلا سیستم شاتل اینطوریه:
    هر بار که محدود بشی،محدودیت سری بعدی سخت تر خواهد بود
    چون این دوستمون تازه سرویس گرفته این محدودیت ها شامل حالش نمیشه
    من هم بچه تهران نیستم.فقط بعضی اوقات به خاطر دانشگاهم میام تهران
    شما هم تو تخیالت خودت زندگی می کنی...انتظار داری هر چه قدر دلت می خواد دانلود کنی ولی فکرت به این نمیرسه که دانلود زیاد شما کیفیت خط بقیه را کاهش می ده و اون فردی که مصرفش کم هست حقش هست هر زمان بخواد کیفیت مناسبی داشته باشه

پروفشنال BursT's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

من منطقه مخابراتی استقلال هستم همین الانش هم مخابرات دارم(1مگ) روی یه خط دیگه از 12 شب که میزارم برای خودش دانلود کنه تا فردا عصرش که از سر کار برمیگردم

اینم سند حرف همین دیشب من که سرعت اصلاً تکون نمیخوره ...

من همین خط رو از آخر ماه تبدیل به 2مگ می کنم میره روی 250کیلوبایت! به خدا این نامحدود مخابرات سگش ششرف داره به آرتهای شاتل که باید چندید برابر هزینه کنی تازه نامحدود هم نیست شما دانلود انجام بدی از یه حدی بگذری محدودیت بازی شروع میشه !

اتفاقاً هیچ آشنایی هم نداشتم پارسال خیلی عادی از سایت مخابرات ثبت نام کردم رفتم مرکز مخابراتی یوزر پس گرفتم!
    این نوع سرویس دهی درست هم کار خیلیییی شاقی نیست چون مخابرات هم داره تثل پول سرویس میگیره, ولی شاتل چیکار می کنه؟ پول رو که جلو جلو میگیره 1روز هم عقب بیفته قطع میشی هیچ سرویس درستی هم ارایه نمیده !

شما بحث dedicated هم کردی خبر داری که حتماً dedicated 128 شاتل اشتراک ماهیانش بالای 150هزار تومنه ولی همین 1مگ مخابرات که 1به8استاندارد هم هست داره کار اونو با ماهی 37هزارتومن؟! ... دیگه دزدی چه طوری باید باشه همه خبر بشن...

منم وقتی می بینم کیفت مخابرات نسبت به چند سال پیش واقعاً بهتر شده و قطعی بسیار کمتری هم پیدا کرده پینگ سرویسش هم وقتی میگیرم روی 140تا 160هست مگه دیوانم شاتل بمونم و پول خودمو دور بریزم!
    منم مشترک 2روزه شاتل نیستم که دیروز اومده باشم امروز تخلیه بنده 5ساله از شاتل سرویس دارم ولی ببین دیگه شاتل چیکار کرده من هم قصد تخلیه دارم!...
    آقا جانشما که سرویس 1 مگ داری چرا میگی سرویس 2مگ 250 هست سرعتش؟! )))) گوی جادویی داری؟غیب بینی می کنی؟چه جوریه؟
    آخه تا کی می خوای با قضاوت های احساسی ملتو به اشتباه بندازی؟!حالا خودت 2 مگ مخابرات میگیری می فهمی چی میگم...
    بله من از قیمت dedicated خبر دارم و برای همین بهت میگم امکان نداره سرویس مخابرات 250 فیکس باشه ))))
    250 فیکس یعنی dedicated برادر من قیمت همین dedicated را توی سرویس های مخابرات هم ببینی میفهمی 20-30 درصد فقط شاتل گرونترش هست
    حالا هر چی من و بقیه افراد میگیم مخابرات 2 مگ اصلا خوب نیست شما گوش نمی کنی انشالله این ماه میگیری میفهمی خودت
    فقط اگه این ماه باز هم شاتل تمدید کردی حق غر(؟) زدن نداریا )))
    کلا شاتل به درد کسایی که می خوان بدون مدیریت دانلود کنند نمی خوره...در این مسئله اصلا شکی نیست.
    ولی کسی که مصرفش منطقی باشه خیلی راحت می تونه با شاتل کنار بیاد و لذت ببره

3. این کاربر از BursT بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Fate2646's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام اقا وضع شاتل تو اصفهان چطوره از نظر پینگ و دانلود شبانه ؟

آخر فروم باز hasanoooooooo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

دوستان این طرح که 73500 برا یک سال میگیرن رو کسی میدونه جزییاتشو؟ چند گیگ در ماه داره؟! و مودم هم رایگانه دیگه؟ ممنون میشم راهنمایی کنید.

پروفشنال farshad.88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    رفسنجان

پيش فرض

سلام
    یکی از دوستام رفته شاتل برای ثبت نام اینترنت. مودم D-Link 2750U هم داره. بهش گفتن مودم های D-Link با شاتل جور نیستند. درست گفته ؟ اینجا کسی هست D-Link داشته باشه ؟

آخر فروم باز k1ozil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2013
    محل سكونت
    کرمان

پيش فرض

سلام
    یکی از دوستام رفته شاتل برای ثبت نام اینترنت. مودم D-Link 2750U هم داره. بهش گفتن مودم های D-Link با شاتل جور نیستند. درست گفته ؟ اینجا کسی هست D-Link داشته باشه ؟
    شعر میگن.میخان یه مودم زایکسل تو پاچش کنن. به منم همینجوری گفتن ولی من با مودم 2730u مشکلی نداشتم

8. این کاربر از k1ozil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پيش فرض

سلام
    واقعا اینا برای فروختن مودم های اشغال خودشون دست به چه دروغ هایی که نمیزنند ما هم یه بار فریب این حرفاشونو خورده بودیم.

10. این کاربر از Microsoft Windows بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2013
    محل سكونت
    کرمان

پيش فرض

واقعا اینا برای فروختن مودم های اشغال خودشون دست به چه دروغ هایی که نمیزنند ما هم یه بار فریب این حرفاشونو خورده بودیم.
    در کل به نظرم مودمهای زایکسل نسبت به قیمتشون ارزش خرید ندارن.مثلا پسر عمو خودم رفته 120000 داده بود از این مودمهای که قاب عکس میخورن مدلشو نمیدونم اصلا مالی نبود در حالی که با همین قیمت میشه 2750u گرفت که واقعا مودم خوبیه.

12. 2 کاربر از k1ozil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز hasanoooooooo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

در کل به نظرم مودمهای زایکسل نسبت به قیمتشون ارزش خرید ندارن.مثلا پسر عمو خودم رفته 120000 داده بود از این مودمهای که قاب عکس میخورن مدلشو نمیدونم اصلا مالی نبود در حالی که با همین قیمت میشه 2750u گرفت که واقعا مودم خوبیه.
    اره ولی تو این طرحشون میارزه... 73500 برای یک سال . مودم رایگان + یکساب اینترنت با حجم 2.5 گیگ در سال!!! ... خط رو هم روی 2 مگ میبندن...
    Last edited by hasanoooooooo; 08-09-2014 at 20:40.

تاريخ عضويت
    Dec 2013
    محل سكونت
    کرمان

پيش فرض

اره ولی تو این طرحشون میارزه... 73500 برای یک سال . مودم رایگان + یکساب اینترنت با حجم 2.5 گیگ در سال!!! ... خط رو هم روی 2 مگ میبندن...
    منظور من این بود که اگه ادم خودش پول بده مودم بخره مثلا 100هزارتومن مودمهای dlink و tplink بهترن.یه سوالم در در مورد این طرح دارم اینکه شبانه رایگان هم داره؟؟؟؟ و مدل دقیق مودمشم چیه؟؟؟؟؟ اگه بشه یکی برای خونه اقوام بگیرم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •