اره اخرین ورژن هست - اندروید هم هستم
من دو تا اکانت دارم یکیشون این جوری شده اون یکی مشکلی نداره
اره اخرین ورژن هست - اندروید هم هستم
من دو تا اکانت دارم یکیشون این جوری شده اون یکی مشکلی نداره
اوکی زاهنمایی به دهنم نمی رسه. اگر تازگی ها بود یه تغییری تو نرم افزار ایجاد شده جای فرستادن به فالورها تغییر کردهو اگرم آخرین ورژن نبود یه جیزی اما فکر می کنم احتمالا یه اکانتتون بن شده من اطلاعات دقیق تری ندارم اگر چیزی پیدا کردم خوشحال می شم بهتون بگم. راه حلم پیدا کردید خوشحال می شم اینجا بزارید![]()
سلام دوستان یک سوال دارماز اشنایان کسی برای من رکویست فرستاد من اکسپت کردم ایشون هم جز فالو های من بودند اما چد وقت پیش متوجه شدم اکانت ایشون private شده برای من و جز فالوهای من نیستند الان چطور من میتونم اکانتم و برای ایشون private کنم؟ که ایشون دسترسی به تصاویر من نداشته باشند ؟
............![]()
Last edited by baradar ehsan; 17-02-2016 at 16:51.
میری تو پیجش میزنی block دوباره واسه اینکه نفهمه میزنی unblock
میری پروفایل فرد مورد نظر ،سه نقطه بالای پروفایل رو میزنی گزینه اول بلاک blockانتخابش کن. تمام.
راهی هست عکس و کلیپ های اکانت های Private رو دید ؟
بدون فالوو کردن خیر !
الان این اینستاگرام چجوریاست ؟
من میخوام یک اکانت بسازم اما قابل تشخیص نباشه ... که یعنی افراد متوجه نشند که منم .... میشه آیا ؟!
منظورم این که فالورات یا فالواینگ ها شماره ی ما رو نمیبینند ؟ یا به هر طریقی متوجه نمیشن که ماییم ؟!
یک مساله دیگه .... یک قسمتی هست از توی تنظیمات میتونی ببینی از لیست شماره های گوشیت کیا توی اینستاگرام اند ... تا جاییکه من متوجه شدم فقط بعضی از افراد رو نشون میده ، بعضیا رو نشون نمیده آره؟ چیکار کنیم که ما رو هم نشون نده اگه کسی شما ره ما رو داشت نتونه از طریق شماره پیدامون کنه !؟!؟
Last edited by baradar ehsan; 27-02-2016 at 15:59.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)