هنوز خیر نمیشه.
هنوز خیر نمیشه.
این دو برنامه نصب نکردم ولی معمولا ارور dynamic link به. برنامه net framework هست و پکیج های اپدیت مایکروسافت .نت فریم ورک رو اپدیت کنید.
رو گوشی زدم وایبر آپدیت شد ولی از وقتی آپدیت شده
وایبر رو ios مدام ارور no connectivity میده در صورتی که اینترنت وصله ! اکتیو نمیشه بشه ازش استفاده کرد ولی مسیج برام میاد تو نوتیفیکیشن !!! چه کنیم ؟!
سلام
طبق نوشته های این سایت
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
گفته تو ورژن جدید سرور اپدیت شده و برای کسانی که با سیستم اپدیتش کنند این مشکل پیش نمیاد.
بهتره تا رفع مشکل سرور از نسخه قبل. استفاده کنید.
سلام
1-چرا در بلو استک ام گزینه btsfolder مثل عکس شما نیس!!!!
2-در وایبر بلواستک میخوام کانکت ذخیره کنم اما وقتی addمیزنم و شماره و اسم طرف و ok ها رو میزنم هنوز شماره مخاطب ذخیره نمیشه !!وهمچنان عدد در قسمت هیستوری میفته
شماره ها با هر دوفرمت 0098 و +98 و بدون کد 98 تست کردم فایده نداشت
بی زحمت راه حل مرسی![]()
با سي دي ويندوز ويندوز تعمير كردم اخرين ورژن درايور كارت گرافيكم دانلود و نصب كردم
اما هنوز مشكل باقي است
سلام
خب مهم اینه که به بلو استک انتقال بدید حالا هر فولدری باشه باشه اصلا انتقال بدید به ادرس
Program data/bluestacks/shared folder
بعد داخل اکسپلور بلو استک نمایش داده میشه. و میتونید ایمپورت کنید.
بلو استک اگه کانتکت ذخیره نکنه یا کلا اندروید این مشکل برمیگرده به
Contact storage.apkکه ناقصه یا یه مشکلی داره
اول به خود مخاطبین برید و یه کانتکت ذخیره کنید ببینید ذخیره میشه؟
شماره ها برای مخاطبین ایرانی نیازی به +98 نیست مگر مخاطب یا شماره شما مال کشور غیر ایران باشه.
اگه نتونستید یه زمان تعیین کنید با تم ویور یک دقیقه درستش کنم فقط قبلش یه ای اس اکسپلور نصب کنید و مخاطبینتون هم یه جایی رو دستاپ بزارید
پکیج اپدیت ماکروسافت نصب کردید؟ netframe work. با گرافیک جدید نصب میشه. C++ و چندتا دیگه لازمه .ران از ادمین کنیدو نصب برنامه کنید اگه ادمین نیستید و پکیج
Visual C++ Redistributable
رو نصب کنید.اگه این دو پیش نیاز نصب بود داخل add or remove سیستم باید اسماشون باشه.
سلام مرسی
تست میکنم خبرش رومی دم
میشه همه برنامه های گیمgame تبلغاتی که وفتی بلواستک رو باز می کنیم حذفشون کنیم یا نه
مرسی مجدددد![]()
سلام apex luncher رو نصب کنیدو لانچر پیشفرض قرار بدید سرعت بلو استک خیلی بیشتر میشه .تبلیغات هم میره پی کارشون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)