تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 20 از 32 اولاول ... 1016171819202122232430 ... آخرآخر
نمايش نتايج 191 به 200 از 312

نام تاپيک: Arsenal FC | توپچی ها |

داره خودمونی میشه pinchingholian's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

ارسنال -- برنلی (پیش بازی)

وضعیت دو تیم در جدول

بهترین های دو تیم

امار کلی دو تیم در لیگ برتر

گلها و کارتها و پنالتی های دو تیم مقابل هم در لیگ برتر

گلزنان دو تیم مقابل هم

تاریخچه دو تیم مقابل هم

اخرین بازی دو تیم مقابل هم

نتیجه پیش بینی شده

منبع: َArsenal.ir

تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

با درخشش الکسيس سانچز
    پيروزي پرگل آرسنال برابر برنلي

آرسنال با پيروزي 3-0 مقابل برنلي، به رتبه چهارم جدول ليگ برتر صعود کرد.

به گزارش "ورزش سه"، شاگردان ونگر در این دیدار برای رسیدن به گل زمان زیادی منتظر ماندند اما در نهایت به یک پیروزی پرگل دست پیدا کردند.
    توپچی ها که بعد از دو تساوی پیاپی، هفته گذشته مقابل ساندرلند به پیروزی رسیدند، امروز هم در نهایت توانستند با یه امتیاز زمین را ترک کردند. البته آنها برای رسیدن به گل، 70 دقیقه منتظر ماندند.

ارسال خوب کالوم چمبرز، با ضربه سر الکسیس سانچز، به گل اول آرسنال تبدیل شد. تنها دو دقیقه بعد، این خود چمبرز بود که در نقش گلزن ظاهر شد. روی یک ضربه کرنر، دروازه بان برنلی ضربه دیدنی ولبک را برگشت داد اما توپ برگشتی را چمبرز به گل دوم تیمش تبدیل کرد.
    توپچی ها می توانستند تا پیش از پایان وقت های قانونی، دو بار دیگر دروازه حریف را باز کنند اما واکنش های خوب هیتون، دروازه بان تیمش را بسته نگه داشت.
    تا اینکه سانچز در اولین دقیقه از وقت های تلف شده، روی همکاری کازورلا و گیبس صاحب توپ شد و بعد از یک حرکت تکنیکی خوب، با یک شوت دیدنی، دروازه حریف را باز کرد تا آرسنال به پیروزی 3-0 برسد.
    منبع:varzesh3.com

تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

ارسنال 3-0 برنلی

مصاحبه ونگر پس از پیروزی برابر برنلی...

در مورد پیروزی...

پرس تیمی خوبی داشتیم و باید در نیمه دوم آن را بیشتر می کردیم، که این کار را کردیم. به تدریج، می توانستید ببینید فرصت ها خلق می شوند و در انتها وقتی نتیجه 2-0 شد کار آسان شد. آنها سخت کار کردند و ما وادارشان کردیم در انتهای زمین مرتکب اشتباه شوند. در مجموع فکر می کنم برد بسیار رضایت بخشی بود. اخیرا در خانه نتایجی که می خواستیم را نگرفته بودیم اما پیروزی بدون گل خورده برای اعتماد به نفس تیم نیز مهم است.

در مورد این که شکیبایی آرسنال تاثیر گذار است...

بله. در بازی های خانگی اخیر ما شکیبا نبودیم و یاد گرفتیم. بین دفاع و حمله کمی متوازن تر به نظر می رسیم. امروز وقتی توپ را از دست می دادیم کمتر دچار دردسر میشدیم. جدی بودیم و برای داشتن کارایی این بسیار مهم است.

در مورد این که سانچز نشان می دهد بازیکنی جنگنده است...

گلی که با سر زد این گونه بود. بیشتر نتیجه مصمم بودن و میل و اشتیاق است تا انجام یک حرکت تکنیکی خاص. او خصوصیات یک جنگجو را دارد و بازیکنی با استعداد است. این چیزی است که می خواهید در هر بازیکنی ببینید.

در مورد این که الکسیس مسبب پیروزی در بازی ها می شود...

از وقتی در مرکز بازی می کند از نظر گل زدن خطرناک تر به نظر می رسد. اکنون به نظرم می رسد او در مرکز زمین واقعا خطرناک است زیرا اعتماد به نفس او در بالاترین سطح است، از نظر جسمانی قدرتمند است، دوست دارد بازیکنان را تحت فشار بگذارد و حرکات و فرار های عالی ای دارد. شاید در مرکز زمین او خطرناک تر است.

در مورد این که الکسیس به انها باور بیشتری می دهد...

بله البته. فکر می کنم امروز حدود 30 سانتر داشتیم و برای مدتی نمی توانستیم هیچ ضربه سری را بزنیم اما در نهایت او آنجا حضور یافت و واقعا پرش بلندی داشت. او یک برنده است.

در مورد بازگشت تئو ولکات...

خوب است که امروز وقتی بازی را تقریبا برده بودیم، توانستم 12-13 دقیقه به او بازی بدهم. خوب است که تصمیم گیری و حرکاتش خوب هستند فقط باید به رقابت عادت کند.

در مورد این که چگونه بازگشت او به هواداران در ورزشگاه روحیه داد...

بله البته. همچنین برای خودش هم باید خارق العاده باشد که می بیند همه می خواهند او به زمین بیاید. لوکاس پودولسکی هم می توانست دو گل بزند و وقتی به زمین آمد خوب بود در حالی که می دانیم بازیکنان تهاجمی مانند اوزیل ویلشر و ژیرو را در اختیار نداریم. رقابت زیادی در پست های تهاجمی وجود دارد.

در مورد بازی کردن با سیستم 2-4-4 ...

ما 2-4-4 بازی کردیم مثل بازی با ساندرلند. این سیستم به کار آمد زیرا [الکسیس ] بسیار سخت کوش است و ما می توانیم این کار را انجام دهیم. ما باید بین خط دفاع و هافبک تعادل ایجاد کنیم.

در مورد جک ویلشر...

او هنوز تمرین نکرده است. آیا در دسترس خواهد بود؟ خواهیم دید. فکر میکنم او فردا تلاش خواهد کرد تمرین کند، نهایتا دوشنبه.

در مورد مصدومیت جدید...

نه

منبع: Arsenal.ir

تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

ارسنال 3-3 اندرلخت

########################

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

#########################

گلهای بازی

beIN Sport HD4 :: AVI :: 640 x 480 :: 1.2 Mbps

beIN Sport HD4 :: WMV :: 1280 x 720 :: 5 Mbps

کیفیت HD

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] - PK

خلاصه بازی

beIN Sport HD4 :: AVI :: 640 x 480 :: 1.2 Mbps

5. این کاربر از pinchingholian بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

سوانسی سیتی -- ارسنال (پیش بازی)

بازیهای این هفته لیگ برتر

مصدومین و محرومین

امار کلی دو تیم در لیگ برتر

بهترین های دو تیم
    رایکینگ بهترین بازیکنان دو تیم از نظر سایت لیگ برتر

نمره بازیکنان دو تیم از نظر کاربران سایت لیگ برتر

گلها و کارتها و پنالتی های دو تیم مقابل هم در لیگ برتر
    گلزنان دو تیم مقابل هم
    مالکیت توپ دو تیم در زمین

اخرین بازی دو تیم

تاریخچه دو تیم مقابل هم

جدول رده بندی تا قبل از شروع هفته یازدهم

7. این کاربر از pinchingholian بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

الکسيس: ليگ برتر از لاليگا و سري‌آ بهتر است

الکسيس سانچز، هافبک آرسنال عنوان کرد که ليگ برتر از لاليگا و سري آ کيفيت بالاتري دارد.

به گزارش "ورزش سه"، هافبک شیلیایی در تابستان از بارسلونا به آرسنال منتقل شد و عملکرد بسیار خوبی از ابتدای حضورش در این تیم داشته است. او پیش از پیوستن به بارسلونا نیز در سری آ بازی می‌کرد و تجربه ی بازی درهر 3 لیگ را دارد.

سانچز در مصاحبه با آ.اس گفت:" فوتبالی که اینجا بازی می‌شود بسیار سخت است. هماهنگ شدن با آن کار آسانی نیست. در تمامی لیگ‌هایی که بازی کرده ام، اینجا از همه سخت تر است. از چالشی که در آن حضور دارم لذت می‌برم ولی اصلا آسان نیست. تفاوت چندانی بین تیم‌ها وجود ندارد. باشگاه‌های قعر جدولی می‌توانند برای باشگاه های بالای جدول مشکل ایجاد کنند. هر بازی توسط اشتباهات کوچ مشخص می‌شود و من این را خیلی دوست دارم. باید همیشه آماده بود. کم کم اعتماد هم تیمی هایم را جلب می‌کنم و درک بهتری از یکدیگر پیدا می‌کنیم. در ابتدا، نمی‌توانستم خوب آنها را بفهمم. حالا شناخت بهتری از هم داریم. می‌دانم که هنوز جای زیادی برای پیشرفت باقی مانده است."
    منبع:varzesh3.com
    Last edited by pinchingholian; 13-11-2014 at 14:46.

تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

ارسنال -- منچستریونایتد(پیش بازی)

امار کلی این فصل

5 دیدار قبلی دو تیم در ورزشگاه خودی

امار گلهای دو تیم در لیگ برتر

بهترین گلزنان کینگ بازم با قدرت اوله

رایکینگ بهترین بازیکنان از نظر سایت لیگ برتر

امار بقیه بازیکنان البته از نظر سایت لیگ برتر
    رایگینگ بازیکنان

امار اخرین دیدار

بهترین بازیکنان دو تیم

تاریخچه این بازی

نتیجه پیش بینی شده

اخرین برد ارسنال مقابل یونایتد

رمزی زننده گل

ارسنال 1-0 یونایتد

منبع Arsenal.ir

حـــــرفـه ای Sara's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    Sea

پيش فرض مصاحبه ی مفصل: الکسیس

الکسیس سانچز، مردی که دوران کودکی متفاوتی داشت و اکنون در پیراهن آرسنال یکی از برجسته ترین استعدادهای اروپا به شمار می رود. در تمامی طول این مصاحبه، او برخوردی دوستانه داشت و از صحبت کردن بابت هر موضوعی، از انتقالش به بارسلونا تا پست مورد علاقه اش، خوشحال بود.

چقدر با زندگی در انگلیس تطبیق یافته ای؟ و بازی در لیگ برتر را چطور می بینی؟
    فوتبالی که اینجا بازی می شود واقعا سخت و بسیار دشوار است. جا افتادن در اینجا یک مبارزه بوده است. در بین تمامی لیگ هایی که در آنها حضور داشته ام، این سخت ترین است. من از چنین چالشی لذت می برم، اما به هیچ وجه آسان نیست.

لیگ سختی است اما به نظر تو خیلی از آن لذت می بری...

تفاوت چندانی بین تیم ها نیست. تیم های پایین جدول می توانند برای بالانشین ها دردسرساز شوند. نتیجه ی هر بازی بر اساس جزئیات کوچک و فرعی رقم می خورد و من عاشق همین هستم (چون) شما را گوش به زنگ و آماده نگه می دارد.
    مطمئنا به نظر نمی رسد که تو برای جا افتادن به تقلا افتاده باشی.
    در هر بازی نقشی کلیدی ایفا می کنی و گل می زنی...
    کم کم دارم اعتماد هم تیمی هام را جلب می کنم و در حال شناخت بهتر یکدیگر هستیم. در ابتدا، برای فهمیدن آنها به سختی افتادم. اینکه حدس بزنم به کدام فضا فرار می کنند، تحرکشان چگونه است و ژست هایشان (حین بازی) چه معنایی می دهد. اکنون همه ی ویژگی های آنان را می شناسم، بیشتر می دانم که چطور بازیکنانی هستند و این مسئله، مرا بسیار آرام تر می کند و اجازه می دهد تا بیشتر از بازی خودم لذت ببرم.

کلاس های زبان چطور پیش می رود؟

یک معلم زبان دارم و به کرات و هرگاه زمان داشته باشم، در کلاس ها شرکت می کنم.

خواسته ی آرسن ونگر از تو چیست؟ و چطور به جا افتادن تو کمک کرده است؟

مانند هر جای دیگر، اولین مسئله شناخت محیط جدید و فهمیدن جایگاهت در آنجاست. تقریبا به طور ناخودآگاه، من شروع به حفظ کردن حرکات هم تیمی های مورد علاقه ام کردم و آموختم که چطور می توانم کمکِ آنها باشم. می دانم که هنوز جای زیادی برای پیشرفتِ دارم و به من گفته اند که در کدام بخش ها نیاز به کار بیشتر دارم: اینکه وقت کمتری با توپ صرف کنم، بیشتر تک ضرب کنم تا ضدحمله ها شکل بگیرد. این امری حیاتی است. باید به یادگیری ادامه دهم زیرا حرکات و پاس های سریع، در لیگ برتر و به خصوص در آرسنال، بسیار کلیدی هستند.
    برداشت من این است که سرمربی، به دنبال بهترین پست در تیم برای تو بوده است.
    بیش از همه، کجا دوست داری بازی کنی؟
    من عاشق بازی در هریک از سه پست تهاجمی هستم اما در جناح چپ کمی بیشتر احساس راحتی می کنم، زیرا قادر هستم که دفاع کناری حریف را رد کنم و وارد محوطه شوم و با پای راستم شوت کنم. برای من شوتزنی از این راه آسانتر است ولی صادقانه بگویم، هرگاه رئیس مرا به زمین میفرستم صرفا از اینکه بازی می کنم خوشحالم.
    قطعا تو تعویض شدن را نمی پسندی.
    می توان ناراحتی را در چهره ات هنگام تعویض شدن دید...
    بله، نمی توانم آن را پنهان کنم. از دوران کودکی به شدت عاشق بازی کردن این ورزش بوده ام و هنگامی که تعویض می شوم، احساسم مانند کودکی است که توپش را از او گرفته باشند!
    وقتی پسربچه بود، ساعت به ساعت مشغول بازی کردن بودم. حتی داخل خانه هم ضربه زدن به توپ را ادامه می دادم. وقتی توپ زیر پاهایم است، در دنیای دیگری سیر می کنم، تمامی مشکلاتم را از یاد می برم و یا هر اتفاق بدی که ممکن است رخ دهد. به قدری عاشق فوتبال هستم که به هیچ چیز دیگری فکر نمی کنم.

دورترین خاطره ات از بازی در دوران جوانی چیست؟

در زادگاهم، توکوپیا، ساعت های بسیاری را در خیابان فوتبال بازی می کردم. هرگز یک مربی نداشته ام و کسی به من نیاموخت که چگونه توپ را شوت کنم. هر چه را که بلدم، از بازی کردن در خیابان یاد گرفته ام و هنوز هم قسمتی از آن پسر بچه که در خیابان بازی می کرد در من وجود دارد، و هم چنان همان هیجان و علاقه را برای فوتبال بازی کردن دارم.

آیا کودکی سختی داشته ای؟ آیا فوتبال راه نجات تو بود؟

فکر کنم منصفانه باشد که بگویم بله، سختی کشیده ام و فوتبال نجاتم داد. همواره گفته ام که اگر فوتبالیست نمی شدم، نمی دانم چه سرنوشتی در انتظارم بود. من عاشق کارم هستم، این شغل علاقه ی من است، فکر نمی کنم بدون توپ زیر پاهایم می توانستم خوشحال باشم، و فوتبال بازی کردن به من شادی و نشاط می بخشد.

آیا واقعیت دارد که در جوانی، برای کسب درآمد، مجبور بودی ماشین ها را تمیز کنی و یا پشتک بزنی؟

وقتی شما به عنوان یک بچه در جایی مثل آمریکای جنوبی بزرگ می شوید، گاهی اوقات هیچ پولی ندارید و مجبورید برای زنده ماندن کمی کسب درآمد کنید. اوضاع خانواده ی من این بود. ها هرگز پول زیادی نداشتیم و نمی توانستیم مجلل زندگی کنیم. باید برای نیازهایمان به سختی کار می کردیم.
    اما وقتی به گذشته می نگرم، من کودکیِ شادی داشته ام. احساس رهایی می کردم، بدون هیچ مسئولیتی، و وقت این را داشتم که با دوستان خوش بگذرانم.
    گویا مادرت نقش مهمی در زندگی تو ایفا کرده است.
    او چگونه در زندگی تو تاثیر گذاشته است؟
    مادر و پدر من هر دو برای من سنگ تمام گذاشته اند، و اکنون من ذوق زده ام از اینکه می توانم همین کار را برای آنها انجام دهم. دیدنِ صورت خوشحال آنها بابت تمام چیزهایی که حالا قادر هستم به آنها هدیه کنم، فوق العاده است.

آیا تو در خیابان پشتک میزدی؟ این شایعه است یا حقیقت؟

واقعیت! به خیابان های محله مان می رفتم و یک نفر به من 100 یا 50 پزو* می داد تا مقابلش یک پشتک بزنم.

چه کسی به تو 100 پزو می داد؟ دوستانت یا غریبه ها؟

دوستانم. هم چنین واقعیت دارد که ماشین ها را تمیز می کردم. به قدر کافی پول جمع می کردم تا برای خودم و خانواده ام حداقل ها را تهیه کنم.

چه کسی اولین کفش های فوتبالت را خرید؟

فکر کنم شهردار توکوپیا، الکساندر کرتوویچ** بود. مادرم به سراغ او رفت تا ببیند او می تواند برایم کفش بخرد یا نه، چون من دائم در حال فوتبال بازی کردن بودم و بازیکن چندان بدی نبودم. یک روز او همراه یک جفت کفش به خانه ی ما آمد! نمی توانم شادی و هیجانم در آن لحظه را توصیف نمایم! باور نکردنی بود!

کمی به جلوتر بیاییم. لحظه ای که فهمیدی به بارسلونا می روی خاطرت هست؟

راستش خیلی خونسرد بودم زیرا آماده ی چنین اتفاقی بودم. روزی که بارسلونا خبر جذب مرا تایید کرد، در خیابان های توکوپیا همراه دوستانم مشغول بازی بودم. یکی از رفقا به سمت من دوید و خبر را به من داد. صادقانه بگویم خیلی متوجه عظمت آن نبودم، تا اینکه اولین بازیم را با پیراهن بارسا انجام دادم.

در آخر، هم بازی شدن با مسی چگونه است؟

او می خواهد برنده ی همه چیز شود. منظورم، همه چیز است، از تنیس-فوتبال در تمرینات گرفته تا تک تک بازی هایی که به میدان می رود. او می خواهد پیروز هر بازی باشد و هر رکوردی که وجود دارد را کسب کند. روحیه ی پیروزی او باورنکردنی است، او هیچ وقت نمی خواهد بازنده باشد.

* واحد پول مکزیک و شیلی.
    ** وی در سال 2006 درگذشت.

GunnersTrust.com
    Last edited by Sara; 22-11-2014 at 11:57.

11. 2 کاربر از Sara بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Sara's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    Sea

پيش فرض اخبار تیم: مصدومین

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] آرسن ونگر آخرین وضعیت ترکیب را پیش از بازی شنبه مقابل منچستر یونایتد شرح می دهد:

جیرود و آرتتا
    هم جیرود و هم آرتتا در دسترس هستند، اما سئوال اینجاست که تا چه حد آماده ی بازی باشند. ولی هر دو در دسترس هستند.

جیرود
    او سه یا چهار هفته جلوتر از برنامه است. در اصل ما روی بازگشت او در ابتدای سال جدید حساب کرده بود، بنابراین او یک ماه زودتر بازگشته است.

اتکا به ولبک در غیاب جیرود
    بله، به او و هم چنین سانچز متکی بودیم. ولی جیرود و ولکات بازگشته اند، به تدریج آنها یک بار دیگر در تیم حل می شوند و گزینه های متفاوتی را فراهم می کنند.

کوسیلنی و دبوشی
    کوسیلنی و دبوشی وضع خوبی دارند و هر دو در زمین دوباره شروع به کار کرده اند. حال باید شرایط را بررسی کنیم، معمولا کار در زمین تا بازگشت به تمرینات گروهی سه هفته فاصله دارد. سپس مسئله ی آمادگی جسمانی است. اوضاع برای دبوشی مساعد به نظر می رسد چرا که او التهابی ندارد و صرفا دوران نقاهت پس از جراحی پیش روی اوست. در مورد کوسیلنی، بستگی دارد چه واکنشی به تمرینات می دهد. در حال حاضر که خوب به نظر می رسد.

اوزیل
    اوزیل هم خوب کار می کند اما تا پیش از آغاز سال 2015 آماده نخواهد بود.

13. 2 کاربر از Sara بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال cescjoon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

بازی سختی داریم امشب
    یعنی هر دو تیم قصد دارند با پیروزی یک نقطه عطف ایجاد کنن.

اگر سال های زیادیه فوتبال لیگ برتر انگلستان رو مشاهده می کنید قطعا دو دیدار اهمیت زیادی داشته همیشه
    منچستر یونایتد - لیورپول
    آرسنال - منچستر یونایتد

من فکر می کنم امشب می تونیم بازی رو ببریم هر چند مشکلات زیادی در دفاع داریم
    من فکر می کنم اگر چمبرز رو بیاریم وسط و برای دفاع راست از بلرین استفاده کنیم نتیجه بهتری می گیریم
    چمبرز در بازی با سوانسی نشون داد در دفاع راست در تقابل با بازیکنان سرعتی چقدر مشکل داره
    امشب در تقابل با دفاع راست ما یکی از تکنیکی ترین و پر سرعت ترین بازیکنان قرار داره، دی ماریا
    هکتور بلری هر چند در دفاع کردن اصلا عنصر قابل اتکایی نیست
    ولی با توجه به سرعت (رکوردار سرعت در باشگاه و بالاتر از والکات) می تونه برتری های نسبت به چمبر داشته باشه
    همچنین استفاده از چمبرز در دفاع وسط مطمئنا برتری های زیادی به حضور مونرئال در اون منطقه داره
    مونرئال نه قد بلندی داره برای سر زدن نه یارگیری های درستی داره و نه اصلا تجربه کافی در اون پست داره
    بازیکنی که دفاع چپ هست و حتی فصل قبل مقاطعی به عنوان یارتعویضی در هافبک چپ هم بازی می کرد
    مونرئال بیشتر خاصیت های تهاجمی داره تا تدافعی

از بحث فنی که بگذریم به لحاظ روحی ما خیلی وقته تیم بزرگی رو نبردیم
    نه تنها نبردیم بلکه فصل قبل پیاپی تحقیر هم شدیم
    امروز با یک برد می تونیم اون روحیه بازی های بزرگ رو دوباره به تیم برگردونیم و همینطور ادامه فصل رو امیدوارانه تر دنبال کنیم.
    هر چند این قضیه برای منچستر هم صادقه نمایش نه چندان راضی کننده اون ها در این فصل و همچنین فصل قبل این بازی رو بسیار مهم کرده

به امید پیروزی آرسنال

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •