تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 20 از 65 اولاول ... 1016171819202122232430 ... آخرآخر
نمايش نتايج 191 به 200 از 649

نام تاپيک: Chelsea F.C | آبی های لندن |

آخر فروم باز danielo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

چی دیگه از این سس فابرگاس میخواهید.تو تمام بازی هاتون پاس گل داده.
    نکنه به خاطر اون توپی که از دست داد الان شد بد.

2. این کاربر از danielo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز soheilnouri's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

قياس سسك در اوج با لمپارد ٣٦ ساله خنده داره!!!من نميدونم از چيه چلسي شاكي هستين الان دقيقا؟؟؟؟

4. این کاربر از soheilnouri بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز nini bad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    اونجا

پيش فرض

چی دیگه از این سس فابرگاس میخواهید.تو تمام بازی هاتون پاس گل داده.
    نکنه به خاطر اون توپی که از دست داد الان شد بد.
    کسی اسمی از بد نیاورد من خودم فابرگاس را قبول دارم وضعیت الانش بهتر از زمانی است که در بارسا بازی میکرد.

6. این کاربر از nini bad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پزشک انجمن S0R3N4's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    حزب نازی

پيش فرض

کسی اسمی از بد نیاورد من خودم فابرگاس را قبول دارم وضعیت الانش بهتر از زمانی است که در بارسا بازی میکرد.
    خب مشخصه که وقتی یه بازیکن با یه مربی استثنایی کار کنه؛عملکردش کاملا متفاوت خواهد بود نسبت به این که زیر دست یه مربیه معمولی کار کنه!!

به نظر من فروش لمپارد اصلا کار درستی نبود البته لمپارد بازیکن آزاد بود اما بازیکنی با این تجربه نباید به همین سادگی از دست میرفت کسی که باعث موفقیت های زیادی شد... هنوز جای خالی یک کاپیتان بزرگ و با تجربه در تیم احساس میشه.
    بابت فروش لمپارد چقدر نصیب تیم شد؟اصلا فروختیم لمپارد رو یا قراردادش تموم شده بود و بازیکن آزاد بود؟
    به نظر منم بهتر بود میموند؛یه موقع فابرگاس نباشه؛کی میخواد جورشو بکشه خدایی؟
    به نظرم با تجربه ای که داشت در لحظات حساس میتونست به شدت به کارمون بیاد؛و البته جزئی از تاریخ باشگاه چلسی بود ایکاش همین جا بازنشست میشد!
    من به خاطر ندارم عملکردش در فصل قبل چطور بود؟به نظرتون خوب بود عملکردش؟به نظرتون موندنش بهتر از رفتنش نبود؟
    ولی احتمالا با خرید فابرگاس خطر نیمکت نشینی رو وضوح احساس کرد و تصمیم گرفت از تیم جدا شه (ولی الان که در منچستر سیتی فیکس نیست خب؛پس چرا رفت آخه؟! )

ناظر فوتبال خارجی و مسابقه و سرگرمی Reza31001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

بابت فروش لمپارد چقدر نصیب تیم شد؟اصلا فروختیم لمپارد رو یا قراردادش تموم شده بود و بازیکن آزاد بود؟
    به نظر منم بهتر بود میموند؛یه موقع فابرگاس نباشه؛کی میخواد جورشو بکشه خدایی؟
    به نظرم با تجربه ای که داشت در لحظات حساس میتونست به شدت به کارمون بیاد؛و البته جزئی از تاریخ باشگاه چلسی بود ایکاش همین جا بازنشست میشد!
    من به خاطر ندارم عملکردش در فصل قبل چطور بود؟به نظرتون خوب بود عملکردش؟به نظرتون موندنش بهتر از رفتنش نبود؟
    ولی احتمالا با خرید فابرگاس خطر نیمکت نشینی رو وضوح احساس کرد و تصمیم گرفت از تیم جدا شه (ولی الان که در منچستر سیتی فیکس نیست خب؛پس چرا رفت آخه؟! )
    لمپارد بازیکن آزاد بود و فروخته نشد که بخواد سودی به باشگاه برسه ولی عدم تمدید قراردادش باعث شد مبلغ قابل توجهی از دستمزدهای هفتگی که باید به بازیکنها داد کم بشه

در مورد نیاز تیم به اون خوب قطعا اگه روزی فابرگاس نباشه نیاز به لمپاد احساس میشه
    ما جایگزینی که دقیقا کار فابرگاس رو انجام بده نداریم اما به دلیل ترافیک بالای هافبک های خوب شاید در همچین شرایطی بشه تغییر تاکتیک داد و باز هم نتیجه گرفت
    البته بازم میگم اینها برای زمانی هست که فابرگاسی در کار نباشه وگرنه تیم در حال حاضر که هیچ مشکلی نداره
    البته این موضوع هم قابل توجهه که فابرگاس دقیقا اومد جای لمپارد رو پر کنه نه برعکسش!

مسلما این چلسی بود که لمپارد رو نخواست وگرنه فکر نمیکنم لمپارد دوست داشت از تیم بره
    البته نیمکت نشینی لمپارد از فصل پیش شروع شده بود و نسبت به فصل قبلش دیگه اونقدر فیکس نبود اما قطعا نیمکت نشینی برای بازیکنی حرفه ای مثل لمپارد یک مشکل نبوده چون خیلی راحت درک میکنه که با 35-36 سال سن کم کم وقت بازنشستگی فرا رسیده!

در کل منم دوست داشتم لمپارد میموند و هم در چلسی بازنشست میشد و هم در مواقع ضروری به کمک تیم میومد (که قطعا با توجه به فشردگی بازیهای چلسی به هر حال به اون هم بازی میرسید) اما سیاست های باشگاه (یا شایدم مربی) چیز دیگه ای بود و لمپارد رفت

9. 2 کاربر از Reza31001 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

عضو تیم زیرنویس فارسی jb.NY's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

ونگر: سرمربی دروگبا بودن یکی از آرزو های دست نیافته من است!
    به دو دلیل آرزو داشتم دروگبا زیر دست من بود، یک اینکه چون وقتی توی فرانسه بود پیداش نکردم، با اینکه حس میکردم یک بازیکن با پتانسیل بالا توی فرانسه وجود داره، اما با این حال پیداش نکردم. دلیل دوم اینکه همیشه توی بازی های بزرگ دست ما رو توی حنا گذاشت! اگه برای ما بازی میکرد دیگه دروگبایی مقابل ما نبود که اینهمه به ما آسیب برسونه.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

پ ن:
    انتظار شنیدن یه همچین حرفایی از ونگر نداشتم، میدونستم یه همچین حسی داره، یعنی هیچ مربی نیست که یه دروگبای 25 ساله رو توی تیمش نخواد، ولی با این حال انتظار شنیدن این موضوع از زبان ونگر رو نداشتم

یاد روزای اوجش به خیر

Last edited by jb.NY; 18-09-2014 at 23:40.

11. 6 کاربر از jb.NY بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز soheilnouri's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

ونگر: سرمربی دروگبا بودن یکی از آرزو های دست نیافته من است!
    به دو دلیل آرزو داشتم دروگبا زیر دست من بود، یک اینکه چون وقتی توی فرانسه بود پیداش نکردم، با اینکه حس میکردم یک بازیکن با پتانسیل بالا توی فرانسه وجود داره، اما با این حال پیداش نکردم. دلیل دوم اینکه همیشه توی بازی های بزرگ دست ما رو توی حنا گذاشت! اگه برای ما بازی میکرد دیگه دروگبایی مقابل ما نبود که اینهمه به ما آسیب برسونه.

پ ن:
    انتظار شنیدن یه همچین حرفایی از ونگر نداشتم، میدونستم یه همچین حسی داره، یعنی هیچ مربی نیست که یه دروگبای 25 ساله رو توی تیمش نخواد، ولی با این حال انتظار شنیدن این موضوع از زبان ونگر رو نداشتم

یاد روزای اوجش به خیر

Simply the best!!!

13. این کاربر از soheilnouri بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن های فوتبال Abdolreza2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

مصاحبه مفصل ژوزه مورینیو: اگر به اسپانیا بازگردم قطعاً رئال مادرید را انتخاب می کنم؛ خودم مقصر دو سال بدون عنوان هستم

طرفداری- ژوزه مورینیو شب گذشته با تلویزیون پرتغالی TVI مصاحبه ای داشت و در مورد رابطه اش با کریستیانو رونالدو و برخی مسائل دیگر صحبت کرد.

در مورد کریستیانو رونالدو: "بین ما رابطه ای وجود ندارد. او برای رئال مادرید بازی می کند و من در چلسی هستم. ما اغلب از یک کوچه و خیابان نیز عبور نمی کنیم. هیچ رابطه ای وجود ندارد و فقط خاطرات است. من چیزهای خوب و نه چندان خوب را به یاد می آورم. من به یاد دارم که او یک ماشین گلزنی بود و به من کمک کرد تا قهرمان لالیگا، کوپا دل ری و سوپرکاپ اسپانیا شوم. او حتی به خود و همه ما کمک کرد تا تاریخ سازی کنیم و لالیگا را در مقابل بهترین بارسلونا تاریخ با 100 امتیاز فتح کنیم.
    کریستیانو رونالدو خاطرات فوق العاده ای به من داد و من همیشه برایش آرزوی موفقیت می کنم، برای کشورش و باشگاهی که در آن حضور دارد، چرا که وقتی من به باشگاهی می روم با تعلق خاطر آنجا را انتخاب می کنم و به بازیکنان سابقم موفقیت ادامه دار را آرزو می کنم."
    دوره حضورتان در مادرید: "از طرفی من به یک هدف دست پیدا کردم: فتح عناوین قهرمانی در لیگ هایی که از نظر من مهمترین لیگ های جهان هستند (انگلیس، اسپانیا و ایتالیا). آن هدف مهم بود."
    اگر دوباره به اسپانیا بازگردید، باز هم رئال مادرید را انتخاب می کنید؟ "بله، قطعاً. این تجربه به عنوان یک انسان و مربی چیزی بود که بدون فکر کردن بار دیگر آن را قبول خواهم کرد."
    آیا کارها را همانطور و با همان شیوه انجام خواهید داد؟ "این یک سؤال بسیار کلی است. به هر حال، اگر یک مربی بتواند فکر کند و از خود انتقاد کند، همانطور که من می کنم، بنابراین تصمیماتی که می گیرد، ممکن است همیشه یکسان نباشد. نه تنها در رئال مادرید، بلکه در تمام باشگاه ها اینطور بوده است."
    آیا مشکلی در رختکن تیم وجود داشت؟ "شما در مورد اتفاقاتی که در گذشته رخ داده است، صحبتی از من نخواهید شنید، چه مثبت باشد و چه منفی. من رئال مادرید را با رابطه ای فوق العاده با ریاست باشگاه، مدیر اجرایی و تمام اعضای باشگاه ترک کردم و تصمیم گرفتیم که این جدایی برای کارنامه من بهتر خواهد بود. من یک مرد خوشحال هستم و با لذت فوق العاده ای به تمرینات و بازی ها می روم و فردی نیستم که بخواهد در مورد گذشته صحبت کند."
    تجربه شما از لادسیما چگونه است؟ "من در مورد رئال مادرید صحبت نمی کنم. شما و همکاران شما، همگی می خواهید که من در این مورد صحبت کنم. آنها منتظر هستند اما همچنان به این انتظار ادامه خواهند داد..."
    چلسی: "این تنها باری است که من در مورد مرحله بعدی زندگی حرفه ای ام فکر نمی کنم. قبلاً همیشه تصور می کردم که بعد از این چه خواهد شد. بدون هیچ برنامه ریزی قبلی، من به اینجا برگشتم. من اینجا را برای کار کردن، خانواده ام و یک زندگی اجتماعی ترجیح می دهم. من به اینجا برگشتم چون باشگاه پروژه متفاوتی دارد. در دوره اول حضورم در چلسی، قانون فیرپلی مالی وجود نداشت."
    سسک فابرگاس: "برای من جای تعجب بود که او به اینجا آمد. می دانستیم که او از آن دسته بازیکنانی است که می خواهیم، اما هرگز تصور نمی کردم که شانسی برای به خدمت گرفتن فابرگاس داشته باشیم. من همیشه فکر می کردم که او در بارسلونا خواهد ماند، و یا اگر به انگلستان برگشت به آرسنال خواهد پیوست. وقتی فهمیدیم که این انتقال ممکن است، به سرعت آن را تکمیل کردیم تا اکنون تیمی داشته باشیم که با هویت خود سال هایی برای رشد و پیشرفت در پیش دارد."
    دو سال بدون فتح عنوان قهرمانی: "این غیر معمول است اما مقصرش خودم هستم. این هم غیر معمول است که 7 عنوان قهرمانی متوالی لیگ به دست آوردم. من دو قهرمانی در پرتغال، دو قهرمانی در انگلستان، دو قهرمانی در ایتالیا و یک قهرمانی در اسپانیا به دست آوردم. در دو سال گذشته، که بدترین فصل های من بوده اند، من دو بار به نیمه نهایی چمپیونزلیگ راه یافتم، یک بار به فینال کوپا دل ری رسیدم، در مقابل بارسلونا سوپرکاپ را فتح کردم و در لیگ اسپانیا دوم شده و در انگلستان سوم شدم."
    فیرپلی مالی: "باشگاه هایی از لحاظ اقتصادی بیشتر سود خواهند کرد که تاریخی غنی و هواداران بیشتری داشته باشد. مردم در مورد بازاریابی و تجارت صحبت می کنند اما این باید به تاریخ مربوط باشد. بخش بازاریابی بدون سابقه درخشان و تاریخی بزرگ، میلیون ها دلار به ارمغان نخواهد آورد. رئال مادرید در این زمینه بسیار قدرتمند است چرا که تاریخ منحصر به فردی دارد و در سراسر جهان هوادار دارد. رئال مادرید، بارسلونا، بایرن مونیخ یا منچستر یونایتد از لحاظ تاریخی با سایر باشگاه ها فرق دارند و ذینفع خواهند شد. یک مالک جدید که می خواهد تیمش به سرعت رشد کند تا با چنین تیم هایی رقابت کند، هیچوقت سود نخواهد کرد."

15. 2 کاربر از Abdolreza2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

عضو تیم زیرنویس فارسی jb.NY's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

نمیه اول که کسل کننده بود، تیکه هایی هم که گزارشگرای ایرانی عادت دارن به چلسی بندازن خسته کننده تر کرده بازی رو
    امیدوارم نمیه دوم یه خورده از لاک دفاعی در بیایم

آخر فروم باز nini bad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    اونجا

پيش فرض

نمیه اول که کسل کننده بود، تیکه هایی هم که گزارشگرای ایرانی عادت دارن به چلسی بندازن خسته کننده تر کرده بازی رو
    امیدوارم نمیه دوم یه خورده از لاک دفاعی در بیایم
    دیگه عادت شده بجای اینکه بازی را گزارش کننده تیکه میندازند البته اگر درسترسی دارید از شبکه های خارجی بازی را تماشا کنید ...

18. این کاربر از nini bad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •