من فكر ميكنم از اين باخت برزيلي ها ضرب المثل هاي جديدي ساخته خواهد شد.
من فكر ميكنم از اين باخت برزيلي ها ضرب المثل هاي جديدي ساخته خواهد شد.
.
مقایسه؟
من اصلا رونالدو رو در حد و اندازه کلوزه نمیدونم که بخوام باهاش مقایسه اش کنم.
دیدی؟
اون صحنه که رونالدوی شما میکروفون رو مثل هویج گرفته بود دستش و خشکش زده بود رو دیدی؟
اون با چشمای خودش دید!
دید که بزرگی یعنی چی...
دید که اسمش تا ابد از صفحه تاریخ نفرات اول جام جهانی پاک شد....
میدونی کلوزه با این سن و سال چکار کرد؟
شما نه میتونی ببینی نه میتونی درک کنی بزرگی کلوزه رو....
این قضیه هویج هم جالب بود ! درود به درک و شعور بالای شما از فوتبال![]()
Last edited by Amir M.ohAma.D; 09-07-2014 at 10:27. دليل: نقل قول از قسمت حذف شده
برزیل خمیری بازی میکرد ، به نظر من آلمان میتونست دو رقمی بزنه
اگه اوزیل اون موقعیتشو گل میکرد ، برزیل اون 1 گل رو هم نمی تونست بزنه و نتیجه بازی میشد 8-0
الان نمیدونم قاه قاه بخندم یا زار زار گریه کنم !!من اصلا رونالدو رو در حد و اندازه کلوزه نمیدونم که بخوام باهاش مقایسه اش کنم.![]()
آقا خبر رسیده وسط دو نیمه اسکولاری نیمار رو برده در رختکن آلمان گفته تورو خدا به این بچه علیل رحم کنیدآلمانیا هم بیخیال شدن گفتن باشه سعی میکنیم از 2 تا بیشتر نزنیم نیمه دوم
Last edited by kotlet110; 09-07-2014 at 11:42.
دوستان کل بازی ول کردن چسبیدن به کلوزه و رونالدو..
اگه قراره صحبت از فرد باشه به نظرم باید در مورد جواهری مثه کروس صحبت کرد و اینکه نشون داد چطوری میشه تیم رو در دستان خودت بگیری و هدایت کنی. هرجا که لازم بود و خواست، توپ رو فرستاد. اینکه بخواد به رئال بره خیلی منو اذیت میکنه چون واقعا جز بازیکنانی هست که خیلی بهش علاقه دارم و بعد نوئر جایگاه دوم رو داره واسم. با تمام احترامی که برای رونالدو قائلم و به نظرم اگر مصدومیت هاش نبود می تونست جای پله و مارادونا باشه یا حتی بالاتر از اونا ولی من ترجیح می دم تیمم کروس داشته باشه تا رونالدو.
رونالدو خیلی وقته جز تاریخ فوتبال محسوب میشه و کلوزه خودشو در تاریخ ثبت کرد و من از این جهت خوشحالم که تونست عنوان گرد مولر رو برگردونه و انتقام اشک های 2002 رو در قلب برزیل بگیرن. البته واقعا تو این سن در جام جهانی حضور داشته باشی و دو گل هم بزنی خیلی عجیبه ولی در آینده انشالله مولر هم کورد کلوزه رو بزنه و دیگه واقعا عنوان برترین گل زن تاریخ جام جهانی به صاحبان اصلیش یعنی مولر ها برسه : دی
اسکولاری هم گفته هیچ عذر و بهانه ای نمیشه آورد و با نیمار هم تفاوت خاصی حاصل نمی شد.
در آخر جام امیدوارم که خود کاپ، توپ طلا و کفش طلا به آلمان ها برسه تا نسل طالیی آلمان، طلایی تر بشه
از همه اینا بگذریم دل من واسه هلند میسوره که بنده خدا هر دفعه میرسه فینال به یه ابر قدرت بر میخوره .تیم خیلی خوبی دارن که اکثرا با ثبات هست ولی اون از دوره قبل ک ب اسپانیای آماده برخورد کرد و حتی همین آلمان غول نتونسته بود حریفش بشه این دوره هم اگ بره فینال باید بره برای نایب قهرمانی چون بعید میدونم این آلمان ب تیمی اجازه قدرت نمایی بده (گرچه فینال وضعیت متفاوتی داره ) ..
![]()
برزیل چون مستقیم به جام جهانی رفت و بازیهای تدارکاتی خوبی هم نداشت این بلا به سرش اومد از این پس دیگه این اشتباه رو تکرار نمیکنن و باید غرورشون رو بذارن کنار و خودشون رو تیم برتر جهان ندونن فوتبال دیگه فوتبال گذشته نیست و هیچ تیمی رو نمیشه دست کم گرفت البته توی این بازی معلوم بود که به خاطر غیبت بازیکنان اصلی سیستم بازیشون بهم ریخته بود بیچاره ها و سردرگم بودن![]()
آقا هفت آلمان با اون بازی زیباش زد درست، قرار بیاد همه تیما رو زیر سوال ببره، یا اینکه بعضی ها بیان بگن کلوزه از رونالدو بهتر بوده، لطفا وقتی پیروز میشید خیلی دور بر ندارید، البته پیرزوی بر همچین برزیلی که گلزناش مثلا هالک و فردن و دفاع هم دانته همچین کار فوق العاده ای نیست،
تعجب میکنم چرا اینجوری شما رفتار میکنید.
یا اینکه تعجب میکنم چرا فکر میکنید رده بندی آرژانتین و برزیله!
Last edited by City 17; 09-07-2014 at 22:05. دليل: حذف پست نقل قول گرفته شده
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)