سلام دوستان
من بین مهندسی نرم افزار دانشگاه ازاد با it ازاد گیر کردم به نظرتون کدوم بازار کار بهتری داره و واحد های درسیش کاربردی تره (از لحاظ بازار کار)
سلام دوستان
من بین مهندسی نرم افزار دانشگاه ازاد با it ازاد گیر کردم به نظرتون کدوم بازار کار بهتری داره و واحد های درسیش کاربردی تره (از لحاظ بازار کار)
سلام خب معلومه نرم افزار بازار کارش بهتره ولی من با اینکه ریاضیم بهتر میدونم برم مدیریت یا حسابداری!!! چون بازار کارش خیلی گسترده است ... باتشکر.
رشته ای تی میشه گفت ترکیب مدیریت اقتصاد با نرم افزار هست و اصولا شما توی ای تی درسهای ریاضی و تخصصی نرم افزار کمتری داری به جاش مدیریت فناوری اطلاعات - تجارت الکترونیک - ارزش افزوده و ای جور درسها که نیاز به تخصص کمتری هم داره و استادش برا دانشگاه ارزون تر تموم مشه اضافه شده.
به خاط همین الان دانشگاهها پر شده از رشته ای تی.
در مجموع اگه می خوای تخصص پیدا کنی هیچ کدوم بدرد نمیخوره باید خودت جدا مطالعه کنی.
سلام
کسی اطلاعی از زمان حدودی اعلام نتایج نهایی داره؟
ممنون
ببخشید دوستان کسی که دیپلم کاردانش داره با این شرایط جدید میتونه وارد رشته حسابداری یا حقوق دانشگاه آزاد (بدون کنکور) بشه؟
میگن نیمه دوم شهریور هست
اگه اشتباهه دوستان اصلاح کنن![]()
شرط رشته های بدون کنکور در مقطع لیسانس گذراندان سال چهارم هم هست
سلام دوستان
الان یه چیزی واسه من مبهمه
الان اگه کسی دیپلم ریاضی داشته باشه ولی کنکور تجربی داده باشه میتونه دانشگاه آزاد رشته های مهندسی بخونه؟
بله می تونه
مشکلی نداره
شاور عالی سازمان سنجش:
نتایج نهایی کنکور 93 نیمه دوم شهریور اعلام میشود
» سرویس: دانشگاه و حوزه - آموزشي
کد خبر: 93052613362
یکشنبه ۲۶ مرداد ۱۳۹۳ - ۱۴:۲۰
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مشاورعالی سازمان سنجش با اشاره به پایان مهلت انتخاب رشته کنکوریها، از انتخاب رشته 624 هزار و 934 نفر در کنکور خبر داد و گفت: نتایج نهایی کنکور93 نیمه دوم شهریورماه اعلام میشود.
حسین توکلی در گفتوگو با خبرنگار«دانشگاهی» خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، با بیان اینکه یک میلیون و 31 هزار و 322 نفر برای شرکت در این آزمون سراسری امسال ثبتنام کردند، اظهارکرد: از این تعداد، 867 هزار و 694 نفر در جلسه حاضر بودند که 602 هزار و 567 نفر از حاضران در جلسه و تعداد 22 هزار و 367 نفر از افرادی که در جلسه حاضر نبودند، انتخاب رشته کردند.
وی افزود: یعنی به طور کلی در کنکور سراسری امسال، 624 هزار و 934 نفر انتخاب رشته کردند که نتایج این انتخاب رشته در نیمه دوم شهریورماه اعلام خواهد شد.
انتهای پیام
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نتایج نهایی کنکور 93 هفته دوم شهریور اعلام میشود
یعنی به طور کلی در کنکور سراسری امسال، 624 هزار و 934 نفر انتخاب رشته کردند که نتایج این انتخاب رشته در هفته دوم شهریورماه اعلام خواهد شد. َ
جنوب نیوز:مشاورعالی سازمان سنجش با اشاره به پایان مهلت انتخاب رشته کنکوریها، از انتخاب رشته 624 هزار و 934 نفر در کنکور خبر داد و گفت: نتایج نهایی کنکور93 هفته دوم شهریورماه اعلام میشود.
حسین توکلی با بیان اینکه یک میلیون و 31 هزار و 322 نفر برای شرکت در این آزمون سراسری امسال ثبتنام کردند، اظهارکرد: از این تعداد، 867 هزار و 694 نفر در جلسه حاضر بودند که 602 هزار و 567 نفر از حاضران در جلسه و تعداد 22 هزار و 367 نفر از افرادی که در جلسه حاضر نبودند، انتخاب رشته کردند.
وی افزود: یعنی به طور کلی در کنکور سراسری امسال، 624 هزار و 934 نفر انتخاب رشته کردند که نتایج این انتخاب رشته در هفته دوم شهریورماه اعلام خواهد شد. َ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by مُعین; 23-08-2014 at 15:03.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)