تیکه کلام خیابانی از جام جهانی 2010 تا همین الان : گل مدرسه ای
یک سوتی دیگه داده بود فکر نکنم کسی گرفته باشه
توی بازی فرانسه سوییس وقتی که بازی 5 - 0 شد خیابانی گفت :
در جام جهانی ممکنه یک تیم زیاد گل بزنه و تیم مقابلش هم زیاد گل بخوره !!!
تیکه کلام خیابانی از جام جهانی 2010 تا همین الان : گل مدرسه ای
یک سوتی دیگه داده بود فکر نکنم کسی گرفته باشه
توی بازی فرانسه سوییس وقتی که بازی 5 - 0 شد خیابانی گفت :
در جام جهانی ممکنه یک تیم زیاد گل بزنه و تیم مقابلش هم زیاد گل بخوره !!!
بازی کره الجزایر بود اون موقع که کره 2 صفر عقب بود میکفت همونطور که میبینید همه اعداد و ارقام و نتیجه داره برتری کره رو نشون میده.....من بعد از این حرفش در افق محو شدم......![]()
خیابانی: پرچم هنلد و شیلی تقریبا شبیه هستند!!!
شبکه ورزش گزارشگرهای خوبی داره، نمیدونم چرا به اونا بازیهای حساس رو نمیدن. این خیابانی و علیفر و یوسفی و سیانکی افتضاحن، گزارشگری بازیها هم باندی شده، خیابانی مافیای گزارشگریه تلویزیونه که هر چقدر هم گند بزنه، کسی نمیتونه چیزی بهش بگه. از این چهار تا متنفرم.
به خدا اون چند نفر توی فینال اقای گزارشگر رو بیارن از اینا سرترن . الان مثلا اونا اومدن تست دادن به کجا رسیدن . چرا بهشون فرصت داده نمیشه ؟
مسابقات اسعداد یابی توی کشورهای دیگه جایزه ی خوبی میدن به همراه یک فرصت برای ارائه استعدادشون . مثلا مسابقه های خوانندگی معمولا ببه غیر از جایزه نقدی یه قرارداد هم با یک استدیوی معتبر جهانی واسشون جور میکنن . اما اینا حتی یک گزارش هم بهشون نمیدن .
دیشب گزارشگری که بازی برززیل کامرن رو گزارش میکرد یه لحظه شبکه ورزش داشت دوباره صحنه گل چیچاریتو رو نشون میداد گف:وای....بازهم چیچاریتو گل میزنه...همونجوری....نه یه لحظه واستا.........مثل اینکه کرواسی گل زده....بععععععععله کرواسی هم یک گل به مکزیک زده....
یعنی من در اون لحظه:.......
![]()
محمد سیانکی بدون تردید غیر قابل تحمل ترین گزارشگر تلویزیونه برای من.باز خیابانی چرت و پرت می گه ولی صداش خوبه.ولی این سیانکی کلاً رو اعصابه!
خیابانی : توپ توی دروازه قرار گرفته و این یعنی گل![]()
دقیقا. سیانکی از هر لحاظ افتضاحه، اصلا کی به این گفته به درد گزارشگری میخوره آخه؟ صداش که رو اعصابه، تشخیص بازیکن هاش هم که در حد بچه یک ساله هم نیستش، نظراتش هم که چرت به تمام معناست، آخه برای چی بهش گزارش میدن؟!!!!!!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)