الكس غوغا كردباورم نميشه!! 1 امتياز بيشتر از راموس برام آورد!!!
بازيكني كه فكر مي كردم اصلا تو اين تورنمت بازي نميكنه و
همينطور الكي گرفتم نگو چه گوهري بوده بازي كرد يه توپم از رو خط درآورد!!![]()
الكس غوغا كردباورم نميشه!! 1 امتياز بيشتر از راموس برام آورد!!!
بازيكني كه فكر مي كردم اصلا تو اين تورنمت بازي نميكنه و
همينطور الكي گرفتم نگو چه گوهري بوده بازي كرد يه توپم از رو خط درآورد!!![]()
چرا کاستا 3 امتیاز گرفت؟یه پنالتی گرفت می شه 5 امتیاز 61دقیق هم بازی کرد می شه 3 امتیاز رو هم 8 امتیاز![]()
خب اگرم حساب بشه نهایت 2 امتیاز کم میشه .
مثلا تو تیم خودم راموس 11 امتیاز گرفته منهای 2 میشه 9 ...مدافعی که تیمش 5 گل خوردهحالا اسکاری که یک گل زده و یک پاس گل داده 13 امتیاز گرفته
واقعا احمقانه است .
فک کنم می بایست تمرکز تیم هامون را می گذاشتیم روی مدافعین .
دوستان اگه الان ترکیب (formation) رو عوض کنیم کدوم بازیکنها میرن بیرون؟
من خواستم ترکیبم رو عوض کنم گفت ممکنه بازیکنایی که بازی کردن رو بفرستم بیرون و امتیازهاشون پر میشه
خودش میفهمه بازیکنایی که بازی نکردن رو ببره بیرون؟
آره نامرد اون ۲ امتیاز رو کم کردحدود یک ساعت بعد از اینکه امتیاز کاسیاس رو داد دوباره منفی ۲ هم بهش داد اما ننوشته برای چی که برای همون گل خورده است.
من سیستمم 3-4-3 بود هالک و پدرو و آگوئرو رو داشتم.بعد از بازی اسپانیا امتیاز هالک 3 و پدرو 1 بود.سیستم رو کردم 2-5-3 خودش هالک رو کشید بیرون.اول فکر می کردم پدرو که امتیازش پایین تره رو می کشه بیرون ولی هالک رو برد بیرون.بنابراین به این نتیجه رسیدم که بازیکنی رو می بره بیرون که زودتر بازی کرده!
بعدش هم مولر رو جایگزین پدرو کردم![]()
Last edited by aliano; 14-06-2014 at 11:37.
بروبچ منم با اسم AlexFera007 وارد لیگ شدم./
شما میتونید از الان برای رتبه دوم به بعد بجنگید.......
پس الان من بخوام یکی از مهاجم ها که هنوز بازی نکرده با یه دفاع از ذخیره ها عوض کنم نمیشه چون تو مهاجم ها نیمار بازی کرده!
شما اول مهاجم مورد نظر رو خارج کنید و سپس سیستم رو عوض کنید.
خب فعلا عملکرد تیمم رو خیلی خوب ارزیابی می کنم و تیم استارت قهرمانی رو زده
دو تا بازیکن که توی خط هافبک و مهاجم تیمم بازی کردن جفتشون گل زدن و به جز اونا هم فقط ژولیو سزار بازی کرده
فقط الان بدی این فوتبال فانتزی اینه که امکاناتش پایینه و نمیشه اصلا امتیازای تیما و بازیکنای دیگه رو دید!
یعنی کسانی که فوتبال فانتزی لیگ برتر انگلیس رو توی پی 30 تجربه کردن می دونن که امکانات اون فوق العاده بود
حالا کسانی که دفاعشون بازی کردن امتیازا چه جوری بوده؟
یکی از دوستان گفت که راموس 9 امتیاز گرفته پس با این اوصاف من دارم وسوسه میشم پژمان منتظری رو به عنوان تعویض طلایی این راند به بازی بیارم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)