آخه چه دلیلی میتونه داشته باشه ؟ بازی رو ران میکنی نه لگی نه چیزی با کیفیت خوب ! میبندیش بازش میکنی کیفیت فاجعه میشه ! پر از لگ ! لودینگش 5 دقیقه میشه ! اه
آخه چه دلیلی میتونه داشته باشه ؟ بازی رو ران میکنی نه لگی نه چیزی با کیفیت خوب ! میبندیش بازش میکنی کیفیت فاجعه میشه ! پر از لگ ! لودینگش 5 دقیقه میشه ! اه
احتمالا شما گرافیکتون رو تازه اپدیت کردین بخاطر اینه برای من که اینطوری بود وقتی اپدیت کردم بازی خیلی بی کیفیت شد اما پس از 1 ساعت بازی کردن مثه فیلم اجرا میشد حالا امتحان کنید شاید درس شه
ما که رسیدیم Act 4 هنوز همون جوریه![]()
دوستان نسخه بلک باکس رو از دانلود ها دانلود کردم ولی وقتی ست آپ رو اجرا می کنم این ارور میاد :
نرم افزار جانبی خاصی میخواد ؟ دایرکت ایکس و دات نت فریم ورک و استیم و ... نصبه رو سیستم.
موقع اکسترکت کاره خاصی باید بکنیم ؟
علت این نوع پیغام میتونه صدهزارتادلیل داشته باشه.
بازی و تو فایروال بزار . گرافیکت amd هست حتما اپدیت کن .موقع اجرا انتی ویروس دیزیبل کن . راستی کلا باید فولدر بازی رو دور از دسترس انتی ویروس قرار بدید . یعنی انتی ویروس چکش نکنه . مخصوصا نسخه بلک بکس رو حتما اینکارو کنید.
اگر همون اول این ارور رو میده احتمالا dotNetFx45_Full_setup.exe که توی پوشه بازی هست رو نصب نکردی
اول اون رو نصب کن بعد ستاپ رو اجرا کن
تمام ریپک های جدید بلک باکس به این dotnet نیاز دارن
آره از منم این مشکلو داره میتونید راهنمایی کنید؟؟
Last edited by MƐΛИĪИƓĿƐSS; 04-07-2014 at 11:55.
با سلام
سوال داشتم؟ بنظر شما من می تونم با این سیستم این بازیو بازی کنم؟
سیستمم:
CPU: AMD Athlon(tm) II X4 640 processor, 3000 Mhz, 4Core(s), 4 Logical Processor(s)
Graphic Card: AMD Radeon HD 5570 1.00GB
Ram: 2.00 GB
اگه رمت مشکل ساز نشه . بقیه قطعاتت طوری هس که بتونی بازی کنه . فقط باید کیفیتو بیاری پایینه پایین
اگر ضعف سیستم ندارید باید کارت گرافیک رو آپدیت کنید
اونور پرسیدی رمت 4 بود چیشد؟
الان رمت کمه
ویدیو دیدم طرف با 2 گیگ رم اجرا کرده اما از بچه ها هرکسی با این مقدار رم اجرا کرده لگ داشته
Last edited by Meysam Raz; 04-07-2014 at 18:42.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)