اگه یک گل دیگه میزد که الان میگفتن کلوزه از پله هم یک سر و گردن بالاتره! امیدوارم هلند این تیم آلمان رو درب و داغون کنه...![]()
اگه یک گل دیگه میزد که الان میگفتن کلوزه از پله هم یک سر و گردن بالاتره! امیدوارم هلند این تیم آلمان رو درب و داغون کنه...![]()
100بار دیگه هم اینطوری بازیاشو ببازه بازم طرفدارشیم.کسی میتونه بگه طرفدار یک تیم هفت تایی هستم؟!![]()
اگه دنبال حذب باد میگردی برو تو تاپیک اسپانیای فقید.![]()
Last edited by PARIYA 69; 09-07-2014 at 11:10.
در صورتي ميشه كاملا مطمئن بود كه هلند هم اساسي حال آرژانتين رو بگيره امشب و بلايي سرشون بياره يا برعكس! وگرنه سوم شدن هم براي
اين دو تيم مقام خوبي هست و البته نتيجه قاطع گرفتن مقابل برزيل هم كم افتخاري نيست و كلا اين سومي با بقيه سومي ها فرق داره!
هالك احمق مقابل تيماي درپيت روسي از فاصله هاي 50 متري ميتونه گل بزنه و تو اين ليگاي ضعيف هست كه ميتونه خودش رو نشون بده يا برنارد
مايكن هم كه تموم شده خيلي وقته
دلمون خوش بود ميايم با برد برزيل به اين طرفداران آلمان ميخنديمآرزو به دل موندم البته هم از هلند هم از آرژانتين متنفرم اميدوارم آلمان قهرمان
بشه![]()
باور کن از آرژانتین هم 4 تا میخورین . باور کن
کلا خوشم میاد از روحیه تون. فکر کنم 90 درصدتون بچه آبودانین نه ولک![]()
طرفدارای حزب باد کسای دیگه ای هستن عزیز
با یک باخت که کل دستاوردهای برزیل در تاریخ جام جهانی پاک نمیشه که بگیم دیگه طرفدار برزیل نیستیم
فقط باید اسکولاری تشریف ببره یک سرمربی درست حسابی بیاد سر کار برای جام جهانی آینده برزیل از نو بسازه
خیلی از بازیکنای فعلی بعد از نمایش دیشبشون باید خواب پوشیدن پیراهن برزیل ببین
من که محل سکونتم مشخصه
ولی آرژانتین محک جدیش چی بوده تا الان سوئیس داغون و بلژیک روی هم بزاری قد تیم کلمبیا نبودن![]()
Last edited by clau; 09-07-2014 at 12:31.
به نظز من باید تک تک این بازیکنان برزیل تیر باران کنن با این بازی کردنشون![]()
بعد از گل سوم حسي غالب شده بود شبيه به حسي كه وقتي تو گل كوچيك زياد گل ميخورديم و قدرت جبران رو نداشتيم بعد با يه بهانه اي
بازي رو بهم مي زديم من انتظار اين عمل رو داشتم!:|
Last edited by نادر1368; 09-07-2014 at 13:51.
وای این بدبختا به فکر باختن آرژانتینن الان!
آخه آرژانتینم امشب ببازه که آبروی آمریکای جنوبی یه جا میره!
ولی نگران نباشین آرژانتین نمیزاره جام از آمریکای جنوبی خارج بشه...![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)