تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 20 از 53 اولاول ... 1016171819202122232430 ... آخرآخر
نمايش نتايج 191 به 200 از 523

نام تاپيک: تاپیک هواداران تیم ملی ایران | افتخار پارس

آخر فروم باز 2raj_a's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

مگه چیه. کفاشیان مدیر لایقیه و همیشه جدی کار میکنه
    اشکالی ندارد گاهی وقتا هم تفریح کنه و فکر خودشم باشه
    کاش بیخود به مدیرای خوب و مسئولیت پذیرمون گیر ندیم و بذاریم کارشونو بکنن
    در مورد تمدید نکردن قرارداد کیروش مردم هیچ وقت نمیبخشنش با این که حتی رئیس جمهور هم در مورد تمدید ابراز تمایل کرد و سخنانی به زبان اورد ولی کفاشیان و دارو دستش یا دست های پشت پرده نذاشتن تمدید بشه.
    از این رو انگشت اتهام اول به سمت کفاشیان هست

2. این کاربر از 2raj_a بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2014

پيش فرض

در مورد تمدید نکردن قرارداد کیروش مردم هیچ وقت نمیبخشنش با این که حتی رئیس جمهور هم در مورد تمدید ابراز تمایل کرد و سخنانی به زبان اورد ولی کفاشیان و دارو دستش یا دست های پشت پرده نذاشتن تمدید بشه.
    از این رو انگشت اتهام اول به سمت کفاشیان هست
    مطمئن باش اگه رئیس دولت چیزی رو بخواد انجام بده, امثال کفاشیان هیچ نه ای نمیتونن بیارن
    حتما کار خود رئیس دولته مثل قبلیا که تو تصمیمات دخالت میکردن اینم داره میکنه و میندازن گردن کفاشیان

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام دوستان

بعضی از دوستان کلا نا امیدن و فازشون منفیه / بزارین بازی تموم شه بعد بیاین بگین دیدی گفتیم میبازیم!

در کل الآن وقت حمایته... اگه میخواین انتقاد کنین وقتش بعد از بازی های جام جهانیه

آرژانتین هم به نظرم اگه دروازه بانمون سوتی زیاد نده نمیتونه با اختلاف ببره و اگه هم عالی بازی کنیم حتی شاید نبره!

در کل آرزوی موفقت دارم واسه تیم ملی و امیدوارم یه روزی کلا ورزش فوتبال رو از کشورمون جمعش کنن چون پول بیت المال واقعا به هدر میره و در کشور های دیگه هم که فوتبال رو جزئی از اقتصادشون میدونن دلیلش اینه که هر باشگاهی به تنهایی به اندازه یه شرکت بزرگ درآمد داره و نه تنها هزینه هاش رو خودش جبران میکنه بلکه سود آور هم هست واسشون / ولی در کشور ما کلا هزینس به غیر یه ذره پولی که از فروش بلیط به دست میاد.

موفق باشید
    موافقم. وقت حمایته!

5. 4 کاربر از Yi Yi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2014

پيش فرض

بعضی کاربرا شدیدا به خاطر صعود ایران به جام جهانی
    و همچنین بازی عالی در اولین بازی ناراحت هستن

و دارن بدجور واسه تیم ملیمون خط و نشون میکشن
    که آرژانتین و مسی ال میکنن بل میکنن لوله میکنن

امیدوارم بازی امشب هم مثل بازی اول یه بازی خوب
    و حساب شده انجام بدیم و این دوستان هم کماکان ناراحت باقی بمونن

با عرض معذرت باید اینو میگفتم چون جو خیلی ضد ایرانیه
    خواهش میکنم حذف نکنید

7. 3 کاربر از SHAKERDOOST بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه ahadpoolghahat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

آقا ترکیب دو تیم اومد :
    ARG LINE-UP: Romero, Garay, Zabaleta, Gago, Di Maria, Higuain, Messi (c), Mascherano, Rojo, F. Fernandez, Aguero

IRN LINE-UP: Haghighi, Haji Safi, Hosseini, Sadeghi, Nekounam (c), Shojaei, Timotian, Montarezi, Ghoochannejad, Dejagah, Pooladi

نامردا هر چی فروارد داشتن گذاشتن تو ترکیب !!!

در هر حال ..... به امید موفقیت تیم ملی

9. 4 کاربر از ahadpoolghahat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2013
    محل سكونت
    ;)

پيش فرض

.

فدراسیون و وزارت نمی‌خواهند در ایران بمانم

فوتبال ایران > تیم ملی - کارلوس کروش، سرمربی تیم‌ملی فوتبال کشورمان در صحبت‌های روز گذشته خود مسائل ناراحت کننده‌ای مطرح کرد و دم از جدایی زد. صحبت‌های کروش را در ادامه می‌خوانید:

خیلی خوشحالم که تمام پزشکان و فیزیوتراپ‌های تیم به ما اعلام کردند که شرایط تیم‌ملی بسیار ایده‌آل است و برای ما این یعنی کارهایی که در دو اردوی قبل انجام داده‌ایم، برای تیم مثبت و سودآور بوده است.

بعد از 3 سال حضور در ایران شرایط رسانه‌ای در این کشور را به خوبی می‌شناسم. می‌دانستم که دیر یا زود یک سری شایعات در رسانه‌ها مطرح خواهد شد. من اینجا هستم که به هرگونه شایعه و شک‌ و شبهه‌ای پاسخ دهم و به همین دلیل بار دیگر می‌خواهم به این موضوع قاطعیت ببخشم که یک سری جلسات صورت گرفته راجع‌ به برخی مسائل که باید قبلاً انجام می‌شد.

باید همین جا به مردم و رسانه‌ها ضمانت بدهم که جلسات انجام شده هیچ تأثیری در عملکرد تیم‌ملی نخواهد داشت. هر آنچه از دستم بر بیاید انجام می‌دهم که این صحبت‌ها درون تیمی حل شده و به کارایی بیشتر منجر شود.

مصاحبه من با روزنامه پرتغالی یک مصاحبه قدیمی است و با بحث‌های قبلی که در اردوی آفریقا صورت گرفت تفاوتی ندارد. من دوست دارم کارم را با ایران ادامه بدهم اما وقتی فدراسیون فوتبال و وزارت ورزش نمی‌خواهند، کاری از دست من بر نمی‌آید. البته باید بگویم این موضوعی نیست که بخواهیم اکنون درباره آن صحبت کنیم.

اینکه بالاترین مقام اجرایی کشور حامی ماندن من است، برایم افتخار بزرگی محسوب می‌شود. در اردوی اتریش اعلام کردم که ایران و ایرانی همیشه در قلب من خواهند ماند اما اکنون بحث ما تمرکز روی بازی با آرژانتین است.
    قول می‌دهم همان‌طور که بازیکنانم در بازی اول نشان دادند با روحیه هستند، در بازی دوم هم با همین روحیه به میدان می‌روند و خدا هم به ما کمک می‌کند.

مسئله جدیدی در این مصاحبه وجود دارد که شما ندانید؟ دیگر همه این موضوع را می‌دانند و چگونه می‌خواهد روی بازیکنان تأثیر بگذارد؟ من در مصاحبه با واحد مرکزی خبر در اتریش گفتم چه اتفاقاتی رخ خواهد داد اما آن موقع صحبت‌های من مورد علاقه کسی نبود. من 5 روز پیش هم این را گفتم و نمی‌خواهم تکرار مکررات کنم.

شما می‌دانید باعث و بانی این مسائل چه کسی است. به خاطر چه کسانی این اتفاق افتاده و در جریان همه‌چیز هستید اما اگر فکر می‌کنید کارایی من و بازیکنانم یک درصد کمتر شده، سخت در اشتباه هستید.
    مطمئناً سعی خواهیم کرد آرژانتین را هم مثل نیجریه به دام بیندازیم اما به دام انداختن پسر کوچولویی مثل مسی سخت است. اگر او را هم محاصره کنیم با آمدن آگوئرو و دی‌ماریا کار سخت خواهد شد. البته بارها این را تکرار کرده‌ام که پیش زمینه ایران و ایرانی و بازی با آرژانتین چقدر می‌تواند برای ایران هزینه‌بر باشد. اگر خارج از جام‌جهانی‌ بخواهیم با آرژانتین بازی کنیم یا این تیم را به ایران دعوت کنیم، امری شبیه به محال است.
    ما این کیک شیرین را که می‌توانیم با آرژانتین بازی کنیم، هیچ‌وقت از دست نخواهیم داد. این فرصت تنها یک بار برای بازیکنان من رخ می‌دهد و آنها در کل زندگی خود آرزو داشتند یک بار مقابل آرژانتین بازی کنند.
    مطلب بسیار ساده است، هر چقدر هم بخواهند پول پرداخت کنند که ما بازی با آرژانتین را از دست بدهیم به هیچ‌وجه این شانس را از دست نخواهیم داد. بعضی از همین بازیکنان در آینده کنار شومینه خواهند نشست و به نوه‌های خود خواهند گفت که با مسی بازی کردیم و هواداران ایران از این بازی لذت بردند.

.

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2013
    محل سكونت
    ;)

پيش فرض

.

پسر، چقدر تو حرفه‌ای هستی

فوتبال ایران > تیم ملی - حرفه‌ای‌ها با آماتورها فرق می‌کنند. آنها در محیطی آموزش دیده‌اند که به سادگی می‌توانند در شرایط متفاوت خودشان را با آنچه اتفاق افتاده، تطبیق بدهند. حرفه‌ای‌ها در لیگ‌های خارجی طوری تربیت می‌شوند که نسبت به هم‌تیمی‌های خود حسادت نمی‌کنند. آنها رقابت را به حسادت ترجیح می‌دهند.

رفتار دانیال داوری (دروازه‌بانی که در بوندس لیگا مقابل بهترین مهاجمان دنیا می‌ایستد) را با علیرضا حقیقی ببینید. او اولین کسی بود که بعد از پایان بازی با نیجریه حقیقی را در آغوش گرفت و به او تبریک گفت. این در حالی است که اگر بحث خصومت، دلخوری و کینه بود، داوری باید اولین نفری می‌شد که علیه حقیقی جبهه می‌گرفت و اردوی تیم‌ ملی را به هم می‌ریخت.
    داوری حتی در صفحـــه شخصی‌‌اش در دنیای مجازی، علیرضا حقیقی را در ادامه بازی‌های تیم ‌ملی در جام ‌جهانی‌ تشویق می‌کند، در شرایطی که اگر این دروازه‌بان در همین ایران خودمان آموزش می‌دید و تربیت می‌شد، شک نداشته باشید که از حرص و حسادت دوست داشت گلوی رقیبش را پاره کند و حتی اگر امکاناتش فراهم بود با کاتیوشا مغزش را روی زمین فرش می‌کرد!
    در این لیگ خودمان ببینید وضعیت تیم‌هایی را که دو دروازه‌بان تقریباً همسطح دارند. ببینید که این دروازه‌بان‌ها چگونه در طول فصل قهر می‌کنند، ابرو نازک می‌کنند و برای هم قیافه می‌گیرند.
    رفتار آنها را مقایسه کنید با دانیال داوری. با دروازه‌بانی که در تیم خودش در بوندس لیگا فیکس بود. دروازه‌بانی که مقابل بهترین مهاجمان آلمان بازی کرد اما وقتی به تیم‌ ملی ما آمد و به جام ‌جهانی‌ رفت، ذخیره دروازه‌بانی شد که طی 3 سال اخیر سکونشین بوده و تازگی‌ها در لیگ دوی پرتغال بازی می‌کند.
    دانیال داوری اگر در یک فضای حرفه‌ای بزرگ نمی‌شد و مثل بازیکنان ما در آماتورترین محیط‌های فوتبال آموزش می‌دید، این شرایط سخت را تاب نمی‌آورد و بالاخره هر جوری شده به این فعل و انفعال اعتراض می‌کرد. باز هم می‌گوییم به بازیکنان ما در لیگ ایران نگاه کنید تا به همه چیز پی ببرید.

خبرورزشی
    .

0101010101 Armin.Computer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    دنیای تکنولوژی

پيش فرض

سلام
    الان که نیمه اول تموم شد
    عالی بازی کردن
    عالی

13. 2 کاربر از Armin.Computer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Mohammad Hosseyn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    ...

پيش فرض

آقا ایران میزنه

آخر فروم باز EhsanCPU's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    IRN-ISF

پيش فرض

چقدر قشنگ نیمه اولو بازی کردن ...
    فوتبال بی نقص، زیبا و جذاب ایرانی به این میگن ...
    علیرضا حقیقی چقدر خوب دروازه بانی کرد ...

16. 2 کاربر از EhsanCPU بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •