متحد بشن که چی بشه؟
چیش به ما میرسه؟
این 4 تا کشور 4 تا ملت مختلف هستند که به زور انگلیسیها با هم یکی شدن
به امید استقلال اسکاتلند و ایرلند شمالی و تکه پاره شدن خود انگلیس همونطور که خاک ایران رو تکه پاره کردند.
برزیل
مکزیک
اسپانیا
هلند
شیلی
استرالیا
کلمبیا
ژاپن
یونان
اروگوئه
انگلیس
ایتالیا
سوئیس
فرانسه
آرژانتین
ایران
آلمان
پرتغال
بلژیک
روسیه
امریکا
هندوراس
متحد بشن که چی بشه؟
چیش به ما میرسه؟
این 4 تا کشور 4 تا ملت مختلف هستند که به زور انگلیسیها با هم یکی شدن
به امید استقلال اسکاتلند و ایرلند شمالی و تکه پاره شدن خود انگلیس همونطور که خاک ایران رو تکه پاره کردند.
من طرفدار فرانسم... بخاطر اینکه ا زدیزاینراشون خوشم میاد چه تو فشن چه تو آرتیشکتی چه تو خوراک چه تو غرورشون
دلیل اصلی که من مد نظرم این بود اینه که دیگه از بابت حضور نداشتن بازیکنای عالی ای مثل آرون رومسی و گرت بیل و گیگز خدابیامرز ناراحتی ای وجود نخواهد داشت ...
+
بریتانیای کبیر تبدیل به تیمی قدرتمند و مدعی میشه .
پ ن : امروزه همه دنیا دوست دارند مرزهای دنیا برداشته بشه.... همه مردم دنیا شهروند کره زمین باشند...
اونوقت شما آرزوی واهی ای دارید که اصلا به من و شما هیچ ربطی نداره ...
البته منم فکر میکنم بد نباشه آذربایجان و کردستان و بلوچستان از ایران جدا بشند (بدلیل وجود اختلافات و تنش های قومیتی میگم+مگه آذربایجان شمالی که جدا شده براش بد شده؟ باکو زیباتره و آبادتره و آزادتره یا ارومیه و تبریز ؟)
الان شما طرفدار المانی چیش به شما می رسه؟؟؟؟؟؟
فوتبال یه ورزشه این مسائل حاشیه ای توش جایی ندارن
خیلی با این جمله موافقمپ ن : امروزه همه دنیا دوست دارند مرزهای دنیا برداشته بشه.... همه مردم دنیا شهروند کره زمین باشند...
اونوقت شما آرزوی واهی ای دارید که اصلا به من و شما هیچ ربطی نداره ...![]()
Last edited by shakerifar; 08-06-2014 at 22:44.
هیچ وقت برای دشمنتون آرزوی موفقیت نکنید
بریتانیای کبیر به زودی تبدیل به بریتانیای صغیر خواهد شد چون چند ماه دیگر مردم اسکاتلند رای به جدایی از انگلیس خواهند داد.
لطفا نظرات یک عده رو بسط به همه مردم دنیا ندینپ ن : امروزه همه دنیا دوست دارند مرزهای دنیا برداشته بشه.... همه مردم دنیا شهروند کره زمین باشند...
عجب!!البته منم فکر میکنم بد نباشه آذربایجان و کردستان و بلوچستان از ایران جدا بشند (بدلیل وجود اختلافات و تنش های قومیتی میگم+مگه آذربایجان شمالی که جدا شده براش بد شده؟ باکو زیباتره و آبادتره و آزادتره یا ارومیه و تبریز ؟)
شما مطمئنید ایرانی هستید؟
شما از یه طرف آرزو می کنی اسکاتلند و ایرلند و انگلیس یکی باشن بعد واسه کشور خودت آرزوی تجزیه می کنی؟؟
حرفاتون همه ضد و نقیضه
متاسفانه از پدر و مادری ایرانی و در یکی از شهرهای ایران متولد شده ام و این ننگ رو تا ابد باید داشته باشم .شما مطمئنید ایرانی هستید؟
اما هیچ علاقه ای به این کشور و خصوصا حکام ـش ندارم .
.
ضمنا نه انگستان ، نه آمریکا ، نه اسراییل و نه حتی روسیه و هیچ کشور دیگه ای دشمن ایران نیست .
اگر هم قرار باشه کشوری رو بعنوان دشمنان ایران انتخاب کنیم کشورهای عربی هستند که همواره در طی تاریخ نشون دادند دشمن خونی ایرانیهایند .
Last edited by banii; 09-06-2014 at 00:09.
احترام خودتون رو نگه دارین و به دین کسی توهین نکنید لطفا
این مدیرای سایت کجان پس؟
نظراتتو واسه خودت نگه دار طرفدار هر تیمی همکه میخوایی باش
مهجرت رو واسه همین مواقع گذاشتن به سلامت
مدیرا لطفا این پستای الکی و توهین امیزو پاک کنن این چه وضعشه اخه؟
اسکاتلند توان مالی کافی برای مستقل بودن از بریتانیا رو نداره. حتی نخواهند توانست سیستم بیمه و بهداشت عمومی در حد نصف چیزی که امروز بریتانیا بهشون ارائه میده رو تأمین مالی کنن!
دوستان خوهشا بحث رو جمعش کنید!!!!
.
همین طور که از عنوان تاپیک معلومه، هر کاربری میاد و تیم مورد علاقه اش رو اعلام می کنه و اگه دوست داشت علتش رو هم میگه...
.
.
ولی متاسفانه اگه از ص 1 این تاپیک که شروع کنید یه نگاه کلی بندازین می بینین که تقریبا 70 درصد پست ها کاملا بی ارتباط با عنوان تاپیکه...
اون از اوایل تاپیک که کل کل ایتالیا و آلمان شد و اینم از اینجا که به بحث های سیاسی و دینی وصل شده
در ضمن با صحبت های کاربر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم موافقم...
Last edited by Sh-Meteor; 09-06-2014 at 00:38.
دوستان
پستها صرفا در ابراز طرفداری و بیان علت طرفداری باشه ، یعنی دقیقا اونچه که مربوط هست به تیتر تاپیک .
سایر صحبتها تحت هر عنوانی جایی در تاپیک ندارن .
پیشاپیش ممنون از توجه همگی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)