تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 20 از 23 اولاول ... 101617181920212223 آخرآخر
نمايش نتايج 191 به 200 از 226

نام تاپيک: تاپیک هواداران تیم ملی انگلیس | سه شیرها

پروفشنال +ali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

دوستان خواهشا بحث رو باشگاهی نکنید
    توی نفراتی که بد بودن هم لیورپولی بود هم منچستری
    و توی نفراتی که خوب بودن هم هم لیورپولی بود هم منچستری

بازی اول رونی پاس عالی داد به استوریچ
    بازی دوم روی حرکت فردی رونی در سمت راست توپ به رونی رسید

مثلا هر دو بازی باید بارکلی به جای ولبک بازی میکرد اما...

انگلیس تیم جوونی داره و از بدشانسی دو بازی اولش هم با دو تیم باتجربه یعنی ایتالیا و اروگوئه بود
    جلوی هر دو تیمم در مجموع خوب بازی کرد و اگر کمی خوش شانسی هم به اندازه تیمهای دیگه داشت الان به جای دو گل چهار یا پنج گل زده بود

ایراد اصلی روی نیمکت بود و عدم توانایی لازم در دیدن مشکلات تیم

2. 3 کاربر از +ali بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Farhad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2004

پيش فرض

ایتالیا رو نیاوردم چون اگه میاوردم میگفتی اره ببین ایتالیا هست ..
    بابا ناراحتی نداره که اسپانیا با اون همه سر و صدا با اون وضع حذف شد شما هم ....
    خیلی رفتار ذلیلانه و حقیرانه ایه که از باخت یک تیم آدم خوشحال بشه و این خوشحالی رو در تاپیک هواداران اون تیم ابراز کنه...واقعا متاسفم برای شما و مدیری که برخورد نمیکنه...

4. 5 کاربر از Farhad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز albertxx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2014

پيش فرض

ویرایش: دوستان گل سوارز آفساید نبود؟
    مگه کاوانی سر رو نزد؟
    جرارد سر زد !!

یه پاس گل تمیز به سوآرز داد !!

6. 2 کاربر از albertxx بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

انگلیس تعریفی نبود... ضعف های تاکتیکی، بازی دادن بازیکن ها در جاها و نقش هایی که نمی تونن خوب بازی کنن و در نهایت تیم غیربهینه که نمی تونه نتیجه لازم رو بگیره. دوستانی هم که به خاطر سوارز و اشتباه جرارد از لیورپول شاکی هستند ()، از اون طرف حرکت عالی استاریج برای ساخت گل و پاس گل گلن جانسون رو ندیده می گیرن. 5 تا از 11 بازیکن تیم لیورپولی بودن و واضحه وقتی تیم نتیجه نگرفته بالاخره یکی از اینها اشتباهی رو مرتکب شده...

شانس روی کاغذ هست ولی عملا شانسی نیست. باخت اوروگوئه به کاستا ریکا اتفاق بود و بعید می دونم در بازی آخر به ایتالیا ببازن اون هم وقتی در صورت برد احتمالی ایتالیا در بازی فردا، ایتالیا صعود و حتی اول شدنش عملا قطعی میشه. انگلیس به مربی درجه یک می خواد که فوتبال مدرن رو درست بفهمه. هاجسون مربی این کارها نیست.

8. 9 کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

WorkHard / P!ayHard pcforlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    S t r e t f o r d   E n d

پيش فرض

فکر کنم فقط تو بازی انگلیس اینقدر اسم باشگاه های انگلیسی میاد! منچستر، لیورپول و... اسپانیا با اون همه مشکل جدایی طلبی، اینقدر حرف از باشگاه هاش به میون نمیاد! فردوسی پور هم که از اول جام خودشو برای سوآرز و جرارد و لیورپولی های تیم ملی انگلیس کشت! و البته کوبیدن ستاره هایی که از تیم های باشگاهی شون خوشش نمیاد! واقعا براش متاسفم و به شدت ناراحت کنندس که کسی مثل فردوسی پور که هنوز تفاوت باشگاه و تیم ملی رو درک نکرده، طرفدار تیم ملی انگلیسه! یعنی حرفی که راجع به رونی زد حالم رو به هم زد! خوب عزیز من، جرارد امشب بازی خوبی ارائه نداد، در صورتی که رونی تو دو بازی جام نقشش پررنگ بود و امشب همه تلاشش رو کرد.
    این حرفا دیگه چیه؟! جرارد و رونی الان در کنار همن نه مقابل هم...
    .
    .
    حواشی رو بزاریم کنار، تیم تو هر دو بازی خصوصا بازی امشب خیلی بدشانس بود. + شروع نیمه دوم رو بدون هیج ذهنیتی شروع کردیم و نتیجش این شد که اروگوئه با یک گل جلو، بسیاری از تایم که ما میتونستیم حمله کنیم رو گرفت. سوآرز واقعا عالی بود و اروگوئه خیلی زهر دار بود تو حمله، ولی منصفانه بخوایم بگیم، نتیجه مساوی عادلانه بود نه باخت انگلیس. با علی موافقم، هندرسون و ولبک خوب نبودن و البته جرارد.
    حرفی نیست و به احتمال زیاد حذف میشیم. تو گروه سختی بودیم، سخت تر از گروه مدافع عنوان قهرمانی. ولی اینا دلیل نمیشه و هاجسون باید پاسخ بده... من بازی انگلیس - ایتالیا یورو هم گفتم بزرگنرین مشکل انگلیس، هاجسونه، الان هم میگم. تیم به این خوبی دست هر مربی ای بود، الان حداقل 4 امتیاز گرفته بود./
    .
    اعصابمون داغون شد... شب خوش با تماشای آخرین بازی : /

10. 15 کاربر از pcforlife بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Mohammad Hosseyn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    ...

پيش فرض

انگلیس خیلی بهتر بود ... بازی قبل رقیبش سخت بود ولی این بازی واقعا حقش برد بود به نظرم ولی متاسفانه کم شانسی و اشتباه مدافعان سر گل اول کارو خراب کرد ... رونی رسما باید خودش 3 گل میزد!!

به نظر من حق انگلیس نیست حذف بشه و خب فکر میکنم حذف هم نشه چون این اروگوئه جلوی ایتالیا شانس خاصی نداره. با ایتالیا نمیشه با یه بازیکن مثل سوارز برنده شد !! مخصوصا وقتی بوفون تو دروازه باشه و بهترین دفاع های جلوش باشن ... کاستاریکا هم روی کاغذ نمیتونه رقیب انگلیس باشه ...

12. 3 کاربر از Mohammad Hosseyn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن علوم انسانی A/|\IR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ

پيش فرض

کاش به جای هاجسون یه هری ردنپ رو نیمکت بود

14. 2 کاربر از A/|\IR بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال علوم انسانی mohammad varaste's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    کشور37 شهر 37 کوچه37 پلاک37

پيش فرض

گل اولو رو الان دوباره دیدم
    باز هم اشتباه جرارد بود که توپ ساده رو تو وسط زمین نتونست دفع کنه
    رو هردو گل مقصر 100 درصد بود
    هارت هم که خیلی بد بود

16. 3 کاربر از mohammad varaste بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه manutd2009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

همیشه ما از دروازبان باید بنالیم . حالم بهم می خوره از دروازبانامون . مربی هم من نمی دونم این کشور به این عظمت چرا هیچ وقت دنبال یک مربی حرفه ای نمی ره . حالا می گن کاپلو ! آخه اونو چه به انگلستان

دست به شخم ایتالیا شدیم !!!!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

با وجوداینکه از خود کشور انگلیس خیلی متنفرم ولی برای تیم ملی فوتبالشون خیلی متاسف شدم
    هر چند به نظر من اصلا خوب بازی نکردند و مشخص بود برنامه خاصی ندارن و فکر هم نمیکنم اگه بالا بیان نمیتونن تا مراحل خیلی بالا خودشونو بالا بکشن چون واقعا دست پاچه و بی برنامه کار میکنند، حتی وقتی گل رو هم زدند بیشتر احساساتی شدند و جولو کشیدند و باعث شدند گل دوم رو هم بخورند این رفتار آماتور اصلا در حد و اندازهای تیمی مثل انگلیس نبود

19. این کاربر از united بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •