شما نگران پرتغال نباش
به فکر اروگوئه - کاستاریکا باشید حداقل یه مساوی چیزی بگیرین ازشون![]()
شما نگران پرتغال نباش
به فکر اروگوئه - کاستاریکا باشید حداقل یه مساوی چیزی بگیرین ازشون![]()
حیف رویس... چه بساطی شد :(.
البته آلمان اونقدر بزرگ هست که از نبود یه بازیکن لطمه ی زیادی نخوره. من دلم برا جام جهانی میسوزه که رویس رو به خودش نمیبینه.
باور کن به خدا اگر ما نگران این دو تیم باشیم
+++
لوو نباید رویس رو توی بازی ارمنستان بازی میداد رویسی که جوون هست و بیشتر به درد تیم تون میخوره
اما یه بازیکن بهتر اومد به جاش: شکودران مصطفي مثل اینکه میخواد شگفتی ساز بشه
راستی پیراهنشو کیی قاب کرده؟؟؟فکر کنم تنه شهاب باشه
شهاب جان درش بیار از تنت مال ایشونو: شکودران مصطفي قاب کن![]()
Last edited by Mohammad King; 07-06-2014 at 15:39.
اصلا حس و حال هیچی نیس ..
در مورد بازی نحس دیروز هم بچه ها صحبت کردن !
اصلا لعنت به این بازی های ملی ... قشنگ نصف روتموند رو نابود کرد .. گوندوغان تو بازی ملی مصدوم شد .. اشملزر تو بازی ملی مصدوم شد .. هوملس تو بازی ملی مصدوم شده بود ... اینم اخریش !
من خودم جای رویس رو خالی میکنم![]()
50 درصد شور و شوقم برای دیدن بازی های آلمان پرید !
ما رفیق نیمه راه نیستیم محمد ... با همین پیراهن میرم همه جا رو اتیش میکشم ...![]()
+
باعث افتخار من یا هر کس دیگه ای هست که شکوردان مصطفی رو بپوشه .. چون اگه یادت باشه جام قبل هم یک پدیده به اسم توماس مولر آقای گل شد ! شاید برای بعضی تیم ها این ها شوخی و آرزو باشه ولی برای ما خاطرست![]()
+
من پرتغال رو خیلی دوست دارم ... چون طی این 10 سال اخیر هر دفعه انگلیس رو حذف کرده و بعدش اومده به آلمان باخته .. خیلی تیم خوبیه![]()
Last edited by CATALONIA; 07-06-2014 at 16:36.
حالا شهاب مواظب باش وقتی آتیش گرفت پیراهنه تنت نباشه
این بازیکن تازه به اسم رسیده هم بلکه یه چیزی مثل مولر در بیاد که اگرم در بیاد زیادی توفیق ساز نیست
+++کسی هم منکر نشد خاطرات شما همشون حماسه سازه
منم پرتغالو دوس دارم باور کن![]()
از منظر صرفا دورتموندی بخوان دوستان نگاه کنن مصدومیت رویس اونقدرا هم واسه دورتموند بد نشد. رویس تو جام هم بود تا آخرین روز در تورنمنت حضور داشت و همون 2 ماه رو با تیم تمرین نمیکرد. از اونور با درخشش حتمیش در جام جهانی مشتری هاش 3برابر الان میشد. بند فسخ قرارداد 37 میلیونی هم که داره.
الان شاید تو این شلوغی جام جهانی دورتموند باهاش قرارداد جدید ببنده و بند فسخ قرارداد رو حذف کنن
وقتی بازیکنای تیم های باشگاهی توی بازی های دوستانه ملی مصدوم میشند تقصیر ویروس فیفا هست، اما وقتی توی بازی ملی مصدوم میشند اسمش چی هست؟؟
واقعا خبر بدی بود مصدومیت رویس، اونم توی شرایطی که همه امیدوار بودیم جام جهانی، جام جهانی رویس باشه...
از طرف دیگه اینکه گزینه جایگزین دعوت شده مدافع هست، نشون میده که هنوز گزینه های تهاجمی کافی (تبعا از نظر کمیت نه کیفیت) وجود داره و نیاز به دعوت کردن از یه گزینه هم پست وجود نداشته.
تنها نقطه روشن (اگه بشه اسمش رو روشن گذاشت) این لشکر از مصدومین و بازیکنان خط خورده به خاطر مصدومیت، پایین اومدن سطح توقع از مانشافت هست، مطمئنا الان سطح انتظارات نسبت به
چند ماه قبل یا نقطه اوجش یک سال قبل با اون فینال تمام آلمانی، خیلی پایین تر اومده که شاید خیلی هم بد نباشه./
بعد از کنارگذاشتن شوک امیز الیور کان قبل از جام جهانی 2006 توسط کلینزمن و مصدومیت و غیبت بالاک در 2010 حالا هم غیبت رویس در 2014
انگار رسم شده آلمان همیشه بزرگترین یا یکی از بزرگترین ستون هاش رو در جام جهانی نداشته باشه
هنوز باورم نمیشه رویس نیستکاش پای اوزیل میشکست ولی رویس بود
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)