به عنوان مثال tvp 1HD که با مکث بسیار زیاد باز میشه و فریز بسیار زیادی داره که البته قبلاً همین یوروکم HD ها را خیلی خوب ساپورت می کرد
به عنوان مثال tvp 1HD که با مکث بسیار زیاد باز میشه و فریز بسیار زیادی داره که البته قبلاً همین یوروکم HD ها را خیلی خوب ساپورت می کرد
بعید میدونم مشکل از طرف سایت باشه چون تا 1 ماه پیش اکانتش رو داشتم و راضی بودم البته مشکل میتونه ار بهم خوردن تنظیم یا پارازیت هم باشه یا کیفیت اینترنت که بد و خوب میشه...
کانال tvp HD با سیگنال 62-58میشه گرفت؟
تجهیزات شما استاندارد نصب شده باشه و پارازیت محلی هم نداشته باشید مشکلی نیست حتی با سیگنال 50%
البته فرکانسهای HD کمی حساس تر هستند بهتره از تجهیزات مرغوب استفاده کنید
این هم 2 تا شات از شبکه های TVP HD:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by XENON24; 31-05-2014 at 18:13.
ممنون اخه خیلیا گفتن که نمیشه! منم میخوام به خاطر جام جهانی عوض کنم...سیگنال بسیار خوبی دارید خوش بحالتونالبته امیدوارم بشه
دوستان توجه داشته باشن که تماشای بازیها با کیفیت HD و با گزارش انگلیسی در ایران، تقریبا غیر ممکنه مگر اینکه دستگاه و کارت beIN Sports رو بخرید. حتی اگر گلوبال، براساس شایعاتی که گفته میشه، در هنگام بازیها روی جیشر شبکه های beIN Sports رو به تناوب باز کنه، امکان اینکه شبکه های با گزارش انگلیسی جزء بازشده ها نباشن هست. (گلوبال تولید کننده چینی دستگاههای اس*تار*ست، اس*تار*مکس، اس*تار*ایک*س، مدیا*اس*تار، اسکار و ... است)
پس در دسترس ترین شبکه ها که بازیها رو HD نشون بدن اینان:
1) TRT Turk روی ترک*ست که 3 شبکه اچدی داره (فکر کنم TRT Spor هم اچدیش راه افتاده) سیگنالش هم تقریبا در بیشتر مناطق قابل دریافته و تو لیست Audio شبکه هاش زبان انگلیسی هم قبلا داشت. الان نمیدونم داره یا اصلا فعال میشه یا نه. به هر حال بازیها از این شبکه ها با رزولوشن 1080*1920 پخش میشه و برای باز شدن هم فقط یک کد Biss نیازه
2) TVP لهستان که مجموعا چهار شبکه اچدی این پکیج (TVP HD, TVP 1 HD, TVP 2 HD, TVP Sport HD) بازیها رو تماما پوشش میدن. با سی30کم باز میشن و معمولا خیلی فریز کمی دارن. TVP Sport HD تمام بازیها رو پخش میکنه ولی 3تای دیگه بعضی از بازیها رو. رزولوشن این شبکه ها هم 1080*1920 هست. تنها ایرادشون بنظر من اینه که گزارشگرای لهستانی در تمام طول بازی حرف میزنن و با صداهای معمولا خشن تو صحنه های حساس خیلی داد و بیداد میکنن.
3) SRG Swiss که 6شبکه اچدی داره. دوتا آلمانی، دوتا ایتالیایی و دوتا هم فرانسوی. تمام بازیها همزمان از 3 شبکه و به 3 زیان پخش میشه. بنظر خودم زبان فرانسوی از همه بهتره. نکته خیلی خوب این شبکه ها اینه که از مدت ها قبل سیستم کدگذاریشون عمومی شده و در نرم افزار اکثر گیرنده های بازار گنجانده شده و بنابراین بدون نیاز به اینترنت یا انواع شرینگ، تمام شبکه ها بدون قطعی باز میشن. تنها مورد این شبکه ها اینه که رزولوشن تصویرشون 720*1280 هست که این هم اینطور که من تجربه کردم چندان مهم نیست
دوستان زیاد دنبال جهت آموس نرید چون گزارش بازیها قطعا عبری خواهد بود و قطعی و فریز شبکه های Yes در این جهت از اسکای ایتالیا بیشتر نباشه، کمتر نیست. پس برای راحتی کار و برای اینکه بعد از جام جهانی دوباره مجبور نشید جهت ها رو عوض کنید، 3جهت هات*برد، ترک*ست و بدر رو بگیرید و خودتون رو راحت کنید.
Last edited by romantic; 31-05-2014 at 20:29.
من الآن beIN ها HD هاشون رو با سی*سی*کم باز کردم.یعنی در هنگام جام جهانی باز هم با سی*سی*کم باز میشن؟
تاساعاتی دیگر این شبکه ها از شیر خارج میشه . . . .
دوستمون راست میگه زیر شبکه هاش به این نکته اشاره کرده
1 روز ديگه
Sent from my iPhone using Tapatalk
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)