زاویه دید اگه تنها براتون مهمه بهتره همون w800b رو بخرید که ips هست
زاویه دید اگه تنها براتون مهمه بهتره همون w800b رو بخرید که ips هست
اگه بهتر میخواهی مدل 46W904A رو بگیر که محشره.رنگ زنده یا ترملینوس که تو 4K TV های SONY استفاده شده رو هم داره.
از این بهتر ديگه FULL HD گیر نمیاری، البته سری B هم که مدل 2014 هست فکر کنم اومده.
دوستان عزیز مدت کوتاهی هست که یه سونی 40W600b از بانه تهیه کردم . بعد از مدتی روشن موندن تلویزیون هنگ کرده و کنترل از کار می افته و هر 1 یا 2 دقیقه خاموش شده و آرم sony ظاهر میشه و بعد از چند ثانیه مجدد روشن میشه. البته گاهی اتفاق می افته که چراق بعد از خاموش شدن به رنگ قرمز در میاد و بعد از 8 بار چشمک زدن مجدد تلویزیون روشن میشه و باز تکرار این ماجرا. ضمنان به نظرم این موضوع بی ارتباط با روشن بودن شبکه اینترنت تلویزیون نیست. ممنون میشم اگه دوستانی که اطلاعی از این موضوع دارن منو راهنمایی کنن. ممنون
درود
عزیز اگه به اینترنت نصب بوده،احتمال زیاد اتوآپدیت هم گذاشته شده.
خواسته آپدیت بشه يا اینترنت قطع شده یا شما روشن و خاموش کردی.
اگه بلدی دستی آپدیت کن،احتمال زیاد درست بشه.
دوستان منم یک w800b دارم همین مشکل بالا رو داره. فهمیدم مشکل از اتصال به اینترنته. اگه مودمت رو خاموش کنی حل میشه.
حالا کسی میدونه چطور میشه تلویزیون و مودم رو disconnect کرد؟
درود
تنظیمات-شبکه-LAN بيسيم داخلی رو خاموش کنید و کابل LAN رو هم از TV جدا کنید.
ولی اگه آپدیت کنید خیلی بهتره.
من با وایفای وصلم
اصلا چطور میتونم ایم مودم رو از حافظش پاک کنم؟
در ضمن بعضی وقتا با این مودم به اینترنت وصل میشه و بعضی وقتا نمیشه
یک بار خواستم اپدیت کنم اینکارو نکرد
عرض کردم LAN بيسيم داخلی رو طبق اون مسیر خاموش کنید.
با سلام به دوستان. ببخشید دوست عزیز من هم همین مشکل رو با این مدل دارم. فایل آپدیت رو دانلود کردم ولی نمی دونم چی جوری به صورت دستی آپدیتش کنم. لطف کنید اگه کسی اطلاعی داره مراحل رو توضیح بده تا مشکل ما برطرف بشه. مرسی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)