تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: بازی فینال بین کدام تیمها خواهد بود ؟

راي دهنده
90. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • اتلتیکو مادرید - بایرن مونیخ

26 28.89%
  • اتلتیکو مادرید - رئال مادرید

12 13.33%
  • بایرن مونیخ - چلسی

17 18.89%
  • چلسی - رئال مادرید

35 38.89%
صفحه 20 از 22 اولاول ... 1016171819202122 آخرآخر
نمايش نتايج 191 به 200 از 220

نام تاپيک: لیگ قهرمانان اروپا | فصل 2013-2014 | مرحله نیمه نهایی

کاربر فعال انجمن های فوتبال Abdolreza2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

بازی خوب و قشنگی بود و دور از انتظار
    فعلا تیم های مادریدی دارن تو فوتبال اروپا فرمانروایی میکنن
    با دیدن این بازی میشه فهمید که ریال بازی سختی در پیش داره

امیدوارم تو این فینال تمام مادریدی، ریال قهرمان بشه
    Last edited by Abdolreza2012; 01-05-2014 at 00:49.

2. این کاربر از Abdolreza2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای City 17's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    HEV suit

پيش فرض

من متاسفانه نیمه اول رو نتونستم تماشا کنم. اما در نیمه دوم که به بازی رسیدم، در عین تعجب در دقایق ابتدایی به نظر می اومد بازی در مادرید باشه تا در لندن. اتلتیکو کنترل نسبی رو روی بازی داشت. دفاع چلسی چندان محکم نشون نمی داد. وقتی تیمی در بازی رفت در خانه حریف به دفاع صرف روی میاره و به دنبال خلق موقعیت روی دروازه حریف و گل زده در خانه نیست، باید از گلزنی و پیروزی در خانه خاطر جمع باشه. من در بازی رفت از این برنامه مورینیو و دفاع از این تصمیمش خیلی تعجب کردم، اتلتیکو با تمام نقاط قوتش تیمی هست که معمولا بازی ها رو با یک گل می بره، نه تیمی که تماما بازی رو در دست بگیره و یک بازی کاملا تهاجمی رو به نمایش بگذاره و همین مسئله تصمیم مورینیو رو برای حمله نکردن در بازی رفت زیر سوال می بره، مورینیو در اون بازی مشخصا ریسک بزرگی کرد و الان نتیجه این ریسک رو دید.

من بعد از بازی رفت شانس اتلتیکو رو بیشتر می دونستم، طبیعی هست که نتیجه 0-0 در خانه خودی، اونهم برای یک تیم با دفاع منسجم مثل اتلتیکو نتیجه ایده آلی باشه. یادمون نره که 0-0 سال ها نتیجه ایده آل مورینیو در خانه خودی بود و نتیجه ای که همیشه به دنبال کسبش بود. در طول فصل دیدیم که چلسی در امر گلزنی مشکل داره و حالا دیدیم که وقتی می خواد یک بازی پایاپای رو به نمایش بگذاره و از دفاع صرف بیرون میاد (مثل این نیمه، به خصوص در شروع) ضعف دفاعی این تیم کاملا به چشم میاد.

به نظرم دفاع چلسی بیش از حدی که باید پررنگ شده بود و بخشی از اون به خاطر تضعیف شدن تیم های لیگ برتری و سطح پایین تیم های این لیگ نسبت به 4-5 سال قبل هست. من منکر قدرت نسبی تیم هایی مثل لیورپول و سیتی نمیشم اما این تیم ها به نظرم عیار کافی رو برای مقایسه با بهترین تیم های اروپا و محک خوردن جدی چلسی نداشتند. واضح هست که اکثر تیم های انگلیسی در فاز گذار به سر می برند و با سطح مطلوب فاصله دارن و این دوره گذار قدری زمان می بره.

سیمئونه بار دیگه ارزش های خودش رو نشون داد، تیمی که درصدی از بودجه چلسی {یا رئال یا بایرن} رو نداره، تیمی که میزان حقوق بازیکنان اون حتی از باشگاه های رده پایین لیگ برتری پایین تر هست {مدتی پیش در خبرها داشتیم که حتی کمتر از امثال فولام}، اما همین تیم با این محدودیت ها قهرمان لیگ اروپا شد، قهرمان جام حذفی اسپانیا شد، با قهرمانی در لالیگا فاصله زیادی نداره و حالا به فینال لیگ قهرمانان هم راه پیدا کرد و اگه بتونه در چند بازی آخرش توفیق داشته باشه {که البته امیدوارم این اتفاق نیفته} می تونه یک فصل تاریخی رو پشت سر بگذاره.

برای اولین بار در تاریخ لیگ قهرمانان دو تیم از یک شهر به فینال راه پیدا می کنند، بازی که در این فصل 4 بار برگزار شده، دو بار در لالیگا {با یک پیروزی برای اتلتیکو و یک تساوی} و دو بار در رقابت های کوپا دل ری {با دو پیروزی برای رئال}. اگه رئال بتونه نظم دفاعی رو که در بازی های جام حذفی مقابل اتلتیکو نشون داد، نظمی که بی شباهت به بازی های اخیر رئال مقابل بارسا و بایرن نبود، می تونه از سد اتلتیکو بگذره اما این یک "اگر" بزرگ هست. مطمئنا فینال واقعا غیر قابل پیش بینی رو خواهیم داشت. آنچلوتی در صورت پیروزی در کنار پیزلی، به پرافتخارترین مربی در رقابت های لیگ قهرمانان تبدیل میشه و سیمئونه در صورت پیروزی می تونه ادعا کنه که تمام جام های ممکن در رقابت های اروپایی رو در یک دوره سه ساله کسب کرده که دست آورد بسیار بزرگی هست!

4. 7 کاربر از City 17 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال +ali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

مورینیو هم باخت با توجه به حرفا و قضاوتهایی که بعد از باخت بایرن در مورد پپ شد باید نتیجه بگیریم مورینیو هم مربی خوبی نیست؟؟؟

به نظر من فوتبال برد و باخت داره و این دو باخت هم اتفاقی بود که برای مورینیو و پپ افتاد که اشتباهات خودشونم طبیعتا یکی از دلایل این باختها بود

با این حال من هنوز هم این دو مربی رو با فاصله بهترین مربیهای حال حاضر دنیا میدونم

+

نکته جالب
    سال پیش دو تیم از آلمان به فینال رفتن
    تیمهای اول و دوم بوندسلیگا
    که مربی یکیشون یک مربی جوان بود که به نوعی پدیده فصل پیش بود یعنی کلوپ
    و مربی یک تیم دیگه هم یک مربی باتجربه و میدون دیده

امسال هم هر دو تیم از اسپانیا هستن
    مربی یک تیم جوان و پدیده این فصل هست یعنی سیمئونه
    و مربی تیم دیگه با تجربه و میدون دیده

احتمالا سال دیگه نوبت نماینده های پریمیر هست که فینال رو تمام انگلیسی کنن

6. 5 کاربر از +ali بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

لذت بخش ترین قسمت داستان UCL وجود همین تیم هایی مثل اتلتیکو هست !
    این فصل اتلتیکو ، فصل قبل دورتمند و فصل قبلترش هم چلسی !
    تیم هایی که مدعی قهرمانی هستن مثل بایرن به یک باره تحقیر میشن و تیم هایی که کمتر کسی فکر میکنه حتی به نیمه نهایی برسن ! سر از فینال در میارن ؟!
    زیبایی این مسابقات هم به همینه
    در مورد بازی دیشب صحبتی ندارم چون بچه ها مفصل راجبش حرف زدن ، از طرفی به نظرم بازی دیشب اصلا بازی خوبی نبود ! بایرن ، بایرن همیشگی و بایرن یوپ هاینکس نبود و رئال با شایستگی به فینال رسید
    گواردیولا با وجود اینکه مربی بزرگیه ولی مغلوب تجربه ی آنجلوتی شد و آنجلوتی هم مسلما فینال استانبول رو به خوبی یادشه و بعیده که از اون فینال درس نگرفته باشه
    بازی امشب هم برخلاف تصور خیلیا که میگفتن چلسی حمله میکنه و گل رو میزنه و طبق معمول اتوبوس ( ) پارک میکنه جلوی دروازه و میره به فینال ، اینطور نشد
    به نظرم اتلتیکو زمانی که گل رو خورد تازه به خودش اومد و اگه تا قبل از گل چلسی به آمار مالکیت توپ یه نگاه بندازید میبینید که اتلتیکو حرفی واسه گفتن نداشت
    به نظرم مورینیو نباید توی خونه ی اتلتیکو دفاع میکرد ! چون اتوبوس پارک کردن واسه تیم مقابلی که خودش هم ید طولایی در پارک کردن اتوبوس داره جواب گو نیست هرچند که اتلتیکو هوشمندانه دفاع کرد
    در هرصورت ، تبریک به طرفدارای دو تیم مادریدی

آخر فروم باز arashsard's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    ShIrAz CiTy

پيش فرض

تبریک به دوستان اتلتیکویی .. با این بازی های خوبی که اتلتیکو داره نشون میده بنظرم کلی طرفدار جمع کرد ... متاسفانه تیم محبوبم چلسی تا قبل از دقیقه 40 خیلی خوب بود ... اما بد موقعی رو اشتباه سه مدافعمون گل خورد ... باعث شد التیکو با روحیه عالی بره رخت کن ... اتلیتیکو هم تیمی هست که اگه روحیه بهش تزریق بشه واقعا شکست دادنش خیلی سخته ...

فینال تمام مادریدی رو به دوستان دوستدار اسپانیا تبریک میگم ... این چند سال اخیر فوتبال اسپانیا خیلی خوب پییشرفت کرده ... به عنوان یه طرفدار بی طرف دوست دارم فینال تساوی پر گل بشه ... بعد به ضربات پنالتی بکشه ...

9. 2 کاربر از arashsard بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز 30vil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Teh

پيش فرض

مورینیو هم باخت با توجه به حرفا و قضاوتهایی که بعد از باخت بایرن در مورد پپ شد باید نتیجه بگیریم مورینیو هم مربی خوبی نیست؟؟؟
    دوست عزیز اولا بحث سر سبک دو مربی بود وگرنه همه میدونن که هر دو از بهترین های دنیای فوتبال هستند

پپ گواردیولا بهترین تیم جهان را نابود کرد تیمی که 4 تا جام فصل قبل برده بود! به این شکل تحقیر شد

اما مورینیو تیمی را به نیمه نهایی آورد که فصل قبل در مرحله گروهی حذف شده بود! تیمهای مثل سیتی و بارسلونا و پی اس جی با اون همه ستاره به این مرحله نرسیدند

شکست دیشب بایرن با شکست چلسی خیلی فرق میکنه سبک مورینیو امشب اجرا نشد اگر بعد از گل چلسی مورینیو سبک خودشو اجرا میکرد مطمئنا الان چلسی فینالیست بود

11. 5 کاربر از 30vil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای malkemid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

اشتباه مورینیو در بازی رفت بود...مشخصه که وقتی بازی رفت نمی تونی گل بزنی، بازی برگشت هر آن بازیکنها استرس دارن که اگه یه گل بخورن باید دو تا بزنن...

نقطه عطف بازی، پنالتی بی مورد اتوئو بود...از نظر روحی خیلی چلسی رو خراب کرد و از اون لحظه دیگه اتلتیکو سوار بازی شد. فکر می کنم این چلسی با این بازیکنها تا همینجا هم اومد خوب بود...یکم شانس هم آوردن جلوی پی اس جی. در نهایت فکر می کنم اتلتیکو مستحق تر بود.

امسال جام اومد به مادرید! تا ببینیم سال بعد به کجا میره.

13. 4 کاربر از malkemid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Sara's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    Sea

پيش فرض

در اینکه اتلتیکو بی نهایت خشن بازی می کنه شکی نیست اما بی نهایت هم فرصت طلب و باهوشه. تا قبل از لیگ قهرمانان بازی اتلتیکو رو دقیق ندیده بودم، بازی رفت از نظر من چلسی بهتر بازی کرد و بیشتر فوتبال بازی کرد. اما بازی برگشت به شدت اسیر خشونت و در عین حال هوشیاری اتلتیک شد. در مورد پنالتی که جای شک و تردید داره تا حدی... یعنی فکر نمی کنم یک پنالتی صد در صد بود. از نیمه دوم این بازی رو دیدم، توپ ربایی ها و پاس های دقیق اتلتیک در مورد عدم وجود اینها در بازی چلسی کاملاً به چشم می اومد. مسلط به بازی و طبق معمول پرسینگ خوبی داشتن. چلسی خیلی تلاش کرد، تا دقیقه آخر هم تلاش کرد اما مشخصاً زورش به اتلتیک نمی رسید. مساله ای که اینجا مطرحه برجسته شدن تیم هایی مثل اتلتیک با درصد خشونت و خطای بالا هست که زمین مسابقه رو رسماً به یک نبرد تن به تن تبدیل می کنه! و این سبک بازی از دید خیلی ها فوتبالی زیبا نیست. اما آیا مهمه؟
    Last edited by Sara; 01-05-2014 at 02:04. دليل: غلط املایی

15. 2 کاربر از Sara بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای malkemid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

اتفاقا اتلتیکو امشب در مقیاس های خودش چندان خشن نبود!! تو بازیهای لیگ به مراتب خشن تر و به تعبیری جنگنده تر بازی می کنه...قشنگ آدم می کشن

17. 9 کاربر از malkemid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز MORINIO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ESF

پيش فرض

در اینکه اتلتیکو بی نهایت خشن بازی می کنه شکی نیست اما بی نهایت هم فرصت طلب و باهوشه. تا قبل از لیگ قهرمانان بازی اتلتیکو رو دقیق ندیده بودم، بازی رفت از نظر من چلسی بهتر بازی کرد و بیشتر فوتبال کرد. اما بازی برگشت به شدت اسیر خشونت و در عین حال هوشیاری اتلتیک شد. در مورد پنالتی که جای شک و تردید داره تا حدی... یعنی فکر نمی کنم یک پنالتی صد در صد بود. از نیمه دوم این بازی رو دیدم، توپ ربایی ها و پاس های دقیق اتلتیک در مورد عدم وجود اینها در بازی چلسی کاملاً به چشم می اومد. مسلط به بازی و طبق معمول پرسینگ خوبی داشتن. چلسی خیلی تلاش کرد، تا دقیقه آخر هم تلاش کرد اما مشخصاً زورش به اتلتیک نمی رسید. مساله ای که اینجا مطرحه برجسته شدن تیم هایی مثل اتلتیک با درصد خشونت و خطای بالا هست که زمین مسابقه رو رسماً به یک نبرد تن به تن تبدیل می کنه! و این سبک بازی از دید خیلی ها فوتبالی زیبا نیست. اما آیا مهمه؟
    اونوقت جالبه میشنویم میگن امثال چلسی ضد فوتبال بازی میکنن و اتلتیکو فوتبال زیبا ... باید دید تعریفشون از ضد فوتبال چیه

در اینکه اتلتیکو از لحاظ فنی فوتبال رو خیلی خوب بازی میکنه اصلآ شکی نیست ولی شاید تنها نکته منفی بازیشون همین خشونت بیش از حدشون هست که زمین فوتبال رو با میدان جنگ اشتباه گرفتن

البته امشب که زیاد خشن نبودن .. اوج خشونتشون فکر کنم بازی رفت لیگ با رئال بود تو برنابئو
    Last edited by MORINIO; 01-05-2014 at 02:16.

19. 3 کاربر از MORINIO بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •