سلام و عرض احترام
به محض دسترسی به z500 تستها را انجام دادمن و سعی می کنم اینجا قرار بدم.
1. معرفی سیستم
Lenovo z500 i7-3612qm 6M, 8G, SSHD (1T HDD + 8 G ssd) , nVIDIA 740
2. فرضیات:
تمام تستها در حالت Power Saving انجام شده و در تمام تستها سیستم به برق شهری متصل نبوده و از باطری استفاده می کرده
3. نرم افزارهای در حال اجرا:
نرم افزار Total Commander که در بالا-چپ تصویر در حال کپی حدود 57 گیگا بایت اطلاعالت از هارد اکسترنال به هارد درایو می باشد
نرم افزار VLC که در حال نمایش یکی از فیلمهای The Universe است. این فیلم کیفیتی نزدیک به FULL HD دارد تا آنجا که یادم است. فیلم در حخال پخش شدن بوده است. فیلم از روی هارد دیسک پخش می شده
نرم افزار KM Player که در حال پخش یک آهنگ با حجم حدود 240 مگا بایت از هارد دیسک است
حالت Power Saving برای اطمینان خودم در صفحه قرار گرفته است
4. تستهای HD Tune برای هارد دیسک نیز در حالت Power Saving و بدون برق شهری انجام شده است
5. تنها تغییری که در تصاویر داده شده است برای حفظ حریم خصوصی صاحب کامپیوتر بوده که بخشهایی که فکر می کردم نباید نشان داده شوند حذف شده اند
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نتیجه تست : هیچ تاخیر یا قطع و وصل شدن صدا یا اتفاقاتی مثل این مشاهده نشد. حتی نرم افزارهای دیگکری هم در حافظه وجود داشتند مثلا از Paint استفاده شد برای ذخیره تصاویر و ... ولی باز هم هیچ مشکلی در پخش صدا دیده نشد. هم صدای فیلم و هم صدای آهنگ همزمان پخش می شدند. اگر به بخش حافظه آزاد نگاه کنید می بینید که این حافظه برابر صفر شده است. به نظر می رسه که سیستم از تمام ظرفیت حافظه استفاده کرده است. به سرعت رایت اطلاعالت در دیسک سخت توجه فرمایید (بالا سمت چپ) به نظر می رسه اطلاعات اول به بخشش ssd کپی می شوند و سپس به خود هارد دیسک منتقل می شوند. البته اینطور حدس می زنم.
به نظر می رسه ترکیب Core i7 با 8 گیگ رم و هارد دیسک هیبریدی بهترین ترکیب باشه
اگر بخواهیم z500 را با z510 مقایسه کنیم :
1. بدون شک z510 با ci7 - 4702 از z500 با ci7-3612 قویتر است. حدودا 6 درصد قدرت بیشتری دارید
2. بدون شک 4702 گرمای کمتری ایجاد خواهد کرد
3. اگر 4702 از دستورات سری دوم AVX استفاده نکند انرژی کمتری نیاز دارد
4. متاسفانه لنوو باطری z510 را ضعیف تر از Z500 قرار داده یعنی باطری از 4510 به 3350 میلی آمپر ساعت کاهش یافته
5. متاسفانه لنوو هارد هایبریدی را حذف کرده از سری ci-7 که در بازار ایران موجود است
دوستانی که ایراد به صفحه نمایش براق یا مات می گیرند لطفا بروند صفحه نمایش براق سونی را ببینند. بنده در فروشگاه به کمک آن صفحه موهای خود را شانه کردم و ظاهری بهتر پیدا کردم. در مورد صفحه مات هم به هر حال وقتی قرار باشد یک صفحه نمایش با نور مقابله کند چاره ای جز کاهش در کیفیت نیست. اگر در خانه یا محیطهای بسته استفاده می کنید بهتر است براق بگیرید. ولی من یک لپتاپ فول اچ دی دارم که مات هم هست. بیشتر از یک سال است که استفاده می کنم ولی دو دقیقه هم در فضای بدون سقف استفاده نکرده ام. به نظرم حساسیت را کم کنید بهتر است.
ارادتمند