تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 20 از 266 اولاول ... 101617181920212223243070120 ... آخرآخر
نمايش نتايج 191 به 200 از 2653

نام تاپيک: کلـوپ Lenovo Z510

داره خودمونی میشه mostafa_IT's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2013

پيش فرض

بله دوست عزیز همه چیزش عالیه فقط تنها چیزی که ازش یه کم ناراضی هستم زاویه دید در حالت (جهت) عمودی است ولی در حالت افقی عالیه .
    آقا جان میخای بشینی کار کنی دیگه! دیگه چرا میخای از بالا و پایین ببینیش مگه آزار داری خودتو اذیت کنی که ناراضی شی؟

الان منو بگو که ویندوز عوض کردم ولی energy manager درست کار نمیکنه! هرچی میزنم conservation mode فعال شه ولی تا میبندمش واسه خودش غیرفعال میشه :((

کاربر فعال انجمن های سخت افزار و لپ تاپ afshin b's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    ساری

پيش فرض

آقا جان میخای بشینی کار کنی دیگه! دیگه چرا میخای از بالا و پایین ببینیش مگه آزار داری خودتو اذیت کنی که ناراضی شی؟

الان منو بگو که ویندوز عوض کردم ولی energy manager درست کار نمیکنه! هرچی میزنم conservation mode فعال شه ولی تا میبندمش واسه خودش غیرفعال میشه :((
    به برنامه دیگه هست با ظاهری متفاوت به نام power management اونو از سایت لنوو بگیر و جای این نصب کن شاید مشکلتون حل بشه.

Sent from my HUAWEI G700-U10

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض

اگه با Z500 تست کنید و نتیجشو اینجا بگید که عالی میشه
    بخاطر معرفی نرم افزار هم خیلی ممنون
    سلام و عرض احترام
    به محض دسترسی به z500 تستها را انجام دادمن و سعی می کنم اینجا قرار بدم.
    1. معرفی سیستم
    Lenovo z500 i7-3612qm 6M, 8G, SSHD (1T HDD + 8 G ssd) , nVIDIA 740

2. فرضیات:
    تمام تستها در حالت Power Saving انجام شده و در تمام تستها سیستم به برق شهری متصل نبوده و از باطری استفاده می کرده

3. نرم افزارهای در حال اجرا:
    نرم افزار Total Commander که در بالا-چپ تصویر در حال کپی حدود 57 گیگا بایت اطلاعالت از هارد اکسترنال به هارد درایو می باشد
    نرم افزار VLC که در حال نمایش یکی از فیلمهای The Universe است. این فیلم کیفیتی نزدیک به FULL HD دارد تا آنجا که یادم است. فیلم در حخال پخش شدن بوده است. فیلم از روی هارد دیسک پخش می شده
    نرم افزار KM Player که در حال پخش یک آهنگ با حجم حدود 240 مگا بایت از هارد دیسک است

حالت Power Saving برای اطمینان خودم در صفحه قرار گرفته است

4. تستهای HD Tune برای هارد دیسک نیز در حالت Power Saving و بدون برق شهری انجام شده است
    5. تنها تغییری که در تصاویر داده شده است برای حفظ حریم خصوصی صاحب کامپیوتر بوده که بخشهایی که فکر می کردم نباید نشان داده شوند حذف شده اند

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

نتیجه تست : هیچ تاخیر یا قطع و وصل شدن صدا یا اتفاقاتی مثل این مشاهده نشد. حتی نرم افزارهای دیگری هم در حافظه وجود داشتند مثلا از Paint استفاده شد برای ذخیره تصاویر و ... ولی باز هم هیچ مشکلی در پخش صدا دیده نشد. هم صدای فیلم و هم صدای آهنگ همزمان پخش می شدند. اگر به بخش حافظه آزاد نگاه کنید می بینید که این حافظه برابر صفر شده است. به نظر می رسه که سیستم از تمام ظرفیت حافظه استفاده کرده است. به سرعت رایت اطلاعات در دیسک سخت توجه فرمایید (بالا سمت چپ) به نظر می رسه اطلاعات اول به بخشش ssd کپی می شوند و سپس به خود هارد دیسک منتقل می شوند. البته اینطور حدس می زنم.
    به نظر می رسه ترکیب Core i7 با 8 گیگ رم و هارد دیسک هیبریدی بهترین ترکیب باشه

اگر بخواهیم z500 را با z510 مقایسه کنیم :
    1. بدون شک z510 با ci7 - 4702 از z500 با ci7-3612 قویتر است. حدودا 6 درصد قدرت بیشتری دارید
    2. بدون شک 4702 گرمای کمتری ایجاد خواهد کرد
    3. اگر 4702 از دستورات سری دوم AVX استفاده نکند انرژی کمتری نیاز دارد
    4. متاسفانه لنوو باطری z510 را ضعیف تر از Z500 قرار داده یعنی باطری از 4510 به 3350 میلی آمپر ساعت کاهش یافته
    5. متاسفانه لنوو هارد هایبریدی را حذف کرده از سری ci-7 که در بازار ایران موجود است

دوستانی که ایراد به صفحه نمایش براق یا مات می گیرند لطفا بروند صفحه نمایش براق سونی را ببینند. بنده در فروشگاه به کمک آن صفحه موهای خود را شانه کردم و ظاهری بهتر پیدا کردم. در مورد صفحه مات هم به هر حال وقتی قرار باشد یک صفحه نمایش با نور مقابله کند چاره ای جز کاهش در کیفیت نیست. اگر در خانه یا محیطهای بسته استفاده می کنید بهتر است براق بگیرید. ولی من یک لپتاپ فول اچ دی دارم که مات هم هست. بیشتر از یک سال است که استفاده می کنم ولی دو دقیقه هم در فضای بدون سقف استفاده نکرده ام. به نظرم حساسیت را کم کنید بهتر است.
    ارادتمند
    Last edited by golagha; 01-02-2014 at 12:59. دليل: غلط تایپی

4. 6 کاربر از golagha بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز hamidreza2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اینتـــــرنت

پيش فرض

سلام و عرض احترام
    1. معرفی سیستم

2. فرضیات:
    تمام تستها در حالت Power Saving انجام شده و در تمام تستها سیستم به برق شهری متصل نبوده و از باطری استفاده می کرده

3. نرم افزارهای در حال اجرا:
    نرم افزار Total Commander که در بالا-چپ تصویر در حال کپی حدود 57 گیگا بایت اطلاعالت از هارد اکسترنال به هارد درایو می باشد
    نرم افزار VLC که در حال نمایش یکی از فیلمهای The Universe است. این فیلم کیفیتی نزدیک به FULL HD دارد تا آنجا که یادم است. فیلم در حخال پخش شدن بوده است. فیلم از روی هارد دیسک پخش می شده
    نرم افزار KM Player که در حال پخش یک آهنگ با حجم حدود 240 مگا بایت از هارد دیسک است

حالت Power Saving برای اطمینان خودم در صفحه قرار گرفته است

4. تستهای HD Tune برای هارد دیسک نیز در حالت Power Saving و بدون برق شهری انجام شده است
    5. تنها تغییری که در تصاویر داده شده است برای حفظ حریم خصوصی صاحب کامپیوتر بوده که بخشهایی که فکر می کردم نباید نشان داده شوند حذف شده اند

نتیجه تست : هیچ تاخیر یا قطع و وصل شدن صدا یا اتفاقاتی مثل این مشاهده نشد. حتی نرم افزارهای دیگکری هم در حافظه وجود داشتند مثلا از Paint استفاده شد برای ذخیره تصاویر و ... ولی باز هم هیچ مشکلی در پخش صدا دیده نشد. هم صدای فیلم و هم صدای آهنگ همزمان پخش می شدند. اگر به بخش حافظه آزاد نگاه کنید می بینید که این حافظه برابر صفر شده است. به نظر می رسه که سیستم از تمام ظرفیت حافظه استفاده کرده است. به سرعت رایت اطلاعالت در دیسک سخت توجه فرمایید (بالا سمت چپ) به نظر می رسه اطلاعات اول به بخشش ssd کپی می شوند و سپس به خود هارد دیسک منتقل می شوند. البته اینطور حدس می زنم.
    به نظر می رسه ترکیب Core i7 با 8 گیگ رم و هارد دیسک هیبریدی بهترین ترکیب باشه

اگر بخواهیم z500 را با z510 مقایسه کنیم :
    1. بدون شک z510 با ci7 - 4702 از z500 با ci7-3612 قویتر است. حدودا 6 درصد قدرت بیشتری دارید
    2. بدون شک 4702 گرمای کمتری ایجاد خواهد کرد
    3. اگر 4702 از دستورات سری دوم AVX استفاده نکند انرژی کمتری نیاز دارد
    4. متاسفانه لنوو باطری z510 را ضعیف تر از Z500 قرار داده یعنی باطری از 4510 به 3350 میلی آمپر ساعت کاهش یافته
    5. متاسفانه لنوو هارد هایبریدی را حذف کرده از سری ci-7 که در بازار ایران موجود است

دوستانی که ایراد به صفحه نمایش براق یا مات می گیرند لطفا بروند صفحه نمایش براق سونی را ببینند. بنده در فروشگاه به کمک آن صفحه موهای خود را شانه کردم و ظاهری بهتر پیدا کردم. در مورد صفحه مات هم به هر حال وقتی قرار باشد یک صفحه نمایش با نور مقابله کند چاره ای جز کاهش در کیفیت نیست. اگر در خانه یا محیطهای بسته استفاده می کنید بهتر است براق بگیرید. ولی من یک لپتاپ فول اچ دی دارم که مات هم هست. بیشتر از یک سال است که استفاده می کنم ولی دو دقیقه هم در فضای بدون سقف استفاده نکرده ام. به نظرم حساسیت را کم کنید بهتر است.
    ارادتمند
    سلام
    ممنون بابت مقایسه کلی:

فقط دو مورد موردهای 4 و 5 بگم که:

4- درسته باطری z510 ضعیفتر از z500 هست ولی در کل به یه اندازه شارژ نگه میدارن ، چون z510 انرژی کمتری مصرف میکنه بخاطر نوع cpu
    5- در مورد این مورد 5 هم خیلی بد شده ، چون واقعا تاثیر محسوسی داره
    6- در مورد صفحه نمایش مات هم درسته.من همین الانش هم هین لپ تاپ رو با یه لپ تاپ دیگه که صفحه نمایش براق داره رو تو خونه دارم.اونطوری که فک میکنید اذیت نمیکنه.مگه اینکه خیلی حساس باشید

6. این کاربر از hamidreza2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض

سلام
    ممنون بابت مقایسه کلی:

فقط دو مورد موردهای 4 و 5 بگم که:

4- درسته باطری z510 ضعیفتر از z500 هست ولی در کل به یه اندازه شارژ نگه میدارن ، چون z510 انرژی کمتری مصرف میکنه بخاطر نوع cpu
    5- در مورد این مورد 5 هم خیلی بد شده ، چون واقعا تاثیر محسوسی داره
    6- در مورد صفحه نمایش مات هم درسته.من همین الانش هم هین لپ تاپ رو با یه لپ تاپ دیگه که صفحه نمایش براق داره رو تو خونه دارم.اونطوری که فک میکنید اذیت نمیکنه.مگه اینکه خیلی حساس باشید
    فرمایش شما در مورد باطری کاملا درست است. یعنی علی رغم 25 درصد کاهش ظرفیت باطری ولی باز هم تقریبا به دلیل مصرف کمتر z510 به همان میزان زمان می رسد (برای حالت بدون باطری) این نشان می دهد که شرکت چینی از کاهش مصرف 4702 استفاده کرده و لپتاپ جدید را ارزانتر در آورده است. یعنی اگر همان باطری را استفاده می کرد دارندگان این لپتاپ 25 درصد زمان بیشتری داشتند. به نظر من هارد غیر هیبریدی بیشترین صدمه را زده به کارایی لپتاپ جدید تا صفحه نمایش. من فکر می کنم لنوو در اواخر سال میلادی هارد هیبریدی اضافه کنه به این لپتاپ.
    در کل عرض کنم که به نظر من این لپتاپ با احتساب قیمتش یکی از بهترین هاست. باز هم تکرار می کنم در تمام سال گذشته تا حالا یک بار هم به مدت 2 دقیقه از لپتاپم در محیط بدون سقف استفاده نکردم لذا حساسیت دوستان نباید زیاد باشه. بیشتر باید به کارایی هارد دیسک دقت کنند. هنوز برام عجیبه که آیا واقعا تاثیر هارد دیسک است که باعث شده هیچ قطع و وصلی صدا نباشد همزمان با پخش فایل mkv و فایل mp3 که هردو نسبت فشرده سازی بالایی دارند؟ مطمنم که کار CPU نیست چون 4702 در اکثر موارد بالاتر از 3612 است. فقط می ماند رم و هارد. تاخیر z510 در پخش موسیقی برای من واقعا عجیب است.
    ولی یک چیزی برای جالب بود که در پست قبلی یادم رفت بگم:
    اگر به نمودار فعالیت هارد دیسک در صفحه ای که فیلم در حال پخش شدن است توجه کنید می بینید که به طور پریودیک یک دفعه افت می کنه و دوباره می ره بالا یعنی هارد دیسک در فواصل زمانی نسبتا برابر هارد دیسک آزاد میشه. من فکر می کنم درست در همان لحظات هست که اطلاعات دارن به ssd کپی می شن نه به هارد دیسک. یعنی ssd داره نقش یک کش کامل را بازی می کنه. البته اگر دوستان با هارد st1000lm024 همین تست را انجام بدن و همین نمودار را بگذارند میشه فهمید که آیا این نتیجه گیری درست است یا خیر
    Last edited by golagha; 01-02-2014 at 12:58.

8. 3 کاربر از golagha بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن های فوتبال Abdolreza2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

سلام و عرض احترام
    1. معرفی سیستم
    خیلی ممنون بخاطر توضیحات کاملت
    خب مشخص شد ssd خیلی رو این قضیه تاثیر داره

__________________________________________________ ___________________________________

دوستان من اگه خودم هارد 8 گیگ ssd بگیرم میتونم رو لپ تاپ خودم بذارم ؟

10. این کاربر از Abdolreza2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه hojat.n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2013
    محل سكونت
    فضا

پيش فرض

بچه ها این لپ تاپ دقیقا در چه تاریخی عرضه شد؟

تاريخ عضويت
    Nov 2013
    محل سكونت
    فضا

پيش فرض

این که میگن کیبوردش زیر فشار خم میشه حقیقت داره یا نه؟

کاربر فعال انجمن های سخت افزار و لپ تاپ afshin b's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    ساری

پيش فرض

دوستان من اگه خودم هارد 8 گیگ ssd بگیرم میتونم رو لپ تاپ خودم بذارم ؟
    نه. باید هارد هیبریدی تهیه کنین. قیمتش حدود ۵۰۰ تومنه.
    اگر خواستی بخری بگو تا بت بگم کجا میغروشن.

این که میگن کیبوردش زیر فشار خم میشه حقیقت داره یا نه؟
    برای من سمت چپ کیبورد درحد کمتر از یک میلیمتر بالا اومدست یعنی انگار باد کرده. البته با دقت خیلی زیاد میشه متوجه اش شد. در مورد زیر فشار متوجه نشدم منظورتون از فشار چیه.

14. این کاربر از afshin b بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2013
    محل سكونت
    فضا

پيش فرض

برای من سمت چپ کیبورد درحد کمتر از یک میلیمتر بالا اومدست یعنی انگار باد کرده. البته با دقت خیلی زیاد میشه متوجه اش شد. در مورد زیر فشار متوجه نشدم منظورتون از فشار چیه.

خودمم دقیق نفهمیدم منظورم چی بودفکر کنم منظورم این بود اگه باهاش طولانی مدت تایپ بشه حالت فنری پیدا میکنه و خم میشه؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •