تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: آیــا با چنـد همسـری موافـق هستیــن ؟

راي دهنده
121. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با چند همسری مرد و زن موافق هستم.

8 6.61%
  • فقط با چند همسری مرد موافق هستم و مخالف چند همسری زن هستم.

18 14.88%
  • فقط با چند همسری زن موافق هستم و مخالف چند همسری مرد هستم.

3 2.48%
  • با چند همسری مرد و زن مخالف هستم.

92 76.03%
صفحه 20 از 28 اولاول ... 10161718192021222324 ... آخرآخر
نمايش نتايج 191 به 200 از 276

نام تاپيک: چند همسری از دیدگاه روانشناسی | اخلاق | فلسفه

حـــــرفـه ای V E S T A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

حیوان عقل و شعور نداره ... برعکس انسان دارای عقل و شعور و اراده و اختیار و هدف و ... است.
    چند همسری(چند زنی یا چند شوهری) در بین انسان ها تفاوت ازدواج با جفت گیری رو تایید می کنه یا رد ؟

آخر فروم باز kases's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

من با چند همسری زن و مرد مخالف هستم

به نظر من کسی که چندتا همسر داره معمولا برای ارضا میل جنسی خودش دست به ازدواج زده یه همسایه ای داریم 2 تا زن دارهواقعا نمیدونم چجوری با هم کنار میان جفتشون تو یه خونه زندگی میکنن هر وقت

مرده می خواد بره بیرون فقط یکی از همسراشو با خودش میبره واقعا نمیدونم اون یکی دیگه چه حالی میشه به هر حال بی تفاوت که نیست شاید زجر میکشه اما به روی خودش نمیاره ........

به نظر من مرد و زن همچین خیانتی نباید بکنند..... من که چند همسری بی شخصیتی میدونم

دوستانی هم که میگن اگه مرد قدرت مالی بالایی داشته باشه میتونه چند همسر داشته باشه یک نکته رو فراموش کردن اونم عشقه من که اصلا در تخیلاتم نمیگنجه ادم بتونه همزمان عاشق دو یا چند نفر باشه عشق فقط متعلق به یک نفره.........

حتی عقابها هم یک همسر برای تمام عمر خود انتخاب میکنند.............
    Last edited by kases; 02-05-2014 at 05:16.

3. 4 کاربر از kases بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن موضوعات علمی Saeed Dz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

به نظر من کسی که چندتا همسر داره معمولا برای ارضا میل جنسی خودش دست به ازدواج زده
    دوست من تمامی روابط برای ارضای امیال جنسی و احساسی شکل میگیره.

به نظر من مرد و زن همچین خیانتی نباید بکنند..... من که چند همسری بی شخصیتی میدونم

دوستانی هم که میگن اگه مرد قدرت مالی بالایی داشته باشه میتونه چند همسر داشته باشه یک نکته رو فراموش کردن اونم عشقه من که اصلا در تخیلاتم نمیگنجه ادم بتونه همزمان عاشق دو یا چند نفر باشه عشق فقط متعلق به یک نفره.........
    در این مورد کاملا با شما موافقم و به نظرم اگر ممنوعیتی در طلاق و جدایی بود میشد این مسئله رو به نحوی قابل قبول و توجیه پذیر دونست اما در حال حاضر فقط یک زیاده خواهی بی مورد هستش.
    حتی عقابها هم یک همسر برای تمام عمر خود انتخاب میکنند.............
    یعنی به نظر شما تک همسری ه نحوی که در آموزه ها و فرهنگ زرتشتی ما وجود داشته میتونه درست باشه؟ حتا اگر اون همسر فوت کنه؟

5. این کاربر از Saeed Dz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Masoud-2014's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2013

پيش فرض

چند همسری(چند زنی یا چند شوهری) در بین انسان ها تفاوت ازدواج با جفت گیری رو تایید می کنه یا رد ؟
    اولاَ جفتگیری یکی از اهداف ازدواجه و ازدواج صرفا جفتگیری نیست ...
    جفت گیری صرف در حیوانات بیشتر نمود پیدا میکنه ...
    انسان با ازدواج علاوه بر ازدیاد نسل به گونه ای هدفمندانه و برنامه ریزی شده و هوشمندانه سعی در پرورش فرزندان صالح و مطابق با آرمانهای خود دارد ...
    وگرنه اگر قرار باشه که هر کسی رو تو خیابان ببینیم و مثلا صرفا جهت زیبایی او سعی داشته باشیم یک فرزندی از او هم داشته باشیم این دیگه رنگ و بوی حیوانیت و وحشی گری رو به خودش میگیره و پای امیال پست انسانی وسط میاد در حالیکه انسان عاقل عقل و شعور داره و همواره در حال طی کردن مسیر تکاملی خودش میباشد ...
    چند همسری و تعدد همسری (هرچه بیشتر بدتر) رنگ و لعاب فساد و وحشی گری رو به خودش میگیری و به جفتگیری صرف نزدیکتره وگرنه انسان عاقل و فهیم و کمال نگر چه نقیصه و نقصانی رو در تک همسری احساس میکنه که با چند همسری و چندین همسری جبران میشه و چه عایدی داره؟ تازه ان هم چند همسری همزمان !!!

تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

دوست من تمامی روابط برای ارضای امیال جنسی و احساسی شکل میگیره.
    اگر امیال جنسی و احساسی رو در دسته بندی تولید مثل قرار ندیم شاید یه سری استثناعات بشه پذیرفت مثل ناباروی یکی از زوجین به همین دلیل از کلمه "معمولا" استفاده کردم
    منظورم اینه ممکنه یکی از زوجین قدرت باروری نداشته باشه و همسر دوم برای تولید مثل بوده نظر شما در این زمینه چیه؟ ایا ناباروی دلیلی خوبیه برای تعدد همسر؟ به نظر من باز هم یکی از طرفین ضربه خواهد خورد به نظر شما باید از هم جدا بشن یا رضایت به همسر دوم داشته باشن؟

یعنی به نظر شما تک همسری ه نحوی که در آموزه ها و فرهنگ زرتشتی ما وجود داشته میتونه درست باشه؟ حتا اگر اون همسر فوت کنه؟
    در مورد جمله ی اخر باید بگم یه مقدار جو گیر شدم جدی نگیر

به نظر من اگر یکی از زوجها به هر دلیلی تمایل به ادامه زندگی نداره میتونه جدا بشه بره با کسی دیگه ای ازدواج کنه
    یا اگر یکی از زوجین فوت کرد طرف دیگه میتونه دوباره ازدواج کنه
    ....................
    Last edited by kases; 03-05-2014 at 14:52.

8. این کاربر از kases بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

منظورم اینه ممکنه یکی از زوجین قدرت باروری نداشته باشه و همسر دوم برای تولید مثل بوده نظر شما در این زمینه چیه؟ ایا ناباروی دلیلی خوبیه برای تعدد همسر؟ به نظر من باز هم یکی از طرفین ضربه خواهد خورد به نظر شما باید از هم جدا بشن یا رضایت به همسر دوم داشته باشن؟
    خوشبختانه امروزه روش های زیادی برای رفع نا باروری ابداع شده و همه روزه هم در حال پیشرفت و بهبود هستند. همونطور که میبنی امروزه جدایی به این علت شدیدن نسبت به گذشته کاهش پیدا کرده ولی هنوز هم میتونه وجود داشته باشه چون در برخی موارد این موضوع غیر قابل درمان هستش که بدون اطلاع پدر و مادر (در بیشتر موارد مادر) از تخمک یا اسپرم فرد دیگری برای باروری استفاده میشه! البته با توجیحات قانونی که عمومن به مسئله رفع نیاز مادر به داشتن فرزند ختم میشه.

امروز خبر خوبی در رابطه با باروری مردان مطالعه کردم مبنی بر اینکه دانشمندان تونستن از پوست فرد متقاضی اسپرم تولید کنن. فکر میکنم در آینده نزدیک مسئله باروری برای جدایی یک بهانه بیشتر نخواهد بود.

10. این کاربر از Saeed Dz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

فکر میکنم در آینده نزدیک مسئله باروری برای جدایی یک بهانه بیشتر نخواهد بود.
    منم امیدوارم در اینده ناباروری کلا برطرف بشه
    و فقط میمونه زیاده خواهی انسانها اینو فکر نکنم بشه کاریش کرد
    البته اگه قانون چند همسری به رسمیت نشناسه فکر نکنم از این مسایل بوجود بیاد

12. این کاربر از kases بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

منم امیدوارم در اینده ناباروری کلا برطرف بشه
    و فقط میمونه زیاده خواهی انسانها اینو فکر نکنم بشه کاریش کرد
    البته اگه قانون چند همسری به رسمیت نشناسه فکر نکنم از این مسایل بوجود بیاد
    با تصویب اینچنین قوانینی فقط چیزی که واقعن وجود داره به صورت پنهانی ادامه خواهد یافت و این مسئله از بین نمیره به نظرم. حتا وجود این قانون میتونه وضعیت حقوقی طرفین رو هم تضعیف کنه. در کل قانون وظیفه اش حفاظت از حقوق تمامی افراد جامعه هست نه دخالت در نحوه زندگی. این مسائل بیشتر شخصی هستند و فقط با فرهنگ سازی و به شیوه نرم میشه باهاشون حالا به نوعی مقابله کرد.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2014

پيش فرض

یک مشکلی که معمولاً تو صحبت دوستان مخالف چند همسری هست اینه که معمولاً میگن "من اینو نمیپسندم" یا " به نظر من اینجوری نمیشه زندگی کرد" یا "عشق چی میشه" و از این حرفا. انصافً کلاتون قاضی کنید با نظر من و احساس من و از اینجور حرفا میشه قانون کلی داد که همه باید اینجوری باشن. اینکه یکی بخواد دو تا یا چند تا زن بگیره به احساس من و تو چه ربطی داره. قانون باید یه جوری باشه که همه افراد رو زیر پوشش خودش قرار بده نه اینکه مطابق میل شما باشه. اساس قانون باید عقل باشه نه احساس. تا حالا جستجو کردید که ببینید چند در صد مردم که با عشق و عاشقی زندگیشونو شروع کردن و ایده هایی مثل شما داشتن بعد ازگذشت یک دهه زندگیشون چجوری شده؟ به جرأت میتونم بگم درصد زیادی از اونا زندگی براشون عادی و ملالت آور شده. این رو تو قشرای مختلف از افراد عادی گرفته تا تحصیل کرده ها میتونید ببینید.
    رو این حساب به نظر من در کنار توجه به احساسات افراد باید صلاح مصلحت جامعه رو هم لحاظ کرد که آیا چند همسری به نفع اجتماع بشر هست یا نه؟ شاید چند همسری موجب بشه خیلیها که نمیتونن زن اول کسی بشن یکی راضی بشه به عنوان زن دوم اونا رو بگیره. شاید به نظرتون این حرف دردناکی باشه ولی خیلی از زنها یا حتی دخترا هستن که راضی به این هستند که زن دوم بشن اما اینکه چندهمسری در جامعه ما زشته نمیتونن
    بهتره اگر راجع به تبعات کلان یک قانون بیشتر توجه بشه!

کاربر فعال انجمن موضوعات علمی و علوم انسانی havzhini's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

یک مشکلی که معمولاً تو صحبت دوستان مخالف چند همسری هست اینه که معمولاً میگن "من اینو نمیپسندم" یا " به نظر من اینجوری نمیشه زندگی کرد" یا "عشق چی میشه" و از این حرفا. انصافً کلاتون قاضی کنید با نظر من و احساس من و از اینجور حرفا میشه قانون کلی داد که همه باید اینجوری باشن. اینکه یکی بخواد دو تا یا چند تا زن بگیره به احساس من و تو چه ربطی داره. قانون باید یه جوری باشه که همه افراد رو زیر پوشش خودش قرار بده نه اینکه مطابق میل شما باشه. اساس قانون باید عقل باشه نه احساس. تا حالا جستجو کردید که ببینید چند در صد مردم که با عشق و عاشقی زندگیشونو شروع کردن و ایده هایی مثل شما داشتن بعد ازگذشت یک دهه زندگیشون چجوری شده؟ به جرأت میتونم بگم درصد زیادی از اونا زندگی براشون عادی و ملالت آور شده. این رو تو قشرای مختلف از افراد عادی گرفته تا تحصیل کرده ها میتونید ببینید.
    رو این حساب به نظر من در کنار توجه به احساسات افراد باید صلاح مصلحت جامعه رو هم لحاظ کرد که آیا چند همسری به نفع اجتماع بشر هست یا نه؟ شاید چند همسری موجب بشه خیلیها که نمیتونن زن اول کسی بشن یکی راضی بشه به عنوان زن دوم اونا رو بگیره. شاید به نظرتون این حرف دردناکی باشه ولی خیلی از زنها یا حتی دخترا هستن که راضی به این هستند که زن دوم بشن اما اینکه چندهمسری در جامعه ما زشته نمیتونن
    بهتره اگر راجع به تبعات کلان یک قانون بیشتر توجه بشه!
    نظرتون برای من کاملا پذیرفته هست

ولی سوالم این هست این نظر رو درباره چندشوهری هم دارید؟ یا فقط چند زنی؟

چون در همون ازدواجهای که بعد ده سال عادی و ملال آور میشه زنان هم شاملش میشن درسته؟

یا وقتی از قانون کلان بدور از احساسات حرف میزنید این قوانین شامل زنان هم میشه که چندشوهری رو ممکنه بپسندن؟

16. این کاربر از havzhini بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •