تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 20 از 33 اولاول ... 1016171819202122232430 ... آخرآخر
نمايش نتايج 191 به 200 از 322

نام تاپيک: تجربیات خرید از فروشگاه آنلاین پیشرو

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2015
    محل سكونت
    دیار کریم پوست کلفت

پيش فرض

من یه کیس گرین خواستم بگیرم ازشون چون معادله خارجیش گرونه ، اولش که خریدم رو لغو کردن بعدش هم که پولمو پس نمیدادن زنگ هم که میزدی سر به سرت میزاشتن به جای اینکه جواب بدن اخرش هم من مجبور شدم برم همون معادله خارجیشو بگیرم

یه جنسیو که همه ی سایت های معتبر میگن نداریم الکی میگن موجود در انبار که فروششون بالا بره به خیال خودشون

دفترشون هم طرف نازی آباده فک کنم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

دوستان اگر شکایتی دارن یا میخوان شکایت کنن لطفا به من اطلاع بدن. من شکایت کردم و با ضمیمه شدن شکواییه شما پروندشون سنگین تر میشه.

نیازی نیست وقت و هزینه از ابتدا بذارید، بیشتر کار رو کردم و پیگیریش هم به عهده ی من خواهد بود. تشکر

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

منم از این شرکت شکایت دارم 25000000 ریختم حسابشون پولمو نمیدن چیکار کنم؟؟؟
    با شکایت اینترنتی به هیچ جا نمیرسی تمام این دوستانی که سالهاست سرشون کلاه رفته هیچکدومشون با شکایت اینترنتی به جایی نرسیدن. شما باید شکایت حضوری کنید به دادسرا. بالاتر توضیح دادم که من هم شکایت کردم، اگر میخواید به پولتون برسید یا اینا مجوزهاشون باطل بشه و دیگه سر بقیه کلاه نذارن که ظاهرا هرروز میذارن، لطفا با من تماس بگیرید.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2016

پيش فرض

سلام پول منم به شماره سفارش 29786 الان یک ماهه رو هواست اقای احمدی اینم پیگیری کنید مبلغشو واریز کنن

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2016

پيش فرض

آقای احمدی من الان یک ماهه لغو سفارش دادم اینم شماره سفارش من 29786 شماره حسابم بهتون دادم الان یک ماهه پول منو خوابوندین تو حسابتون لطفا پول منو پیگیری کنید بریزن به حسابممممممممممممممممممممم ممممممممممممممممممممممممم ممممممممممممممممممممممممم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2016

پيش فرض

سلام آقای احمدی. من هم متاسفانه هفته قبل از سایت شما یکدستگاه گوشی و یکدستگاه هارد اکسترنال (مجموعا 820 هزار تومن) خریداری کردم ولی هنوز هیچ چی دریافت نکردم و الان با خوندن این فروم کلا نا امید شدم. خواهشا پول من رو برگردونید شماره شفارش من 30487 بوده.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

با شکایت اینترنتی به هیچ جا نمیرسی تمام این دوستانی که سالهاست سرشون کلاه رفته هیچکدومشون با شکایت اینترنتی به جایی نرسیدن. شما باید شکایت حضوری کنید به دادسرا. بالاتر توضیح دادم که من هم شکایت کردم، اگر میخواید به پولتون برسید یا اینا مجوزهاشون باطل بشه و دیگه سر بقیه کلاه نذارن که ظاهرا هرروز میذارن، لطفا با من تماس بگیرید.
    با سلام ، متاسفانه من هم دو روز پيش (بتاريخ 95/03/16 ) از اين سايت خريد كردم البته مبلغش زياد نيست ( با هزينه ارسال 80 هزار تومان ) با شماره سفارش 030830 و مرجع سفارش XPKGFBZIC هربارهم كه به سايت سر مي زنم سفارش من ، بعد از دو روز در فعلا در وضعيت" منتظر تاييد حسابداري" معلق مانده است. در ضمن براي اطمينان از موجودي كالا ( Fonepad 7 FE170 تاچ تبلت ایسوس ) قبل از انجام سفارش تماس گرفته بودم .ولي بعد از ثبت سفارش ديگه به تلفن جواب نميدن. اميدوارم با پيگيريهاي شما به نتيجه برسيم يا لااقل اگه به پولمون نرسيديم بقول خودتون مجوزهاشون باطل بشه و دیگه نتونن سر بقیه کلاه بذارن. ضمنا اين آقاي احمدي كه دوستان از ايشون پولشون رو ميخوان رو نفهميديم كيه.

اگه نباشه جاش خالی می مونه mahdi-mo's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

سلام
    منم یه باطری موبایل در تاریخ 11 خرداد 95 تلفنی سفارش دادم گفتن فردا ارسال میکنیم و به محض اینکه سفارش ارسال بشه شماره رهگیری پستی براتون ارسال میشه از اون روز هر چی زنگ میزنم میگن ارسال کردیم گفتم شماره رهگیری که نیومده برام گفتم شماره رهگیری رو بدین گفتش شماره های رهگیری زیاده هنوز فرصت نکردیم وارد سیستم کنیم
    دیروز که زنگ زدم میگن تازه امروز ارسال کردیم
    معلومه کلا سر کاریم
    او کسی هم که جواب تلفنو میده خیلی بد صحبت میکنه و جوابتو میده

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

با سلام ، متاسفانه من هم دو روز پيش (بتاريخ 95/03/16 ) از اين سايت خريد كردم البته مبلغش زياد نيست ( با هزينه ارسال 80 هزار تومان ) با شماره سفارش 030830 و مرجع سفارش XPKGFBZIC هربارهم كه به سايت سر مي زنم سفارش من ، بعد از دو روز در فعلا در وضعيت" منتظر تاييد حسابداري" معلق مانده است. در ضمن براي اطمينان از موجودي كالا ( Fonepad 7 FE170 تاچ تبلت ایسوس ) قبل از انجام سفارش تماس گرفته بودم .ولي بعد از ثبت سفارش ديگه به تلفن جواب نميدن. اميدوارم با پيگيريهاي شما به نتيجه برسيم يا لااقل اگه به پولمون نرسيديم بقول خودتون مجوزهاشون باطل بشه و دیگه نتونن سر بقیه کلاه بذارن. ضمنا اين آقاي احمدي كه دوستان از ايشون پولشون رو ميخوان رو نفهميديم كيه.
    با تماس های مکرر دوستان دوباره تصمیم گرفتم برم و این پرونده رو باز کنم، منتها خیلی لازمه دوستانی که میخوان شکایتشون ضمیمه بشه وقتی پول رو میگیرن نباید بیخیال همه چیز بشن. تنها دلیل وجود این افرادسودجو دقیقا همین موضوعه که تا مرز شکایت میبرن و بعد که شکایت شد پولو میدن سریع رضایت میگیرن.
    اخبار بعدی رو در این رابطه میذارم فقط خواهشا بهم کمک کنید بساط اینهارو جمع کنیم.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

دوستان دو روز پيش يعني تقريبا پس از يك هفته انتظار، دركمال ناباوري!!! من سفارشم رو كه يك تاچ تبلت بود از آنلاين پيشرو دريافت كردم. كه احتمال داره هدفشون جلب اعتماد براي خريدهاي با مبالغ بالاتر باشه.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •