stam عزيز RADEON 9250
البته اين دو کارت هر دو از رده خارج شدن همونطور که lord_theone جان گفتن
stam عزيز RADEON 9250
البته اين دو کارت هر دو از رده خارج شدن همونطور که lord_theone جان گفتن
خیلی سخت است بگم کدومشون بهتره چون با هم تستشون نکردم ریدونو بخر قویتره چون بازیهای گرافیکی را دیدم روش اجرا شده ریدونه بهتره
در مورد اینکه کدوم بهتره خواب تو بازار ایران هر دوشون به نظر فروشنده ها متاسفانه عالیند ولی هر دوشون خیلی وقت که حتی تو بررسیها هم قرار نمیگیرند.ولی وقتی با 20 تومن بیشتر میشه یه کارت بهتر گرفت چرا باید این کارت هارو خرید .ولی من در کل برای بازی حرف شما رو قبول ندارم چون هیچ کدومشون الان رو هیج بازیی جواب نمیدند و نمیشه گفت که کدوم بهتره.الان بازیها حداقل ساپورتشون از dirext 9 و حتی pixel shader هستش.نوشته شده توسط lord_theone
حرفه شما درسته آقا می گه من 40000 تومن پول دارم می گی بکشمش ولی ریدونه جدیدتره کی گفته ریدونه بازهای 128 رو جواب می ده البته گرافیکه بازی رو باید بیاریش پایین ریدونه را باید درایورشو آپدیت کنی خیلی بهتر می شه حرفه شما هم درسته 5200 خیلی بهتره ولی بنده خدا بینه این دوتا گیر کرده اگه به منه که 7800 بخره
سلام
خيلي ممنون از اين مقاله هاتون
اگه امكانش هست به من كمك كنيد
كارت گرافيكمleadtek 6800 gt
مادربوردم هم dfi nf4 sli-dr
اما در بازي farcry وقتي تنظيمات رو به كيفيت بالا ميبرم سايه ها كاملا سياه ميشن
در بازي doom3 هم بعضي وقتها تصوير پرش دارد لطفا كمكم كنيد
در ضمن كارت گرماي محسوسي ايجاد ميكند وقتي دستم را روي كارت ميگذارم داغ ميشود
در مورد فارکری که واقعا گریه آدم درمیاره.به نظر من عادیه.ولی doom3 نباید اینطوری بشه.حالا اگه پرش تصویر به خاطر refresh rate نباشه بهتره آخرین درایور کارت گرافیک از سایتش بگیری و نصب کنی.نوشته شده توسط sadregh
گرماش اشكال نداره كارتهاي گرافيكي خيلي گرما درست مي كتتد ولي شما نبايد مشكلي داشته باشيد مشخصاته كامپيوترتو بده همچنين مانيتورت همه
sadregh جان اون گرما كه گفتي دقيقا مشخص نكردي چقدره كه بگم زياده يا كم ولي يه مقدار گرماي محسوس كاملا طبيعيه و جاي نگراني نداره.
در ضمن با سيستم شما Doom اصلا نباید مشکل داشته باشه. Far Cry هم همینطور. البته در مورد Farcry سیاه شدن سایه ها لزوما به معنی نکشیدن سیستم نیست ممکنه به خاطر پردازش ها خاصی باشه که تو کارت گرافیک شما انجام می شه.
sadregh عزيز کارت گرافيک شما 140 وات مصرف داره پس نگران داغ شدن اش نباشيد ولی حتماً از سيستم تهويه خوب استفاده کنيد تا عمر قطعه ها پايين نياد
در ضمن شما در FarCry گرافيک رو تا کجا بالا ميبريد ؟ و با AA AF؟
دقيق مطرح کنيد در بازی DOOM 3 هم چقدر پرش داريد؟ با چه Resolution ايی؟
از آخرين درايور و BIOS کارت خودتون استفاده کنيد و Update Patch بازی هارو هم نصب کيند
از رم سی پی یو مادربرد می تواند باشد مشخصاتشونو بده
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)