از اینکه با ارژانتین افتادیم خیلی ناراحتم![]()
از اینکه با ارژانتین افتادیم خیلی ناراحتم![]()
یه سوال فنی
هیچ داوری از ایران تو جام جهانی حضور نداره ؟؟
اینا هستن
فغانی - مرادی - قهرمانی
با توجه به محرومیت قهرمانی باز هم میتونه تو جام جهانی باشه البته تا اون موقع محرومیتش تموم میشه
روزنامه لا ناسیون آرژانیتن در گزارشی درباره ارزشمندترین بازیکنان جام جهانی اعلام کرد لیونل مسی با 139 میلیون دلار گرانقیمتترین بازیکن جام جهانی است و توانسته بالاتر از کریستیانو رونالدو پرتغالی با 104 میلیون دلار و نیمار با 67 میلیون دلار قرار بگیرد. این روزنامه شرایط فعلی بازیکنان و قیمت فعلی آنان را مورد ارزیابی قرار داده است. این در حالی است که فوقستاره آرژانتینی در سال 2013 با مصدومیتهایی که پشت سر گذاشت نتوانست درخشش خود در سال 2012 را تکرار کند.
* 10 بازیکن گرانقیمت جام جهانی 2014 برزیل را به شرح زیر اعلام کرد:
1- لیونل مسی (آرژانتین) 139 میلیون دلار
2- کریستیانو رونالدو (پرتغال) 104 میلیون دلار
3- نیمار (برزیل) 67 میلیون دلار
4- ادینسون کاوانی (اروگوئه) 63 میلیون دلار
5- رادامل فالکائو (کلمبیا) 59 میلیون دلار
6- مسوت اوزیل (آلمان) 54 میلیون دلار
7- آندرس اینیستا (اسپانیا) 53 میلیون دلار
8- ماریو گوتسه (آلمان) 48.4 میلیون دلار
9- وین رونی (انگلیس) 48.2 میلیون دلار
10- فرانک ریبری (فرانسه) 46 میلیون دلار
داوران جام جهانی مشخص شدند، فغانی داور رزرو شد.
تنها کمتر از 6 ماه دیگر به شروع جام جهانی باقی مانده است و اسامی داوران جام جهانی مشخص شده است
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اولین غائب بزرگ جام جهانی: رادامل فالکائو
در جریان بازی دیروز موناکو، فالکائو از ناحیه زانو مصدوم شده که به خاطر اون بین 6 تا 8 ماه از میادین دور خواهد بود!
خیلی حیف شد عاشق سبک فوتبالش بودم میخواستم ببینم جام جهانی چیکار میکنه حیف باشه!!![]()
فالکائو: به قدرت خدا ايمان دارم
ستاره کلمبيايي خط حمله موناکو اعلام کرد هنوز براي بازگشت به ميادين پيش از سفر تيم ملي کشورش به جام جهاني 2014 اميدوار است.
برخلاف گزارش اکثر رسانههاي اروپايي مبني بر نابودي رويايي حضور در جام جهاني 2014 براي رادامل فالکائو، اين مهاجم کلمبيايي تاکيد کرد هنوز از حضور در مهمترين رويداد ورزشي جهان فوتبال در برزيل نااميد نشده است.
به گزارش تسنيم، فالکائو هفته گذشته در جريان بازي موناکو و تيم دسته چهارمي شاسلاي در جام حذفي فرانسه، در پاي چپ خود دچار پارگي رباط صليبي شد، مصدومتي که ميتواند او را تا 6 ماه خانهنشين کند. اين مصدوميت به اعتقاد برخي به معناي از دست رفتن فرصت حضور در جام جهاني 2014 براي فالکائو است اما خود او هنوز حاضر به پذيرش اين موضوع نيست.
فالکائوي 27 ساله که جام جهاني 2014 برزيل ميتواند اولين حضور او در جامهاي جهاني باشد، اظهار داشت: من نميخواهم پنهان کنم که از اين اتفاق بسيار ناراحتم و اينکه قلبم شکسته است اما من همچنان اميدوارم و باور دارم که هنوز فرصت تحقق رويايم که بازي در جام جهاني است را دارم. خداوند ميتواند غيرممکنها را ممکن کند و من به او ايمان دارم.
با انتشار خبر مصدوميت فالکائو، موجي از پيامهاي حمايتآميز جهت همدردي با او در اينتر انتشار پيدا کرده است. فالکائو در واکنش به اين پيامها گفت: ميخواهم از همه کساني که با پيامهايشان از من حمايت کردهاند، تشکر کنم. ديدن اين همه علاقه و حمايت از سراسر جهان مرا هيجان زده ميکند.
بازي ايران - نيجريه در کوريتيبا برگزار ميشود
فيفا اعلام کرد اگرچه آماده سازي ورزشگاه "آرنا دو بايخادا" با تاخير مواجه شده با اين حال رقابتهاي جام جهاني در همين ورزشگاه برگزار خواهد شد.
ورزشگاه کوريتيبا براي دراز مدت نگراني مسئولان فيفا را در بر داشته و اين در حالي است که تنها چهار ماه به آغاز رقابتها زمان باقي مانده است.
ايران در تاريخ 16 ژوئن (26 خرداد) در اين ورزشگاه با نيجريه ديدار خواهد کرد.
بر پايه گزارش ساکرنت، "جروم والکه" از برگزاري اين ديدار در اين شهر حمايت کرده و گفته تغييري در ورزشگاه حاصل نخواهد شد.
در اين ورزشگاه سه بازي ديگر برگزار خواهد شد. بازي تيمهاي هندوراس - اکوادور (20 ژوئن)، استراليا - اسپانيا (23 ژوئن) و الجزاير - روسيه (26 ژوئن) هم در "آرنا دو بايخادا" در کوريتيبا برگزار ميشود.
90
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)