سیومم رو فکر کنم پیدا کردم!
هنوز راهی نیومده بشه سیو رو ایمپورت کرد؟
سیومم رو فکر کنم پیدا کردم!
هنوز راهی نیومده بشه سیو رو ایمپورت کرد؟
سلام دوستان
این بازی چجوریاس سوم شخصه ؟ واسه یکی که زبان متوسطی داره مناسبه ؟ این بازی انلاینه فقط یا افلاین ؟!
رضا از اون بازی هاست که از نون شب واجب تره و حتما باید بازی بشه اما
2 تا چیز خیلی مهمه اول اینکه حداقل باید 90% دیالوگ هارو بفهمی و جواب دلخواهتو بدی وگرنه اصلا نمیشه از بازی لذت برد
دوم اینکه باید با سری های قبلی این بازی آشنایی داشته باشی که جریان چیه وگرنه داستانش مبهم میشه
ممنون حالا من که با نسخه های قبل اشنایی ندارم میشه فقط داستانشو بخونم ؟
به نظر من اول DA:O رو بازی کن هنوزم گرافیک خوبی داره ... بعدش با استفاده از یه سیو ادیتور انتخاب هایی اونجا کردی رو میتونی وارد Inquisition کنی
Dragon Age 2 رو هم نمیخواد بازی کنی چیز خاصی نداره داستانش - فقط DA:O و Inquisition
دو روزه یه DLC داستانی برای بازی منتشر شده به نام Jaws of Hakkon
این DLC فعلا برای PC و Xbox One منتشر شده و هنوز مشخص نشده برای پلتفرم های دیگه کی منتشر میشه
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
با گرافیک hd4770 بازی رو مدیوم اجرا میشه ؟ کسی با گرافیک مشابه بازی کرده ؟ ممنون
Last edited by shamsoddin; 25-03-2015 at 21:54.
کسی هست که تفاوت تنظیم گرافیک Low و Medium تست کرده باشه من نصب کردم با ورژن 2.5 ولی خیلی سنگینه.تفاوتی میان Low و Medium نیست.ظاهرا با بالاترین وضوع بالا میاد.حتی اگر تو Low باشه
چند روز پیش، به Divine justinia رسیدم، جمله ای رو گفت که خیلی با گفتنش توسط divine حال کردم و همیشه این جمله رو تحسین می کردم.
یک عکس ازش ساختم یادگاری بمونه
![]()
“.Without fear, and pain, and failure, we cannot learn. We cannot grow.”
دوستان نسخه Trial دراگون ایج تو Origin رایگان شده که شامل 6 ساعت بخش سینگل پلیر و مولتی پلیر نا محدود میشه.
فکر کنم مولتیش رو Free 2 play کردن.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)