دوست عزیز
همانطور که گفتم ولی شما توجه نکردید بایدنام اینT-FXPUABC.EXE به ویرایش نرم افزار: یعنی این T-FXPDIRC.BT - S/G تغییر بدهید
و در ضمن توضییح دادم که با وای فای نباید آنلاین آبدیت کنید بلکه باید با کابل لن اینکار را انجام دهید.
دوست عزیز
همانطور که گفتم ولی شما توجه نکردید بایدنام اینT-FXPUABC.EXE به ویرایش نرم افزار: یعنی این T-FXPDIRC.BT - S/G تغییر بدهید
و در ضمن توضییح دادم که با وای فای نباید آنلاین آبدیت کنید بلکه باید با کابل لن اینکار را انجام دهید.
جناب matinpour ممنون از اینکه با حوصله به آدم ناشی و مبتدی مثل من توضیح میدید.متاسفانه علامت "/" رو لپ تاپ قبول نمیکنه که تو متن نوشته فایل یا پوشه باشه.
میمونه تنها راه آپدیت که همون کابل لن هست.
با سلام دوستان چند روز پیش یک دستگاه اسمارت تی وی سامسونگ مدل ua32f6450amshd گرفتم.. همه چیشو راه اندازی کردم و بخوبی کار میکنه هم از نظر تصویر که عالیه هم 3 بعدی و زیر نویس و فرمت mkv را بخوبی با DLNA پخش میکنه و همچنین سرعت کنترلش و تاچش ولی مشکل اینجاست که کنترل صوتیش کار نمیکنه و میزنه موجود نیست و توی گزینه هاش هم تشخیص صوت یا مشابه هم نیست و بجاش کنترل حرکتی وجود داره که روشنه ...(البته اگه بعدا مشکلی ایجاد نکنه )آیا فایل آپگریدش موجوده واگر هست لطفا لینکشو قرار بدین و اینکه لازمه آپگرید کنم و به دستگاه آسیب نمیرسه؟ ورژن 1108 ممنون میشم از اساتید راهممایی کنن .... با تشکر
Last edited by m_i_s; 27-05-2014 at 02:29.
دوست عزیزمدل نام گذاری ایران ua32f6450 و نام گذاری اصلی آن ua32f6400
برای دانلود به اینجا بروید[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از این روش ها استفاده کنید اگر نتوانستید بوسیله کابل لن و بطور آنلاین آبدیت کنید
در سری 6 و 7
روش اول
آبدیت کردن فریمور
سایت سامسونگ رفته واز قسمت پشتیبانی واز قسمت دانلود سفت ابزار یا همان فریمور Firm W are دستگاه خود را دانلود و سپس آن فایل را در کامپیوتر استخراج کنید ( چون اگر اول آن را استخراج نکونید آن فایل فعال نمی شود و حتما باید همنام همان فایل زیپ شده باشد) سپس به وسیله فلش به تلویزیون وصل کنید و از قسمت منو - پشتیبانی - ابدیت نرمافزار آن را نصب کنید.
روش دوم
این گزینه موجود نیست ولی امکان آپدیت از طریق USB وجود داره و این کار رو طبق دستور العمل کاتالوگ سامسونگ انجام دهید.
بعد از اینکه فایل رو تو فلش قرار دادید، ابتدا فلش را به تلویزیون وصل کنید و سپس تلویزیون رو روشن کنید. بعد از حدود دو دقیقه وارد منو - پشتیبانی - بروز رسانی نرم افزار - اکنون بروز رسانی شوید، در این لحظه خود تلویزیون فایل موجود در فلش را شناسایی کرده و پیغامی مبتنی بر اینکه آیا می خواهید بروز رسانی از طریق USB انجام شود یا خیر از شما می پرسد که شما باید تایید کنید. یعنی با اینکه در منوی تلویزیون بروزرسانی از طریق USB وجود ندارد اما در صورت موجود بودن فایل بروز رسانی روی فلش می توانید این عملیات را انجام دهید.
روش سوم
برای آپدیت از طریق USB در ابتدا به منوی تلوزیون رفته و گزینه تماس با سامسونگ را انتخاب کنید و نسخه نرم افزار نمایش داده می شود .
نام فایل موجود در USB باید همنام با این نسخه ویرایش شود تا برای تلوزیون قابل شناسایی باشد
Last edited by matinpour; 27-05-2014 at 09:37.
با سلام
ضمن تشکر از توضیحات مفصلتون .لینکی که دادین متعلق به 40 اینچ بود ولی تلویزیون من 32 اینج هست
در حال حاضر مسئله فعال کردن کنترل صوتیشه و آپذیت آنلاین تی وی را که چک میکنم ورژن 1117 را نشون میده .آیا با آپگرید گارانتی تی وی کنسل میشه ؟ اگه میشه چون تازه گرفتم نمیخوام گارانتیش از بین بره و از طرفه دیگه میخوام از تمام امکانات تلویزیون استفاده کنم پیشنهاد شما به عنوان کاربلد و آگاه چیه؟
بازم با تشکر![]()
دوست عزیز
بعضی از نمایندگی ها می گویند گارانتی باطل می شود ولی شما می توانید از سام سرویس سوال کنید
و در ضمن سایت آبدیت سایز تلویزیون شما
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام من تلوزیونم مدل UA 46 F6450 هستش وقتی مخوام وارد بعضی از سایت ها بشم که فیلتر هستن نمیتوانم ایا روشی هست که بشه فیلتر شکن روی تلوزیون قرار داد تا مشکل حل بشه؟
دوست عزیز
این تجربه دوستانتان است
VPNنصب
روی تمامی مودم های شرکت tplink شما نمیتوانید VPN ست کنید فقط بر روی دستگاه های Access point Router شما میتوانید این کار را انجام دهید
باید یک روتر در سطح حرفه ایی داشته باشید که بتونید توش کانکشن وی پی ان بزنید والا حتی مودم روتر ها هم قادر به این مورد نیستند که بشه توش اکانت وی پی ان زد
پیشنهاد ام به شما استفاده از روتر میکروتیک هست البته باید کلی اموزش هاش رو بخونید تا وارد بشید (میکروتیک مدل rb750 ارزان ترین میکورتیک هست
کافیه کانکشنV*P*N رو باز کنید برید تو قسمت properties بعد قسمت advanced گزینه
َ Allow other network users to connect through this computer internet connection رو تیکش رو بزنید
بعد قسمت زیر home networking connection رو local area connection میزارید و ok میکنید
کابل lan رو از پشت pc میزنید به tv بعد که V*P*N وصل شد کار تمومه ولی خوب مجبور میشید مودم رو از طریق پورت usb به pc وصل کنید یا این که مودم رو از طریق وایرلس به pc وصل کنید تا پورت lan پشت pc خالی بمونه که کابل بزنید به تلویزیون ضمن این که بعضی از کانکشن های v*P*n این گزینه شیر کردن رو ندارن باید از یه جایی بگیرید که این امکان رو داشته باشه کانکشنشون.
يعنی روشی نیست که بشه از طریق تنظیمات یا نصب اپ روی خوده تلوزیون بشه ------ فعال بشه؟
دوست عزیز
خیر برنامه یا تنظیماتی ندارد فقط همان راه حل بالا است.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)