تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 20 از 39 اولاول ... 1016171819202122232430 ... آخرآخر
نمايش نتايج 191 به 200 از 389

نام تاپيک: اپدیت سامسونگ f6450

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

اسمی که تو قسمت اطلاعات محصول نوشته:
    ویرایش نرم افزار:T-FXPDIRC.BT - S/G
    فایلی که من دانلود کردمT-FXPUABC.EXE هست که وقتی اکسترکتش میکنم یک پوشه به همین نام میده که توش یک پوشه دیگه بنام image هست که توش یک فایل بنام upgrade.msd به حجم 716 مگ.
    هم فایل exe رو ریختم هم پوشه T-FXPUABC رو و هم فایل upgrade.msd رو ریختم و هم این فایل آپگرید رو یک کپی ازش گرفتم و به T-FXPDIRC.msd تغییر نام دادم و ریختم.هیچکدوم رو تو فلش نشون نمیده.
    با اون روش خاموش کردن تلوزیون و روشن کردن هم رفتم ولی باز تلوزیون میره تو اینترنت میگرده نه تو فلش.با وای فای چندبار سعی کردم ولی بعد از حدودای یک ساعت و حدود 40-50 درصد دانلود، یهو میگه ارتباط اینترنت قطعه و دوباره همه چیز از اول شروع میشه.
    دوست عزیز
    همانطور که گفتم ولی شما توجه نکردید بایدنام اینT-FXPUABC.EXE به ویرایش نرم افزار: یعنی این T-FXPDIRC.BT - S/G تغییر بدهید
    و در ضمن توضییح دادم که با وای فای نباید آنلاین آبدیت کنید بلکه باید با کابل لن اینکار را انجام دهید.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

جناب matinpour ممنون از اینکه با حوصله به آدم ناشی و مبتدی مثل من توضیح میدید.متاسفانه علامت "/" رو لپ تاپ قبول نمیکنه که تو متن نوشته فایل یا پوشه باشه.
    میمونه تنها راه آپدیت که همون کابل لن هست.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

با سلام دوستان چند روز پیش یک دستگاه اسمارت تی وی سامسونگ مدل ua32f6450amshd گرفتم.. همه چیشو راه اندازی کردم و بخوبی کار میکنه هم از نظر تصویر که عالیه هم 3 بعدی و زیر نویس و فرمت mkv را بخوبی با DLNA پخش میکنه و همچنین سرعت کنترلش و تاچش ولی مشکل اینجاست که کنترل صوتیش کار نمیکنه و میزنه موجود نیست و توی گزینه هاش هم تشخیص صوت یا مشابه هم نیست و بجاش کنترل حرکتی وجود داره که روشنه ...(البته اگه بعدا مشکلی ایجاد نکنه )آیا فایل آپگریدش موجوده واگر هست لطفا لینکشو قرار بدین و اینکه لازمه آپگرید کنم و به دستگاه آسیب نمیرسه؟ ورژن 1108 ممنون میشم از اساتید راهممایی کنن .... با تشکر
    Last edited by m_i_s; 27-05-2014 at 02:29.

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

با سلام دوستان چند روز پیش یک دستگاه اسمارت تی وی سامسونگ مدل ua32f6450amshd گرفتم.. همه چیشو راه اندازی کردم و بخوبی کار میکنه هم از نظر تصویر که عالیه هم 3 بعدی و زیر نویس و فرمت mkv را بخوبی با DLNA پخش میکنه و همچنین سرعت کنترلش و تاچش ولی مشکل اینجاست که کنترل صوتیش کار نمیکنه و میزنه موجود نیست و توی گزینه هاش هم تشخیص صوت یا مشابه هم نیست و بجاش کنترل حرکتی وجود داره که روشنه ...(البته اگه بعدا مشکلی ایجاد نکنه )آیا فایل آپگریدش موجوده واگر هست لطفا لینکشو قرار بدین و اینکه لازمه آپگرید کنم و به دستگاه آسیب نمیرسه؟ ورژن 1108 ممنون میشم از اساتید راهممایی کنن .... با تشکر
    دوست عزیز
    مدل نام گذاری ایران ua32f6450 و نام گذاری اصلی آن ua32f6400
    برای دانلود به اینجا بروید
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

از این روش ها استفاده کنید اگر نتوانستید بوسیله کابل لن و بطور آنلاین آبدیت کنید
    در سری 6 و 7
    روش اول
    آبدیت کردن فریمور
    سایت سامسونگ رفته واز قسمت پشتیبانی واز قسمت دانلود سفت ابزار یا همان فریمور Firm W are دستگاه خود را دانلود و سپس آن فایل را در کامپیوتر استخراج کنید ( چون اگر اول آن را استخراج نکونید آن فایل فعال نمی شود و حتما باید همنام همان فایل زیپ شده باشد) سپس به وسیله فلش به تلویزیون وصل کنید و از قسمت منو - پشتیبانی - ابدیت نرمافزار آن را نصب کنید.

روش دوم
    این گزینه موجود نیست ولی امکان آپدیت از طریق USB وجود داره و این کار رو طبق دستور العمل کاتالوگ سامسونگ انجام دهید.

بعد از اینکه فایل رو تو فلش قرار دادید، ابتدا فلش را به تلویزیون وصل کنید و سپس تلویزیون رو روشن کنید. بعد از حدود دو دقیقه وارد منو - پشتیبانی - بروز رسانی نرم افزار - اکنون بروز رسانی شوید، در این لحظه خود تلویزیون فایل موجود در فلش را شناسایی کرده و پیغامی مبتنی بر اینکه آیا می خواهید بروز رسانی از طریق USB انجام شود یا خیر از شما می پرسد که شما باید تایید کنید. یعنی با اینکه در منوی تلویزیون بروزرسانی از طریق USB وجود ندارد اما در صورت موجود بودن فایل بروز رسانی روی فلش می توانید این عملیات را انجام دهید.

روش سوم
    برای آپدیت از طریق USB در ابتدا به منوی تلوزیون رفته و گزینه تماس با سامسونگ را انتخاب کنید و نسخه نرم افزار نمایش داده می شود .
    نام فایل موجود در USB باید همنام با این نسخه ویرایش شود تا برای تلوزیون قابل شناسایی باشد

Last edited by matinpour; 27-05-2014 at 09:37.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

با سلام
    ضمن تشکر از توضیحات مفصلتون .لینکی که دادین متعلق به 40 اینچ بود ولی تلویزیون من 32 اینج هست
    در حال حاضر مسئله فعال کردن کنترل صوتیشه و آپذیت آنلاین تی وی را که چک میکنم ورژن 1117 را نشون میده .آیا با آپگرید گارانتی تی وی کنسل میشه ؟ اگه میشه چون تازه گرفتم نمیخوام گارانتیش از بین بره و از طرفه دیگه میخوام از تمام امکانات تلویزیون استفاده کنم پیشنهاد شما به عنوان کاربلد و آگاه چیه؟

بازم با تشکر

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

با سلام
    ضمن تشکر از توضیحات مفصلتون .لینکی که دادین متعلق به 40 اینچ بود ولی تلویزیون من 32 اینج هست
    در حال حاضر مسئله فعال کردن کنترل صوتیشه و آپذیت آنلاین تی وی را که چک میکنم ورژن 1117 را نشون میده .آیا با آپگرید گارانتی تی وی کنسل میشه ؟ اگه میشه چون تازه گرفتم نمیخوام گارانتیش از بین بره و از طرفه دیگه میخوام از تمام امکانات تلویزیون استفاده کنم پیشنهاد شما به عنوان کاربلد و آگاه چیه؟

بازم با تشکر
    دوست عزیز
    بعضی از نمایندگی ها می گویند گارانتی باطل می شود ولی شما می توانید از سام سرویس سوال کنید
    و در ضمن سایت آبدیت سایز تلویزیون شما
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

سلام من تلوزیونم مدل UA 46 F6450 هستش وقتی مخوام وارد بعضی از سایت ها بشم که فیلتر هستن نمیتوانم ایا روشی هست که بشه فیلتر شکن روی تلوزیون قرار داد تا مشکل حل بشه؟

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

سلام من تلوزیونم مدل UA 46 F6450 هستش وقتی مخوام وارد بعضی از سایت ها بشم که فیلتر هستن نمیتوانم ایا روشی هست که بشه فیلتر شکن روی تلوزیون قرار داد تا مشکل حل بشه؟
    دوست عزیز
    این تجربه دوستانتان است
    VPNنصب

روی تمامی مودم های شرکت tplink شما نمیتوانید VPN ست کنید فقط بر روی دستگاه های Access point Router شما میتوانید این کار را انجام دهید
    باید یک روتر در سطح حرفه ایی داشته باشید که بتونید توش کانکشن وی پی ان بزنید والا حتی مودم روتر ها هم قادر به این مورد نیستند که بشه توش اکانت وی پی ان زد
    پیشنهاد ام به شما استفاده از روتر میکروتیک هست البته باید کلی اموزش هاش رو بخونید تا وارد بشید (میکروتیک مدل rb750 ارزان ترین میکورتیک هست

کافیه کانکشنV*P*N رو باز کنید برید تو قسمت properties بعد قسمت advanced گزینه
    َ Allow other network users to connect through this computer internet connection رو تیکش رو بزنید
    بعد قسمت زیر home networking connection رو local area connection میزارید و ok میکنید

کابل lan رو از پشت pc میزنید به tv بعد که V*P*N وصل شد کار تمومه ولی خوب مجبور میشید مودم رو از طریق پورت usb به pc وصل کنید یا این که مودم رو از طریق وایرلس به pc وصل کنید تا پورت lan پشت pc خالی بمونه که کابل بزنید به تلویزیون ضمن این که بعضی از کانکشن های v*P*n این گزینه شیر کردن رو ندارن باید از یه جایی بگیرید که این امکان رو داشته باشه کانکشنشون.

9. 2 کاربر از matinpour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

يعنی روشی نیست که بشه از طریق تنظیمات یا نصب اپ روی خوده تلوزیون بشه ------ فعال بشه؟

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

يعنی روشی نیست که بشه از طریق تنظیمات یا نصب اپ روی خوده تلوزیون بشه ------ فعال بشه؟
    دوست عزیز
    خیر برنامه یا تنظیماتی ندارد فقط همان راه حل بالا است.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •