پست 188 رو بخون
پست 188 رو بخون
سلام
من بالاخره تونستم بازی رو اجرا کنم
ولی از دقیقه 76 به بعد لرزش دوربین دارم باید چیکار کنم
کمک کنید لطفا
بچه ها شما هم باید اینطوری کار کنین..یعنی کرک 4 رو که ریختین برین روی اون فایل کرک 4 کلیک کنید..حالا به هر نامی که میخواد باشه باشه..یه پیغام مثل این عکس میاد که بعد اکی کردن یا ضربدر زدن میررین تو بازی
برای مشاهده سایز اصلی عکس کلیک کنید![]()
کرک 4 رو بریز...فایل سیو بازی رو هم پاک کن..یعنی فولدر فیفا 14 تو مای داکیومنت
ممنون کرک قبلی رو هم پاک کنم ؟
داداش منو این روشو بالغ بر 10 هزاربار امتحان کردم همچین پیامی نمیاد و هیچ اتفاقی هم نمی افته ببین من دوست داشتم یکی از اول مراحل نصب رو بیاد بصورت تصویری قشنگ توضیح بده مام بفهمیم مشکل چیه الان مثلا یکی که براش اومده بیاد بگه که ویندوزش چیه الان من ویندزوم 8 32 بیتی هستش خب بدونم مرضش چیه
عکسارو آپلود کردم میزارم برات از 1 تا 3 تا لینک به ترتیب از اول داخل فولدر Fifa 14 هستش بازی مال شرکت عصر بازی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعدشم
من قبلا آپدیت رو درست انجام نمیدادم همینم نمیامد ولی وقتی درست انجامش دادم همون پچ و آپدیت ورژن 1 رو ایندفعه هر فایل کلیک میکنم هیچی نمیشه الا فایل Fifa 14 که تو فولدر گیم هستش خلاصه اونم که زدم گفت origin میخواد دانلود کردم نصب کردم آپدیت شده حالا ایندفعه میگه product code میخواد
اقا نشد میشه اسم اون فایلی که زیر کرک هست دقیق بنویسید!
اگر میشه یک راهنمایی کلی هم بکنید خیلی خیلی ممنون!
شما اصا کاری به فایل fifa14.exe نداشته باش...این اگزه اصلی بازی هست و تا کد برای اوریجن نداشته باشی نمیتونی از این استفاده کنی....بهتر بگم ما اصلا کاری با این فایل اجرایی نداریم...
بعدش مراحل نصب خواستی نداره اصلا...اول کل سیستمت آپدیت باید بشه...از کارت گرافیک و نرم افزارای Net. و vc و ...
بازی که از قبل نصب شده هست...آپدیت رو انجام میدی که دوستان توضیح دادن...فایل کرک هم کپی میکنی و اجرا میکنیش...
حالا برای یه عده اجرا میشه برای یه عده نه...
پر واضحه مشکل از کرک بازی هست...که میبینی داخل بازی هم هرکس یه مشکلی داره...
من دیگه بیخیال شدم و الکی به آب و آتیش نمیزنم و منتظر یه کرک درست حسابیم تا بازی کنم... نیاز به عجله نیست که...
اگه اشتباه نکنم منظورشون از اون فایل با اسم طولانی Fifa Crash Dump ( البته شاید غلط املایی داشه باشم) هست که ادامه این اسم زمان کرش بازی هم مینویسه...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)