تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: اگر 2 مهاجم در مقابل دروازه بان باشند و دفاعی بین آنها نباشد، پاس دادن یک مهاجم به دیگری آفساید است

راي دهنده
21. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بله

8 38.10%
  • خیر

4 19.05%
  • بستگی به شرایط دیگر دارد.

9 42.86%
صفحه 20 از 21 اولاول ... 10161718192021 آخرآخر
نمايش نتايج 191 به 200 از 209

نام تاپيک: تاپیک جامع پرسش و پاسخ ورزشی

کاربر فعال انجمن های فوتبال Abdolreza2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

با سلام. مطلبی رو میخواستم عنوان کنم برای کمک به کسانی که بعد از ورزش دچار سردرد میشن و علارغم هر تدبیر مثل خوردن آب کافی ضمن ورزش، تهویه خوب و غیده این سردرد خوب نمیشه. راه درمان خیلی ساده و غیر قابل باوره: نیم ساعت پیش از شروع ورزش یک عدد سیب رو با پوست بخورید. بطور معجزه آسایی بعد از ورزش دیگه سردرد نخواهید داشت. یکبار امتحان کنید.
    سلام
    البته سر درد بعد ورزش هایی که تکان هایی زیادی دارن مثل والبیبال ، حتی فوتبال و ....
    میتونه از نوعی میگرن باشه
    اینو من از پزشک متخصص مغز و اعصاب شنیدم

2. این کاربر از Abdolreza2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

مدیر انجمن زیست شناسی، پزشکی raana's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام.....نوشیدن آب کافی خیلی موثره......ولی معمولا سردرد بعد از ورزش....به خاطر افت قند خون هست......

البته همون طور که [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عزیز هم اشاره کردن در پاره ای موارد به دلیل میگرن هم هست

4. 2 کاربر از raana بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال teraktor2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

من یه زمانی پرورش اندام کار می کردم و بعد از ورزش همیشه شبا سردرد داشتم(البته هنوز هم دارم ولی ورزش اونو شدت می داد)
    دیگه کلا بیخیال ورزش شدم اعتیاد دشمن ورزش

برای سردردهام دکتر رفتم گفت شبه میگرن داری!(اخرشم نفهمیدیم یعنی چی!) قرص نوشت مصرف نکردم...کلا به قرص اعتقادی ندارم چون یه جاتو خوب می کنه یه عضو دیگه رو نابود...

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2014

پيش فرض راهنمایی

سلام داخل ایران ورزشهای رزمی زیادی وجود داره من خودم ووشو کار میکنم و به نظر من ورزش خیلی خوبیه شما هم اگه انعطاف بدنی و قدرت کافی ر وداشته باشین میتونید این ورزشو شروع کنین و ادامه بدین تا قهرمانی و تیم ملی.
    سلام خانم سالاری میشه راهنمایی کنید کجای تهران میشه ورزش وشو رو یادگرفت البته نزدیک غرب تهران باشه که بهتر البته وشو نمایشی نه سانشو باشه قبلا هم کاراته کار کردم لطفا اگه مربی خوب و باشگاه مناسب میشناسید شماره اش رو بذارید سپاس

پروفشنال parsicola's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    Tehroon

پيش فرض

سلام خانم سالاری میشه راهنمایی کنید کجای تهران میشه ورزش وشو رو یادگرفت البته نزدیک غرب تهران باشه که بهتر البته وشو نمایشی نه سانشو باشه قبلا هم کاراته کار کردم لطفا اگه مربی خوب و باشگاه مناسب میشناسید شماره اش رو بذارید سپاس
    اگر کاراته کار کردی بهتره همونو ادامه بدی. من کیوکوشین کاراته رو پیشنهاد میدم که نمایشی نیست و کاربردیه. باشگاه محله سنائی خ قائم مقام فراهانی

آخر فروم باز امید رض's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    شهر موبیوس

13 پرسش درباره ادرس باشگاه ورزشی

سلام به دوستان گرامی من خیلی وقت هست دنبال باشگاه تنیس وبدمینتون درانقلاب یا مناطق نزدیک منطقه 10 میگردم ولی متاسفانه پیدانمی کنن رفتم شیرودی گفتن ثبت نام تموم شده حالا ازدوستان گرامی خواهش دارم یه چندتا ادرس باشگاه بدن که یاتنیس باشه یا بدمینتون بدن

آخر فروم باز امید رض's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    شهر موبیوس

پيش فرض

دوستان کسی هست جواب بده

پروفشنال a6543210's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    بیژن یورد

پيش فرض

سلام دوستان
    يه تردميل مكانيكي دارم شبيه اين:

متاسفانه مكشلي كه داره اينه كه خيلي تسمه اي كه روش راه مي رم با سطح زيرين استطحكاك داره و بهم فشار زيادي مي ياره! زير تسمه روغن چرخ هم زدم فايده نداره و چون زير تسمه يكم حالت نخي داره روغن رو جذب مي كنه و باز سخت مي شه! حتي تسمه رو با پيچ هاي تنظيم شل يا سفت كردم فايده نداشت و اسطحكاكش با سطح زيرين زياده!
    به نظرتون چي كار كنم ؟ زيرش گريس بزنم ؟ از يه فروشنده لوازم ورزشي پرسيدم اونم گفت روغن چرخ بزن و گريس نزن!
    دوستان اگه تجربه اي دارم ممنون مي شم بگن.تردمی مكانيكي هست و برقي نيست.

پروفشنال ae2009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

من توی مسابقه به اضافه فوتبال شنبه فینال لیگ قهرمان شرکت کردم از اون موقع داره برام پیامک خبری به اضافه فوتبال میاد!! این هم شده یک روش دزدی پیشرفته! کسی میدونه چه طوری میشه لغوش کرد؟

12. این کاربر از ae2009 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن لپ تاپ و کنسول HOJ-JAT's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    دانشکده مهندسی!

پيش فرض

من بیشتر از ۲-۳ دقیقه نمیتونم بدوم چکار باید بکنم که این مقدار افزایش پیدا کنه؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •