سلام
البته سر درد بعد ورزش هایی که تکان هایی زیادی دارن مثل والبیبال ، حتی فوتبال و ....
میتونه از نوعی میگرن باشه
اینو من از پزشک متخصص مغز و اعصاب شنیدم
سلام
البته سر درد بعد ورزش هایی که تکان هایی زیادی دارن مثل والبیبال ، حتی فوتبال و ....
میتونه از نوعی میگرن باشه
اینو من از پزشک متخصص مغز و اعصاب شنیدم
سلام.....نوشیدن آب کافی خیلی موثره......ولی معمولا سردرد بعد از ورزش....به خاطر افت قند خون هست......
البته همون طور که [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عزیز هم اشاره کردن در پاره ای موارد به دلیل میگرن هم هست
من یه زمانی پرورش اندام کار می کردم و بعد از ورزش همیشه شبا سردرد داشتم(البته هنوز هم دارم ولی ورزش اونو شدت می داد)
دیگه کلا بیخیال ورزش شدماعتیاد دشمن ورزش
برای سردردهام دکتر رفتم گفت شبه میگرن داری!(اخرشم نفهمیدیم یعنی چی!) قرص نوشت مصرف نکردم...کلا به قرص اعتقادی ندارم چون یه جاتو خوب می کنه یه عضو دیگه رو نابود...
سلام خانم سالاری میشه راهنمایی کنید کجای تهران میشه ورزش وشو رو یادگرفت البته نزدیک غرب تهران باشه که بهتر البته وشو نمایشی نه سانشو باشه قبلا هم کاراته کار کردم لطفا اگه مربی خوب و باشگاه مناسب میشناسید شماره اش رو بذارید سپاس
اگر کاراته کار کردی بهتره همونو ادامه بدی. من کیوکوشین کاراته رو پیشنهاد میدم که نمایشی نیست و کاربردیه. باشگاه محله سنائی خ قائم مقام فراهانی
سلام به دوستان گرامی من خیلی وقت هست دنبال باشگاه تنیس وبدمینتون درانقلاب یا مناطق نزدیک منطقه 10 میگردم ولی متاسفانه پیدانمی کنن رفتم شیرودی گفتن ثبت نام تموم شده حالا ازدوستان گرامی خواهش دارم یه چندتا ادرس باشگاه بدن که یاتنیس باشه یا بدمینتون بدن
سلام دوستان
يه تردميل مكانيكي دارم شبيه اين:
متاسفانه مكشلي كه داره اينه كه خيلي تسمه اي كه روش راه مي رم با سطح زيرين استطحكاك داره و بهم فشار زيادي مي ياره! زير تسمه روغن چرخ هم زدم فايده نداره و چون زير تسمه يكم حالت نخي داره روغن رو جذب مي كنه و باز سخت مي شه! حتي تسمه رو با پيچ هاي تنظيم شل يا سفت كردم فايده نداشت و اسطحكاكش با سطح زيرين زياده!
به نظرتون چي كار كنم ؟ زيرش گريس بزنم ؟ از يه فروشنده لوازم ورزشي پرسيدم اونم گفت روغن چرخ بزن و گريس نزن!
دوستان اگه تجربه اي دارم ممنون مي شم بگن.تردمی مكانيكي هست و برقي نيست.
من توی مسابقه به اضافه فوتبال شنبه فینال لیگ قهرمان شرکت کردم از اون موقع داره برام پیامک خبری به اضافه فوتبال میاد!!این هم شده یک روش دزدی پیشرفته! کسی میدونه چه طوری میشه لغوش کرد؟
من بیشتر از ۲-۳ دقیقه نمیتونم بدوم چکار باید بکنم که این مقدار افزایش پیدا کنه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)