سلامنوشته شده توسط EhsanHF
احسان جان ديگه بايد برم به قول بعضي ها ديارمون![]()
آقا قرار بذاريد من مي خوام بچه ها رو ببينم هاااااااااااااااااااااااا اااا![]()
سلامنوشته شده توسط EhsanHF
احسان جان ديگه بايد برم به قول بعضي ها ديارمون![]()
آقا قرار بذاريد من مي خوام بچه ها رو ببينم هاااااااااااااااااااااااا اااا![]()
سلام علي جاننوشته شده توسط Ali Namdar
علي جان من هرچي واست آف مي ذارم نمي دونم چرا به دستت نمي رسه حتي اون روزم كه قرار گذاشتيم من نيومدم قبلش واست آف گذاشته بودم كه نياي اما متاسفانه آف نيومده بود واست .
ببين انشاالله بچه ها قرار گذاشتن ميام مي بينمت
(آقا شرمنده اين پيغامو بايد خصوصي مي فرستاد برا علي جان اما الان كه نوشتم تازه يادم اومد يه پيغام خصوصي هم وجود دار)
سلام دوستان
من برگشتم متاسفانه مدتی نتونستم بیام ولی واقعا انتظار داشتم تا حالا لا اقل2تا قرار بذارین...به شدت از دست دوستان شاکی ام-البته برای حل این جور مشکل ها هم چاره هست که فعلن بهتره به همراه هر بحث اضافه ای باشه سر قرار
امیدوارم تا جایی که میتونید همکاری کنین:
قرار این هفته {2شنبه-ساعت7.15} بعد از ظهر در سجاد پارک ملت
این قرار کاملا جدی هست و با هر تعداد نفر بر گزار میشه = سعی کنید حتمن در قرار شرکت کنیم تا با هماهنگی کامل بتونیم برنامه های بعد رو مشخص کنیم
Last edited by yousofnejad; 24-09-2006 at 15:35.
امین جان . با توجه به شروع شدن ماه رمضان ، فکر نمیکنید ساعت قرار یکم ناجور باشه ؟
یا قبل از اذان بذارید یا بعدش ، نه وسط اذان !!! نکنه قراره افطاری بدین !؟
سلام به همگی!
آقا امین احسان جان راست میگن اگه بشه بیندازی بعد از اذان خیلی عالیه من هم کلاسهام تموم میشه میام سر قرار
ویکتوری جان ممنون از لطفت! خیلی شرمندم کردی! من اصلا تو این چند روز هیچ آفی ازت ندیدم.حالا اگه 2 شنبه شد میام میبینمت همینطور بقیه بچه ها رو.ولی خیلی بهتر میشد 3 شنبه میوفتاد.
به امید دیدار
ما هم هستيم همشهريان فقط قرار ملاقات ها را يه روز باحال تعيين کنيد ويه آمار گيري هم از بچه هاي مشهد بگيريد![]()
سلام.
فکر منم بکنید که باید برگردم خونمون اونم این شبهای سرد !
من همه ی هفته رو جز شنبه کلاس دارم الان بگم نگید باز این بهانه میاره اینا !
چون سال سختی در پیش دارم و بدبختی زیاد.
دوستان سلام......
من فعلا به طرز فجیعی مریض شدم........شرمنده که نمیتونم بیام سر قرارها......ویکتوری اگه شمارو هم قسمت نشد زیارت کنیم حلال کن دیگه.....واقعا دلم تنگ میشه باست
برنامه قرار چی شد ؟ امروز هست ؟ اگه هست ساعت چنده ؟
چند روزه سرم شلوغ شده .
یک گله هم دارم از کسانی که قرار ها رو می چینن .
اگه قراری رو میذارید حداقل چند روز قبل از اون برنامه رو قطعی کنید .
مثلا همین هفته ، نمیدونم هست یا نه . اگه هست ساعت چند . خواهشا این چیزها رو رعایت کنید . مثلا من که توی یکی از قرارها نیام به حساب تنبلی و یا هر چیز دیگه ای نوشته میشه ، در صورتی که من هم برنامه ریزی هایی دارم که نمیتونم همشون رو با هم هماهنگ کنم .
پس یک بار دیگه تاکید میکنم ، قرارها رو طوری بچینید که چند روز مونده به اون برنامه قطعی شده باشه .
ممنونم .
سلام.نوشته شده توسط EhsanHF
به شدت موافقم !!!
من هم سر در گمم الان.
اومدم خونه حالا نمیدونم عصر هست نیست من بیام از اینجا مشهد نیام !!؟
اونم چی ؟ ماه رمضون !
اینجوری نمیشه بخدا.
من امروز رو نمیام تا تکلیف کاملا مشخص شه که ساعت دقیق چجوریه اینا.
من هم نمیتونم این همه رو بیام بعد ببینم کسی نیست باز برگردم راه منم که نزدیک نیست.
مفتی هم که نمیام مشهد.
دروغ میگم بگید دروغ میگه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)