چه قیمتی هم براش گذاشته 840 دلار ..بعید میدونم کسی نوت3 حدودا 700 دلاری رو ول کنه اینو بخره
![]()
چه قیمتی هم براش گذاشته 840 دلار ..بعید میدونم کسی نوت3 حدودا 700 دلاری رو ول کنه اینو بخره
![]()
آقا مبارکککک
احتمال باید ان 9000 خریده باشی . ولی من میخواستم درباره اسلوموشن 120 فریم و فول اچ دی 60 فریمش صحبت کنم ولی ندارهکلا نظرت در موردش چیه ؟ از نظر شکلش نسبت به نوت های قبلی
ممنون بله ان 900 خریدم
زیاد تو نخ دوربین نیستم کلا
کیفیت ساخت که مشابه نوت های قبلیه تقریبا .. طراحی یه خرده بهتر شده پشتش خوشگله زه دورش هم حالت شیار داره ظاهر گوشی رو زیباتر کرده
بقیه چیزا رو هنوز درست تست نکردم فقط یه چیزی خورد تو ذوقم از 2.66 گیگ رم 1.83 گیگش الان پره کلر مموری رو که می زنم میشه 1.40 گیگ
مبارکه مهدی.
در مورد دوربین 1080 شصت فریم و 720 120 فریم رو باید داشته باشه.فقط 4k رو نداره.
در مورد رم هم اگه به لگ نمیفته زیاد خودتو درگیر نکن.
یه چیزیو فقط تست کن ببین تو محیط بیرون ال سیدی هنوزم اون ته رنگ متمایل به زرد رو داره؟مثل s4 و نوت 2 و اینا.
تنها ضعف amoled جلو ips به نظرم همین بود.
ممنون فرزین جان .. حقیقت برچسب مات زدم روش .. منظورت تو رنگ سفیده؟
کاور مناسب پیدا نکردم فعلا یه ژله ای خریدم انداختم روش یاد اس2 خدابیامرز افتادم .. این نوکهای اضافه قلم با آچار مخصوصش هم حرکت جالبی بود
بازیها رو 4 برابر نوت2 سریعتر ران می کنه ولی نمی دونم چرا مثه نوت2 گشتن تو منوهاش سریع نیست. I9505 هم داشتم همینجوری بود
Last edited by M@hdi-B; 16-10-2013 at 06:54.
قربونت.
آره تو رنگ سفید.نوت 2 نسبت به نوت 1 بهتر شده بود.s4 هم نسبت به نوت 2 بعتر بود.اینم پیشرفت داشته از این نظر؟
مبارکه عزیزم
به خاطر تاچ ویزارده
منم کلا با مدل های اسنپ همین مشکلو داشتم
دولاپر آپشنش رو استاد کن
نوت سفید رو آبی نشون میداد. نوت3 سفید رو خیلی خوب نشون میده .. سفید رو سفید نشون میده .. ال سی دیش فوق العادست
ممنون رضا جان
اون که استاده احتمالا یکی دو تا آپدیت براش بیاد درست بشه در کل خیلی راضی ام .. ضعف خاصی تا الان ندیدم
همین که گفتی رم 3 گیگش فقط 2.66ـه، خورد تو ذوفم تازه از این 2.66 نصفش هم پره . یه مشکلی که نوت1 اعصابمو خورد کرده بود این بود که مثلا 4 5 تا وب باز کرده بودم جرات مینیمایزشو نداشتم چون بعد از ماکسیمایز کردن وب ها همشون دوباره ریفرش میخوردن . میخوام ببینم این مشکلی توی نوت 3 چقدر رفع شده ؟
راستی ببین از 32 گیگ مموری چقدر واسمون خالی بستن ؟
Last edited by mahyarSAMSUNG; 16-10-2013 at 12:18.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)