این لینک فایل های بایوس که گذاشتین کار نمی کنه!
از کجا باید پیدا کرد؟
این لینک فایل های بایوس که گذاشتین کار نمی کنه!
از کجا باید پیدا کرد؟
پوشه اي كه داخلش پتچ هاقراردارن خاليه بخاطرهمين گير ميده يابايد پتچ هارودانلودكني وداخل اين پوشه قراربدي يا بري به قسمتMisc و تيكenable patches روبرداري.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداين لينك تمام بايوس هاست به اضافه لينك شبيه سازهاي ps1 وps2
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید[/CODE]کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ميشه مشخصات سيستمتم بگي؟
1- ارورپلاگين سي ديرامومي ده عوضش كن
2-شماهم مثل اولين نفرپوشه پتچتون خاليه يامشكل داره همون كاري كه گفتم بايدبكنيد.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدازاينجامي توني باحجم 16 مگ بگيري
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام...
ببخشيد . برنام pcsx2 من اصلا پلاگيني در باره صدا نمياره ميشه كمك كنيد
من اجرا کردم این بازیو اما مشکل سرعت دارم خیلی سرعت پایینه قابل بازی نیست
اینم مشخصات سیستمم cpu atlon 64 2800
ram 512 geraphic ATA 256![]()
سلام
من بچه ها یک مشکلی با بازی harvest moon پیدا کردم اینه که داخل کامپیوترم نمی تونم اجراش کنم چون با هزار بدبختی اول سی دی پلی استیشن رو از یکی تهیه کردم حالا باز اینجوری زد حال مزنه اگر لطف کنید هم نرم افزار و هم راهنمایی کنید در باره این موضوع ممنونم
با سلام
دوستان عزیز من امالاتور جدید پی اس 2 + بایوس دانلود نمودم اما متاسفانه بسیار کند عمل می کند مشخصات سیستم من
1- CPU 4.4 doual core
2- 2 gig rom
3- moder board asus
4- grafic quadrom512
+ dvdrew
نمی دانم مشکل از چیست تمامی بازی ها را بخوبی اجرا می کند اما این یکی
سلام دوستان عزیز من برنامه daemon tools دارم ولی نمیتونم از image, cd بگیرم لطفا یکی بگه چگونه این کار را بکنم
من بهت برنامه Alcohol 120% رو در زمینه ایمیج گرفتن (و نه درایو مجازی) پیشنهاد می کنم باید بگم این برنامه واقعا بهترینه![]()
اين بازي را فقط emulator ePSXe
باز ميكنه ولي نميدونم اون يكي emulatorha چرا بازش نميكنن واسه من كه باز نميشن
اقا بيا اينو دانلود كن شايد كار كرد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)