من 16 گیگ وای فای با 18 ماه گارانتی اروند و 1 سال بیمه پارسیان 10 روز پیش از بازار موبایل گرفتم 1200000 ، 32 هم داشت 1350000
شدید راضیم ازش ، واسه اینترنت همراهم از Tethering گوشیم استفاده میکنم.
من 16 گیگ وای فای با 18 ماه گارانتی اروند و 1 سال بیمه پارسیان 10 روز پیش از بازار موبایل گرفتم 1200000 ، 32 هم داشت 1350000
شدید راضیم ازش ، واسه اینترنت همراهم از Tethering گوشیم استفاده میکنم.
Last edited by Falcon9901; 09-10-2013 at 01:55.
بدون گارانتی 999 تومن فروخته میشه ! 200 تومن به خاطر گارانتی میگیرن ؟ تبلا 229 دلاری !
سلان از چهار مدل کدوم یکی پیشنهاد مبی کنیین واسه وبگردی می خواهم سیم کارت داشته باشه قابلیت مکالمش مهم نیست دوربین حتما داشته باشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام.
دوست من، Asus Google Nexus 7 32GB و Asus Google Nexus 7 2 32GB که سیمکارت نمی خورن.
فقط اون 4G و 3G سیمکارت می خورن. اگه فقط واسه وبگردی می خوای، جفت شون خوبن؛ ولی کیفیت صفحه ی nexus 7 2 بیشتره. برای همین به راحتی می تونی صفحه های وب رو بدون زوم کردن بخونی.
سؤال دیگه ای هم اگه داشتی، اگه بلد بودم؛ در خدمتم![]()
سلام دوستان!
من یه ایده دارم. (البته خیلی احتمالش زیاده که شما به ذهنتون رسیده باشه و ازش خوشتون نیاد ولی منم میگم که گفته باشم خلاصه اگه می دونستید و من گفتم، شرمنده ام.):
می تونید تبلت Nexus 7 Wi_-Fi (که سیمکارت نمی خوره) رو تهیه کنید و برای اینکه بخواید با سیمکارت به اینترنت وصل شید اینکار رو بکنید:
- با استفاده از گوشی تون Hot Spot بشید.
- با Wi-Fi تبلت به گوشی تون وصل بشید و به اینترنت وصل بشید!
به همین راحتی! امروز داشتم توی تنظیمات تبلتم یه چرخی می زدم که این رو دیدم!
یعنی Hot Spot به این صورته که اونی که Hot Spot شده، میشه مثل یه روتر وای فای که بقیه بهش وصل میشن و اگه اونی که Hot Spot شده، قابلیت اتصال به اینترنت رو داشته باشه، اونایی هم که بهش وصل شدن، می تونن به اینترنت وصل بشن!
مسیرشم توی اندروید 4.3 (که امتحان کردم) اینطوریه:
-ابتدا باید وارد Settings بشید
- بعدش زیرِ گزینه ی Data Usage ، گزینه ی More... رو انتخاب کنید.
- بعدش روی گزینه ی Tethering & portable Hot Spot تپ بزنید.
- بعدش Portable Wi-Fi hot Spot رو تیک بزنید.
- بعدش توی گزینه ی پایینش (Set-up Wi-Fi hot spot ) می تونین SSID و password هات اسپاتتون رو انتخاب کنید که بقیه با چه عنوان و رمزی به شما متصل بشن.
---
اگه شما این کار رو روی یه Device ی که سیمکارت می خوره انجام بدید، می تونید با استفاده از وای فایِ تبلتتون به راحتی به اینترنت وصل شید.
امیدوارم تکراری نبوده باشه.![]()
سلام دوستان ببخشید من یه سوالی داشتم نیدونم جاش اینجاست یا نه؟
میخوام یه تبلت بگیرم (بوک ریدر نه ها) که باهاش کتاب بخونم در واقع درس بخونم خواستم بپرسم که کدوم برای اینکار مناسب تر هستند نکسوس 7 یا گلکسی تب یا آیپد ؟ ممنون میشم کمک کنید
آیپد و نکسوس 7 چیزای خوبی هستن. باید به وضعیت اقتصادی تون نگاه کنین.
با سلام از این نکسوس 4جی خبری نشد به بازار ایران نیومد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
میگن که وارد ایران نشده. نمی دونم چرا این قدر طول می کشه...
Nexus 10 که خیلی وقته اومده هم هنوز وارد ایران نشده!
با سلام
من دنبال یه nexus 7 2 32g wifi هستم که با گارنتی فروخته بشه. کسی جایی رو سراغ داره که داشته باشه . ممنون میشم راهنمایی کنید
![]()
با تشکر
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)