تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 20 از 50 اولاول ... 1016171819202122232430 ... آخرآخر
نمايش نتايج 191 به 200 از 491

نام تاپيک: تنظیم ساعت و تاریخ و تیونر دیجیتال تلویزیون سامسونگ

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

با سلام. بالاخره با راهنمائی های شما توانستم .تلویزیون سری 6 مدل ua 50f6400arxzn را که به علت مخفی شدن گزینه اسکن .....راه اندازی نمایم همچنین با ساخت کنترل دست ساز وارد منوی مخفی شده و منو را کاملا فارسی و تمام کانال های دیجیتال را بگیرم....اما در حین کار مشکلی پیش آمده که حتی با بازگشت به کار خانه حل نشد و انهم از کار افتادن کنترل هوشمند این تلویزیون است. تنها خاموس و روشن میکند بقیه کلید ها برای تلویزیون قابل شناسائی نیست. خواهشمند است در این مورد راهنمائی بفرمائید .با تشکر[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

با سلام. بالاخره با راهنمائی های شما توانستم .تلویزیون سری 6 مدل ua 50f6400arxzn را که به علت مخفی شدن گزینه اسکن .....راه اندازی نمایم همچنین با ساخت کنترل دست ساز وارد منوی مخفی شده و منو را کاملا فارسی و تمام کانال های دیجیتال را بگیرم....اما در حین کار مشکلی پیش آمده که حتی با بازگشت به کار خانه حل نشد و انهم از کار افتادن کنترل هوشمند این تلویزیون است. تنها خاموس و روشن میکند بقیه کلید ها برای تلویزیون قابل شناسائی نیست. خواهشمند است در این مورد راهنمائی بفرمائید .با تشکر[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
    دوست عزیز
    ابتدا شما می بایستی باطریهای کنترل را خارج کنید و سه بار عدد صفر را فشار دهید و مجدداً باطریها را جا بزنید. اگر مشکل شما با این عمل حل نشد کنترل دستگاه خود را به نزدیکترین نمایندگی خدمات سام سرویس نشان دهید.
    یا باتری آلکالاین به کار ببر یا شارژی. آنگاه دکمه ی pairing رو 3 ثانیه نگه دار.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

با سلام
    کلیه مراحل روی کنترل هوشمند انجام گردید. ولی تلویزیون کنترل را نمی شناسد .امروز صبح به نمایندگی سام سرویس مراجعه ..... روی تمام تلویزیونهای هوشمند سامسونگ بخوبی جواب داد و کنترل سالم میباشد. من خدمتتان عرض کردم به محض ورود به منوی مخفی و تغییرات لازم .بعد از خاموش نمودن تلویزیون و مجددا" روشن نمودن ... کنترل غیر فعال گردید....خواهشمند است گزینه مربوط به فعال یا غیر فعال نمودن کنترل هوشمند در منوی مخفی کدامند ؟؟؟؟؟؟؟ راهنمائی بفرمائید.

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

دوست عزیز
    از این مطلب استفاده کنید.

اتصال به تلویزیون
    به منظور به کارگیری تلویزیون با استفاده از یک کنترل لمسی هوشمند، شما باید برای اولین بار آن را به تلویزیون از طریق بلوتوث جفت کنید. در این حال، کنترل لمسی هوشمند فقط برای جفت شدن با تلویزیون سامسونگ در دسترس است.
    1- هنگامی که تلویزیون خاموش است، نقطه کنترل لمسی هوشمند در گیرنده کنترل از راه دور تلویزیون و برای اولین جفت کردن دکمه تلویزیون را فشار دهید.
    محل گیرنده ممکن است بسته به مدل متفاوت باشد.
    2- آیکون بلوتوث در پایین و سمت چپ صفحه نمایش ظاهر می شود . و تلویزیون قبول می کند و سپس برای اتصال به کنترل لمسی هوشمند به طور خودکار اجرا می شود

اتصال مجدد کنترل لمسی هوشمند
    اگر شما نیاز به دوباره ارتباط بین تلویزیون و صفحه کنترل لمسی هوشمند را دارید دکمه
    pairing را در پشت کنترل لمسی هوشمندفشار دهید.

5. 2 کاربر از matinpour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

سلام
    با تشکر . با update کنترل فعال گردید.

اگه نباشه جاش خالی می مونه Saeid1212's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı

پيش فرض

با سلام
    من یه تلویزیون 40F6450 پارسال خریدم و از موقع با ساعتش مشکل داشتم حتی با نمایندگی هم تماس گرفتم که گفتن اصلا امکان درست شدن نداره!!!!
    ساعت تلویزیون من حدود سه ساعت جلو تر هستش و باعث میشه همیشه زمانبندی دیجیتال اشتباه باشه. تا اینکه مطالب دوستان رو تو این تاپیک خوندم و همه کارهایی که تو پست اول بود رو انجام دادم ولی فایده نداشت. ممکنه بیشتر منو راهنمایی کنید که چه راهی برای رفع مشکل دارم؟
    ممنون

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

با سلام
    من یه تلویزیون 40F6450 پارسال خریدم و از موقع با ساعتش مشکل داشتم حتی با نمایندگی هم تماس گرفتم که گفتن اصلا امکان درست شدن نداره!!!!
    ساعت تلویزیون من حدود سه ساعت جلو تر هستش و باعث میشه همیشه زمانبندی دیجیتال اشتباه باشه. تا اینکه مطالب دوستان رو تو این تاپیک خوندم و همه کارهایی که تو پست اول بود رو انجام دادم ولی فایده نداشت. ممکنه بیشتر منو راهنمایی کنید که چه راهی برای رفع مشکل دارم؟
    ممنون
    دوست عزیز
    تمامی مراحل گفته شده در پست اول بارها تست شده و دیگر کاربران هم از آن استفاده کردند و آیا شما از منوی مخفی هم این کار را انجام داده اید . و اگر روش را متوجه نشده اید آن قسمت را بگوید تا راهنماییتان کنم

9. این کاربر از matinpour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت tikaalone's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

سلام ، طبق تنظیمات صفحه اول جلو رفتم و به وسیله دیجیتال نیوزلند ، همه کانال ها دریافت میشه

اگه بخوام تنظیماتم شبیه سام سرویس باشه چه کار باید بکم ؟
    سام سرویس تلویزبوناشو چه جوری تنظیم میکنه ؟

ممنون میشم راهنمایی کنید ، میخوام شبیه دیفالت ایران تنظیم بشه

در آغاز فعالیت tikaalone's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

55 اینچ 6490

تله تکست نداره ؟

چه جوری فعال میشه ؟

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

سلام ، طبق تنظیمات صفحه اول جلو رفتم و به وسیله دیجیتال نیوزلند ، همه کانال ها دریافت میشه

اگه بخوام تنظیماتم شبیه سام سرویس باشه چه کار باید بکم ؟
    سام سرویس تلویزبوناشو چه جوری تنظیم میکنه ؟

ممنون میشم راهنمایی کنید ، میخوام شبیه دیفالت ایران تنظیم بشه
    دوست عزیز
    کافی است موارد پست اول را که کشور را روی ایران و تنظیمات آن را فارسی بگذارید

13. این کاربر از matinpour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •